Εχω κολλησει με τη συγκεκριμενη.Ειναι καλη κοπελα και γενικα πιο σοβαρη απο την ηλικια της.Βεβαια δε παει να το τραβηξω για πολυ ακομα.Σαν περιστατικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί όχι απλα σαν περίεργο αλλα και ως αλλόκοτο θα προσέλθετε εγώ.Από εκει και πέρα όμως θεωρώ πολυ ανώριμο εκ μέρους τους(είτε στη περίπτωση που εμπλέκεται αυτη είτε εάν πρόκειται για απλή πρωτοβουλία της φιλης της) να δηλώσει κατα αυτόν τον τροπο το όποιο ενδιαφέρον της για σένα.Βέβαια δεν μ κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση,μάλλον θα το χαρακτήριζα και ως φυσιολογικό ως ενα βαθμό,λόγω της ηλικίας της εν λόγω.Γνωμη μου είναι,όπως προείπαν και διάφοροι συναγωνιστές παραπάνω,να μην ασχοληθείς παραπάνω με τη συγκεκριμένη,εκτός και αν όντως πρόκειται για εξαιρετική περιπτσωη(απο πλευράς εμφάνισης ή προσωπικότητας).Συχνα σε αυτές τις περιπτώσεις χάνεις χρόνο και ψυχική διάθεση μπλεγμένος σε ενα ατέρμονο γαϊτανάκι που δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει.Απο εκει και πέρα βέβαια,είσαι ενήλικος(θέλω να πιστεύω με ορθή κρίση) οπότε "τοποθέτησε" τα σε μια νοητή ζυγαριά και προχωρά στη λήψη αποφάσεων άμεσα.
Υ.Γ:Κατ'εμε ειναι ιδιαίτερα αποτρεπτικό το γεγονός οτι ειναι ακόμα στη Γ Λυκείου και συνεπώς θα εχει θέσει ως προτεραιότητα το διάβασμα κ όχι τους ερωτες(εκτός και αν πρόκειται για κάποια που αδιαφορεί κ απλα σκέφτεται να πάρει το απολυτήριο,διότι μετα ο κυριότερος στόχος της ειναι να παει στα κομμωτήρια ΜΙσελ ή να γίνει καμία πωλήτρια στα Χόντος Σέντερ).
Το διαβασμα ειναι ενα θεμα,ενδιαφερεται να περασει σε υψηλοβαθμη σχολη αλλα με συννενοηση ολα γινονται.Ακομα και να την αφησω ησυχη,αν δεν εχει το μυαλο της συγκεντρωμενο και σκεφτεται διαφορα,παλι δεν θα τα παει καλα.