treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σκατα, σε μπερδεψα με αλλον ρε μλκα τον 3λαλουν
kalytera να μου εβριζες την μπαναγια παρα που με μπερδεψες με τον αχαχουχα μπουγατσα
σκατα, σε μπερδεψα με αλλον ρε μλκα τον 3λαλουν
kalytera να μου εβριζες την μπαναγια παρα που με μπερδεψες με τον αχαχουχα μπουγατσα
ΠΩς ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΕ ενα μουνακι τυπε μου ?Τι εγινε τσαλακωσατε κανα μουνακι στις γιορτες ή περιμενετε το πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον;
Θα μεγαλωσεις και θα μαθεις κι εσυΠΩς ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΕ ενα μουνακι τυπε μου ?
Εχω πιστη στον αη Βασιλη εγω !!!!!!!!
Θα μεγαλωσεις και θα μαθεις κι εσυ
τι εννοεις ερχοντουσαν σαυρες στον αρη?μαζευε τρυπες που ηθελαν να μαθουν μποξ?
Οι Ελληνιδες ειναι μια χαρα κοπελες οπως ολες οι κοπελες στον κοσμο, με τα θεματα και τα ταμπου οπως απαρτιζονται σε καθε κρατος και πολιτισμο.
Τωρα το να "ριξεις μια κοπελα" ως εκφραση γενικα δεν μου αρεσει ....
Θεωρω οτι ολα ειναι καθαρα θεμα στιγμης, χημειας, επαφης και αποδοχης
Αν ρωτας εμενα προσωπικα θα σου απαντησω γενικα, οτι εγω δεν το εχω αυτο το θεματακι και εχω παψει να ασχολουμαι εδω και παρα πολυ καιρο
Κυριολεκτικα για να ριξεις καποια...... μονο με τρικλοποδια
Τι εγινε τσαλακωσατε κανα μουνακι στις γιορτες ή περιμενετε το πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον;
1 την παραμονή και με άλλο ένα ρεβεγιόν....
Παιδια εγω προσπαθω να ριξω μια κοπελα(γ' λυκειου παει),αλλα μου'χει ψησει το ψαρι στα χειλη.Οποτε της ελεγα να βγουμε,ολο εχω διαβασμα μου απαντουσε.Την αφησα και εγω,υποψιαζομενος οτι μου αραδιαζει δικαιολογιες, και ενα μηνα τωρα ουτε φωνη ουτε ακροαση.
Την τεταρτη ειδα στο φεισμπουκ ενα μηνυμα που της εστειλε μια φιλη της "Χρονια πολλα μανωλη(το ονομα μου ειναι)" .Και λεω τι διαολο,ποσους μανωληδες να ξερει;Μαλλον γουσταρει,αλλα περιμενει απο μενα.
Θελουν να τις κυνηγαμε σαν μαλακες,καταλαβατε;
πιάσε ένα χεϊγκ με κόλα ;)
Λυπάμαι, δεν πίνω ουίσκια
To θεμα ειναι οτι τωρα τις γιορτες εγω λειπω απο κει.Οταν γυρισω θα της πω οτι μ'αρεσει και οτι πρεπει να ξεκαθαρισουμε την κατασταση.Ελπιζω μονο να μην εχω πεσει τελειως εξω και ρεζιλευτω.Γιατι ουσιαστικα γνωριζομαστε πολυ λιγο.Κοίτα, κάνε μια προσπάθεια ακόμα να βγείτε τώρα που είναι γιορτές γιατί είναι και Γ' λυκείου και έχει και διάβασμα η κοπέλα.Τώρα όμως είναι ευκαιρία!Δως της κίνητρο αλλά άστην να νομίζει οτι έχει το πάνω χέρι ωστέ να μην φανεί οτι τρέχεις σαν μαλάκας από πίσω της!
21 γιατι;Πόσο χρονών είσαι Γρηγόρη;
φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα και σε συμμερίζομαι,Παιδια εγω προσπαθω να ριξω μια κοπελα(γ' λυκειου παει),αλλα μου'χει ψησει το ψαρι στα χειλη.Οποτε της ελεγα να βγουμε,ολο εχω διαβασμα μου απαντουσε.Την αφησα και εγω,υποψιαζομενος οτι μου αραδιαζει δικαιολογιες, και ενα μηνα τωρα ουτε φωνη ουτε ακροαση.
Την τεταρτη ειδα στο φεισμπουκ ενα μηνυμα που της εστειλε μια φιλη της "Χρονια πολλα μανωλη(το ονομα μου ειναι)" .Και λεω τι διαολο,ποσους μανωληδες να ξερει;Μαλλον γουσταρει,αλλα περιμενει απο μενα.
Θελουν να τις κυνηγαμε σαν μαλακες,καταλαβατε;
μη της πεις καμια τετοια μαλακια θελω να ξεκαθαρισουμε την κατασταση.... σε αυτη τη ηλικια το μονο που ψαχνονται ειναι να περασουν καλα δε θελουν δεσμευση και μαλακιες..... βγες παιξε μαζι της κανε την να σε ψαχνει αυτη οχι εσυ.... μην πιεζεις καταστασης.... γραψτην στ αρχιδια σου.... κανε την να νομιζει οτι παιζεις και με αλλες τιποτα το σοβαρο ομως.... μη πεφτεις με τα μουτρα....To θεμα ειναι οτι τωρα τις γιορτες εγω λειπω απο κει.Οταν γυρισω θα της πω οτι μ'αρεσει και οτι πρεπει να ξεκαθαρισουμε την κατασταση.Ελπιζω μονο να μην εχω πεσει τελειως εξω και ρεζιλευτω.Γιατι ουσιαστικα γνωριζομαστε πολυ λιγο.