dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
θα βαλω τον λοπεζ να ψαξει το ποστ χαχαχα
θα βαλω τον λοπεζ να ψαξει το ποστ χαχαχα
Σωπα ρε που πληγωνονται ..... οι ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣΠαιδια και οι γυναικες πληγωνονται δεν ειναι ανικητες
ειδικα μερικες απο αυτες που το παιζουν ψαγμενες και γκομενες και τρεχουνε σε κλαμπ?
ααα αυτες παιζει να ειναι οι ευκολοτερες αλλα πρεπει να εισαι στο στυλ τους θυμαμαι το ειχα πει και παλιοτερα αυτο μετραει πολυ το στυλ θα βαλω τον λοπεζ να ψαξει το ποστ χαχαχα
ναι μεν δεν μπορουμε χωρις αυτες αλλα ουτε και αυτες χωρις εμας.
ΝομιζειςΕκ πρώτης όψεως οι γυναίκες μοιάζουν πιο συναισθηματικές και καλόκαρδες,αλλά στην πραγματικότητα είναι το ίδιο σκληρές μ'εμάς !
Νομιζεις
Ο Καφετζοπουλος εχει αλλη γνωμη
Ουτε κι εγω μαν αλλα αυτο, ειναι αλλο θεματι παπάρας και αυτός ο καφετζόπουλος, ποτέ δεν τον χώνεψα..(πλιν ακάληπτου)
Ναι ενταξει μην τρελλαινεσαι αναλογως την γκομενα υπαρχουν κατι πατσαβουρεςΤο μπλουζάκι προφανώς το φοράει για πλάκα,αλλά δεν έχει και τελείως άδικο ! Για τη γυναίκα είναι πολύ εύκολο να βρει γκόμενους,αν κουνήσει λιγάκι την ουρά της,ή ακόμα να βγάλει και λεφτά με το μουνί της(θεμιτό κι'αυτό)...ενώ εμείς πρέπει να φάμε πρώτα δεκαπέντε χυλόπιτες για να μας κάτσει μια γκόμενα !
Ρε μαστερ αφου και συ μεσα σε αυτους εισαι γιατι μιλας ετσι και βγαζεις κακια.Ντροπη σου.Δεν ξερω ποιος ειναι πιο μαλακας,αυτες η τα εκατονταδες ζωα που τις ακολουθουνε..και καλα τα ατομα στην ηλικια τους..αλλα βλεπεις κατι μαλακες 40αρηδες 45αρηδες να λενε στο 15χρονο εισαι καυλα..
τι παπάρας και αυτός ο καφετζόπουλος, ποτέ δεν τον χώνεψα..(πλιν ακάληπτου)
psssss γαμουσε αγρια σαν ακαλυπτος...
χαλαρα με τετοιο στυλακι βγαζεις παρα πολλες γκομενες..... ανετος ακομπλεξαριστος με διαθεση χαβαλε ... ηταν ωραιος ρε φιλε
Κι είχε και γκόμενα και τη Φαίη Κοκκινοπούλου ο κοντός...
Τι θεόμουνο Θεέ μου...
Τι γυναίκα...
Αλλά έτσι είναι αυτές οι ρουφιάνες οι ηθοποιές... Προτιμάνε τους διασημους αντί εμάς τους ασήμαντους κοινούς θνητούς...
τι εγινε αρχισες να ζητιανευεις και μες το φορουμ τωρα ρε πεινασμενε...γεια σου αφροδιτη..............................................................
Μερικοι λενε οτι οι γκομενες βγαινουν μονο με λεφτα... ε αμα δεν το χεις ρε φιλε λογικο να πρεπει να παιξεις με χρηματα... δεν βγαινουν ολες με τα χρηματα αυτο ειναι μαλακια τελειως σαν αποψη δυστυχως οσοι την εχουν δεν σας προσβαλλω παιδια αλλα ετσι ειναι.
Η Κοκκινοπούλου μου έριξε μια μεγαλοπρεπή χυλόπιτα το 1990. Παιδάριον εγώ τότε, ήθελα απλώς να γαμήσω κι εκείνη να ανέλθει στην καριέρα της.
Η ποια? :S
Εμενα δεν με συγκινει παντως,αλλα μπορει να χει πολυ ωραιες πατουσες αμα τις δω θα σου πω την γνωμη μου...Όχι όλες, αλλά οι περισσότερες.
Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Και ο κανόνας είναι αμείλικτος.
Η Κοκκινοπούλου μου έριξε μια μεγαλοπρεπή χυλόπιτα το 1990. Παιδάριον εγώ τότε, ήθελα απλώς να γαμήσω κι εκείνη να ανέλθει στην καριέρα της.
Άλλοι στόχοι, άλλες προσδοκίες.
Δεν παύει όμως να είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που θα συγκινούσε κάθε άντρα.
απλα τρεχει !!!!!!!βρηκαμε τετλικα τι τρεχει?
ενώ αν πήγαινες για γάμο θα την είχες μαγέψει με τον υπέροχο κόσμο της ποδολαγνείας και θα τα παρατούσε όλα....
Η Φαίη.
Ασε τυπε ...Τι λες μωρέ; Να παντρευτώ 23 χρονών; και πάλι χυλόπιτα θα μου έριχνε.
Στο είπα η κοπέλα ήταν αλλού από τότε. Κοίταζε μόνο την καριέρα της
Να πηδήσω ήθελα. Αυτή το κατάλαβε και με χυλοπίτιασε.