apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι αλλα αν δεν την γαμαγες ηταν προσβολη γιαυτους τυπεΠαλιά είχαν το έθιμο να πασάρουν τη γυναίκα τους όταν έρχονταν επισκέπτες στο σπίτι !
ναι αλλα αν δεν την γαμαγες ηταν προσβολη γιαυτους τυπεΠαλιά είχαν το έθιμο να πασάρουν τη γυναίκα τους όταν έρχονταν επισκέπτες στο σπίτι !
εγω πιστευω οτι η απανηση ειναι οτι απο την μια περιμενουν τον αντρα που θα κανει την πρωτη κινηση πιστευοντας οτι ζουν σε μια αλλη εποχη,και αφου δεχτουν το καμακι ριχνουν την χυλοπιτα,αυτο ειναι ηδονη για αυτες.Η αυτοπεποιθηση τους ανεβαινει αποτομα και βλεπουν υποτιμητικα τους αντρες.Η λυση για να τις τρελανουμε τελειως ειναι να καταφευγουμε στον πληρωμενο ερωτα ωστε να μην τις εχουμε αναγκη σεξουαλικα και να τις εχουμε γραμμενες.
Αμα οι γυναικες τους ειναι σαν την φωτο του Απολυτου γαμα τα. Καλλιτερα να μεινω εξω στο κρυο και ψοφησω.
Άσε να μην κάνω κουότ και σε ξεφτιλίσω. Δεν σε πιστεύει κανένας άλλωστε.
Δε μου απάντησες, συμπτωματικά μήπως είσαι 40-45; Γιατί σχόλια κάνουν και τριανταπεντάρηδες, και εικοσηπεντάρηδες, αλλά εσένα οι 40-45 σε ενόχλησαν. ;)
αυτη σου κανει τυπε?"Αμα οι γυναικες τους ειναι σαν την φωτο του Απολυτου γαμα τα. Καλλιτερα να μεινω εξω στο κρυο και ψοφησω.
Καλλιτερα να πηδηξω τον ταρανδο στην φωτο παρα αυτο το εκτρωμα.αυτη σου κανει τυπε?"
Τα έχω ξαναδεί αυτά τα "νταβάι".......πολύ καύλα......βασικα αυτο που τρεχει με τις ελλεηνιδες ειναι πως δεν ειναι ρωσσιδες....
θα σου φερουμε την μις λαπωνια εσενα τυπεΚαλλιτερα να πηδηξω τον ταρανδο στην φωτο παρα αυτο το εκτρωμα.
μεχρι και ο κοτοσταμουλης προσκυνησε το μαμα λιουμπαΤα έχω ξαναδεί αυτά τα "νταβάι".......πολύ καύλα......
Θέλω να της κάνω γλυφομούνι.......................μεχρι και ο κοτοσταμουλης προσκυνησε το μαμα λιουμπα
παρε και την αγαπη του 2μυδι
το αξιζεις τυπε εχεις συναντησει 2 φορες το ΝΩΝΤΑ στην πραγματικη ζωη σουΘέλω να της κάνω γλυφομούνι.......................
το αξιζεις τυπε εχεις συναντησει 2 φορες το ΝΩΝΤΑ στην πραγματικη ζωη σου
γιατι ξουρησε την κεφαλα της αυτη τυπε?
Δεν ξέρω τι σήμα έφαγε,αλλά είναι ακόμα πιο μουνάρα τώρα η ξεβρακωκέφαλη........γιατι ξουρησε την κεφαλα της αυτη τυπε?
χρυσαυγητης εισαι τυπε?Δεν ξέρω τι σήμα έφαγε,αλλά είναι ακόμα πιο μουνάρα τώρα η ξεβρακωκέφαλη........
Όχι,είμαι πολύ προχωρημένος ψηλέ μου.... Παλιά όταν πήγαινα "Άλσος - Τέσσερα",πολλά μουνιά έσκαγαν με τέτοιο μαλλί και μου έμεινε απωθημένο...........χρυσαυγητης εισαι τυπε?
Club εποχής 1993 και μετά.....που έπαιζαν Progressive House / Trance / Breakbeat,υπήρχαν και άλλα όπως το Ghetto κτλ......το Berlin.....άντε Καληνύχτα...."Άλσος - Τέσσερα"
Τι ν αυτό τύπε;