Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε, τότε φαίνεται ως λαός κάποια μαθήματα χορού θέλουμε, για να στρώσουμε και να λιώσουμε στο πήδημα.
Ήμαρτον!
Βασικά, ήταν η νοοτροπία της εποχής.
Εντός και εκτός disco.

Γιατι σου ειναι δυσκολο στον ελευθερο σου χρονο να πας σε μια σχολη χορου? χανουμε που χανουμε χρονο στο νετ με ολους τους τρολομαλακες.... τουλαχιστον να πιασει τοπο... μαθαινεις χορο γυμναζεσαι κιολας και εχεις και πλεονεκτημα μετα. Εχεις κατι το παραπανω να εντυπωσιασεις την γκομενα απο τον απλο διπλανο σου.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Στο πανεπιστημιο δεν παιζεις απλα με την φοιτητοπαρεα παιζεις απο τις φοιτητοπαρεες που μαζευει ο συνδικαλιστης.

:P

Σε αυτο ειναι πολυ καλυτερος σου πιστεψε με... αλλιως δεν θα τον βαζανε υπευθυνο να τους φερει κοσμο στις εκλογες... οποτε τον πλησιαζεις.

Μμμμμ...όχι....
Συνδικαλιστής όταν λες, εννοείς κοματόσκυλο?Μακριά μας...
Ας τις έχει και ας της χαίρεται αυτός....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μμμμμ...όχι....
Συνδικαλιστής όταν λες, εννοείς κοματόσκυλο?Μακριά μας...
Ας τις έχει και ας της χαίρεται αυτός....

ΣΥνηθως τις καλες τις βαζουν στην δικη τους παρεα  :P

σε προλαβαινουν με λιγα λογια... μολις σκασει μια καλη στην σχολη την εχουν βαλει ηδη στο ματι.

Και ειναι λιγες αυτες που δεν τους ακολουθουν... οταν η αλλη δει κοσμο - παρεα και διασκεδαση θα παει
ειδικα οταν ειναι φοιτητρια.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ΣΥνηθως τις καλες τις βαζουν στην δικη τους παρεα  :P

σε προλαβαινουν με λιγα λογια... μολις σκασει μια καλη στην σχολη την εχουν βαλει ηδη στο ματι.

Και ειναι λιγες αυτες που δεν τους ακολουθουν... οταν η αλλη δει κοσμο - παρεα και διασκεδαση θα παει
ειδικα οταν ειναι φοιτητρια.

Καλές στην εμφάνιση και μόνο...από μυαλό, άστα...
Άσε που τις δασκαλεύουν για να στα πρήζουν να μπεις στο κόμα και έτσι και δώσεις αριθμό θα σε παίρνει ένας μαντράχαλος 2 φορές τον μήνα να σου λέει για τα παρτυ και τις συνελεύσεις του κόματος...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλές στην εμφάνιση και μόνο...από μυαλό, άστα...
Άσε που τις δασκαλεύουν για να στα πρήζουν να μπεις στο κόμα και έτσι και δώσεις αριθμό θα σε παίρνει ένας μαντράχαλος 2 φορές τον μήνα να σου λέει για τα παρτυ και τις συνελεύσεις του κόματος...

Στις συνελευσεις(μιλαω για τις ολομελειες και οχι για τις γενικες) δεν εχεις δουλεια αμα δεν εισαι γραμμενος στην παραταξη οποτε αυτο δεν ειναι εγκυρο που λες. Τωρα για τα παρτι και τις εκδηλωσεις δεν καταλαβαινω τι σε ενοχλει ακριβως .... ξαφνικα σε παιρνει ενα ατομο και σου λεει οτι στο ταδε μαγαζι θα ειστε εσυ γυναικες και αντρες και θα περασετε μια χαρα. Απο το να μαζευεις εσυ την παρεα το προτιμω ....

Εμενα και αριθμο ειχανε και τα ελεγα και συχνα πυκνα με τους κομματικους. Ειχαμε ανοικτη επικοινωνια  :P

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Όχι μωρέ, δε ζορίζομαι.
Ας κάνει όσες ζωγραφιές θέλει.
Aρκεί να είναι συγκεντρωμένη.
Με το lifestyle έχω θέμα, που προϋποθέτει την κουραδομαγκιά.
Άμα είσαι ok από μόνος σου, δε μασάς από lifestyle για να πουλήσεις μούρη

Και η κριτική του lifestyle ηθικολογία είναι. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι τα κοινωνικά φαινόμενα χρειάζονται επιστημονική προσέγγιση. Σα να μελετάς την κοινωνική ζωή ενός είδους ζώων. Όσο για την ιδεολογία που μπορεί κάποιος να σχηματίσει από τη μελέτη σύγχρονης κοινωνίας για εμένα έχει αξία μόνο όταν βάζει στο επίκεντρο το πως οι ακόλουθοι της θα έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή. Εγώ ακολουθώ τον πορνισμό. Άλλος τον εθνικογαμισμό. Κάποιος τρίτος το "νόμο του Πίκερ" και πάει λέγοντας.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Στις συνελευσεις(μιλαω για τις ολομελειες και οχι για τις γενικες) δεν εχεις δουλεια αμα δεν εισαι γραμμενος στην παραταξη οποτε αυτο δεν ειναι εγκυρο που λες. Τωρα για τα παρτι και τις εκδηλωσεις δεν καταλαβαινω τι σε ενοχλει ακριβως .... ξαφνικα σε παιρνει ενα ατομο και σου λεει οτι στο ταδε μαγαζι θα ειστε εσυ γυναικες και αντρες και θα περασετε μια χαρα. Απο το να μαζευεις εσυ την παρεα το προτιμω ....

Εμενα και αριθμο ειχανε και τα ελεγα και συχνα πυκνα με τους κομματικους. Ειχαμε ανοικτη επικοινωνια  :P

Στην συνέλευση σε καλούν ως ακροατή....
Αν θέλω συνέλευση, περιμένω την γενική να δω πιθήκους να παίζουν ξύλο...είναι αρκετά διασκεδαστικό!
Τώρα, αν θέλω να βγω, θα αποφύγω ένα πάρτυ που την μισή βραδιά θα παίζουν Παντελίδη και λοιπές πίπες και την άλλη μισή θα ακούω συνθήματα τύπου "Και α και ου και Δαπ ΔΝΦΚ" ή το άλλο αξέχαστο "Θα μου κλείσεις το σπίτι, μ' έχεις κάνει ΠΑΣΠίτη"
Σόρρυ, αλλά έτσι γίνεται εδώ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μακαρι να με επαιρνε συνεχως ενα ατομο και να μου ελεγε οτι θα πανε στο ταδε μερος με ενα καρο ωραιες γκομενες και γενικα μεγαλη παρεα να γινει χαμος!!!!

Σκεψου τωρα εγω πρεπει να κανονιζω γιατι με το που φυγεις απο την σχολη τελειωνουν αυτα .... εκτος και αν εισαι φιλος με τους παλιους υπευθυνους και πηγαινεις ακομη μαζι τους καμια φορα στα μπουζουκια ή σε κλαμπ.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Και η κριτική του lifestyle ηθικολογία είναι. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι τα κοινωνικά φαινόμενα χρειάζονται επιστημονική προσέγγιση. Σα να μελετάς την κοινωνική ζωή ενός είδους ζώων. Όσο για την ιδεολογία που μπορεί κάποιος να σχηματίσει από τη μελέτη σύγχρονης κοινωνίας για εμένα έχει αξία μόνο όταν βάζει στο επίκεντρο το πως οι ακόλουθοι της θα έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή. Εγώ ακολουθώ τον πορνισμό. Άλλος τον εθνικογαμισμό. Κάποιος τρίτος το "νόμο του Πίκερ" και πάει λέγοντας.

Τι λέει αυτός ο νόμος?Κάπου τον είχα διαβάσει, αλλά τον ξέχασα! :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στην συνέλευση σε καλούν ως ακροατή....
Αν θέλω συνέλευση, περιμένω την γενική να δω πιθήκους να παίζουν ξύλο...είναι αρκετά διασκεδαστικό!
Τώρα, αν θέλω να βγω, θα αποφύγω ένα πάρτυ που την μισή βραδιά θα παίζουν Παντελίδη και λοιπές πίπες και την άλλη μισή θα ακούω συνθήματα τύπου "Και α και ου και Δαπ ΔΝΦΚ" ή το άλλο αξέχαστο "Θα μου κλείσεις το σπίτι, μ' έχεις κάνει ΠΑΣΠίτη"
Σόρρυ, αλλά έτσι γίνεται εδώ....

Στις συνελευσεις ψηφιζεις κανονικα αν θα κλεισει ή θα μεινει ανοικτη η σχολη. Γενικα ο συνδικαλισμος συμφωνω πως εχει καταστρεψει το πανεπιστημιο μιας και το καθε ζωο ως προς τα μαθηματα παιρνει πτυχιο αλλα αν το εκμεταλευτεις ως προς την αλλη του διασταση δηλαδη την κοινωνικη δεν σε επηρεαζει εσενα ατομικα.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Στις συνελευσεις ψηφιζεις κανονικα αν θα κλεισει ή θα μεινει ανοικτη η σχολη. Γενικα ο συνδικαλισμος συμφωνω πως εχει καταστρεψει το πανεπιστημιο μιας και το καθε ζωο ως προς τα μαθηματα παιρνει πτυχιο αλλα αν το εκμεταλευτεις ως προς την αλλη του διασταση δηλαδη την κοινωνικη δεν σε επηρεαζει εσενα ατομικα.

Μου έχει κάτσει πασπίτισα, χωρίς βέβαια να την γνωρίσω στη σχολή, αλλά από κοινή παρέα...και φυσικά από παρέα βγάζω γκόμενες και συντηρούμαι σεξουαλικά...
Αλλά μένω μακριά από κοματικά/συνδικαλιστικά τερτίπια ακόμα και αν είναι να τα εκμεταλλευτώ αλλιώς...
Έτσι είμαι εγώ, έτσι σκέφτομαι!Κάποιος άλλος μπορεί να λειτουργεί τελείως διαφορετικά!

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Γαμάτε όσες περισσότερες μπορείτε. Να θυμάστε ότι άμα δεν τις γαμήσετε εσείς, θα γαμηθούν από άλλους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μου έχει κάτσει πασπίτισα, χωρίς βέβαια να την γνωρίσω στη σχολή, αλλά από κοινή παρέα...και φυσικά από παρέα βγάζω γκόμενες και συντηρούμαι σεξουαλικά...
Αλλά μένω μακριά από κοματικά/συνδικαλιστικά τερτίπια ακόμα και αν είναι να τα εκμεταλλευτώ αλλιώς...
Έτσι είμαι εγώ, έτσι σκέφτομαι!Κάποιος άλλος μπορεί να λειτουργεί τελείως διαφορετικά!

Αυτο λεγαμε και εκεινο το βραδυ .... και καποιοι μας εκραζαν επειδη εχουν ανασφαλειες μηπως καποιοι απο την παρεα τους φανε την γκομενα.

Αν η γκομενα ειναι να παει με καποιον απο την παρεα ειναι ελευθερη να παει.... ειναι τελειως γελοιο να θεωρεις οτι προστατευεσαι ετσι. Και εσυ μπορεις να βρεις μια αλλη απο εκει μετα.... η γκομενα ουτως η αλλως αν ειναι να παει με αλλον δεν ειχε σκοπο να ερθει μαζι σου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Αυτο λεγαμε και εκεινο το βραδυ .... και καποιοι μας εκραζαν επειδη εχουν ανασφαλειες μηπως καποιοι απο την παρεα τους φανε την γκομενα.

Αν η γκομενα ειναι να παει με καποιον απο την παρεα ειναι ελευθερη να παει.... ειναι τελειως γελοιο να θεωρεις οτι προστατευεσαι ετσι. Και εσυ μπορεις να βρεις μια αλλη απο εκει μετα.... η γκομενα ουτως η αλλως αν ειναι να παει με αλλον δεν ειχε σκοπο να ερθει μαζι σου.

Τρελό παρεάκι πρέπει να 'στε, λίγο να γυρίσει ένας την πλάτη του θα έχουν βγει δέκα φτυάρια

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Δεν είναι απόλυτο αυτό που λες. Για κάποιο σύντομο διάστημα είχα στην παρέα μου έναν τύπο που ήταν πολύ εμφανίσιμος, θα μπορούσε να είναι μοντέλο, και όλες οι γκόμενες κάναν πηγαδάκι γύρω του και έγραφαν τους υπόλοιπους. Δεν είναι πολύ έξυπνο να καλέσεις κοπέλα που σε ενδιαφέρει και να είναι κι αυτός εκεί. Θα της πιάνεις την κουβέντα για να τη γοητεύσεις αλλά αυτηνής το μάτι θα παίζει προς τ' αλλού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom