Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
 Παιδια εγω προσπαθω να ριξω μια κοπελα(γ' λυκειου παει),αλλα μου'χει ψησει το ψαρι στα χειλη.Οποτε της ελεγα να βγουμε,ολο εχω διαβασμα μου απαντουσε.Την αφησα και εγω,υποψιαζομενος οτι μου αραδιαζει δικαιολογιες, και ενα μηνα τωρα ουτε φωνη ουτε ακροαση.
  Την τεταρτη ειδα στο φεισμπουκ ενα μηνυμα που της εστειλε μια φιλη της "Χρονια πολλα μανωλη(το ονομα μου ειναι)" .Και λεω τι διαολο,ποσους μανωληδες να ξερει;Μαλλον γουσταρει,αλλα περιμενει απο μενα.
  Θελουν να τις κυνηγαμε σαν μαλακες,καταλαβατε;

Φιλαράκι αν δεν είσαι πατσαβούρης και αν η μικρή δεν είναι κανένα τρελό μωρό πάνε για άλλα.. Καμιά δεν αξίζει τόση ασχολία και τόσο κυνηγητό, ειδικά οι μέτριες..

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
 Παιδια εγω προσπαθω να ριξω μια κοπελα(γ' λυκειου παει),αλλα μου'χει ψησει το ψαρι στα χειλη.Οποτε της ελεγα να βγουμε,ολο εχω διαβασμα μου απαντουσε.Την αφησα και εγω,υποψιαζομενος οτι μου αραδιαζει δικαιολογιες, και ενα μηνα τωρα ουτε φωνη ουτε ακροαση.
  Την τεταρτη ειδα στο φεισμπουκ ενα μηνυμα που της εστειλε μια φιλη της "Χρονια πολλα μανωλη(το ονομα μου ειναι)" .Και λεω τι διαολο,ποσους μανωληδες να ξερει;Μαλλον γουσταρει,αλλα περιμενει απο μενα.   Θελουν να τις κυνηγαμε σαν μαλακες,καταλαβατε;

το ένστικτο σου κάποια στιγμή θα σου πει που πάει το πράγμα. σύντομα.
γενικά μετά από δύο τρείς φορές που ζητάω από μία γυναίκα να βγούμε έξω, αν δεν έχω θετική απάντηση εγκαταλείπω. αλλά και πάλι είναι πώς θα σου το πει, και το γενικότερο κλίμα. οι γυναίκες βγάζουν πολλή μη λεκτική επικοινωνία.

εδώ βέβαια δυστυχώς παίζει και αυτή η μαλακισμένη ελληνική νοοτροπία όπου το να βγεις με κάποιον σημαίνει οτι πρέπει και να γαμηθείς ή να κάνεις σχέση, ενώ στην πραγματικότητα σημαίνει οτι απλά γνωρίζεις τον άλλον, όπως είναι Ευρώπη/Αμερική.

έτσι οι γκόμενες το παίζουν δύσκολες στο στάδιο ήδη του ραντεβού και δεν βγαίνουν καν με κάποιον ενώ θα έπρεπε να βγαίνουν με πολλούς για να τους γνωρίσουν και να επιλέξουν ποιόν γουστάρουν/ποιός αξίζει.

το αποτέλεσμα αυτής της μαλακισμένης αντίληψης είναι και εμείς και αυτές να μην γνωρίζουμε τόσους ανθρώπους στην ζωή μας ώστε να έχουμε ένα αξιοπρεπές δείγμα γνωριμιών για να διαλέξουμε και να επιλέγουμε στο τέλος λάθος λόγω ελλείψεως εμπειριών.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εαν ειναι να μαθετε τι οντως τρεχει με αυτες της ελλεινιδες μην ρωτησετε ποτε τον μεμα.. :zfuck:

πρωτα απο ολα η σεξουαλικες προτιμησεις του εχουν αλλαξει και δευτερον ειναι κλαψομουνης με της γυναικες .. οποτε  :birdman:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εαν ειναι να μαθετε τι οντως τρεχει με αυτες της ελλεινιδες μην ρωτησετε ποτε τον μεμα.. :zfuck:

πρωτα απο ολα η σεξουαλικες προτιμησεις του εχουν αλλαξει και δευτερον ειναι κλαψομουνης με της γυναικες .. οποτε  :birdman:
μαλακα σε πανε πιπα κωλο οι τελειωμενοι αβραμονωντομεμοι και δεν εχεις αυτοκτονησει ακομη;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
γενικώς βέβαια όσο ανεβαίνουμε στην ηλικιακή κλίμακα της γυναίκας και πάμε προς MILF, ζωντοχήρες, GILF, κλπ τα πράγματα διευκολύνονται γιατί η γυναίκα είναι πιο έμπειρη κοινωνικά, ξέρει τι θέλει, δεν παιδιαρίζει, και δεν μετατρέπει ένα ραντεβού σε ανατολικό ζήτημα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

o nontas μου ειπε οτι θα σε χτυπησει τελικα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαλακα σε πανε πιπα κωλο οι τελειωμενοι αβραμονωντομεμοι και δεν εχεις αυτοκτονησει ακομη;
δεν εχω κοιταξει την μαπα μου στον καφρεφτη οπως κανεις εσυ για να αυτοκτονησω  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
γενικώς βέβαια όσο ανεβαίνουμε στην ηλικιακή κλίμακα της γυναίκας και πάμε προς MILF, ζωντοχήρες, GILF, κλπ τα πράγματα διευκολύνονται γιατί η γυναίκα είναι πιο έμπειρη κοινωνικά, ξέρει τι θέλει, δεν παιδιαρίζει, και δεν μετατρέπει ένα ραντεβού σε ανατολικό ζήτημα.
οι πιτσιρικες ειναι πιο ευκολες βρε ασχετε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το ένστικτο σου κάποια στιγμή θα σου πει που πάει το πράγμα. σύντομα.
γενικά μετά από δύο τρείς φορές που ζητάω από μία γυναίκα να βγούμε έξω, αν δεν έχω θετική απάντηση εγκαταλείπω. αλλά και πάλι είναι πώς θα σου το πει, και το γενικότερο κλίμα. οι γυναίκες βγάζουν πολλή μη λεκτική επικοινωνία.

εδώ βέβαια δυστυχώς παίζει και αυτή η μαλακισμένη ελληνική νοοτροπία όπου το να βγεις με κάποιον σημαίνει οτι πρέπει και να γαμηθείς ή να κάνεις σχέση, ενώ στην πραγματικότητα σημαίνει οτι απλά γνωρίζεις τον άλλον, όπως είναι Ευρώπη/Αμερική.

έτσι οι γκόμενες το παίζουν δύσκολες στο στάδιο ήδη του ραντεβού και δεν βγαίνουν καν με κάποιον ενώ θα έπρεπε να βγαίνουν με πολλούς για να τους γνωρίσουν και να επιλέξουν ποιόν γουστάρουν/ποιός αξίζει.

το αποτέλεσμα αυτής της μαλακισμένης αντίληψης είναι και εμείς και αυτές να μην γνωρίζουμε τόσους ανθρώπους στην ζωή μας ώστε να έχουμε ένα αξιοπρεπές δείγμα γνωριμιών για να διαλέξουμε και να επιλέγουμε στο τέλος λάθος λόγω ελλείψεως εμπειριών.

URL]]

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ακριβώς !

...ειδικά κάτι 45 φεύγα προεμμηνοπαυσιακές, συνήθως βγαίνουν με τηνς συνομήλικη φίλη τους
και όπου οσμιστούν νεανικό φαλλικό όργανο , ορμάνε σα πεινασμένες λύκενες, γιατί νιώθουν ότι
είναι λίγα τα "ψωμιά" τους οπότε ότι αρπάξει ο ... μας !

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πραγματικα για να πουμε την αληθεια.. πρεπει οι αντρες να εχουν φιλιες με γυναικοπαρεες εφοσον δυσκολευονται να βρουν μονοι τος  για τον Χ.Ψ λογο...

αλλα τι να κανει καποιος οταν κοιταει τον εαυτο του στον καθρεπτη και σπαει...  :P ουτε γραφεο γνωριμιων δεν του κανει  :P

πραγματικα ε.. εαν το 80 της εκατο  εδω μεσα των αντρων προσπαθουσε να βρει γκομενα μεσω γραφειου γνωριμιων τοτε οι ιδιοκτητες αυτων των γραφειων θα χαν γινει ωνασηδες   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
πραγματικα για να πουμε την αληθεια.. πρεπει οι αντρες να εχουν φιλιες με γυναικοπαρεες εφοσον δυσκολευονται να βρουν μονοι τος  για τον Χ.Ψ λογο...

αλλα τι να κανει καποιος οταν κοιταει τον εαυτο του στον καθρεπτη και σπαει...  :P ουτε γραφεο γνωριμιων δεν του κανει  :P

πραγματικα ε.. εαν το 80 της εκατο  εδω μεσα των αντρων προσπαθουσε να βρει γκομενα μεσω γραφειου γνωριμιων τοτε οι ιδιοκτητες αυτων των γραφειων θα χαν γινει ωνασηδες   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα σε χτυπησει ο νωντας

ξερει πυγμαχια σαν τον ντος αντος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

μαλακα αρχιζεις και θυμιζεις μπολντεμορτ.χαζεψες  :S

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ακριβώς !
...ειδικά κάτι 45 φεύγα προεμμηνοπαυσιακές, συνήθως βγαίνουν με τηνς συνομήλικη φίλη τους
και όπου οσμιστούν νεανικό φαλλικό όργανο , ορμάνε σα πεινασμένες λύκενες, γιατί νιώθουν ότι είναι λίγα τα "ψωμιά" τους οπότε ότι αρπάξει ο ... μας !

βασικά δεν έχουν ψευδαισθήσεις σε αυτές τις ηλικίες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εδώ ισχύει το γνωστό,

έχεις δίκιο,

δεν ξέρεις τι λες.
προφανως εχουμε διαφορετικο target group τυπε μου,εγω γουσταρω νεανικο τρυφερο κορμι και οχι σιτεμενο.Εχεις την συμπαθεια μου.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
προφανως εχουμε διαφορετικο target group τυπε μου,εγω γουσταρω νεανικο τρυφερο κορμι και οχι σιτεμενο.Εχεις την συμπαθεια μου.
εσυ δεν ειχες πει οτι σαρεσουν οι παρθενες  :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom