Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Στην κατηγορια των τυπων που γελανε με τις μαλακιες που γραφετε εσυ ο πεπονογαμης και ο πικερ  :2funny: :2funny: :2funny:
χαίρομαι αν σου προσφέρω ευφορία  :)

αλλά εγω σου άνοιξα την καρδιά μου ,και νομίζω ότι δεν είναι ευγενικό να μην μας πείς και σύ τις προτιμήσεις σου στο ερωτικό πεδίο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι έχουνε ζήσει μωρέ; Από ένα καλοκαίρι που τους κάτσανε 1-2 φασώματα με κάτι ντερλικωμένες τουρίστριες βγάζουν πόρισμα; Το ίδιο νομίζεις πως φέρονται στην πατρίδα τους και στην καθημερινότητά τους αυτές; Διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλο.
Παρατήρησε λίγο τη φύση και θέλω να μου βρεις έστω ΕΝΑ είδος, όπου το θηλυκό κάνει την πρώτη κίνηση. Πουθενά δε συμβαίνει αυτό και ο λόγος είναι ότι επικρατεί το στερεότυπο "αρσενικά-κηνυγοί", "θηλυκά-θηράματα". Τα θηλυκά δεν έχουν σεξουαλική επιθυμία, μιας και για τη σύλληψη απαιτείται μόνο η εκσερμάτωση του αρσενικού, ενώ η ο θηλυκός οργασμός είναι περιττός βιολογικά. Στα ένστικτά τους βρίσκεται η μητρότητα και όχι σεξουαλικότητα. Το αυτό ισχυει για την ανθρώπινη κοινωνία, άσχετα αν έχουμε πλέον ισότητα και τα στερεότυπα έχουν καταρρεύσει. Οι γυναίκες κάθονται παθητικές, ενώ τα περιμένουν όλα από τον άντρα.
Φιλε μου μην το παρεις στραβα αλλα εχεις γνωρισει γυναικα εκτος μπουρδελων;Γιατι με αυτο που πεταξες οτι τα θυληκα δεν εχουν σεξουαλικη επιθυμια αυτο δειχνεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χαίρομαι αν σου προσφέρω ευφορία  :)

αλλά εγω σου άνοιξα την καρδιά μου ,και νομίζω ότι δεν είναι ευγενικό να μην μας πείς και σύ τις προτιμήσεις σου στο ερωτικό πεδίο...
Τυπε μου εχω δηλωσει οτι ειμαι υπερ των σχεσεων παντα,απλα μισω τις μακροχρονιες.
Μεχρι ενα χρονο το πολυ αντεχω.Σε καλυψα;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τι έχουνε ζήσει μωρέ; Από ένα καλοκαίρι που τους κάτσανε 1-2 φασώματα με κάτι ντερλικωμένες τουρίστριες βγάζουν πόρισμα; Το ίδιο νομίζεις πως φέρονται στην πατρίδα τους και στην καθημερινότητά τους αυτές; Διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλο.
Παρατήρησε λίγο τη φύση και θέλω να μου βρεις έστω ΕΝΑ είδος, όπου το θηλυκό κάνει την πρώτη κίνηση. Πουθενά δε συμβαίνει αυτό και ο λόγος είναι ότι επικρατεί το στερεότυπο "αρσενικά-κηνυγοί", "θηλυκά-θηράματα". Τα θηλυκά δεν έχουν σεξουαλική επιθυμία, μιας και για τη σύλληψη απαιτείται μόνο η εκσερμάτωση του αρσενικού, ενώ η ο θηλυκός οργασμός είναι περιττός βιολογικά. Στα ένστικτά τους βρίσκεται η μητρότητα και όχι σεξουαλικότητα. Το αυτό ισχυει για την ανθρώπινη κοινωνία, άσχετα αν έχουμε πλέον ισότητα και τα στερεότυπα έχουν καταρρεύσει. Οι γυναίκες κάθονται παθητικές, ενώ τα περιμένουν όλα από τον άντρα.

Πόσων χρονών είσαι, 15 ? :jerking: :jerking: :jerking:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Φιλε μου μην το παρεις στραβα αλλα εχεις γνωρισει γυναικα εκτος μπουρδελων;Γιατι με αυτο που πεταξες οτι τα θυληκα δεν εχουν σεξουαλικη επιθυμια αυτο δειχνεις.
Έχω γνωρίσει, αλλά δε χρειάζεται. Το ότι δε μας πλησιάζουν ποτέ από μόνες τους αρκεί από μόνο του για να δείξει ότι τις έχουμε περισσότερο εμείς ανάγκη παρά αυτές.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τυπε μου εχω δηλωσει οτι ειμαι υπερ των σχεσεων παντα,απλα μισω τις μακροχρονιες.
Μεχρι ενα χρονο το πολυ αντεχω.Σε καλυψα;
τις σουτάρεις δλδ , επειδή τις βαριέσαι μετά απο ένα χρόνο ?

αυτό δεν είναι και τόσο ρομαντικό εκ μέρους σου όμως :-
γιατί αν δεν κάνω λάθος εμάς τους πορνοδιεστραμένους , βόδια μας ανεβάζεις βόδια μας κατεβάζεις

για να λέμε και του στραβού το δίκιο , δεν ξηγιέσαι και πολύ σωστά στα θήλεα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

γιατί αν δεν κάνω λάθος εμάς τους πορνοδιεστραμένους , βόδια μας ανεβάζεις βόδια μας κατεβάζεις

Βοδια ειπα οσους επαναλαμβανουν την μαλακια που ειπε ο πεπονογαμης.
Τα γουστα σου ειναι σεβαστα και δεν σε κατακρινω για αυτα,ο καθε ενας εχει διαφορετικα.
Δεν εχω πει ποτε οτι ειναι κακο να πας με πουτανα,ο καθενας κανει οτι του αρεσει και γουσταρει.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827

Είδες, το παίζουν αισθηματίες και σχεσάκηδες, κατά τ' άλλα όμως, βαριούνται τις σχέσεις. Δεν παραδέχεται ένας την αλήθεια ότι θέλει μόνο σεξ.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Είδες, το παίζουν αισθηματίες και σχεσάκηδες, κατά τ' άλλα όμως, βαριούνται τις σχέσεις. Δεν παραδέχεται ένας την αλήθεια ότι θέλει μόνο σεξ.

Φίλε σου προτείνω να σταματήσεις να γράφεις στο θέμα, γιατί λες όλο βλακείες και εκτείθεσαι ! Και καλά αν είσαι ανήλικος..αν δεν είσαι όμως, ψάξου καλύτερα !  Φιλικά στο λέω...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Βοδια ειπα οσους επαναλαμβανουν την μαλακια που ειπε ο πεπονογαμης.
Τα γουστα σου ειναι σεβαστα και δεν σε κατακρινω για αυτα,ο καθε ενας εχει διαφορετικα.
Δεν εχω πει ποτε οτι ειναι κακο να πας με πουτανα,ο καθενας κανει οτι του αρεσει και γουσταρει.
ναι αλλά το έχω παράπονο , ότι όλο μας υποβιβάζεις με απρεπείς & χαμερπρείς χαρακτηρισμούς
και κάποιος κακοπροαίρετος θα υπέθετε ότι για κάποιον λόγο παίρνεις προσωπικά και σε ενοχλεί ο όρος "πιρφόρος"...
και δε θα πρεπε γιατί όπως δηλώνεις δεν σου αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις (βέβαια ο 1 χρόνος που περνά μέχρι να τις σουτάρεις
δεν είναι δα, και "ολιγόχρονη σχέση" τραβάει λίγο σε μάκρος δεν μπορείς να πείς)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Προσωπικα δεν βαριεμαι τις σχεσεις,αλλα τα ατομα.Φιλε μου δεν αναζητω μονο σεξ,αν δεν το εχεις καταλαβει ο ανθρωπος εχει ξεχωρισει εδω και παρα πολλα χρονια απο τα ζωα.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρε παιδιά γιατί βάζετε ταμπέλες ο ένας στον άλλον?Σχεσάκιας ο ένας, σαβουρογάμης ο άλλος, μπουρδελιάρης ο τρίτος...(πλην αυτού που γαμάει πεπόνια  :2funny:)
Δεν έχει να κάνει με το τι προτιμάει ο καθένας απ΄την δική του σκοπιά, αλλά και η περίπτωση στην οποία θα πέσει...αν βρεις μια κοπέλα που νομίζεις οτι αξίζει, γιατί να μην κάνεις σχέση?Γιατί να μην πας και στις πουτάνες μια στις τόσες?Γιατί να μην κάνεις και "one night stand" με κάποια που μπορεί να τσιμπήσεις κάπου?Όλα στο πρόγραμμα είναι!
Καλά για τον φίλο που είπε μες τις άκρες οτι αυτοσκοπός της γυναίκας είναι η μητρότητα, δεν το σχολιάζω καν...θα του πρότεινα πρώτα να πάει με γυναίκα, με το συμπάθειο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι αλλά το έχω παράπονο , ότι όλο μας υποβιβάζεις με απρεπείς & χαμερπρείς χαρακτηρισμούς
και κάποιος κακοπροαίρετος θα υπέθετε ότι για κάποιον λόγο παίρνεις προσωπικά και σε ενοχλεί ο όρος "πιρφόρος"...
και δε θα πρεπε γιατί όπως δηλώνεις δεν σου αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις (βέβαια ο 1 χρόνος που περνά μέχρι να τις σουτάρεις
δεν είναι δα, και "ολιγόχρονη σχέση" τραβάει λίγο σε μάκρος δεν μπορείς να πείς)
Δεν σε υποβιβαζω μονος σου υποβιβαζεις τον εαυτο σου αναπαραγωντας εναν ορο που δεν υπαρχει.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ρε παιδιά γιατί βάζετε ταμπέλες ο ένας στον άλλον?Σχεσάκιας ο ένας, σαβουρογάμης ο άλλος, μπουρδελιάρης ο τρίτος...(πλην αυτού που γαμάει πεπόνια  :2funny:)
Δεν έχει να κάνει με το τι προτιμάει ο καθένας απ΄την δική του σκοπιά, αλλά και η περίπτωση στην οποία θα πέσει...αν βρεις μια κοπέλα που νομίζεις οτι αξίζει, γιατί να μην κάνεις σχέση?Γιατί να μην πας και στις πουτάνες μια στις τόσες?Γιατί να μην κάνεις και "one night stand" με κάποια που μπορεί να τσιμπήσεις κάπου?Όλα στο πρόγραμμα είναι!
Καλά για τον φίλο που είπε μες τις άκρες οτι αυτοσκοπός της γυναίκας είναι η μητρότητα, δεν το σχολιάζω καν...θα του πρότεινα πρώτα να πάει με γυναίκα, με το συμπάθειο...

Eίναι προφανές ότι και οι γκόμενες που έχουν γαμηθεί με 20 και 30 άντρες και έχουν κάνει και 2,3 εκτρώσεις,έχουν ως βασική επιδίωξη τη μητρότητα !!  :2funny: 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν σε υποβιβαζω μονος σου υποβιβαζεις τον εαυτο σου αναπαραγωντας εναν ορο που δεν υπαρχει.
μα αν δεν δημιουργούσαμε και αναπαρήγαμε όρους που πριν δεν υπήρχαν
θα επικοινωνούσαμε ακόμα με κραυγές όπως οι πιθηκοειδείς πρόγονοί μας  :-

νομίζω όμως ότι αυτό το μακροσκελές φαινόμενο που συνοπτικά ονομάζεται "πιρφόρος"
για κάποιον λόγο σε ενοχλεί προσωπικά ...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Eίναι προφανές ότι και οι γκόμενες που έχουν γαμηθεί με 20 και 30 άντρες και έχουν κάνει και 2,3 εκτρώσεις,έχουν ως βασική επιδίωξη τη μητρότητα !!  :2funny:  

Βέβαια...οικογένεια, μητρότητα!!!
Πάντως τώρα που το ανέφερες, νομίζω η Ελλάδα είναι πρώτη στην Ευρώπη σε εκτρώσεις...αν δεν κάνω λάθος...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Έτσι είναι όπως σας τα λέω, αλλά όλοι υπερασπίζονται τις γυναίκες. Οι γυναίκες λόγω της μεταξύ τους αλληλεγγύης και οι άντρες, για να τους κάτσουν. Ξέρετε βαθιά μεσα σας ότι λέω την αλήθεια. Διαφορετικά ας τολμίσει να με καταρρίψει ένας με επιχειρήματα αντί με εύκολους χαρακτηρισμούς: Του την έχει πέσει ποτέ γυναίκα στη ζωή του και αν ναι, πόσες φορές; Ξέρει γυναίκα η οποία να κάνει καμάκι;

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

γιατί οι γυναίκες δεν φτιάχνονται με την ιδέα του ισχυρότερου αρσενικού ?
η έκφανση του ισχυρού μπορεί να είναι χρήμα,πνεύμα,φήμη η ότι άλλο....

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Βέβαια...οικογένεια, μητρότητα!!!
Πάντως τώρα που το ανέφερες, νομίζω η Ελλάδα είναι πρώτη στην Ευρώπη σε εκτρώσεις...αν δεν κάνω λάθος...

Nαι,τουλάχιστον πριν μερικά χρόνια ήταν σίγουρα..δεν ξέρω τώρα αν έχουν μειωθεί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom