Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τι εγινε τσαλακωσατε κανα μουνακι στις γιορτες ή περιμενετε το πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον;
ΠΩς ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΕ ενα μουνακι τυπε μου ?

Εχω πιστη στον αη Βασιλη εγω !!!!!!!!

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τι εννοεις ερχοντουσαν σαυρες στον αρη?μαζευε τρυπες που ηθελαν να μαθουν μποξ?

ρε αν πας μποξ θα παρεις και το γυμναστηριο μαζι αλλιως δεν αξιζει, μαζι πληρωνεις μονο 20 ευρω για το γυμν

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Οι Ελληνιδες ειναι μια χαρα κοπελες οπως ολες οι κοπελες στον κοσμο, με τα θεματα και τα ταμπου οπως απαρτιζονται σε καθε κρατος και πολιτισμο.

Τωρα το να "ριξεις μια κοπελα" ως εκφραση γενικα δεν μου αρεσει ....

Θεωρω οτι ολα ειναι καθαρα θεμα στιγμης, χημειας, επαφης και αποδοχης

Αν ρωτας εμενα προσωπικα θα σου απαντησω γενικα, οτι εγω δεν το εχω αυτο το θεματακι και εχω παψει να ασχολουμαι εδω και παρα πολυ καιρο  :)

Κυριολεκτικα για να ριξεις καποια...... μονο με τρικλοποδια  :P :grin:

συμφωνώ. οπότε keep going...

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
466
Πόντοι
21
 Παιδια εγω προσπαθω να ριξω μια κοπελα(γ' λυκειου παει),αλλα μου'χει ψησει το ψαρι στα χειλη.Οποτε της ελεγα να βγουμε,ολο εχω διαβασμα μου απαντουσε.Την αφησα και εγω,υποψιαζομενος οτι μου αραδιαζει δικαιολογιες, και ενα μηνα τωρα ουτε φωνη ουτε ακροαση.
  Την τεταρτη ειδα στο φεισμπουκ ενα μηνυμα που της εστειλε μια φιλη της "Χρονια πολλα μανωλη(το ονομα μου ειναι)" .Και λεω τι διαολο,ποσους μανωληδες να ξερει;Μαλλον γουσταρει,αλλα περιμενει απο μενα.
  Θελουν να τις κυνηγαμε σαν μαλακες,καταλαβατε;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ολα παιζουν φιλε .....

Θελουν να νιωθουν και λιγο περιζητητες εν ολιγοις.....

Αυτοεπιβεβαιωση λεγεται νομιζω......

Λιγο πολυ ολοι το εχουν αυτο ενδομυχα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
 Παιδια εγω προσπαθω να ριξω μια κοπελα(γ' λυκειου παει),αλλα μου'χει ψησει το ψαρι στα χειλη.Οποτε της ελεγα να βγουμε,ολο εχω διαβασμα μου απαντουσε.Την αφησα και εγω,υποψιαζομενος οτι μου αραδιαζει δικαιολογιες, και ενα μηνα τωρα ουτε φωνη ουτε ακροαση.
  Την τεταρτη ειδα στο φεισμπουκ ενα μηνυμα που της εστειλε μια φιλη της "Χρονια πολλα μανωλη(το ονομα μου ειναι)" .Και λεω τι διαολο,ποσους μανωληδες να ξερει;Μαλλον γουσταρει,αλλα περιμενει απο μενα.

Κοίτα, κάνε μια προσπάθεια ακόμα να βγείτε τώρα που είναι γιορτές γιατί είναι και Γ' λυκείου και έχει και διάβασμα η κοπέλα.Τώρα όμως είναι ευκαιρία!Δως της κίνητρο αλλά άστην να νομίζει οτι έχει το πάνω χέρι ωστέ να μην φανεί οτι τρέχεις σαν μαλάκας από πίσω της!

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
466
Πόντοι
21
Κοίτα, κάνε μια προσπάθεια ακόμα να βγείτε τώρα που είναι γιορτές γιατί είναι και Γ' λυκείου και έχει και διάβασμα η κοπέλα.Τώρα όμως είναι ευκαιρία!Δως της κίνητρο αλλά άστην να νομίζει οτι έχει το πάνω χέρι ωστέ να μην φανεί οτι τρέχεις σαν μαλάκας από πίσω της!
To θεμα ειναι οτι τωρα τις γιορτες εγω λειπω απο κει.Οταν γυρισω θα της πω  οτι μ'αρεσει και οτι πρεπει να ξεκαθαρισουμε την κατασταση.Ελπιζω μονο να μην εχω πεσει τελειως εξω και ρεζιλευτω.Γιατι ουσιαστικα γνωριζομαστε πολυ λιγο.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ρε γρηγορη βρε γρηγορη
πως τα εχεις κανει ροιδο
συ το εξυπνο αγορι
πως επιαστηκες κοροιδο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα και σε συμμερίζομαι,

για μένα το πιο δυσάρεστο συναίσθημα είναι να έχεις καψουρευτεί ένα θήλεο και αυτό να αργεί να σου κάτσει και τελικά να μην σου κάτσει κιόλας  αφήνοντάς σε να σιγοκαίγεσαι :blowup:

υγ: στην προκειμένη περίπτωση έχει και ένα δίκιο η μικρή , γιατί όντως είναι πάρα πολύ μικρή για να ενδίδει τόσο γρήγορα

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
To θεμα ειναι οτι τωρα τις γιορτες εγω λειπω απο κει.Οταν γυρισω θα της πω  οτι μ'αρεσει και οτι πρεπει να ξεκαθαρισουμε την κατασταση.Ελπιζω μονο να μην εχω πεσει τελειως εξω και ρεζιλευτω.Γιατι ουσιαστικα γνωριζομαστε πολυ λιγο.
μη της πεις καμια τετοια μαλακια θελω να ξεκαθαρισουμε την κατασταση.... σε αυτη τη ηλικια το μονο που ψαχνονται ειναι να περασουν καλα δε θελουν δεσμευση και μαλακιες.....         βγες παιξε μαζι της κανε  την να σε ψαχνει αυτη οχι εσυ....       μην πιεζεις καταστασης....         γραψτην   στ αρχιδια σου....  κανε την να νομιζει οτι παιζεις και  με  αλλες τιποτα το σοβαρο ομως.... μη πεφτεις με τα μουτρα.... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom