Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Το 100% των γυναικών γαμιόνται σαν πουτάνες, αλλά με ένα μειοψηφικό τμήμα του ανδρικού πληθυσμού, ας πούμε 20%. Ένα άλλο 40% των ανδρών τσιμπάει κ κουτσοβολεύεται, ανάμεσα στις χυλόπιτες και τα κέρατα. Και τέλος υπάρχει ένα 20% ανδρών που είναι untouchables. Στο σάϊτ συχνάζουν περισσότερο άνδρες των δύο τελευταίων κατηγοριών.

Τα ποσοστά είναι άλλα... Το 1% των γυναικων στην Ελλάδα ( οι μουνάρες Ελληνίδες μόνον τόσες είναι) γαμιούνται με το 1% των αντρών ( οι εύποροι Έλληνες μόνον τόσοι είναι...)

Από κει και έπειτα αρχίζουν οι αγάμητες Ελληνίδες (αυτές που αποκαλείτε Ελλεεινίδες), να βγάζουν τα κόμπλεξ τους στους υπόλοιπους Έλληνες και να τους ζαλίζουν τα παπάρια.

Καλώς ή κακώς ....

"τα όμορφα μουνιά πάνε στους πλούσιους πούτσους" ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ .

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνώ με τον τρόπο σκέψης σου αν και λείπει ένα 20% των αντρών στα ποσοστά ^^

Πρόσθεσε ένα 10% στη μεσαία κατηγορία (η οποία δεν είναι ομοιόμορφη αλλά τη χωρίζει αξεπέραστο χάσμα από τις άλλες δύο). Το άλλο 10% τη βρίσκουν αναμεταξύ τους.

Αν θέλαμε να προσδιορίσουμε ακριβέστερα τα ποσοστά θα μειώναμε από την πρώτη κατηγορία. Αυτοί είναι οι τύποι που λιγουρεύονται οι γυναίκες και τους δίνουν εύκολα το μουνί τους γιατί έχουν να ανταγωνιστούν τις υπόλοιπες γυναίκες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
 Τα ποσοστά είναι άλλα... Το 1% των γυναικων στην Ελλάδα ( οι μουνάρες Ελληνίδες μόνον τόσες είναι) γαμιούνται με το 1% των αντρών ( οι εύποροι Έλληνες μόνον τόσοι είναι...)

Από κει και έπειτα αρχίζουν οι αγάμητες Ελληνίδες (αυτές που αποκαλείτε Ελλεεινίδες), να βγάζουν τα κόμπλεξ τους στους υπόλοιπους Έλληνες και να τους ζαλίζουν τα παπάρια.

Καλώς ή κακώς ....

ρε τυπε ο διαγωνισμος για τον υπερμαλακα του σαιτ τελειωσε,μην προσπαθεις αδικα.εκτος και αν δουλευεις για το επομενο.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ρε τυπε ο διαγωνισμος για τον υπερμαλακα του σαιτ τελειωσε,μην προσπαθεις αδικα.εκτος και αν δουλευεις για το επομενο.

αγνόησε τον επίδοξο σούπερμαν, απροσδιορίστου φύλου, άποψης και νοημοσύνης μέλος του σάιτ.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Καλώς ή κακώς ....

και συ υπερβάλλεις τώρα.

Επισκέπτης
Όταν ήμουν 19 έκανα παρέα με κάποιους συνομίληκους που ήταν ακραία geeks. Οπότε σε κάποια φάση που είχαμε πιάσει συζήτηση για γκόμενες, πετάγεται ένας και λέει "ε όχι ο 19χρονος να τα φτιάξει με 17χρονη!". Το θεωρούσε ισοδύναμο της παιδεραστίας και μεγάλη "αλητεία". Δεν φάνηκε να τον επηρεάζει ότι η 17χρονη κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν παρθένα, ενώ αυτός ήταν.

Δεν έχει να κάνει με ηλικία και παρθενιές.
Αν υποθέσουμε ότι η γκόμενα για κάποιο λόγο έχει χάσει 2 τάξεις
και είναι 19 στην 3η Λυκείου
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.

Είναι κρίμα για να ξεχαρμανιάσει ένας μαλάκας,
που δεν μπορεί να φάει από συνομίληκη
ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

Αν κάποια έχει παρατήσει το σχολείο τελειώνοντας το Γυμνάσιο στα 15
και στα 16-17 δουλεύει σε κομμωτήρια, νύχια, μπουτίκ , μπακάλικα
ή το ξύνει
ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

Δεν είναι θέμα ηλικίας.

Ευτυχώς τη δική μου κόρη αν , σκοπεύει να σπουδάσει,
λόγω οικογενειακής φήμης
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ.

Όπως γινόταν και με την αδελφή μου.
Ένας είχε ... αγνοήσει τη φήμη μας,
αλλά του "αλλάξαμε" γνώμη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν έχει να κάνει με ηλικία και παρθενιές.
Αν υποθέσουμε ότι η γκόμενα για κάποιο λόγο έχει χάσει 2 τάξεις
και είναι 19 στην 3η Λυκείου
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.

Είναι κρίμα για να ξεχαρμανιάσει ένας μαλάκας,
που δεν μπορεί να φάει από συνομίληκη
ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

Αν κάποια έχει παρατήσει το σχολείο τελειώνοντας το Γυμνάσιο στα 15
και στα 16-17 δουλεύει σε κομμωτήρια, νύχια, μπουτίκ , μπακάλικα
ή το ξύνει
ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

Δεν είναι θέμα ηλικίας.

Ευτυχώς τη δική μου κόρη αν , σκοπεύει να σπουδάσει,
λόγω οικογενειακής φήμης
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ.

Όπως γινόταν και με την αδελφή μου.
Ένας είχε ... αγνοήσει τη φήμη μας,
αλλά του "αλλάξαμε" γνώμη.
ναι αμα το θελει εσενα θα ακουσει νομιζεις.κοριτσια απο αυστηρες οικογενεις κανουν τα χειροτερα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
και συ υπερβάλλεις τώρα.

jay

άμα μου βρεις έστω κι ένα θεόμουνο να τα έχει με τον φτωχούλη του Θεού, θα κάτσω να μου περάσετε χαλκά στη μύτη.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, οι ωραίες γκόμενες πήγαιναν πάντα με τους λεφτάδες.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
   jay

άμα μου βρεις έστω κι ένα θεόμουνο να τα έχει με τον φτωχούλη του Θεού, θα κάτσω να μου περάσετε χαλκά στη μύτη.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, οι ωραίες γκόμενες πήγαιναν πάντα με τους λεφτάδες.
κοιτα να δεις που θα συμφωνησω με τον μαστερ...

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
   jay

Θα σε απογοητεύσω … η γειτόνισσα μου στα 25 ελληνίδα  [size=30pt]καραμούναρος [/size]τα έχει φτιάξει με έναν αφρικανό που πουλάει cd  :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Απο τα 12 - 13 αρχιζουν, στα 18 εχουν ηδη προυπηρεσια 5 χρονων, τι νωρις και μαλακιες, εδω δεν μπορουμε να βρουμε 17χρονες παρθενες να πουμε, βρισκεις 18χρονη και μετα μαθαινεις οτι την εχει ξεπαρταλιασει η μιση ταξη

:jerking:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
   jay

Κλωνε μου καλε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες ......

Υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις.....
Αν μιλας για μοντελα και τετοιες .... αυτες φιλε μου ειναι κωλοπετσωμενες και λογικο ειναι να κοιτανε αλλα πραγματα
Υπαρχουν ομως και κοπελες πανεμορφες που κοιτανε απλα παλικαρια !!!!!!!!!!

Σπανιοτατο μεν αλλα υπαρχουν δε !!!!!!!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
   jay

Προφανως δεν εχεις γνωρισει και πολλους ανθρωπους στην ζωη σου.Εχω γνωρισει ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ωραιες γκομενες που τα ειχαν με παιδια ιδιου οικονομικου επιπεδου.Γκομενες που αν ηθελαν μεγαλη ζωη με εναν πλουσιο μεσηλικα θα την ειχαν ανετα.Δεν ειναι ολες ετσι,και ευτυχως για αυτο.Οπως δεν ειμαστε και ολοι μαλακες.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
κοιτα να δεις που θα συμφωνησω με τον μαστερ...

Κι άλλος άφραγκος....  Πολλά κόμπλεξ έχετε...

Δεν πειράζει... Μπορείτε να κοιτάτε τα θεόμουνα από μακριά και να τον παίζετε...

Είναι κι αυτό κάτι...

Τι κοινό έχουν οι φτωχούληδες αναγνώστες του ΠΛειμποι με αυτούς του Νασιοναλ Τζεογκραφικ...

Βλέπουν μέρη που δεν πρόκειται να επισκεφτούν ποτέ.... :2funny: :2funny: :2funny:

:jerking:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Θα σε απογοητεύσω … η γειτόνισσα μου στα 25 ελληνίδα  [size=30pt]καραμούναρος [/size]τα έχει φτιάξει με έναν αφρικανό που πουλάει cd  :grin:

καραμούναρος ή [size=25pt]καραγκούναρος[/size];;;

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom