Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και οι υπολοιποι (δηλαδη η πλειοψηφια των ανδρων) γαμανε μονο πουτανες και ξενες?
Τι διάολο..αν δεχθούμε ότι οι νεότερες Ελληνίδες γαμιόνται με δέκα άντρες κατά μέσο όρο,αποκλείεται να γαμάνε μόνο οι φραγκάτοι ! Όλο και κάτι θα τσιμπάνε και οι "προλετάριοι"  :grin:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Και οι υπολοιποι (δηλαδη η πλειοψηφια των ανδρων) γαμανε μονο πουτανες και ξενες?

Όχι μόνο. Αλλά υπάρχει ευρεία ανομολόγητη αγαμία. Το bourdela είναι μέσα στα πιο δημοφιλή φόρουμ του ίντερνετ... Αν εξειδικεύσεις στο ανδρικό κοινό ίσως να είναι το πλέον δημοφιλές. Υπάρχει αληθινό πρόβλημα στην Ελλάδα, δεν είναι στη φαντασία μας.

Επισκέπτης
Έλα ρε φίλε τώρα...δεν σου έχει ζητήσει ποτέ καμία τον αριθμό σου ή να βγείτε για καφέ?

Δε μιλάμε για μένα τύπε, εγώ είμαι εξαίρεση
Εμένα με βλέπαν απ τα 30 μέτρα και ερχόταν να με κολλήσουν
άγνωστες στα μπαρ 

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Έλα ρε φίλε τώρα...δεν σου έχει ζητήσει ποτέ καμία τον αριθμό σου ή να βγείτε για καφέ?

Σ'εμένα τόσο ωμό πέσιμο,ούτε μια φορά ! Μόνο να μου κάνουν τα γλυκά μάτια και να κωλοτρίβονται δίπλα μου,μου έχει τύχει κάποιες φορές και όχι πολλές μάλιστα...

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
μάλλον εννοεί τις μουνάρες που γουστάρουν όλοι

όχι του σωρού που γαμιούνται τελευταίες και παντρεύονται πρώτες...

Και τα μπάζα όσο μπορούν, τον ίδιο δρόμο ακολουθούν. Προτιμούν αυτόν που έχει το status, έστω για ένα βράδυ, παρά αυτόν που δεν το έχει για κάτι περισσότερο.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δε μιλάμε για μένα τύπε, εγώ είμαι εξαίρεση
Εμένα με βλέπαν απ τα 30 μέτρα και ερχόταν να με κολλήσουν
άγνωστες στα μπαρ   

Γιατί ? Είσαι ωραίος γκόμενος ή φραγκάτος ? Ή και τα δύο μαζί ? :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μάλλον εννοεί τις μουνάρες που γουστάρουν όλοι

όχι του σωρού που γαμιούνται τελευταίες και παντρεύονται πρώτες...
Λογικο οι μουναρες να εχουν πιο υψηλα στανταρ. Αν και φυσικα παντου υπαρχουν εξαιρεσεις, ο καθενας ειναι διαφορετικος και δεν ανηκει απαραιτητα σε κλισε κατηγοριες.

Αμα ειναι λιγο περπατημενη η γκομενα θα σου την πεσει και θα δωσει σημαδια να καταλαβεις οτι σε γουσταρει.

Τι διάολο..αν δεχθούμε ότι οι νεότερες Ελληνίδες γαμιόνται με δέκα άντρες κατά μέσο όρο,αποκλείεται να γαμάνε μόνο οι φραγκάτοι ! Όλο και κάτι θα τσιμπάνε και οι "προλετάριοι"  :grin:
Συντοφε θα κανουν και το γαμησι ταξικη υποθεση.  :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Σ'εμένα τόσο ωμό πέσιμο,ούτε μια φορά ! Μόνο να μου κάνουν τα γλυκά μάτια και να κωλοτρίβονται δίπλα μου,μου έχει τύχει κάποιες φορές και όχι πολλές μάλιστα...

Όχι ωμό πέριμο ρε΄παιδάκι μου, να σου πιάσει την κουβέντα, να φλερτάρεις και συ με την σειρά σου και μετά να σου ζητήσει αριθμό και ραντεβού...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Όχι μόνο. Αλλά υπάρχει ευρεία ανομολόγητη αγαμία. Το bourdela είναι μέσα στα πιο δημοφιλή φόρουμ του ίντερνετ... Αν εξειδικεύσεις στο ανδρικό κοινό ίσως να είναι το πλέον δημοφιλές. Υπάρχει αληθινό πρόβλημα στην Ελλάδα, δεν είναι στη φαντασία μας.
Δεν εχω αντιληφθει εγω καποιο τετοιο προβλημα. Μαλιστα θεωρω οτι σημερα ειναι πιο ευκολο να γαμησεις σε σχεση με πριν 10-20 χρονια.
Απο την αλλη η ροπη προς στο σεξ και τον πληρωμενο ερωτα δεν σημαινει οτι ειναι δυσκολο να γαμησει καποιος. Μην ξεχναμε οτι πολλοι εχουν γκομενες και γυναικες και πανε και με πουτανες.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
είμαι όμορφος, γυμνασμένος, διαβασμένος και απλός-προσιτός

Τι διάολο, και'γω στο περίπου έτσι είμαι αλλά σπανίως με πλησιάζουν..οι περισσότερες σαν φίλο με βλέπουν..  ;)   Φράγκα δεν έχεις δηλαδή ?  :grin:

Επισκέπτης
εσυ που το ξερεις οτι οι ασχημουλες δεν παρακαλανε;μηπως εισαι ασχημουλα η ιδια;  :grin:

εσύ τι λες να είναι ρε τύπε;

καμιά μουνάρα; Οι μουνάρες τέτοια ώρα επενδύουν για το μέλλον τους είτε στα μπαρόκλαμπα είτε στο κρεβάτι με κάναν πορτοφολά
θα κάτσουνξ στο μπου να διαβάζουν τις μαλακίες μισογύνηδων; 

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Eξαρτάται τι εννούμε πρώτη κίνηση..π.χ. άκουγα το πρωι μια ηλίθια τη Σόφη Πασχάλη που έλεγε ότι το μόνο που κάνει για να φλερτάρει είναι ένα βλέμα (!!) και τις γνωστές μαλακίες περί του άντρα κυνηγού κλπ...Άντε με ένα βλέμα τώρα ο άλλος-αν το προσέξει κι'αυτό- να καταλάβει ότι τον γουστάρεις..Πολλά κάνεις κοπέλα μου,πρόσεχε μην σε παρεξηγήσουν...  :headbang:

Γι' αυτό στο τέλος θα καταλήξει με τον πλούσιο μπούλη που θα τον σέρνει απ' τη μύτη...αυτή ρίχνει ένα βλέμα και ο άλλος πρέπει να έχει IQ γύρω στα 10.000.000, να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες, να του έρθει η θεία επιφώτηση και να μυρίσει και τα νύχια του για να καταλάβει οτι αυτή τον φλερτάρει....γαμησέ τα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ που το ξερεις οτι οι ασχημουλες δεν παρακαλανε;μηπως εισαι ασχημουλα η ιδια;  :grin:

Kαι λεω εφοσον εχω εξυπνους συνεργατες που θα το βρουν γιατι να το γραψω εγω?????

ευγε !

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Οι μουνάρες τέτοια ώρα επενδύουν για το μέλλον τους είτε στα μπαρόκλαμπα είτε στο κρεβάτι με κάναν πορτοφολά
Για πες μας και για τους άντρες που κάθονται τέτοια ώρα στο μπου και διαβάζουν τις μαλακίες ενός ψολοκομμένου πούστη με το nickname afroditi.
Με ενδιαφέρει πολύ η άποψη σου να ξέρεις...

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
εσύ τι λες να είναι ρε τύπε;

καμιά μουνάρα; Οι μουνάρες τέτοια ώρα επενδύουν για το μέλλον τους είτε στα μπαρόκλαμπα είτε στο κρεβάτι με κάναν πορτοφολά

τυπε αυτος ειναι ο κανονας,αν και με την πηχτη μαλακια στον εγκεφαλο που δερνει τους πιρφορους,ακομα και τις ασχημουλες τις εχουν κανει θεες,και σιγα σιγα παιρνουν ψηλα τον αμανε.  :S

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Kαι λεω εφοσον εχω εξυπνους συνεργατες που θα το βρουν γιατι να το γραψω εγω?????

ευγε !

:grin: :grin: :grin:

μπολντ ειναι και ασχημουλα,και δεν καταδεχεται να παρακαλεσει.τι πιθανοτητες της δινεις;

:S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom