Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
προφανως εχουμε διαφορετικο target group τυπε μου,εγω γουσταρω νεανικο τρυφερο κορμι και οχι σιτεμενο.Εχεις την συμπαθεια μου.

έθεσα ρεαλιστικά τι συμβαίνει εκεί έξω και που έχει κάποιος περισσότερες πιθανότητες, άλλο θέμα το ποιό είναι είναι το target group του καθενός.

έχεις την συμπάθεια μου για την αδυναμία σου να καταλάβεις απλά ελληνικά.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.334
Πόντοι
1.686
έθεσα ρεαλιστικά τι συμβαίνει εκεί έξω και που έχει κάποιος περισσότερες πιθανότητες, άλλο θέμα το ποιό είναι είναι το target group του καθενός.

έχεις την συμπάθεια μου για την αδυναμία σου να καταλάβεις απλά ελληνικά.

Απαντάς και στον μικροτσούσουνο Μαστεράκη ?  :2funny:

Το πολυλογά  μαϊντανό ?  :2funny:

Αυτός βλέπει μουνί ,μόνο σε φωτό !  :2funny: :2funny: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εντάξει, όρμα. Πες της τίποτα για καλοκαιρινές διακοπές.

είναι μακριά οι καλοκαιρινές διακοπές.

πλησιάζει Άγιος Βαλεντίνος, το παλικάρι πρέπει να κινηθεί ως τότε.

χώρια Πάσχα, να κλείσει από τώρα για Αράχοβα (ενδεικτικός προορισμός  :grin:) μαζί της?

για καλοκαίρι βλέπουμε.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.260
Πόντοι
1.106
οι πιτσιρικες ειναι πιο ευκολες βρε ασχετε.
συμφωνω.Αμα η αλλη ειναι 45+ χωρισμενη εχει φαει 10000 πουτσεσ, σιγα μη καλωσει μ οποιον βρει μπροστα της.
Τη μικρη την πας κιφισια για καφε και κανει κωλοτουμπες

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
είναι μακριά οι καλοκαιρινές διακοπές.

πλησιάζει Άγιος Βαλεντίνος, το παλικάρι πρέπει να κινηθεί ως τότε.

χώρια Πάσχα, να κλείσει από τώρα για Αράχοβα (ενδεικτικός προορισμός  :grin:) μαζί της?

για καλοκαίρι βλέπουμε.

Απ' ότι θυμάμαι οι συμμαθητές μου στο σχολείο περίμεναν να τελειώσει η χρονιά για να πάνε διακοπές (εγώ δεν πήγαινα). Αν της αναφέρει καλοκαιρινές διακοπές θα ανασύρει ευχάριστες και ερωτικές εικόνες στο μυαλό της που θα την προδιαθέσουν θετικά. Οι διακοπές στην Αράχωβα θέλουν λεφτά που το παιδί μπορεί να μη διαθέτει.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
πο πο ,
σχέδια, προετοιμασίες, θεωρίες, ταξίδια,βενζίνες , καφέδες στην κηφισσιά

ζαλιστήκαμε ρε παιδιά :idiot:

εγώ δε θα έκανα τίποτα απ'αυτά αν ήταν τόσο περίπλοκο

θα έδινα μερικές "μάρκες" έτσι ώστε αφενός ,να παρακάμψω τις "περιττές γραφειοκρατίες" και να φτάσω πιο γρήγορα στο στόχο μου  :knockinb:
και αφετέρου να εξαφανίσω τα "μετασυνουσιακά" παρακάλια του θήλεος για επανάληψη της διαδικασίας και σχέση

λαικιστί : πήγαινε πήδα καμιά πουτάνα ρε παίχτη καλύτερα, αν δεν σου κάθεται  :2funny: 

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
466
Πόντοι
21
Απ' ότι θυμάμαι οι συμμαθητές μου στο σχολείο περίμεναν να τελειώσει η χρονιά για να πάνε διακοπές (εγώ δεν πήγαινα). Αν της αναφέρει καλοκαιρινές διακοπές θα ανασύρει ευχάριστες και ερωτικές εικόνες στο μυαλό της που θα την προδιαθέσουν θετικά. Οι διακοπές στην Αράχωβα θέλουν λεφτά που το παιδί μπορεί να μη διαθέτει.
Για να της αναφερω,πρεπει να τη δω πρωτα.

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
466
Πόντοι
21
πο πο ,
σχέδια, προετοιμασίες, θεωρίες, ταξίδια,βενζίνες , καφέδες στην κηφισσιά

ζαλιστήκαμε ρε παιδιά :idiot:

εγώ δε θα έκανα τίποτα απ'αυτά αν ήταν τόσο περίπλοκο

θα έδινα μερικές "μάρκες" έτσι ώστε αφενός ,να παρακάμψω τις "περιττές γραφειοκρατίες" και να φτάσω πιο γρήγορα στο στόχο μου  :knockinb:
και αφετέρου να εξαφανίσω τα "μετασυνουσιακά" παρακάλια του θήλεος για επανάληψη της διαδικασίας και σχέση

λαικιστί : πήγαινε πήδα καμιά πουτάνα ρε παίχτη καλύτερα, αν δεν σου κάθεται  :2funny:   
  Ειναι ακριβες φιλε.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Οι Ελληνιδες ειναι μια χαρα κοπελες οπως ολες οι κοπελες στον κοσμο, με τα θεματα και τα ταμπου οπως απαρτιζονται σε καθε κρατος και πολιτισμο.

Οι Γαλλίδες, οι Ιταλίδες και ένα ποσοστό Ελληνίδων, ανήκουν σε έναν μεσογειακό τύπο γυναίκας με παιδομορφικά χαρακτηριστικά, που για μένα τις κάνει τις πιο ερωτεύσιμες γυναίκες στον κόσμο. Δυστυχώς στην Ελλάδα το ποσοστό είναι πολύ μικρότερο των άλλων χωρών. Υπάρχει πολύ ασυμμετρία στα πρόσωπα, πολλές μυτόνγκες και πολλές βουβάλες. Από πλευράς προσωπικότητας αντικατοπτρίζουν τη σύγκρουση του ελληνικού χωριού (αήθης μικροπρέπεια κ ξιπασιά) με την αμερικάνικη κουλτούρα. Η γενιά που γεννήθηκε δεκαετία του 90 είναι πιο απομακρυσμένη από αυτές τις επιρροές (το ίντερνετ έκανε τεράστια ζημιά στην προπαγάνδα της τηλεόρασης) και πολύ καλύτερη σαν ποιότητα ανθρώπων.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
 Παιδια εγω προσπαθω να ριξω μια κοπελα(γ' λυκειου παει),αλλα μου'χει ψησει το ψαρι στα χειλη.Οποτε της ελεγα να βγουμε,ολο εχω διαβασμα μου απαντουσε.Την αφησα και εγω,υποψιαζομενος οτι μου αραδιαζει δικαιολογιες, και ενα μηνα τωρα ουτε φωνη ουτε ακροαση.
  Την τεταρτη ειδα στο φεισμπουκ ενα μηνυμα που της εστειλε μια φιλη της "Χρονια πολλα μανωλη(το ονομα μου ειναι)" .Και λεω τι διαολο,ποσους μανωληδες να ξερει;Μαλλον γουσταρει,αλλα περιμενει απο μενα.
  Θελουν να τις κυνηγαμε σαν μαλακες,καταλαβατε;
Βασικά μου κάνει τρομερή εντύπωση πως δεν έπεσε σε κανενός την αντίληψη η εν λόγω πρόταση,ή καλύτερα το νόημα αυτής.Θες να πεις οτι μια φίλη της περί ού ο λόγος κοπέλας,την οποία εσυ "ζαχάρωνες" προ μηνός,της έστειλε μήνυμα το οποίο έγραφε "Χρόνια πολλα Μανώλη"?.Γιατί να βάλει κάποια φίλη της να το κάνει αυτό?Γίορταζες εσύ?Έίχες γενέθλια?....και αν ναι σε κάποια απο τα προαναφερθέντα,τότε γιατι δεν έκανε αυτο το είδος υπενθύμισης της παρουσίας της άμεσα η ίδια και επέλεξε "αντιπρόσωπο"(και μάλιστα στο δικο της προφίλ? :think:)?.Τι διάολο γράφετε για να λάβετε γνώμες,αν προηγουμένως δεν αναφέρετε τα περιστατικά ως είχαν και κυρίως με σωστό τροπο?.Βασικα δεν θέλω να υποβαθμίσω το θέμα σου,μάλλον αλήθεια λες και δεν έχεις λόγο να λες ψέμματα,αλλα θεωρώ πως με τον τροπο που τα έγραψες προκαλείται σύγχυση στον αναγνώστη.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα και σε συμμερίζομαι,

για μένα το πιο δυσάρεστο συναίσθημα είναι να έχεις καψουρευτεί ένα θήλεο και αυτό να αργεί να σου κάτσει και τελικά να μην σου κάτσει κιόλας  αφήνοντάς σε να σιγοκαίγεσαι :blowup:

υγ: στην προκειμένη περίπτωση έχει και ένα δίκιο η μικρή , γιατί όντως είναι πάρα πολύ μικρή για να ενδίδει τόσο γρήγορα

Απο τα 12 - 13 αρχιζουν, στα 18 εχουν ηδη προυπηρεσια 5 χρονων, τι νωρις και μαλακιες, εδω δεν μπορουμε να βρουμε 17χρονες παρθενες να πουμε, βρισκεις 18χρονη και μετα μαθαινεις οτι την εχει ξεπαρταλιασει η μιση ταξη

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οι Γαλλίδες, οι Ιταλίδες και ένα ποσοστό Ελληνίδων, ανήκουν σε έναν μεσογειακό τύπο γυναίκας με παιδομορφικά χαρακτηριστικά, που για μένα τις κάνει τις πιο ερωτεύσιμες γυναίκες στον κόσμο. Δυστυχώς στην Ελλάδα το ποσοστό είναι πολύ μικρότερο των άλλων χωρών. Υπάρχει πολύ ασυμμετρία στα πρόσωπα, πολλές μυτόνγκες και πολλές βουβάλες. Από πλευράς προσωπικότητας αντικατοπτρίζουν τη σύγκρουση του ελληνικού χωριού (αήθης μικροπρέπεια κ ξιπασιά) με την αμερικάνικη κουλτούρα. Η γενιά που γεννήθηκε δεκαετία του 90 είναι πιο απομακρυσμένη από αυτές τις επιρροές (το ίντερνετ έκανε τεράστια ζημιά στην προπαγάνδα της τηλεόρασης) και πολύ καλύτερη σαν ποιότητα ανθρώπων.

''Παιδομορφικα χακτηρηστικα'' ;;?; Τι στο διαλο, παιδοφιλος εισαι ρε μαλακα;

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
466
Πόντοι
21
Βασικά μου κάνει τρομερή εντύπωση πως δεν έπεσε σε κανενός την αντίληψη η εν λόγω πρόταση,ή καλύτερα το νόημα αυτής.Θες να πεις οτι μια φίλη της περί ού ο λόγος κοπέλας,την οποία εσυ "ζαχάρωνες" προ μηνός,της έστειλε μήνυμα το οποίο έγραφε "Χρόνια πολλα Μανώλη"?.Γιατί να βάλει κάποια φίλη της να το κάνει αυτό?Γίορταζες εσύ?Έίχες γενέθλια?....και αν ναι σε κάποια απο τα προαναφερθέντα,τότε γιατι δεν έκανε αυτο το είδος υπενθύμισης της παρουσίας της άμεσα η ίδια και επέλεξε "αντιπρόσωπο"(και μάλιστα στο δικο της προφίλ? :think:)?.Τι διάολο γράφετε για να λάβετε γνώμες,αν προηγουμένως δεν αναφέρετε τα περιστατικά ως είχαν και κυρίως με σωστό τροπο?.Βασικα δεν θέλω να υποβαθμίσω το θέμα σου,μάλλον αλήθεια λες και δεν έχεις λόγο να λες ψέμματα,αλλα θεωρώ πως με τον τροπο που τα έγραψες προκαλείται σύγχυση στον αναγνώστη.
  Δε νομιζω oτι προκαλει συγχυση ο τροπος που εγραψα.Ναι ειχα ονομαστικη γιορτη.
Τωρα σαν περιστατικο,οντως ειναι περιεργο.Ισως να μην ειχε αναμειξη αυτη και πηρε πρωτοβουλια η φιλη της.
  Βεβαια μετα απο λιγες ωρες που εστειλα μηνυμα στην κοπελα,μου ειπε κατευθειαν "γιορταζες,ε;"

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
  Δε νομιζω oτι προκαλει συγχυση ο τροπος που εγραψα.Ναι ειχα ονομαστικη γιορτη.
Τωρα σαν περιστατικο,οντως ειναι περιεργο.Ισως να μην ειχε αναμειξη αυτη και πηρε πρωτοβουλια η φιλη της.
  Βεβαια μετα απο λιγες ωρες που εστειλα μηνυμα στην κοπελα,μου ειπε κατευθειαν "γιορταζες,ε;"
Σαν περιστατικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί όχι απλα σαν περίεργο αλλα και ως αλλόκοτο θα προσέλθετε εγώ.Από εκει και πέρα όμως θεωρώ πολυ ανώριμο εκ μέρους τους(είτε στη  περίπτωση που εμπλέκεται αυτη είτε εάν πρόκειται για απλή πρωτοβουλία της φιλης της) να δηλώσει κατα αυτόν τον τροπο το όποιο ενδιαφέρον της για σένα.Βέβαια δεν μ κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση,μάλλον θα το χαρακτήριζα και ως φυσιολογικό ως ενα βαθμό,λόγω της ηλικίας της εν λόγω.Γνωμη μου είναι,όπως προείπαν και διάφοροι συναγωνιστές παραπάνω,να μην ασχοληθείς παραπάνω με τη συγκεκριμένη,εκτός και αν όντως πρόκειται για εξαιρετική περιπτσωη(απο πλευράς εμφάνισης ή προσωπικότητας).Συχνα σε αυτές τις περιπτώσεις χάνεις χρόνο και ψυχική διάθεση μπλεγμένος σε ενα ατέρμονο γαϊτανάκι που δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει.Απο εκει και πέρα βέβαια,είσαι ενήλικος(θέλω να πιστεύω με ορθή κρίση) οπότε "τοποθέτησε" τα σε μια νοητή ζυγαριά και προχωρά στη λήψη αποφάσεων άμεσα.
Υ.Γ:Κατ'εμε ειναι ιδιαίτερα αποτρεπτικό το γεγονός οτι ειναι ακόμα στη  Γ Λυκείου και συνεπώς θα εχει θέσει ως προτεραιότητα το διάβασμα κ όχι τους ερωτες(εκτός και αν πρόκειται για κάποια που αδιαφορεί κ απλα σκέφτεται να πάρει το απολυτήριο,διότι μετα ο κυριότερος στόχος της ειναι να παει στα κομμωτήρια ΜΙσελ ή να γίνει καμία πωλήτρια στα Χόντος Σέντερ).

Επισκέπτης

Eίναι ντροπή ρε γρηγόρη με μαθήτριες
εφόσον έχει ξεσκολίσει.

Βρες μία να μην έχει μαθήματα/σχολείο.
Να μην έχεις και τύψεις δηλαδή.

Αν μαθευόταν ότι κοπέλα συγγενής μου, στην Γ' Λυκείου
βγαίνει με μεγαλύτερο και ζητούνταν βοήθεια για
τον σπάσουμε στο ξύλο τον λεγάμενο
ευχαρίστως θα έδινα ένα χεράκι.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Όταν ήμουν 19 έκανα παρέα με κάποιους συνομίληκους που ήταν ακραία geeks. Οπότε σε κάποια φάση που είχαμε πιάσει συζήτηση για γκόμενες, πετάγεται ένας και λέει "ε όχι ο 19χρονος να τα φτιάξει με 17χρονη!". Το θεωρούσε ισοδύναμο της παιδεραστίας και μεγάλη "αλητεία". Δεν φάνηκε να τον επηρεάζει ότι η 17χρονη κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν παρθένα, ενώ αυτός ήταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom