Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στην κατηγορια των τυπων που γελανε με τις μαλακιες που γραφετε εσυ ο πεπονογαμης και ο πικερ  :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

μαλακα παιζει να εισαι ο μονος που του απαντας... ολοι οι αλλοι τον εχουν παρει χαμπαρι
στον αλλον τον Κολοκοτρωνη εκανε 3-4 παραθεσεις και ακομη να παρει απαντηση...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πόσων χρονών είσαι, 15 ? :jerking: :jerking: :jerking:

ρε μλκα ξες σε ποιον μιλας? θες να σου δωσω αποσπασματα του μεγα δασκαλου του απο αλλα φορα?

3-4 μαλακιστηρια εχουν μαζευτει σε ολα τα φορα και τρολλαρουν τον κοσμο αυτο γινεται
και σε νευριαζουν και απλα γελανε μονοι τους σπιτι. Αυτο γινεται τρολιές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
vril αυτα που γραφεις τα γραφουν ατομα με ψυχολογικα προβληματα. Σου προτεινω αν οντως τα πιστευεις και δεν μας τρολλαρεις για να γελας να το κοιταξεις αμεσα τωρα που ειναι νωρις.

ps Δεν κανω πλακα.

ps2 Μου την εχουν πεσει πρωτες αρκετες γκομενες και σε μενα αλλα και σε πολλους αλλους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
To δυσκολο (οχι για ολους) ειναι να βρεις καποια που και να της αρεσεις και να σου αρεσει ταυτοχρονα να ειστε ερωτευμενοι και οι 2 βασικα.... ειναι πιο δυσκολο απο το να βρεις απλα μια γκομενα να περνας την ωρα σου καλα το τελευταιο ειναι της πλακας δεν το συζηταμε. Ειδικα οι πιο ασχημουλες εξω σε παρακαλανε.... απλα δυσκολευει οσο ανεβαινεις επιπεδο και σε ολα τα πραγματα ετσι ειναι οχι μονο στις γυναικες.

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
τρεχει οτι εχουν κακιστη παιδεια απο το σπιτι, το πλυσιμο εγκεφαλου που απο μικρες
εχουν υποστει, εχουμε το αποτελεσμα το σημερινο. Πιο γνωστη ερωτηση της μαμας......
"τι δουλεια κανει?" που παραθετει στο.... "ποσα βγαζει?"

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Συγνώμη ρε παιδιά, δεν έχετε συναντήσει ποτέ κοπέλα που να κάνει την πρώτη κίνηση?
Επίσης μην γινόμαστε αφοριστικοί, υπάρχει και η αμοιβαία προσέγγιση...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Συγνώμη ρε παιδιά, δεν έχετε συναντήσει ποτέ κοπέλα που να κάνει την πρώτη κίνηση?

Eξαρτάται τι εννούμε πρώτη κίνηση..π.χ. άκουγα το πρωι μια ηλίθια τη Σόφη Πασχάλη που έλεγε ότι το μόνο που κάνει για να φλερτάρει είναι ένα βλέμα (!!) και τις γνωστές μαλακίες περί του άντρα κυνηγού κλπ...Άντε με ένα βλέμα τώρα ο άλλος-αν το προσέξει κι'αυτό- να καταλάβει ότι τον γουστάρεις..Πολλά κάνεις κοπέλα μου,πρόσεχε μην σε παρεξηγήσουν...  :headbang:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
τρεχει οτι εχουν κακιστη παιδεια απο το σπιτι, το πλυσιμο εγκεφαλου που απο μικρες
εχουν υποστει, εχουμε το αποτελεσμα το σημερινο. Πιο γνωστη ερωτηση της μαμας......
"τι δουλεια κανει?" που παραθετει στο.... "ποσα βγαζει?"

Cult ερωτηση!!!!!!

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Βέβαια...οικογένεια, μητρότητα!!!
Πάντως τώρα που το ανέφερες, νομίζω η Ελλάδα είναι πρώτη στην Ευρώπη σε εκτρώσεις...αν δεν κάνω λάθος...

Σωστός. Η Ελληνίδα γαμιέται βρώμικα και ανελέητα. :2on1: Απλά γαμιέται με ένα υποσύνολο ανδρών.

Επισκέπτης

Εγώ έχω δει.
Ήταν το 1986 που θυμάμαι μια συμαθήτρια μου στην Α Γυμνασίου που την έπεσε στο 18χρονο ξάδερφο μου ζητώντας του τσιγάρο...

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
To δυσκολο (οχι για ολους) ειναι να βρεις καποια που και να της αρεσεις και να σου αρεσει ταυτοχρονα να ειστε ερωτευμενοι και οι 2 βασικα.... ειναι πιο δυσκολο απο το να βρεις απλα μια γκομενα να περνας την ωρα σου καλα το τελευταιο ειναι της πλακας δεν το συζηταμε. Ειδικα οι πιο ασχημουλες εξω σε παρακαλανε.... απλα δυσκολευει οσο ανεβαινεις επιπεδο και σε ολα τα πραγματα ετσι ειναι οχι μονο στις γυναικες.

πσσσσ σιγα που παρακαλανε κοψε κατι

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ έχω δει.
Ήταν το 1986 που θυμάμαι μια συμαθήτρια μου στην Α Γυμνασίου που την έπεσε στο 18χρονο ξάδερφο μου ζητώντας του τσιγάρο...

Έλα ρε φίλε τώρα...δεν σου έχει ζητήσει ποτέ καμία τον αριθμό σου ή να βγείτε για καφέ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom