Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (6 μέλη και 84 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ασε τυπε ...

Σε καταλαβαινω απολυτα.....

Να σκεφτεις καποτε ειδα την Τσιντικιδου σε ενα διαφημιστικο στο εμπορικο κεντρο Atrium
και καθως περνουσα απο μπροστα της μου εριξε μια λαγνη ματια (ημουν και τρελο πιπινι τοτε)
Αλλα εγω κοιτουσα να πουλησω τα λαχεια μου και δεν ηθελα ερωτες, εν ωρα εργασιας  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

[size=2pt]Τωρα ερχεται η μουτζα [/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Βασιλάκης Καίλας είσαι;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ασε τυπε ...

Σε καταλαβαινω απολυτα.....

Να σκεφτεις καποτε ειδα την Τσιντικιδου σε ενα διαφημιστικο στο εμπορικο κεντρο Atrium
και καθως περνουσα απο μπροστα της μου εριξε μια λαγνη ματια (ημουν και τρελο πιπινι τοτε)
Αλλα εγω κοιτουσα να πουλησω τα λαχεια μου και δεν ηθελα ερωτες, εν ωρα εργασιας  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

[size=2pt]Τωρα ερχεται η μουτζα [/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τα ντοκουμεντα λενε οτι κανεις καμακι εν ωρα εργασιας τυπε :grin:

Συνημμένα

• 1D11B1A053122CE6F7E657E87ACECE302.jpg
    1D11B1A053122CE6F7E657E87ACECE302.jpg
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 24

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
να πω και γω την εμπειρια μου απο τις ελλεινιδες...παντα ημουνα πολυ καλος πελατης του πληρωμενου ερωτα και αυτο γιατι ειχα φαει πολυ ζυμμαρικο(χυλοπιτα)στα μαθητικα μου χρονια.οχι λογω της εμφανισης  μου αλλα επειδη η γλωσσα μου παντα δενοτανε κομπος οταν μιλουσα σε κοπελα.μια ασχημη εμπειρια που ειχα που ειναι καθαρα θεμα κομπλεξ και ξυνιλας,ειναι με μια φιλη μου με την οποια ειχαμε παει διακοπες οι δυο μας,ειχαμε κοιμηθει στο ιδιο κρεβατι,ειχαμε δει τσοντα μαζι!!τη ειχα δει ημιγυμνη και με ειχε δει και αυτη και οταν ειπα εδω ειμαστε και της τα ζητησα εφαγα μια ωραιοτατη και ζεστη χυλλοπιττα.βεβαια η πορεια της ζωης με δικαιωσε καθως αυτη εκανε εναν εντελως συμβατικο γαμο ενω εγω το αντιθετο.παρ'ολα αυτα αν και ειναι λιγο ξυνες,οι ελληνιδες πιστευω ειναι οι ωραιοτερες γυναικες στον κοσμο.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
να πω και γω την εμπειρια μου απο τις ελλεινιδες...παντα ημουνα πολυ καλος πελατης του πληρωμενου ερωτα και αυτο γιατι ειχα φαει πολυ ζυμμαρικο(χυλοπιτα)στα μαθητικα μου χρονια.οχι λογω της εμφανισης  μου αλλα επειδη η γλωσσα μου παντα δενοτανε κομπος οταν μιλουσα σε κοπελα.μια ασχημη εμπειρια που ειχα που ειναι καθαρα θεμα κομπλεξ και ξυνιλας,ειναι με μια φιλη μου με την οποια ειχαμε παει διακοπες οι δυο μας,ειχαμε κοιμηθει στο ιδιο κρεβατι,ειχαμε δει τσοντα μαζι!!τη ειχα δει ημιγυμνη και με ειχε δει και αυτη και οταν ειπα εδω ειμαστε και της τα ζητησα εφαγα μια ωραιοτατη και ζεστη χυλλοπιττα.βεβαια η πορεια της ζωης με δικαιωσε καθως αυτη εκανε εναν εντελως συμβατικο γαμο ενω εγω το αντιθετο.παρ'ολα αυτα αν και ειναι λιγο ξυνες,οι ελληνιδες πιστευω ειναι οι ωραιοτερες γυναικες στον κοσμο.
Κόψε κάτι ρε φίλε.

Καλές είναι αλλά όχι κ τόσο...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Για τη γυναίκα είναι πολύ εύκολο να βρει γκόμενους,αν κουνήσει λιγάκι την ουρά της,ή ακόμα να βγάλει και λεφτά με το μουνί της(θεμιτό κι'αυτό)...ενώ εμείς πρέπει να φάμε πρώτα δεκαπέντε χυλόπιτες για να μας κάτσει μια γκόμενα !

Ναι ενταξει μην τρελλαινεσαι αναλογως την γκομενα υπαρχουν κατι πατσαβουρες

Όσο πατσαβούρα και να είναι κάποια εδώ στην Ελλάδα, πάντα θα βρεί να γαμηθεί!

Γνωστή μου, πατσαβούρα 120 κιλών, έχει έναν μόνιμο γαμιά (ευτυχώς όχι εμένα  :badair:), έχει άλλον έναν που την παρακαλάει να του κάτσει (προχθές μπροστά στα μάτια μου έλαβε sms από αυτόν λέγοντάς της "για χάρη σου σταματάω να πηγαίνω με άλλες γυναίκες" και ψήνει κατάσταση και με έναν μεσόκοπο (του έχει πάρει ήδη μία  :pipa1: και έπεται συνέχεια) :uglystupid:, ο οποίος έχει κόρη 3 χρόνια μικρότερή της.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στη σωτήρος. Έλεγα να 'ρθω να σου ζητήσω αυτόγραφο αλλά λεώ κάτσε μήπως δεν είν' αυτός
Ημουν ομορφος τυπε ?
Επρεπε να μου το ζητησεις μαν .... θα γινοταν συλλεκτικο

Δεν πειραζει ... την επομενη φορα να μου το ζητησεις  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Όσο πατσαβούρα και να είναι κάποια εδώ στην Ελλάδα, πάντα θα βρεί να γαμηθεί!

Γνωστή μου, πατσαβούρα 120 κιλών, έχει έναν μόνιμο γαμιά (ευτυχώς όχι εμένα  :badair:), έχει άλλον έναν που την παρακαλάει να του κάτσει (προχθές μπροστά στα μάτια μου έλαβε sms από αυτόν λέγοντάς της "για χάρη σου σταματάω να πηγαίνω με άλλες γυναίκες" και ψήνει κατάσταση και με έναν μεσόκοπο (του έχει πάρει ήδη μία  :pipa1: και έπεται συνέχεια) :uglystupid:, ο οποίος έχει κόρη 3 χρόνια μικρότερή της.

Εντάξει, παντού υπάρχει χοντρή τέτοιας κατηγορίας....
Και στην περιοχή μου είναι μία που έχει πάρει και τις πέτρες και έχει ύφος πριγκίπισας του Μονακό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom