Ματιασμένος είσαι;
περιμένω την Boomb
* λéς ? ....μπορεί ,είχα πεταχτεί μέχρι συνταγμα μετρό /Bαζζάρ ,έχει το ξαδέρφι μου περίπτερο και μπορεί οι καριολίτσες να με ματιάσανε
Ματιασμένος είσαι;
δεν διαφωνώ.
και βασικά δεν βρίσκω τις Ελληνίδες προβληματικές.
ούτε πιστεύω ότι οι περισσότεροι άντρες είναι προβληματικοί.
απλά απαντώ σε συγκεκριμένους προβληματισμούς που διαβάζω...
γλυκιά ή αλμυρή ?Οι Ελληνίδες δεν είναι προβληματικές. Οι Έλληνες είναι προβληματικοί. Είμαι προβληματισμένος με το πρόβλημα πως όλοι θεωρούν το αντίθετο. Πως οι Ελληνιδες είναι προβληματικές εξ ου και ο τίτλος του παρόντος θρεντ.
Οι Ελληνίδες δεν είναι προβληματικές. Προβληματισμένες είναι κι αυτές με τον προβληματισμό των Ελλήνων που νομίζουν πως είναι προβληματικές είναι κατά βάθος είναι οι ίδιοι...
Εχω προβληματιστεί πολύ.
Πάω να φάω μία μπουγάτσα.
Οι Ελληνίδες δεν είναι προβληματικές. Οι Έλληνες είναι προβληματικοί. Είμαι προβληματισμένος με το πρόβλημα πως όλοι θεωρούν το αντίθετο. Πως οι Ελληνιδες είναι προβληματικές εξ ου και ο τίτλος του παρόντος θρεντ.
Οι Ελληνίδες δεν είναι προβληματικές. Προβληματισμένες είναι κι αυτές με τον προβληματισμό των Ελλήνων που νομίζουν πως είναι προβληματικές είναι κατά βάθος είναι οι ίδιοι...
Εχω προβληματιστεί πολύ.
Πάω να φάω μία μπουγάτσα.
τουλάχιστον τους τον ακούμπησες ?
αλλα υπαρχουν και κοριτσια τα οποια δεν ειναι κακομαθημενα (βεβαια εχουν δουλεια αυτες που μου ερχονται στο μυαλο) που και εχω κερασει και με εχουν κερασει πολλες φορες και απο μονες τους...
σε αυτές τον ακούμπησες ?
κανα τηλε-φονικο κλασιμο επεσε τυπε?Και μερικες ελληνιδες ειναι μαλακισμενες.... δεν διαφωνει κανεις σε αυτο.
Υπαρχουν ορισμενες που θελουν να τις πας εσυ με το αμαξι να τους πληρωσεις τον καφε κτλπ κτλπ
αυτο το θεωρουν σαν ορο για να βγουν μαζι σου τουλαχιστον στην αρχη.... υπαρχουν και αλλες που δεν ειναι κακομαθημενες ομως. Εγω θα αναφερω και 2 παραδειγματα που ειχα φετος με την πρωτη κατηγορια.
Η μια ενω κουβεντιαζαμε πριν βγουμε μου το εφερνε στην πλακα απο εδω απο εκει λεω εχεις ερθει ποτε απο τα μερη μου???? ειναι ωραια λεει θα ερθω αλλα θα ερθεις να με παρεις εσυ χαχα χουχου (λεω απο μεσα μου εσυ δεν κανεις μονο πλακα πεσαμε σε αρπακτικο) και οντως ειχα δικιο κανονιζουμε να βγουμε μου λεει θα βγουμε μεσημερι γιατι βραδυ μεσα στο κρυο δεν μπορω να γυριζω μονη μου (καμπανιτσα για να της πεις μα τι λες θα σε γυρισω εγω...) σιγα το κρυο Δεκεμβριος μηνας ΦΕΤΟΣ .... που δεν εκανε καθολου χειμωνα λεω ενταξει αυτη δεν προκειται να κατσει παρολαυτα ας βγω για ενα καφεδακι μαζι της....
Η πλακα ηταν στον λογαριασμο οταν ηρθε.... ουτε καν εβγαλε αχνα και της λεω εγω ... ασε τα πληρωνω εγω τωρα που τα εχω ακριβως (πουθενα δεν της ειπα σε κερναω...) και φυσικα μετα ουτε λογος σαν να σου λεει εισαι υποχρεωμενος φιλε.... χαχαχα ευτυχως την πηρα πρεφα απο πριν και την ανεβασα στο κεντρο αλλα μετα κατεβηκαμε προς την περιοχη της.
Απο εκει και μετα την εχω στο φβ οκ αλλα δεν μιλαμε ... ουτε φωνη ουτε ακροαση. Αρπακτικο η τυπισσα ψαχνει το κοροιδο. Εμφανιση σχετικα καλη στο σωμα αν και αδυνατη απο προσωπο δεν τρελαινομουν κιολας γενικος βαθμος 6 με 7 στα 10 αυστηρα.
Για να τον κερασουν νομιζεις θα βλεπονται ?σε αυτές τον ακούμπησες ?
Φιλες ειναι (προς το παρον)
ρωσολαγνος και εσυ τυπε?Για να τον κερασουν νομιζεις θα βλεπονται ?
Πως να τον ακουμπησεις σε κατι που δεν βλεπεται ?
ΡΕ μην ασχοληστε με ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ
ΜΟΝΟ ΡΩΣΣΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ειδα ενα Ρωσσιδομωρο στο τρολει που μου ερχοταν να τον πεταξω εξω και να τον χτυπαω στο ακυρωτικο μηχανημα
ρωσολαγνος και εσυ τυπε?
Τις φιλες δεν τις πηδαμε μανμπα εγώ άμα πάρω κάποια φιλικά μετά τέλος...δεν μου βγαίνει καν να την
παράξενο ε ?
κανα τηλε-φονικο κλασιμο επεσε τυπε?
Μετα απο αυτο που ειδα μαν ΝΑΙ ομολογω οτι ειδα το ΑΓΙΟ ΦΩΣρωσολαγνος και εσυ τυπε?
Για να τον κερασουν νομιζεις θα βλεπονται ?
Πως να τον ακουμπησεις σε κατι που δεν βλεπεται ?
ΡΕ μην ασχοληστε με ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ
ΜΟΝΟ ΡΩΣΣΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ειδα ενα Ρωσσιδομωρο στο τρολει που μου ερχοταν να τον πεταξω εξω και να τον χτυπαω στο ακυρωτικο μηχανημα
δεν θα τους ελεγες γεια σου ειμαι ο μορτης παρε την κλανια ρε τυπε :SΟχι γιατι ποτε δεν ξερεις που τις συναντας...
καλο ειναι να αποφευγεις τους τσακωμους και τις προσβολες
αλλα να σου πω την αληθεια δεν μου εκαναν και κατι για να τσακωθω
οκ αυτοι ειναι οι οροι τους μπορει να το θεωρω εκμεταλευση αλλα αμα θελω απεχω δεν μου κανουν κατι δηλαδη