axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
κουτσομπολιο καργα ε ?Στην επαρχία οπού ακόμα υπάρχει ο όρος "γειτονιά", μαθαίνονται εύκολα τα νέα....
κουτσομπολιο καργα ε ?Στην επαρχία οπού ακόμα υπάρχει ο όρος "γειτονιά", μαθαίνονται εύκολα τα νέα....
κουτσομπολιο καργα ε ?
Φυσικα τυπε μου ........για να περνάει η ώρα τύπε μου!
Το μπλουζάκι προφανώς το φοράει για πλάκα,αλλά δεν έχει και τελείως άδικο ! Για τη γυναίκα είναι πολύ εύκολο να βρει γκόμενους,αν κουνήσει λιγάκι την ουρά της,ή ακόμα να βγάλει και λεφτά με το μουνί της(θεμιτό κι'αυτό)...ενώ εμείς πρέπει να φάμε πρώτα δεκαπέντε χυλόπιτες για να μας κάτσει μια γκόμενα !
[size=50pt]ΚΑΤΙΝΕΣ !!!!![/size]
κουτσομπολιο καργα ε ?
Και γιορτάζουν 25/11, και όχι μόνο!!!
εδω φιλε υπαρχουν ατομα που μιλανε επι χρονια με πουτανες απο ιδρυματα,που στην τελικη κανουν τη δουλεια τους και ειναι στα πλαισια του μαρκετινγκ!!Και θα τα πουμε απο κοντα,και ποσο τελεια εισαι,και μου ελειψες κτλ κτλ...Και δεν θα παρακαλανε τη σαβουρα χοντρη??Ξερεις τι μιζερια,τρελα και πεσιμισμος υπαρχει??Αν οι άντρες όμως έριχναν χυλόπιτες στις γυναίκες, δε θα ήταν εύκολο να βρουν γκόμενους. Είμαστε και εμείς... Η χυλόπιτα πρέπει να είναι αμοιβαία.
Ο άλλος παρακαλάει τη χοντρή 120 κιλών να του κάτσει. Έλεος πια! Είναι αξιολύπητος.
μπα μη το λες εγω ξερω πολλες πατσαβουρες που δε τις γαμαει κανενας. Ξερω και μια 40αρα χωρισμενη δυο φορες, ιδιοκτητρια ξενοδοχειου στην Αθηνα, μετριοτατη αλλα οχι χαλι. Τους χωρισε λεει γιατι την πηρανε για τα λεφτα της. Δε τη γαμαει κανενας τωρα, ουτε εγω εννοειται.Όσο πατσαβούρα και να είναι κάποια εδώ στην Ελλάδα, πάντα θα βρεί να γαμηθεί!
Γνωστή μου, πατσαβούρα 120 κιλών, έχει έναν μόνιμο γαμιά (ευτυχώς όχι εμένα ), έχει άλλον έναν που την παρακαλάει να του κάτσει (προχθές μπροστά στα μάτια μου έλαβε sms από αυτόν λέγοντάς της "για χάρη σου σταματάω να πηγαίνω με άλλες γυναίκες" και ψήνει κατάσταση και με έναν μεσόκοπο (του έχει πάρει ήδη μία και έπεται συνέχεια) , ο οποίος έχει κόρη 3 χρόνια μικρότερή της.
Αυτο λεγεται σεξουαλικη παρενοχληση, να ξερεις μαν .... :S
Ιταλίδες,Ισπανίδες,Λατίνες σίγουρα...Για πες εσυ ποιες ειναι οι καλυτερες και απο ποια αποψη
Δεν ξερω ποιος ειναι πιο μαλακας,αυτες η τα εκατονταδες ζωα που τις ακολουθουνε..και καλα τα ατομα στην ηλικια τους..αλλα βλεπεις κατι μαλακες 40αρηδες 45αρηδες να λενε στο 15χρονο εισαι καυλα..
Ειναι πολυ ζηλιαρης ο μαστερ και μνησικακος,μην σε δει με γκομενα θα σκυλιασει,απο τοτε που εβγαλε γκομενα ο παιδαρας ο μπολντεμορτ,που ειναι και ωραιο γκομενακι ο ατιμος,ο μαστερ τρελλαθηκε να του την λεειΔιακρίνω κάποια ζήλια. :S
Εγω διακρινω καποια ηλιθιοτητα.να το κοιταξεις.Διακρίνω κάποια ζήλια. :S
Ειναι πολυ ζηλιαρης ο μαστερ και μνησικακος,μην σε δει με γκομενα θα σκυλιασει,απο τοτε που εβγαλε γκομενα ο παιδαρας ο μπολντεμορτ,που ειναι και ωραιο γκομενακι ο ατιμος,ο μαστερ τρελλαθηκε να του την λεει
Μπορει να ειναι και αυτος 150 κιλα ρε τυπε και να μην του καθεται ουτε φαλαινα.Αν οι άντρες όμως έριχναν χυλόπιτες στις γυναίκες, δε θα ήταν εύκολο να βρουν γκόμενους. Είμαστε και εμείς... Η χυλόπιτα πρέπει να είναι αμοιβαία.
Ο άλλος παρακαλάει τη χοντρή 120 κιλών να του κάτσει. Έλεος πια! Είναι αξιολύπητος.
Εγω διακρινω καποια ηλιθιοτητα.να το κοιταξεις.