axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Αει φυγε απο δω ρε που θα μου πεις α+ι ε+ιΑ+ι= αλφα γιωτα
Ε+ι= εψιλον γιωτα
Αει φυγε απο δω ρε που θα μου πεις α+ι ε+ιΑ+ι= αλφα γιωτα
Ε+ι= εψιλον γιωτα
Ευλογημενος και συγχωρεμενος μαν
Ουτε για αστειο αυτο ..... τα ρωσσιδια εχουν μια ιδιομορφια στο προσωπο που δεν μπορω να περιγραψω (δεν μου ερχεται)μηπως ηταν τσεχα τυπε?
Ουτε για αστειο αυτο ..... τα ρωσσιδια εχουν μια ιδιομορφια στο προσωπο που δεν μπορω να περιγραψω (δεν μου ερχεται)
Αφου προφανως δεν το εχεις καταλαβει ακομα κυριε Μπαμπινιωτη.Αει φυγε απο δω ρε που θα μου πεις α+ι ε+ι
Ουτε για αστειο αυτο ..... τα ρωσσιδια εχουν μια ιδιομορφια στο προσωπο που δεν μπορω να περιγραψω (δεν μου ερχεται)
Εχουν πιο κοκκινα τα μαγουλα τυπε.
οντως τυπε
Εχουν πιο κοκκινα τα μαγουλα τυπε.
ωραιοτατα βυζια εχει η κορασιδα
37 είναι ο billy13............Τι ιστορίες είναι αυτές ρε παππού;;;
Εκείνη την εποχή ούτε την αλφαβήτα δεν είχα μάθει καλά καλά...
Εχεις δυσλεξια?
;) ;) ;) ;)
οντως τυπε
Tότε, πες μας, πριγκηπα, που είσαι και ειδήμων, γιατί οι ξένες (δυτικοευρωπαίες) έχουν άλλη αντίληψη γι' αυτά τα πράγματα.Δεν τρέχει τίποτα με τις ελλεεινίδες. Τελικά, αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχει να κάνει με τη βιολογική φύση των δύο φύλων. Από τη μία η άντρες θέλουν σεξ χωρίς δεσμεύσεις και από την άλλη οι γυναίκες σχέση και συναισθηματισμούς. Αυτό που λέμε ότι περιμένουν τον πρίγκιπα. Αυτή η διαφορετικότητα αποτελεί την αφετηρία όλων των προβλημάτων και είναι η αιτία που τα δύο φύλα δε θα τα βρουν ποτέ μεταξύ τους.
Σωστος..Tότε, πες μας, πριγκηπα, που είσαι και ειδήμων, γιατί οι ξένες (δυτικοευρωπαίες) έχουν άλλη αντίληψη γι' αυτά τα πράγματα.
Αυτές δεν είναι γυναίκες και δεν έχουν ανάγκη συναισθηματισμού;
Μη με λες εμένα πρίγκιπα, γιατί είμαι υπέρ του αδέσμευτου σεξ όπως η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών. Για τη φήμη που έχουν οι ξένες σαν πιο απελευθερωμένες επιφυλάσσομαι και τ' ακούω βερεσέ. Ο Έλληνας, ο λιγούρης, ο αγάμητος, νομίζει πως μόνο οι ελληνίδες δεν του κάθονται και γι' αυτό θεοποιεί τις ξένες, τη στιγμή που είναι ζήτημα αν έχει ταξιδέψει πιο πέρα από τα Καμμένα Βούρλα.Tότε, πες μας, πριγκηπα, που είσαι και ειδήμων, γιατί οι ξένες (δυτικοευρωπαίες) έχουν άλλη αντίληψη γι' αυτά τα πράγματα.
Αυτές δεν είναι γυναίκες και δεν έχουν ανάγκη συναισθηματισμού;
Ο άντρας ζει και αναπνέει μόνο για το νουνί. Επειδή όμως ξέρει τι ιδρώτα πρέπει να χύσει για να το βρει, συμβιβάζεται με τα θέλω των γυναικών και συνάπτει σχέση.Σωστος..
Και οι ανδρες νομιζεις δεν εχουν αναγκη απο συναισθημα ?
Ολοι εχουν αναγκη απο συναισθημα φιλε.....
ή παει στα μπουρδελα τυπεΟ άντρας ζει και αναπνέει μόνο για το νουνί. Επειδή όμως ξέρει τι ιδρώτα πρέπει να χύσει για να το βρει, συμβιβάζεται με τα θέλω των γυναικών και συνάπτει σχέση.