Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
το αξιζεις τυπε εχεις συναντησει 2 φορες το ΝΩΝΤΑ στην πραγματικη ζωη σου
ρωσιδια μονο ρε
το αξιζεις τυπε εχεις συναντησει 2 φορες το ΝΩΝΤΑ στην πραγματικη ζωη σου
Όχι,είμαι πολύ προχωρημένος ψηλέ μου.... Παλιά όταν πήγαινα "Άλσος - Τέσσερα",πολλά μουνιά έσκαγαν με τέτοιο μαλλί και μου έμεινε απωθημένο...........
Τωρα τι να απεγιναν αυτες ?
Είναι από 35-38 ετών......... Θα έχουν κάνει τίποτα τσογλανάκια....που θα κάνουν χειρότερα από τις ίδιες στην ηλικία τους.........Τωρα τι να απεγιναν αυτες ?
Είναι από 35-38 ετών......... Θα έχουν κάνει τίποτα τσογλανάκια....που θα κάνουν χειρότερα από τις ίδιες στην ηλικία τους.........
βασικα αυτο που τρεχει με τις ελλεηνιδες ειναι πως δεν ειναι ρωσσιδες....
Βρε βοιδοκεφαλη,κανε και κουοτ και οτι θες.Θα κατσω να εξηγω σε ενα μαλακοπιτουρα τι εγραψα.Ειδες να λεω οτι γουσταρα να τα δω;Σιχαμεροι ειναι ολοι οσοι γραφουν τετοιες μαλακιες αλλα δεν ειναι λογικο να κατακρινεις περισσοτερο τα ατομα της ηλικιας σου που γραφουν τετοια σε αγουρα παιδια;Για να σου δειξω τι μογγολικη λογικη εχεις,εχεις πει οτι γουσταρεις τρελα την σελιδα ξεκωλα του φεισμπουκ εκει εχεις δει τι φωτο βαζουν;Αρα βλεπεις φωτο απο μικρα κοριτσια.Επισης παλι με την λογικη χρυσαυγιτη που εχεις,εχεις για αβαταρ τον ζατοιτσι,αρα τον γουσταρεις,αρα εισαι πουστης. :SΆσε να μην κάνω κουότ και σε ξεφτιλίσω. Δεν σε πιστεύει κανένας άλλωστε.
Δε μου απάντησες, συμπτωματικά μήπως είσαι 40-45; Γιατί σχόλια κάνουν και τριανταπεντάρηδες, και εικοσηπεντάρηδες, αλλά εσένα οι 40-45 σε ενόχλησαν. ;)
Έλεος ρε.........χαχαχαχά...εχεις για αβαταρ τον ζατοιτσι,αρα τον γουσταρεις,αρα εισαι πουστης. :S
Thanks......χαχαχα ωραιο αβαταρ!!!!!!
(Οχι δεν το ειδα τωρα....)
Λογικη γκαου εχει ο τυπας ρε Μπιλ..Καλα εχεις βαλει κοκκινη γατα να χαιδευει πρασινο ψαρι;Θα σε αρχισει στο δουλεμα ο χριστιδηςΈλεος ρε.........χαχαχαχά...
Πορτοκαλί είναι η γάτα.....όσο για τον μαλάκα,το πολύ-πολύ να μου γλύψει τα παπάρ(γ)ια......Λογικη γκαου εχει ο τυπας ρε Μπιλ..Καλα εχεις βαλει κοκκινη γατα να χαιδευει πρασινο ψαρι;Θα σε αρχισει στο δουλεμα ο χριστιδης
Ρε τους αστειουληδες επειδη ειναι μαλακες αυτοι και φοβουνται οτι αμα δεν πληρωσουν δεν θα τους κατσει η αλλη πρεπει οσους βλεπεις στο δρομο να πληρωνουν
Φιλε μου δεν ειναι ολες ετσι,οσες δουλευουν πληρωνουν το μεριδιο τους οι περισσοτερες,τωρα αν καποιος βγαινει με μια φοιτητριουλα που με το ζορι βγαινει οικονομικαΚαλά με την ίδια λογική μπορεί να πει κάποιος ότι επειδή πληρώνει τη γκόμενά του ή έχει δει γυναίκες του περιβάλλοντός του να "πληρώνονται" θεωρεί ότι όσοι έχουν αυτή την εικόνα του χαλάνε τη μόστρα, το ειδύλλιο και τον μεγάλο έρωτα που ζουν με τον άνθρωπό τους... Άντε γελάσαμε και σήμερα!
Το πρόβλημα δημιουργείται, όταν σκεφτεί κανείς ότι πολλές Ελληνίδες έχουν το σύνδρομο του πρίγκιπα. Του έτοιμου από κάθε -υλική εννοείται- άποψη. Και ας είναι ελλειμματική προσωπικότητα.
Ζαλίστηκα!!κορυφαιο κλιπ!!!
Εχει πουθενα μεταφραση ? Ετσι για να ξερουμε τι λένε!!
γιατί έχουν οι Ελληνίδες (το 99.9%) κάποιο ίχνος εκλεπτυσμένης προσωπικότητας ώστε να μπορούν να κρίνουν άνθρωπο η ότι άλλο ?
η ποιο πνευματική δραστηριότητα που μπορεί να κάνει η μέση Ελληνίδα είναι να παίξει ονομα-ζωο-φυτο-πραγμα-πολη...
εντάξει γενικά η γυναίκα δεν διαθέτει "πνεύμα" από την φύση της...παρά μόνο υλική πρακτική.
οπότε απλά και μην το ψάχνετε....
α σε παρακαλω εγω παω στο public και διαβαζω σωκρατη καθε παρασκευη οπως σημερα και τρωω και δωρεαν κουλουρακια :-*Ενώ οι Έλληνες άντρες είναι μέσα...στο πνεύμα και στην καλλιέργεια..τι να σου πω !!
Ενώ οι Έλληνες άντρες είναι μέσα...στο πνεύμα και στην καλλιέργεια..τι να σου πω !!
δεν είπα κάτι τέτοιο.απλά οι άντρες είναι περισσότερο λογικοί...
και γενικά δεν κολλάω στο Έλληνας-Ελληνίδα.