Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (5 μέλη και 85 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
....για να περνάει η ώρα τύπε μου! :)
Φυσικα τυπε μου ....

Βλεπεις υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν να ασχοληθουν με τιποτα αλλο αποδοτικοτερο για τους ιδιους και τις οικογενειες τους και καθονται και ασχολουνται με το τι κανει και τι δεν κανει ο καθενας .....

Ξερεις πως λεγονται αυτοι οι τυποι ?

[size=50pt]ΚΑΤΙΝΕΣ !!!!![/size]

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Το μπλουζάκι προφανώς το φοράει για πλάκα,αλλά δεν έχει και τελείως άδικο !  Για τη γυναίκα είναι πολύ εύκολο να βρει γκόμενους,αν κουνήσει λιγάκι την ουρά της,ή ακόμα να βγάλει και λεφτά με το μουνί της(θεμιτό κι'αυτό)...ενώ εμείς πρέπει να φάμε πρώτα δεκαπέντε χυλόπιτες για να μας κάτσει μια γκόμενα !

Αν οι άντρες όμως έριχναν χυλόπιτες στις γυναίκες, δε θα ήταν εύκολο να βρουν γκόμενους. Είμαστε και εμείς... Η χυλόπιτα πρέπει να είναι αμοιβαία.
Ο άλλος παρακαλάει τη χοντρή 120 κιλών να του κάτσει. Έλεος πια! Είναι αξιολύπητος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ημουν ομορφος τυπε ?

fXlBf7C.gif

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
Αν οι άντρες όμως έριχναν χυλόπιτες στις γυναίκες, δε θα ήταν εύκολο να βρουν γκόμενους. Είμαστε και εμείς... Η χυλόπιτα πρέπει να είναι αμοιβαία.
Ο άλλος παρακαλάει τη χοντρή 120 κιλών να του κάτσει. Έλεος πια! Είναι αξιολύπητος.
εδω φιλε υπαρχουν ατομα που μιλανε επι χρονια με πουτανες απο ιδρυματα,που στην τελικη κανουν τη δουλεια τους και ειναι στα πλαισια του μαρκετινγκ!!Και θα τα πουμε απο κοντα,και ποσο τελεια εισαι,και μου ελειψες κτλ κτλ...Και δεν θα παρακαλανε τη σαβουρα χοντρη??Ξερεις τι μιζερια,τρελα και πεσιμισμος υπαρχει??

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.564
Πόντοι
506
Όσο πατσαβούρα και να είναι κάποια εδώ στην Ελλάδα, πάντα θα βρεί να γαμηθεί!

Γνωστή μου, πατσαβούρα 120 κιλών, έχει έναν μόνιμο γαμιά (ευτυχώς όχι εμένα  :badair:), έχει άλλον έναν που την παρακαλάει να του κάτσει (προχθές μπροστά στα μάτια μου έλαβε sms από αυτόν λέγοντάς της "για χάρη σου σταματάω να πηγαίνω με άλλες γυναίκες" και ψήνει κατάσταση και με έναν μεσόκοπο (του έχει πάρει ήδη μία  :pipa1: και έπεται συνέχεια) :uglystupid:, ο οποίος έχει κόρη 3 χρόνια μικρότερή της.
μπα μη το λες εγω ξερω πολλες πατσαβουρες που δε τις γαμαει κανενας. Ξερω και μια 40αρα χωρισμενη δυο φορες, ιδιοκτητρια ξενοδοχειου στην Αθηνα, μετριοτατη αλλα οχι χαλι. Τους χωρισε λεει γιατι την πηρανε για τα λεφτα της. Δε τη γαμαει κανενας τωρα, ουτε εγω εννοειται.
Και μη ξεχνας οτι σε βαθος χρονου η μαλακια βαραει πιο πολυ της γυναικες. Απλα ειναι σκυλες και εγωιστριες και καλα κανουν για παρτυ τους.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Όποτε μπαίνει η άνοιξε, το θρεντ αυτό παίρνει φωτιά.  :rockon:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξερω ποιος ειναι πιο μαλακας,αυτες η τα εκατονταδες ζωα που τις ακολουθουνε..και καλα τα ατομα στην ηλικια τους..αλλα βλεπεις κατι μαλακες 40αρηδες 45αρηδες να λενε στο 15χρονο εισαι καυλα..

Διακρίνω κάποια ζήλια. :S

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Διακρίνω κάποια ζήλια. :S
Ειναι πολυ ζηλιαρης ο μαστερ και μνησικακος,μην σε δει με γκομενα θα σκυλιασει,απο τοτε που εβγαλε γκομενα ο παιδαρας ο μπολντεμορτ,που ειναι και ωραιο γκομενακι ο ατιμος,ο μαστερ τρελλαθηκε να του την λεει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι πολυ ζηλιαρης ο μαστερ και μνησικακος,μην σε δει με γκομενα θα σκυλιασει,απο τοτε που εβγαλε γκομενα ο παιδαρας ο μπολντεμορτ,που ειναι και ωραιο γκομενακι ο ατιμος,ο μαστερ τρελλαθηκε να του την λεει

:2funny: :2funny: :2funny:

@ΛΙΟΝ7 ναι σιγα μην σου πει ο χαχαχοθυχας που ηταν σημερα
φοβαται μην τον βρει ο λοπεζ και του πεταξει αυγα και γιαουρτια  :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μπορει να ειναι και αυτος 150 κιλα ρε τυπε και να μην του καθεται ουτε φαλαινα.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Εγω διακρινω καποια ηλιθιοτητα.να το κοιταξεις.

Και δεν ξεχνάω ότι σε άλλο ποστ ομολόγησες ότι βλέπεις πορνό με παιδιά γυμνασίου!

Τώρα ομολογείς ότι παρακολουθείς τα φβ 15χρονων κοριτσιών ( :huh:) και σχολιάζεις πικρόχολα και στενοχωρημένα τους 40αρηδες-45αρηδες (τόσο είσαι;) που τους γράφουν "είσαι καύλα!".

Αλήθεια στα μπουρδέλα γαμάς καθόλου; Ή δε βρίσκεις κορίτσια του γούστου σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom