Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (1 μέλη και 61 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ολες οι αποψεις δεκτες...
τετοια τυπακια σαν την λεγαμενη θελουν/ψαχνουν γκομενους να τους κανουν οτι θελουν...ειναι ολοι αξιοι της μοιρας τους....αμφοτεροι....(οπως λεει κ ο Ολλανδος)

Φυσικά...οι λεγόμενες "ελλεηνίδες" δεν ξύπνησαν μια μέρα και άρχισαν να πουλάνε μούρη, κάποιος/κάποιοι τους έδωσαν θάρρος και αξία την οποία προφανώς δεν είχαν...γιατί μια κοπέλα που είναι σοβαρή, μένει και προσγειωμένη....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ολες οι αποψεις δεκτες...
τετοια τυπακια σαν την λεγαμενη θελουν/ψαχνουν γκομενους να τους κανουν οτι θελουν...ειναι ολοι αξιοι της μοιρας τους....αμφοτεροι....(οπως λεει κ ο Ολλανδος)

Ναι δεν αντιλεγω το μπλουζακι που εβαλε δειχνει τις αποψεις της διοτι τα ρουχα δειχνουν το στυλ σου κακα τα ψεματα... σε εκφραζουν ως ενα βαθμο.

ΑΛλα και παλι μπορει να κανει πλακα δεν εισαι σιγουρος δηλαδη βασικα η καλυτερη ερωτηση ειναι η εξης :

Εχεις ενα συμπερασμα... εισαι σιγουρος? και αν ναι απο που?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ναι δεν αντιλεγω το μπλουζακι που εβαλε δειχνει τις αποψεις της διοτι τα ρουχα δειχνουν το στυλ σου κακα τα ψεματα... σε εκφραζουν ως ενα βαθμο.

ΑΛλα και παλι μπορει να κανει πλακα δεν εισαι σιγουρος δηλαδη βασικα η καλυτερη ερωτηση ειναι η εξης :

η φωτο δεν ειναι δικια της...αν την googlaρεις θα δεις. ;)
Απλα την φωτο αυτην την εχει αναμεσα στις προσωπικες της φωτος,οποτε το πιο ευκολο/γρηγορο συμπερασμα ειναι οτι προφανως την εκφραζει το μοτο...κ δεν ειναι λιγες οι γκομενες που σκεφτονται με το συγκεκριμενο μοτο.Αυτα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η φωτο δεν ειναι δικια της...αν την googlaρεις θα δεις. ;)
Απλα την φωτο αυτην την εχει αναμεσα στις προσωπικες της φωτος,οποτε το πιο ευκολο/γρηγορο συμπερασμα ειναι οτι προφανως την εκφραζει το μοτο...κ δεν ειναι λιγες οι γκομενες που σκεφτονται με το συγκεκριμενο μοτο.Αυτα.

Ε ακριβως. Ειτε ειναι δικια της ειτε οχι εφοσον την εβαλε σημαινει οτι της αρεσε και την εκφραζει αν δεν της αρεσε δεν θα την εβαζε.

Δεν ξερεις ομως τι κανονες ειναι αυτοι... για παραδειγμα μπορει να σου πει εγω για κανονα βασικο θελω να με πηδας καθε μερα χαχαχαχαχαχ (και μετα ξυπνησαμε ε?)

:2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
για παραδειγμα μπορει να σου πει εγω για κανονα βασικο θελω να με πηδας καθε μερα χαχαχαχαχαχ (και μετα ξυπνησαμε ε?)

:2funny: :2funny: :2funny:
:grin: :grin:
ή οχι πηδημα σημερα μωρο μου...εχω πονοκεφαλο... :tooth:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:grin: :grin:
ή οχι πηδημα σημερα μωρο μου...εχω πονοκεφαλο... :tooth:

χαχαχα κανονας 2

"καυλιαρη μου οποτε βγαινουμε εγω θα σε κερναω η γυναικα πρεπει να πληρωνει παντα οταν συνοδευει εναν αντρα"

:2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
άλλαξε κουτί, αυτά έληξαν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Περιμενω να δει η εριναλ το προτελευταιο μου ποστ

θα πνιγει απο τον βηχα  :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
χαχαχα κανονας 2

"καυλιαρη μου οποτε βγαινουμε εγω θα σε κερναω η γυναικα πρεπει να πληρωνει παντα οταν συνοδευει εναν αντρα"

:2funny: :2funny:
αμα βρεις καμμια τετοια (κ βλεπεται) σφυρα κ μενα... :grin: :grin:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Το μπλουζάκι προφανώς το φοράει για πλάκα,αλλά δεν έχει και τελείως άδικο !  Για τη γυναίκα είναι πολύ εύκολο να βρει γκόμενους,αν κουνήσει λιγάκι την ουρά της,ή ακόμα να βγάλει και λεφτά με το μουνί της(θεμιτό κι'αυτό)...ενώ εμείς πρέπει να φάμε πρώτα δεκαπέντε χυλόπιτες για να μας κάτσει μια γκόμενα !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το μπλουζάκι προφανώς το φοράει για πλάκα,αλλά δεν έχει και τελείως άδικο !  Για τη γυναίκα είναι πολύ εύκολο να βρει γκόμενους,αν κουνήσει λιγάκι την ουρά της,ή ακόμα να βγάλει και λεφτά με το μουνί της(θεμιτό κι'αυτό)...ενώ εμείς πρέπει να φάμε πρώτα δεκαπέντε χυλόπιτες για να μας κάτσει μια γκόμενα !

χαχα τις προαλλες μας ελεγε ενας οτι δεν εχει αναγκη τις γυναικες και κλαιγαμε ολοι απο τα γελια
ειχαμε πεσει κατω και κτυπιομασταν

κοιτα αυτο το λες μονο αν εισαι πουστης ή εχεις ψυχολογικα και δεν προκειται να κανεις ποτε τιποτα με καμια. Αλλιως ειναι μεγιστο ψεμα. ΜΕΓΙΣΤΟΤΑΤΟ ...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πες τα Χρυσοστομεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια και οι γυναικες πληγωνονται δεν ειναι ανικητες  :P

ειδικα μερικες απο αυτες που το παιζουν ψαγμενες και γκομενες και τρεχουνε σε κλαμπ?
ααα αυτες παιζει να ειναι οι ευκολοτερες αλλα πρεπει να εισαι στο στυλ τους θυμαμαι το ειχα πει και παλιοτερα αυτο μετραει πολυ το στυλ θα βαλω τον λοπεζ να ψαξει το ποστ χαχαχα  :P

ναι μεν δεν μπορουμε χωρις αυτες αλλα ουτε και αυτες χωρις εμας.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εκ πρώτης όψεως οι γυναίκες μοιάζουν πιο συναισθηματικές και καλόκαρδες,αλλά στην πραγματικότητα είναι το ίδιο σκληρές μ'εμάς !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom