Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μαλλον ολοι οι μισανθρωποι οι αντικοινωνικοι και οι αφραγκοι εδω μαζευτηκαμε  :cheesy:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

υγ
καλά Σάββατα δεν γούσταρα να βγαίνω τις εποχές που έβγαινα κάθε μέρα.. πόσο μάλλον τώρα.  

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Προφανώς, εννοείς ότι έπρεπε να μείνουν τούβλα, ώστε οι μύτες τους να είναι στο ίδιο ύψος με τη δική σου.
Κατά τα άλλα, αν η ελληνίδα έκανε πράγματι σπουδές (και όχι καυλάντα) θα είχε ξεστραβωθεί σε πολλά πράγματα.
Αλλά δεν...

Α εσύ είσαι ρομαντικός! Πιστεύεις ότι τα πανεπιστήμια μορφώνουν...

Το 95% των γυναικών κάνει σπουδές και το μόνο αποτέλεσμα ήταν να σηκώσουν μύτη, να γίνουν σνομπ και να θέλουν άντρες με αντίστοιχο status.

Όσο αφορά εμένα, μην ανησυχείς. Έλυσα το πρόβλημα μου με τη μονογαμία. Από τα 18 είμαι παντρεμένος με τη Φυλής! :rockon: :pipa2:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μην μπερδεύεις την απελευθέρωση με το χαζολόγημα.
Στη δεκαετία 70-80 ένα μέρος των γυναικών (όχι βέβαια όλες) πέρασε ένα πολύ προοδευτικό φεγγάρι,
διάβασε, έκανε σχέσεις, άκουσε το σώμα του.
Η σημερινή "απελευθέρωση" σε μεγάλο ποσοστό είναι απλώς εφαρμογή του lifestyle και επομένως είναι κάτι που τις φυλακίζει και δεν τις αποδεσμεύει.
Επιπλέον, συμπεριφορές του στυλ κλαμπάκια με χιλιάδες ντεσιμπέλ και χωρίς ανθρώπινη επικοινωνία, ξενέρωτα μπαράκια,
νταραβέρια με ανεγκέφαλους τύπου μπάρμεν, φραγκάτους κλπ, είναι πράγματα που κάποτε θεωρούνταν αδιανόητα (για εκείνο το κομμάτι των γυναικών που πράγματι απελευθερώθηκε.
Προφανώς, εννοείς ότι έπρεπε να μείνουν τούβλα, ώστε οι μύτες τους να είναι στο ίδιο ύψος με τη δική σου.
Κατά τα άλλα, αν η ελληνίδα έκανε πράγματι σπουδές (και όχι καυλάντα) θα είχε ξεστραβωθεί σε πολλά πράγματα.
Αλλά δεν...

Mιλώ καθαρά για το ερωτικό και σεξουαλικό κομμάτι και όχι γενικά κοινωνικά.Μιλούσαν τόσο εύκολα οι γυναίκες για σεξ όσο σήμερα ? Πόσες έβγαιναν ελεύθερα με τους γκόμενους απ'τα 16 ή και πηδιόντουσαν χαλαρά με κάποιον για ένα βράδυ,όπως γίνεται σήμερα ?  Και οι γονείς τότε ήταν απείρως πιο αυστηροί με τα κορίτσια,απ'όσο σήμερα...
Όχι βέβαια ότι δεν υπήρχε σεξ και μάλιστα άγριο και τότε,αλλα γενικώς πιστεύω υπήρχε η γνωστή ψευτοσυντηριτική μικροαστική υποκρισία...

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ενώ έχει πάρα πολλές γκόμενες που γέρνουν προς το τρίτο, αλλά δεν το δείχνουν
Ποιο τρίο; Δύο έγραψες.
Εκτός αν εννοείς το μακρύτερο, προς το οποίο πράγματι γέρνουν οι περισσότερες.

θα μένατε έκπληκτοι από το πόσες θα σας καθόταν, ακόμα και θεόμουνα...
Ναι, βέβαια, στα 1000 πεσίματα, παίζει να κάτσουν 5-6 εμφανίσιμες και ενδεχομένως και ένα "θεόμουνο".
Από 'κει και ύστερα, έχει να κάνει με το κάτα πόσο είναι διατεθειμένος κάποιος να πάρει διαζύγιο από τη αξιοπρέπειά του,
για να την πέφτει στην πρώτη τυχούσα.
Το να την πέσουν αυτές -και να μπούμε εμείς στη λογική "για ποιον με πέρασες μωρή μαλάκω; / άντε, μωρή μαλάκω, κάνε κίνηση" δε σου/τους περνάει απ' το μυαλό.
Ο ανεξάρτητος άνθρωπος όμως -ασχέτως φύλου- αναλαμβάνει ευθύνες.
Μαγκιά δεν είναι να κάνεις trendy τατού στον πισινό...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κολοκοτρωνη για αυτο το πιο σιγουρο απο ολα ειναι η κοινωνικη δικτυωση....

Δεν δειχνεις εξαρχης τα δοντια σου... μαθαινεις να εισαι πιο εμμεσος ... εχεις ενα καρο γνωστες
και γνωστους και μπορεις να μαθεις ευκολοτερα ποια ενδιαφερεται ...

Εκτος απο το γκομενικο η δικτυωση ειναι γενικοτερα καλη μιας και μπορει να σε βοηθησει και σε αλλα θεματα.... οποτε με ενα σμπαρο περισσοτερα τριγωνια.

Ακομη και δουλεια μπορουν να σου σφυριξουν οι γνωστοι σου. Οι γνωριμιες ειναι επενδυση

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Α εσύ είσαι ρομαντικός! Πιστεύεις ότι τα πανεπιστήμια μορφώνουν...

Το 95% των γυναικών κάνει σπουδές και το μόνο αποτέλεσμα ήταν να σηκώσουν μύτη, να γίνουν σνομπ και να θέλουν άντρες με αντίστοιχο status.

Όσο αφορά εμένα, μην ανησυχείς. Έλυσα το πρόβλημα μου με τη μονογαμία. Από τα 18 είμαι παντρεμένος με τη Φυλής! :rockon: :pipa2:

Ε,γενικώς τα Ελληνικά πανεπιστήμια δεν φημίζονται ότι μορφώνουν και πολύ τύπε ! :grin:  είτε άντρες,είτε γυναίκες....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
εγώ πάντως βρίσκω όλες τις γυναίκες υπέροχα πλάσματα.
δεν υπάρχει περίπτωση μια νορμάλ γυναίκα να μην έχει κάτι ενδοιαφέρον πάνω της.
κάθε μια με τη χάρη της....
ας μην βλέπουμε μόνο τα αρνητικά.

Δεν γίνεται χωρίς αυτές, πως να το κάνουμε!
Το μυστήριο είναι και ενδιαφέρον!

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Mιλώ καθαρά για το ερωτικό και σεξουαλικό κομμάτι και όχι γενικά κοινωνικά.Μιλούσαν τόσο εύκολα οι γυναίκες για σεξ όσο σήμερα ? Πόσες έβγαιναν ελεύθερα με τους γκόμενους απ'τα 16 ή και πηδιόντουσαν χαλαρά με κάποιον για ένα βράδυ,όπως γίνεται σήμερα ?  Και οι γονείς τότε ήταν απείρως πιο αυστηροί με τα κορίτσια,απ'όσο σήμερα...
Όχι βέβαια ότι δεν υπήρχε σεξ και μάλιστα άγριο και τότε,αλλα γενικώς πιστεύω υπήρχε η γνωστή ψευτοσυντηριτική μικροαστική υποκρισία...
Εξακολουθώ να νομίζω ότι συγχέεις την απελευθέρωση με την καυλάντα.
Επειδή ζήσαμε αμφότεροι την εποχή, θα θυμάσαι ότι γίνονταν σχέσεις από πραγματικό συναίσθημα
και επίσης και σεξ πολύ ευκολότερα από τώρα.
Όχι μόνο στις πιο προχωρημένες, αλλά και στις πιο στάνταρ γκόμενες: δεν υπήρχε περίπτωση να πας Σάβατο βράδυ στην πρώτη μικρομεσαία disco πχ και να μη γίνει κάτι. Κάτι, ρε παιδί μου, πέρα απ' το να κάθονται όλοι (και μάλιστα συνήθως χώρια άνδρες-γυναίκες) με το ποτάκι στο χέρι και να προσποιούνται ότι το απολαμβάνουν κιόλας.
Για να χηρισμοποιήσω τη φρασεολογία σου, η σημερινή σχετική χαλάρωση στους τρόπους και στην έκφραση συνοδεύεται από πραγματική συντηρητικοποίηση στο "ψητό" (σεξ, σχέσεις), πράηγμα που αποτελεί την ύστατη μικροαστική υποκρισία.
Σου θυμίζω ότι μόλις προ λίγων ετών ο τότε Υπουργός Οικονομικών είχε συμπεριλάβει στο αναθεωρημένο (αυξημένο) ΑΕΠ τα κέρδη από την πορνεία.
Απελευθέρωση στα ήθη και εκτίναξη των πορνικών κερδών δεν νομίζω ότι συμβαδίζουν...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω φιλο 35 χρονων ο οποιος παντρευτηκε την γυναικα του η οποια παλια ηταν η φιλη του.

Αυτο για μερικους εδω μεσα που λενε με τιποτα δεν κραταμε φιλες ....  :P

Το πρωτο βημα ειναι να βρεις κοπελες να κανετε παρεα... ας ειναι και μπαζα εμφανισιακα αυτη θα ειναι η αρχη

αφου εχεις μαθει να κινεισαι με αυτες μετα απο λιγο καιρο βρισκεις και τις ωραιοτερες ... τις κρατας φιλες....

μετα απο λιγο επισης καιρο καποια θα σου κατσει... το προβλημα βεβαια οπως ειπα και πιο νωρις ειναι να σου κατσει αυτη που εισαι ερωτευμενος... αυτο ειναι λιγακι πιο σπανιο και λιγοτερο πιθανο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εννοειται οτι δεν τσακωνεσαι ποτε με μια γυναικα....

τις κρατας ολες απλα δεν τους κανεις τα κεφια οταν αυτα ειναι παραλογα.

Πρεπει να μεγαλωσει ο κυκλος να μεγαλωνει συνεχως βασικα... επειδη νεες θα ερχονται αλλες θα φευγουν ή θα χανεστε απο μονοι σας... οποτε δεν πρεπει ποτε να ξεμενουμε απο παρεες.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εξακολουθώ να νομίζω ότι συγχέεις την απελευθέρωση με την καυλάντα.
Επειδή ζήσαμε αμφότεροι την εποχή, θα θυμάσαι ότι γίνονταν σχέσεις από πραγματικό συναίσθημα
και επίσης και σεξ πολύ ευκολότερα από τώρα.
Όχι μόνο στις πιο προχωρημένες, αλλά και στις πιο στάνταρ γκόμενες: δεν υπήρχε περίπτωση να πας Σάβατο βράδυ στην πρώτη μικρομεσαία disco πχ και να μη γίνει κάτι. Κάτι, ρε παιδί μου, πέρα απ' το να κάθονται όλοι (και μάλιστα συνήθως χώρια άνδρες-γυναίκες) με το ποτάκι στο χέρι και να προσποιούνται ότι το απολαμβάνουν κιόλας.
Για να χηρισμοποιήσω τη φρασεολογία σου, η σημερινή σχετική χαλάρωση στους τρόπους και στην έκφραση συνοδεύεται από πραγματική συντηρητικοποίηση στο "ψητό" (σεξ, σχέσεις), πράηγμα που αποτελεί την ύστατη μικροαστική υποκρισία.
Σου θυμίζω ότι μόλις προ λίγων ετών ο τότε Υπουργός Οικονομικών είχε συμπεριλάβει στο αναθεωρημένο (αυξημένο) ΑΕΠ τα κέρδη από την πορνεία.
Απελευθέρωση στα ήθη και εκτίναξη των πορνικών κερδών δεν νομίζω ότι συμβαδίζουν...

Γινόταν τέτοια φάση στις disco?Ε ρε τι χάνουμε, γαμώ τα κλαμπ μου γαμώ...

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Παρασύρεσαι στην ηθικολογία Θεόδωρε.
Όχι μωρέ, δε ζορίζομαι.
Ας κάνει όσες ζωγραφιές θέλει.
Aρκεί να είναι συγκεντρωμένη.
Με το lifestyle έχω θέμα, που προϋποθέτει την κουραδομαγκιά.
Άμα είσαι ok από μόνος σου, δε μασάς από lifestyle για να πουλήσεις μούρη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γινόταν τέτοια φάση στις disco?Ε ρε τι χάνουμε, γαμώ τα κλαμπ μου γαμώ...

Θες να βρω το θρεντ που με κραζατε ενα βραδυ επειδη ελεγα για το κλαμπ??????????????

αμα πας σε ενα κλαμπ και χορεψεις εστω και λιγο δυσκολα ΔΕΝ θα βρεις γκομενα.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εχω φιλο 35 χρονων ο οποιος παντρευτηκε την γυναικα του η οποια παλια ηταν η φιλη του.

Αυτο για μερικους εδω μεσα που λενε με τιποτα δεν κραταμε φιλες ....  :P

Το πρωτο βημα ειναι να βρεις κοπελες να κανετε παρεα... ας ειναι και μπαζα εμφανισιακα αυτη θα ειναι η αρχη

αφου εχεις μαθει να κινεισαι με αυτες μετα απο λιγο καιρο βρισκεις και τις ωραιοτερες ... τις κρατας φιλες....

μετα απο λιγο επισης καιρο καποια θα σου κατσει... το προβλημα βεβαια οπως ειπα και πιο νωρις ειναι να σου κατσει αυτη που εισαι ερωτευμενος... αυτο ειναι λιγακι πιο σπανιο και λιγοτερο πιθανο.

Ε ναι, ειδικά φοιτητοπαρέα πρέπει να είναι μικτή και από κει και πέρα "παίζεις" με τις εξωτερικές φίλες...ξέρεις, αυτές που έρχονται κάπου κάπου για καφέ ή για ποτό!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Θες να βρω το θρεντ που με κραζατε ενα βραδυ επειδη ελεγα για το κλαμπ??????????????

Ναι...και σου άξιζε :P
Τα κλαμπ είναι ξενέρωτα....απ' οτι λέει ο φίλος πιο πάνω και απ' οτι ξέρω απο άτομα εκείνης της εποχής, η disco ήταν άλλη φάση...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε ναι, ειδικά φοιτητοπαρέα πρέπει να είναι μικτή και από κει και πέρα "παίζεις" με τις εξωτερικές φίλες...ξέρεις, αυτές που έρχονται κάπου κάπου για καφέ ή για ποτό!

Στο πανεπιστημιο δεν παιζεις απλα με την φοιτητοπαρεα παιζεις απο τις φοιτητοπαρεες που μαζευει ο συνδικαλιστης.

:P

Σε αυτο ειναι πολυ καλυτερος σου πιστεψε με... αλλιως δεν θα τον βαζανε υπευθυνο να τους φερει κοσμο στις εκλογες... οποτε τον πλησιαζεις.

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ε, τότε φαίνεται ως λαός κάποια μαθήματα χορού θέλουμε, για να στρώσουμε και να λιώσουμε στο πήδημα.
Ήμαρτον!

Τα κλαμπ είναι ξενέρωτα....απ' οτι λέει ο φίλος πιο πάνω και απ' οτι ξέρω απο άτομα εκείνης της εποχής, η disco ήταν άλλη φάση...
Βασικά, ήταν η νοοτροπία της εποχής.
Εντός και εκτός disco.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom