canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Μαλλον ολοι οι μισανθρωποι οι αντικοινωνικοι και οι αφραγκοι εδω μαζευτηκαμε
υγ
καλά Σάββατα δεν γούσταρα να βγαίνω τις εποχές που έβγαινα κάθε μέρα.. πόσο μάλλον τώρα.
Μαλλον ολοι οι μισανθρωποι οι αντικοινωνικοι και οι αφραγκοι εδω μαζευτηκαμε
Ποιο τριτο? δυο επιλογες εχεις. Το δευτερο θες να πεις...
υγ
καλά Σάββατα δεν γούσταρα να βγαίνω τις εποχές που έβγαινα κάθε μέρα.. πόσο μάλλον τώρα.
Προφανώς, εννοείς ότι έπρεπε να μείνουν τούβλα, ώστε οι μύτες τους να είναι στο ίδιο ύψος με τη δική σου.
Κατά τα άλλα, αν η ελληνίδα έκανε πράγματι σπουδές (και όχι καυλάντα) θα είχε ξεστραβωθεί σε πολλά πράγματα.
Αλλά δεν...
Μην μπερδεύεις την απελευθέρωση με το χαζολόγημα.
Στη δεκαετία 70-80 ένα μέρος των γυναικών (όχι βέβαια όλες) πέρασε ένα πολύ προοδευτικό φεγγάρι,
διάβασε, έκανε σχέσεις, άκουσε το σώμα του.
Η σημερινή "απελευθέρωση" σε μεγάλο ποσοστό είναι απλώς εφαρμογή του lifestyle και επομένως είναι κάτι που τις φυλακίζει και δεν τις αποδεσμεύει.
Επιπλέον, συμπεριφορές του στυλ κλαμπάκια με χιλιάδες ντεσιμπέλ και χωρίς ανθρώπινη επικοινωνία, ξενέρωτα μπαράκια,
νταραβέρια με ανεγκέφαλους τύπου μπάρμεν, φραγκάτους κλπ, είναι πράγματα που κάποτε θεωρούνταν αδιανόητα (για εκείνο το κομμάτι των γυναικών που πράγματι απελευθερώθηκε.
Προφανώς, εννοείς ότι έπρεπε να μείνουν τούβλα, ώστε οι μύτες τους να είναι στο ίδιο ύψος με τη δική σου.
Κατά τα άλλα, αν η ελληνίδα έκανε πράγματι σπουδές (και όχι καυλάντα) θα είχε ξεστραβωθεί σε πολλά πράγματα.
Αλλά δεν...
Ποιο τρίο; Δύο έγραψες.ενώ έχει πάρα πολλές γκόμενες που γέρνουν προς το τρίτο, αλλά δεν το δείχνουν
Ναι, βέβαια, στα 1000 πεσίματα, παίζει να κάτσουν 5-6 εμφανίσιμες και ενδεχομένως και ένα "θεόμουνο".θα μένατε έκπληκτοι από το πόσες θα σας καθόταν, ακόμα και θεόμουνα...
Ο ανεξάρτητος άνθρωπος όμως -ασχέτως φύλου- αναλαμβάνει ευθύνες.
Μαγκιά δεν είναι να κάνεις trendy τατού στον πισινό...
Α εσύ είσαι ρομαντικός! Πιστεύεις ότι τα πανεπιστήμια μορφώνουν...
Το 95% των γυναικών κάνει σπουδές και το μόνο αποτέλεσμα ήταν να σηκώσουν μύτη, να γίνουν σνομπ και να θέλουν άντρες με αντίστοιχο status.
Όσο αφορά εμένα, μην ανησυχείς. Έλυσα το πρόβλημα μου με τη μονογαμία. Από τα 18 είμαι παντρεμένος με τη Φυλής!
εγώ πάντως βρίσκω όλες τις γυναίκες υπέροχα πλάσματα.
δεν υπάρχει περίπτωση μια νορμάλ γυναίκα να μην έχει κάτι ενδοιαφέρον πάνω της.
κάθε μια με τη χάρη της....
ας μην βλέπουμε μόνο τα αρνητικά.
Εξακολουθώ να νομίζω ότι συγχέεις την απελευθέρωση με την καυλάντα.Mιλώ καθαρά για το ερωτικό και σεξουαλικό κομμάτι και όχι γενικά κοινωνικά.Μιλούσαν τόσο εύκολα οι γυναίκες για σεξ όσο σήμερα ? Πόσες έβγαιναν ελεύθερα με τους γκόμενους απ'τα 16 ή και πηδιόντουσαν χαλαρά με κάποιον για ένα βράδυ,όπως γίνεται σήμερα ? Και οι γονείς τότε ήταν απείρως πιο αυστηροί με τα κορίτσια,απ'όσο σήμερα...
Όχι βέβαια ότι δεν υπήρχε σεξ και μάλιστα άγριο και τότε,αλλα γενικώς πιστεύω υπήρχε η γνωστή ψευτοσυντηριτική μικροαστική υποκρισία...
Εξακολουθώ να νομίζω ότι συγχέεις την απελευθέρωση με την καυλάντα.
Επειδή ζήσαμε αμφότεροι την εποχή, θα θυμάσαι ότι γίνονταν σχέσεις από πραγματικό συναίσθημα
και επίσης και σεξ πολύ ευκολότερα από τώρα.
Όχι μόνο στις πιο προχωρημένες, αλλά και στις πιο στάνταρ γκόμενες: δεν υπήρχε περίπτωση να πας Σάβατο βράδυ στην πρώτη μικρομεσαία disco πχ και να μη γίνει κάτι. Κάτι, ρε παιδί μου, πέρα απ' το να κάθονται όλοι (και μάλιστα συνήθως χώρια άνδρες-γυναίκες) με το ποτάκι στο χέρι και να προσποιούνται ότι το απολαμβάνουν κιόλας.
Για να χηρισμοποιήσω τη φρασεολογία σου, η σημερινή σχετική χαλάρωση στους τρόπους και στην έκφραση συνοδεύεται από πραγματική συντηρητικοποίηση στο "ψητό" (σεξ, σχέσεις), πράηγμα που αποτελεί την ύστατη μικροαστική υποκρισία.
Σου θυμίζω ότι μόλις προ λίγων ετών ο τότε Υπουργός Οικονομικών είχε συμπεριλάβει στο αναθεωρημένο (αυξημένο) ΑΕΠ τα κέρδη από την πορνεία.
Απελευθέρωση στα ήθη και εκτίναξη των πορνικών κερδών δεν νομίζω ότι συμβαδίζουν...
Όχι μωρέ, δε ζορίζομαι.Παρασύρεσαι στην ηθικολογία Θεόδωρε.
Γινόταν τέτοια φάση στις disco?Ε ρε τι χάνουμε, γαμώ τα κλαμπ μου γαμώ...
Εχω φιλο 35 χρονων ο οποιος παντρευτηκε την γυναικα του η οποια παλια ηταν η φιλη του.
Αυτο για μερικους εδω μεσα που λενε με τιποτα δεν κραταμε φιλες ....
Το πρωτο βημα ειναι να βρεις κοπελες να κανετε παρεα... ας ειναι και μπαζα εμφανισιακα αυτη θα ειναι η αρχη
αφου εχεις μαθει να κινεισαι με αυτες μετα απο λιγο καιρο βρισκεις και τις ωραιοτερες ... τις κρατας φιλες....
μετα απο λιγο επισης καιρο καποια θα σου κατσει... το προβλημα βεβαια οπως ειπα και πιο νωρις ειναι να σου κατσει αυτη που εισαι ερωτευμενος... αυτο ειναι λιγακι πιο σπανιο και λιγοτερο πιθανο.
Θες να βρω το θρεντ που με κραζατε ενα βραδυ επειδη ελεγα για το κλαμπ??????????????
αμα πας σε ενα κλαμπ και χορεψεις εστω και λιγο δυσκολα ΔΕΝ θα βρεις γκομενα.
Ε ναι, ειδικά φοιτητοπαρέα πρέπει να είναι μικτή και από κει και πέρα "παίζεις" με τις εξωτερικές φίλες...ξέρεις, αυτές που έρχονται κάπου κάπου για καφέ ή για ποτό!
Ε, τότε φαίνεται ως λαός κάποια μαθήματα χορού θέλουμε, για να στρώσουμε και να λιώσουμε στο πήδημα.αμα πας σε ενα κλαμπ και χορεψεις εστω και λιγο δυσκολα ΔΕΝ θα βρεις γκομενα.
Βασικά, ήταν η νοοτροπία της εποχής.Τα κλαμπ είναι ξενέρωτα....απ' οτι λέει ο φίλος πιο πάνω και απ' οτι ξέρω απο άτομα εκείνης της εποχής, η disco ήταν άλλη φάση...