Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ματιασμένος είσαι;  :birdman:

:rolleyes: περιμένω την Boomb  :rolleyes: :2funny:

* λéς ? ....μπορεί ,είχα πεταχτεί μέχρι συνταγμα μετρό /Bαζζάρ ,έχει το ξαδέρφι μου  περίπτερο και μπορεί οι καριολίτσες να με ματιάσανε  :rolleyes: :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
δεν διαφωνώ.
και βασικά δεν βρίσκω τις Ελληνίδες προβληματικές.
ούτε πιστεύω ότι οι περισσότεροι άντρες είναι προβληματικοί.
απλά απαντώ σε συγκεκριμένους προβληματισμούς που διαβάζω...  :grin:

Οι Ελληνίδες δεν είναι προβληματικές. Οι Έλληνες είναι προβληματικοί. Είμαι προβληματισμένος με το πρόβλημα πως όλοι θεωρούν το αντίθετο. Πως οι Ελληνιδες είναι προβληματικές εξ ου και ο τίτλος του παρόντος θρεντ.

Οι Ελληνίδες δεν είναι προβληματικές. Προβληματισμένες είναι κι αυτές με τον προβληματισμό των Ελλήνων που νομίζουν πως είναι προβληματικές είναι κατά βάθος είναι οι ίδιοι...

Εχω προβληματιστεί πολύ.

Πάω να φάω μία μπουγάτσα.

:2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Οι Ελληνίδες δεν είναι προβληματικές. Οι Έλληνες είναι προβληματικοί. Είμαι προβληματισμένος με το πρόβλημα πως όλοι θεωρούν το αντίθετο. Πως οι Ελληνιδες είναι προβληματικές εξ ου και ο τίτλος του παρόντος θρεντ.

Οι Ελληνίδες δεν είναι προβληματικές. Προβληματισμένες είναι κι αυτές με τον προβληματισμό των Ελλήνων που νομίζουν πως είναι προβληματικές είναι κατά βάθος είναι οι ίδιοι...

Εχω προβληματιστεί πολύ.

γλυκιά ή αλμυρή ? :rolleyes:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

Εχω προβληματιστεί πολύ.

προβλήματα που έχει ο κόσμος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και μερικες ελληνιδες ειναι μαλακισμενες.... δεν διαφωνει κανεις σε αυτο.

Υπαρχουν ορισμενες που θελουν να τις πας εσυ με το αμαξι να τους πληρωσεις τον καφε κτλπ κτλπ
αυτο το θεωρουν σαν ορο για να βγουν μαζι σου τουλαχιστον στην αρχη.... υπαρχουν και αλλες που δεν ειναι κακομαθημενες ομως. Εγω θα αναφερω και 2 παραδειγματα που ειχα φετος με την πρωτη κατηγορια.

Η μια ενω κουβεντιαζαμε πριν βγουμε μου το εφερνε στην πλακα απο εδω απο εκει λεω εχεις ερθει ποτε απο τα μερη μου???? ειναι ωραια λεει θα ερθω αλλα θα ερθεις να με παρεις εσυ χαχα χουχου (λεω απο μεσα μου εσυ δεν κανεις μονο πλακα πεσαμε σε αρπακτικο) και οντως ειχα δικιο κανονιζουμε να βγουμε μου λεει θα βγουμε μεσημερι γιατι βραδυ μεσα στο κρυο δεν μπορω να γυριζω μονη μου (καμπανιτσα για να της πεις μα τι λες θα σε γυρισω εγω...) σιγα το κρυο Δεκεμβριος μηνας ΦΕΤΟΣ .... που δεν εκανε καθολου χειμωνα λεω ενταξει αυτη δεν προκειται να κατσει παρολαυτα ας βγω για ενα καφεδακι μαζι της....

Η πλακα ηταν στον λογαριασμο οταν ηρθε.... ουτε καν εβγαλε αχνα και της λεω εγω ... ασε τα πληρωνω εγω τωρα που τα εχω ακριβως (πουθενα δεν της ειπα σε κερναω...) και φυσικα μετα ουτε λογος σαν να σου λεει εισαι υποχρεωμενος φιλε.... χαχαχα ευτυχως την πηρα πρεφα απο πριν και την ανεβασα στο κεντρο αλλα μετα κατεβηκαμε προς την περιοχη της.

Απο εκει και μετα την εχω στο φβ οκ αλλα δεν μιλαμε ... ουτε φωνη ουτε ακροαση. Αρπακτικο η τυπισσα ψαχνει το κοροιδο. Εμφανιση σχετικα καλη στο σωμα αν και αδυνατη απο προσωπο δεν τρελαινομουν κιολας γενικος βαθμος 6 με 7 στα 10 αυστηρα.

Η δευτερη που θυμαμαι τωρα της κανω ενα βραδυ ... παιζει ενα παρτυ στο σπιτι ενος φιλου θα ερθεις ?  της κανω αμα θες παρε καμια φιλη σου και ελατε (βρες καποια με αμαξι) μου λεει θα δουμε και δεν ηρθε!!!! και τις προαλλες μιλαγαμε στο τηλεφωνο της κανω θα παμε για κανα καφεδακι πες μου εσυ την περιοχη να μην σε παιδευω λεει δεν εχω πολυ ορεξη και μετα απο λιγο μου κανει κοιτα εγω θελω να βρω καποιον να παντρευτω  :2funny: :2funny: :2funny: και της κανω ποιος ειναι ο ιδανικος πως θα τον διαλεγες??? λεει ε να βασικα να εχει μια δουλεια .... και να ειναι καλο παιδι.

Εκανα να της πω εσυ γιατι να μην εχεις? αλλα λεω αστο γαμησε το δεν θα κανω αντιλογο.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τουλάχιστον τους τον ακούμπησες ?  :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτες πιο πανω ειναι 2 απο την πρωτη κατηγορια αλλα υπαρχουν και κοριτσια τα οποια δεν ειναι κακομαθημενα (βεβαια εχουν δουλεια αυτες που μου ερχονται στο μυαλο) που και εχω κερασει και με εχουν κερασει πολλες φορες και απο μονες τους... δεν εχουν απαιτησεις να τους κανεις τον ταξιτζη και ερχονται και μονες τους ή φευγουν.

Το θεμα ειναι καποιος να μην κοιμαται ορθιος και να μπορει να ξεχωριζει τις τυπισσες που θελουν εξτρα για να σου κανουν παρεα απο τις φυσιολογικες και συνεργασιμες.

Για αυτο δεν εχει νοημα να γκρινιαζεις.... οι μαλακισμενες τρωνε πορτα ειναι πολυ απλο και εξαρχης.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τουλάχιστον τους τον ακούμπησες ?  :rolleyes:

Οχι. Διοτι εχουν τους ορους τους και ειναι δασκαλαμενες.
Φυσικα δεν γουσταρα ουτε εγω να μπω στην διαδικασια να παιξω το παιχνιδι τους
μερικα πραγματα ειναι καλο να ειναι εξαρχης ξεκαθαρα για να μην σου ζηταει και εξηγησεις μετα η αλλη

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
αλλα υπαρχουν και κοριτσια τα οποια δεν ειναι κακομαθημενα (βεβαια εχουν δουλεια αυτες που μου ερχονται στο μυαλο) που και εχω κερασει και με εχουν κερασει πολλες φορες και απο μονες τους...

σε αυτές τον ακούμπησες ?   :rolleyes:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και μερικες ελληνιδες ειναι μαλακισμενες.... δεν διαφωνει κανεις σε αυτο.

Υπαρχουν ορισμενες που θελουν να τις πας εσυ με το αμαξι να τους πληρωσεις τον καφε κτλπ κτλπ
αυτο το θεωρουν σαν ορο για να βγουν μαζι σου τουλαχιστον στην αρχη.... υπαρχουν και αλλες που δεν ειναι κακομαθημενες ομως. Εγω θα αναφερω και 2 παραδειγματα που ειχα φετος με την πρωτη κατηγορια.

Η μια ενω κουβεντιαζαμε πριν βγουμε μου το εφερνε στην πλακα απο εδω απο εκει λεω εχεις ερθει ποτε απο τα μερη μου???? ειναι ωραια λεει θα ερθω αλλα θα ερθεις να με παρεις εσυ χαχα χουχου (λεω απο μεσα μου εσυ δεν κανεις μονο πλακα πεσαμε σε αρπακτικο) και οντως ειχα δικιο κανονιζουμε να βγουμε μου λεει θα βγουμε μεσημερι γιατι βραδυ μεσα στο κρυο δεν μπορω να γυριζω μονη μου (καμπανιτσα για να της πεις μα τι λες θα σε γυρισω εγω...) σιγα το κρυο Δεκεμβριος μηνας ΦΕΤΟΣ .... που δεν εκανε καθολου χειμωνα λεω ενταξει αυτη δεν προκειται να κατσει παρολαυτα ας βγω για ενα καφεδακι μαζι της....

Η πλακα ηταν στον λογαριασμο οταν ηρθε.... ουτε καν εβγαλε αχνα και της λεω εγω ... ασε τα πληρωνω εγω τωρα που τα εχω ακριβως (πουθενα δεν της ειπα σε κερναω...) και φυσικα μετα ουτε λογος σαν να σου λεει εισαι υποχρεωμενος φιλε.... χαχαχα ευτυχως την πηρα πρεφα απο πριν και την ανεβασα στο κεντρο αλλα μετα κατεβηκαμε προς την περιοχη της.

Απο εκει και μετα την εχω στο φβ οκ αλλα δεν μιλαμε ... ουτε φωνη ουτε ακροαση. Αρπακτικο η τυπισσα ψαχνει το κοροιδο. Εμφανιση σχετικα καλη στο σωμα αν και αδυνατη απο προσωπο δεν τρελαινομουν κιολας γενικος βαθμος 6 με 7 στα 10 αυστηρα.
κανα τηλε-φονικο κλασιμο επεσε τυπε? :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σε αυτές τον ακούμπησες ?   :rolleyes:
Για να τον κερασουν νομιζεις θα βλεπονται ?  :think:
Πως να τον ακουμπησεις σε κατι που δεν βλεπεται ?  :rolleyes:

ΡΕ μην ασχοληστε με ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ΜΟΝΟ ΡΩΣΣΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ειδα ενα Ρωσσιδομωρο στο τρολει που μου ερχοταν να τον πεταξω εξω και να τον χτυπαω στο ακυρωτικο μηχανημα  :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ΡΕ μην ασχοληστε με ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ΜΟΝΟ ΡΩΣΣΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ειδα ενα Ρωσσιδομωρο στο τρολει που μου ερχοταν να τον πεταξω εξω και να τον χτυπαω στο ακυρωτικο μηχανημα  :P
ρωσολαγνος και εσυ τυπε? :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κανα τηλε-φονικο κλασιμο επεσε τυπε? :grin:

Οχι γιατι ποτε δεν ξερεις που τις συναντας...

καλο ειναι να αποφευγεις τους τσακωμους και τις προσβολες

αλλα να σου πω την αληθεια δεν μου εκαναν και κατι για να τσακωθω

οκ αυτοι ειναι οι οροι τους μπορει να το θεωρω εκμεταλευση αλλα αμα θελω απεχω δεν μου κανουν κατι δηλαδη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τα κοριτσια ειναι μια χαρα αχαχουχα.

Εσυ δηλαδη τι εισαι μοντελο? δεν νομιζω :P

προσεξε αυτα που λες μην λενε τα ιδια και για σενα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οχι γιατι ποτε δεν ξερεις που τις συναντας...

καλο ειναι να αποφευγεις τους τσακωμους και τις προσβολες

αλλα να σου πω την αληθεια δεν μου εκαναν και κατι για να τσακωθω

οκ αυτοι ειναι οι οροι τους μπορει να το θεωρω εκμεταλευση αλλα αμα θελω απεχω δεν μου κανουν κατι δηλαδη
δεν θα τους ελεγες γεια σου ειμαι ο μορτης παρε την κλανια ρε τυπε :S
αποκρυψη και μετα τηλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom