Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Μη με λες εμένα πρίγκιπα, γιατί είμαι υπέρ του αδέσμευτου σεξ όπως η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών. Για τη φήμη που έχουν οι ξένες σαν πιο απελευθερωμένες επιφυλάσσομαι και τ' ακούω βερεσέ. Ο Έλληνας, ο λιγούρης, ο αγάμητος, νομίζει πως μόνο οι ελληνίδες δεν του κάθονται και γι' αυτό θεοποιεί τις ξένες, τη στιγμή που είναι ζήτημα αν έχει ταξιδέψει πιο πέρα από τα Καμμένα Βούρλα.
Όχι ρε φιλαράκο, δεν είναι έτσι. Ένα μεγάλο μέρος των ελλήνων ανδρών τις έχουν ζήσει τις ξένες.
Δεν αναπαράγουμε φήμες εδώ μέσα (αντίθετα, εσύ αναπαράγεις κλισέ, ",ανδρας-γαμίκουλας", γυναίκα-ρομαντική").
Λέμε τι έχουμε δει με τα ματάκια μας.
Αν εσύ συναλλάσεσαι συνεχώς με ξυνές ελληνίδες, δεν πά' να πει ότι έτσι είναι όλες οι γυναίκες.
Χαλάρωσε και μην τσαμπουκαλεύεσαι άκυρα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν τρέχει τίποτα με τις ελλεεινίδες. Τελικά, αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχει να κάνει με τη βιολογική φύση των δύο φύλων. Από τη μία η άντρες θέλουν σεξ χωρίς δεσμεύσεις και από την άλλη οι γυναίκες σχέση και συναισθηματισμούς. Αυτό που λέμε ότι περιμένουν τον πρίγκιπα. Αυτή η διαφορετικότητα αποτελεί την αφετηρία όλων των προβλημάτων και είναι η αιτία που τα δύο φύλα δε θα τα βρουν ποτέ μεταξύ τους.
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

βέβαια οι περισσότεροι άρρενες όντας σε μακρόχρονη σεξουαλικη πείνα ,προκειμένου να έχουν ένα πιάτο φαγητό κάθε μέρα , είναι διατεθειμένοι να καλύψουν μετά χαράς
όλες τις απαιτήσεις των θηλέων περί μονιμότητας & δέσμευσης, γιάυτό το λόγο λέμε ότι οι πιρφόροι μες την αγαμία τους, χαλάνε την πιάτσα , και κάνουν τα θήλεα πιρφορόθρευτα

επίσης θέλω να προσθέσω ένα φαινόμενο , το άρρεν όταν μένει για μεγάλο διάστημα με ένα συγκεκριμένο θήλεο , γίνεται σαν αυτό , δηλαδή η συμπεριφορά του θηλυκοποιείται , τα οιστρογόνα του ανεβαίνουν και μειώνεται η τεστοστερόνη , καθώς πλέον δεν του χρειάζεται σε μεγάλες ποσότητες όπως εαν ήταν ένας "θηρευτής της ηδονής" !

το φαινόμενο του πιρφορισμού φαίνεται να είναι σε μεγάλη έξαρση , πράγμα το οποίο μου δημιουργεί μεγάλη θλίψη , αλλά ταυτοχρόνως πυροδοτεί το κίνητρο να εξασκώ την πορνοδιαστροφικότητά μου με μεγαλύτερη ένταση και έκταση , αντιδρώντας μ'αυτόν τον έμμεσο τρόπο στην περιρρέουσα θλιβερή πιρφορική πραγματικότητα

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πάντως θαρρώ πως ο ρομαντισμός έχει γαμηθεί εντελώς πλέον....  :grin:
το μόνο που τους απασχολεί όλους είναι τα γεννητικά τους όργανα. :2funny:

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
πάντως θαρρώ πως ο ρομαντισμός έχει γαμηθεί εντελώς πλέον....  :grin:
το μόνο που τους απασχολεί όλους είναι τα γεννητικά τους όργανα. :2funny:
Η φροντίδα για τα γεννητικά όργανα και ο ρομαντισμός δεν είναι αντιφατικές έννοιες.
Το να θέλεις, όμως, εξασφάλιση και καβάτζωμα, όπως η τυπική ελληνίδα (πράγμα που περνιέται για συναισθηματισμός από μερικούς)
και η ρομαντική και άδολη συναισθηματική διάθεση, είναι.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Η φροντίδα για τα γεννητικά όργανα και ο ρομαντισμός δεν είναι αντιφατικές έννοιες.
Το να θέλεις, όμως, εξασφάλιση και καβάτζωμα, όπως η τυπική ελληνίδα (πράγμα που περνιέται για συναισθηματισμός από μερικούς)
και η ρομαντική και άδολη συναισθηματική διάθεση, είναι.
και ο τυπικός έλλην πιρφόρος  ;)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

μη λέμε και ότι θέλουμε...  :grin:

καλά κάτι τέτοιες τύπισες το γάμησαν και ψώφισε... απλά θλιβερές.

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Με τη διαφορά ότι εσύ στο προηγούμενο post εντόπισες τα αίτια του πιρφορισμού στην αγαμία,
που δεν νομίζω να την επέβαλαν μόνοι τους στον εαυτό τους οι έλληνες άντρες.

μη λέμε και ότι θέλουμε...  Grin
Άνετα, αβίαστα, αβάδιστα κάνεις ne night stand με συναίσθημα.

Καλό sex σε συμβατικό γάμο και ειλικρινή σχέση δεν κάνεις με τίποτα,
όταν λειτουργείς ως καβατζόπουστα/-πουτάνα.

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

βέβαια οι περισσότεροι άρρενες όντας σε μακρόχρονη σεξουαλικη πείνα ,προκειμένου να έχουν ένα πιάτο φαγητό κάθε μέρα , είναι διατεθειμένοι να καλύψουν μετά χαράς
όλες τις απαιτήσεις των θηλέων περί μονιμότητας & δέσμευσης, γιάυτό το λόγο λέμε ότι οι πιρφόροι μες την αγαμία τους, χαλάνε την πιάτσα , και κάνουν τα θήλεα πιρφορόθρευτα

επίσης θέλω να προσθέσω ένα φαινόμενο , το άρρεν όταν μένει για μεγάλο διάστημα με ένα συγκεκριμένο θήλεο , γίνεται σαν αυτό , δηλαδή η συμπεριφορά του θηλυκοποιείται , τα οιστρογόνα του ανεβαίνουν και μειώνεται η τεστοστερόνη , καθώς πλέον δεν του χρειάζεται σε μεγάλες ποσότητες όπως εαν ήταν ένας "θηρευτής της ηδονής" !

το φαινόμενο του πιρφορισμού φαίνεται να είναι σε μεγάλη έξαρση , πράγμα το οποίο μου δημιουργεί μεγάλη θλίψη , αλλά ταυτοχρόνως πυροδοτεί το κίνητρο να εξασκώ την πορνοδιαστροφικότητά μου με μεγαλύτερη ένταση και έκταση , αντιδρώντας μ'αυτόν τον έμμεσο τρόπο στην περιρρέουσα θλιβερή πιρφορική πραγματικότητα
τυπε τα ειπες ολα  :rockon:  :rockon: ακου περιρρεουσα πιρφορικη πραγματηκοτητα  :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Με τη διαφορά ότι εσύ στο προηγούμενο post εντόπισες τα αίτια του πιρφορισμού στην αγαμία,
που δεν νομίζω να την επέβαλαν μόνοι τους στον εαυτό τους οι έλληνες άντρες.

και στην αγαμία αλλά και στην εγγενή σεξουαλική "βραδυφλέγειά" τους (δεν ξέρω κάν αν υπάρχει αυτή η λέξη)

Καλό sex σε συμβατικό γάμο και ειλικρινή σχέση δεν κάνεις με τίποτα,
όταν λειτουργείς ως καβατζόπουστα/-πουτάνα.

αυτό ισχύει και είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο
αλλά ο πιρφόρος βραδυφλεγής άντρας δεν έχει ανάγκη τα υψηλά peak της ηδονής που προκύπτουν απ'την εναλλαγή
αρκείται σε μια μερίδα του ίδιου φαγητού κάθε μέρα , ξανά και ξανά ...
δεν έχει απαιτήσεις ιδιαίτερες μόνο να είναι χορτάτος και να μοιάζει στους άλλους τον ενδιαφέρει

τυπε τα ειπες ολα  :rockon:  :rockon: ακου περιρρεουσα πιρφορικη πραγματηκοτητα  :2funny: :2funny:
ευχαριστώ για την κατανόηση φίλε  ;)
βέβαια η "πιρφορία" είναι έννοια πλατιά δεν περιορίζεται μόνο στα σεξουαλικά, μπορεί να πηγάζει απο κεί , αλλά επεκτείνεται παντού !

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μη με λες εμένα πρίγκιπα, γιατί είμαι υπέρ του αδέσμευτου σεξ όπως η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών. Για τη φήμη που έχουν οι ξένες σαν πιο απελευθερωμένες επιφυλάσσομαι και τ' ακούω βερεσέ. Ο Έλληνας, ο λιγούρης, ο αγάμητος, νομίζει πως μόνο οι ελληνίδες δεν του κάθονται και γι' αυτό θεοποιεί τις ξένες, τη στιγμή που είναι ζήτημα αν έχει ταξιδέψει πιο πέρα από τα Καμμένα Βούρλα.

Απλά οι Ελληνίδες είναι πολύ συντηριτικές στο φλερτ,γιατί έχουν ακόμα τις αντιλήψεις των γιαγιάδων τους περί του άντρα κυνηγού και μαλακίες,και το παίζουν δύσκολες..αντίθετα οι ξένες αν σε γουστάρουν στο δείχνουν αμέσως.Κατα τ'άλλα σε αριθμό ερωτικών συντρόφων οι Ελληνίδες είναι κάπου κοντά στον Ευρωπαϊκό μέσο όρο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εσυ σε τι κατηγορια θα εβαζες τον εαυτο σου που επαναλαμβανεις μια φραση που εβγαλε ενας τυπος που γαμουσε πεπονια για να πειραξει εναν πρωην φιλο του που γαμουσε κατσικες;
Και ενα σωρο βοδια μετα την εκαναν μοδα;

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εσυ σε τι κατηγορια θα εβαζες τον εαυτο σου που επαναλαμβανεις μια φραση που εβγαλε ενας τυπος που γαμουσε πεπονια για να πειραξει εναν πρωην φιλο του που γαμουσε κατσικες;

πορνομετανάστης rules ?  :grin:
δικό του ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Απλά οι Ελληνίδες είναι πολύ συντηριτικές στο φλερτ,γιατί έχουν ακόμα τις αντιλήψεις των γιαγιάδων τους περί του άντρα κυνηγού και μαλακίες,και το παίζουν δύσκολες..αντίθετα οι ξένες αν σε γουστάρουν στο δείχνουν αμέσως.Κατα τ'άλλα σε αριθμό ερωτικών συντρόφων οι Ελληνίδες είναι κάπου κοντά στον Ευρωπαϊκό μέσο όρο.
Ξεροχύνω με ξένες....... :2on1:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
στην κατηγορία των λίαν ευφλεκτων παρτουζολάγνων βοοειδών ηδονοθηρών που παρουσιάζουν οξεία δυσανεξία στα πιρφορικά φαινόμενα της δέσμευσης & μονιμότητας εξ αγαμίας σ'ένα συγκεκριμένο αντικείμενο

εσύ σε ποιά κατηγορία εντάσσεις τον εαυτό σου αγαπητέ master ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
στην κατηγορία των λίαν ευφλεκτων παρτουζολάγνων βοοειδών ηδονοθηρών που παρουσιάζουν οξεία δυσανεξία στα πιρφορικά φαινόμενα της δέσμευσης & μονιμότητας εξ αγαμίας σ'ένα συγκεκριμένο αντικείμενο

εσύ σε ποιά κατηγορία εντάσσεις τον εαυτό σου αγαπητέ master ?
Στην κατηγορια των τυπων που γελανε με τις μαλακιες που γραφετε εσυ ο πεπονογαμης και ο πικερ  :2funny: :2funny: :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Όχι ρε φιλαράκο, δεν είναι έτσι. Ένα μεγάλο μέρος των ελλήνων ανδρών τις έχουν ζήσει τις ξένες.
Δεν αναπαράγουμε φήμες εδώ μέσα (αντίθετα, εσύ αναπαράγεις κλισέ, ",ανδρας-γαμίκουλας", γυναίκα-ρομαντική").
Λέμε τι έχουμε δει με τα ματάκια μας.
Αν εσύ συναλλάσεσαι συνεχώς με ξυνές ελληνίδες, δεν πά' να πει ότι έτσι είναι όλες οι γυναίκες.
Χαλάρωσε και μην τσαμπουκαλεύεσαι άκυρα.
Τι έχουνε ζήσει μωρέ; Από ένα καλοκαίρι που τους κάτσανε 1-2 φασώματα με κάτι ντερλικωμένες τουρίστριες βγάζουν πόρισμα; Το ίδιο νομίζεις πως φέρονται στην πατρίδα τους και στην καθημερινότητά τους αυτές; Διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλο.
Παρατήρησε λίγο τη φύση και θέλω να μου βρεις έστω ΕΝΑ είδος, όπου το θηλυκό κάνει την πρώτη κίνηση. Πουθενά δε συμβαίνει αυτό και ο λόγος είναι ότι επικρατεί το στερεότυπο "αρσενικά-κηνυγοί", "θηλυκά-θηράματα". Τα θηλυκά δεν έχουν σεξουαλική επιθυμία, μιας και για τη σύλληψη απαιτείται μόνο η εκσερμάτωση του αρσενικού, ενώ η ο θηλυκός οργασμός είναι περιττός βιολογικά. Στα ένστικτά τους βρίσκεται η μητρότητα και όχι σεξουαλικότητα. Το αυτό ισχυει για την ανθρώπινη κοινωνία, άσχετα αν έχουμε πλέον ισότητα και τα στερεότυπα έχουν καταρρεύσει. Οι γυναίκες κάθονται παθητικές, ενώ τα περιμένουν όλα από τον άντρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom