menios34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εχεις σκεφτει να αυτοκτονησεις ποτε με το καλωδιο απο τα λαμπιονια του κριστμας τρι?
Έχεις σκεφτεί να μη μας πρήζεις τ' αρχίδια με Μέμους, ΑβραμοΝώντες κλπ;
εχεις σκεφτει να αυτοκτονησεις ποτε με το καλωδιο απο τα λαμπιονια του κριστμας τρι?
πακι εισαι απιστευτος ρε
kai ntimenos ai vasilis!!!
sketi empneusi eimai...
nai k στο παπαρι το λαμπερο αστερι της βηθλεεμ γαμω τον αντιθεο μου
αν δεν πρηξει αρχιδια ο αβραμης θα πεθανει.δεν εχει αλλα ενδιαφερονται στην ζωη.Έχεις σκεφτεί να μη μας πρήζεις τ' αρχίδια με Μέμους, ΑβραμοΝώντες κλπ;
oxi sto papari koudounakia mpainoun...
otan kremete nekros apo (den ksero kai go pou) ta koudounakia tha varane kai etsi i atmosfaira tha paramenei xristougeniatiki!!
CYMBALTA ΤΩΝ 30 mg
Είναι σύγχρονο φάρμακο, και όπως όλα τα αντικαταθλιπτικά χρειάζεται χρόνο να δράσει, συχνά αρκετές ημέρες. Απέφυγε να ζητάς γνώμες τρίτων πλην του ιατρού που σε παρακολουθεί για τα φάρμακά σου, καθώς κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά. Να είσαι προσεκτικος με τις ώρες και τις δοσολογίες και έχε το νου σου για τυχόν παρενέργειες.
Θεωρητικά πάντως βρίσκεσαι σε χρόνο που πρέπει σιγά σιγά να βλέπεις βελτίωση.
Καλό θα ήταν να κανονίσεις σύντομα ένα ραντεβού με τον γιατρό σου και να του εκφράσεις προβληματισμούς και απορίες που σίγουρα έχεις.
Υπομονή και περαστικά.
δεν έχω ψυχολογικά προβλήματα...εκτος από...να..ντρέπομαι να το πω!!!
να που και που...έχω τι σφοδρή επιθυμία.. μου αρέσει να βάζο κοπέλες στο μπάνιο μου,μετά να "ντινιμαι" γιαγιά,και να περνώ ένα μαχαίρι και να τις κυνηγάω !!!!
κατά t αλλα είμαι μια χαρά!!!
δεν έχω "ψικολογικα" βρε χαζούλη...
θες να έρθεις να δεις το μπάνιο μου ? (αφού σου βάλω περούκα ?)
να σ'αλλαξω φαρμακα??
οχι αλλα βλεπω τωρα στον λιαγκα τον ζαχαρατο να τραγουδαει το πετινε μου πιτσιρικο
κ μετα θα φαω σουφλε κ τουρτα
tha foras perouka ?
(ksanthia kata protimisi)
περιμενουμε τον μενιο33 και τον chris33 να μπουν να μας πουν...Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;
Τελικα βρηκατε τιποτα η ακομη το ψυρριζετε ?
τυπε εχει τα χρονια του Χριστουπεριμενουμε τον μενιο33 και τον chris33 να μπουν να μας πουν...
αληθεια αχαχουλινο μου 33 εισαι φιλαρακι μου?
περιμενουμε τον μενιο33 και τον chris33 να μπουν να μας πουν...
περιμενουμε τον μενιο33 και τον chris33 να μπουν να μας πουν...
Σοβαρα τωρα πιστευεις οτι εκανα κλωνο και ειδικα με νουμερα στο τελος ?περιμενουμε τον μενιο33 και τον chris33 να μπουν να μας πουν...
γεια σου κλωνε μουτυπε εχει τα χρονια του Χριστου
τυχαιο?δεν νομιζω
:-)γεια σου κλωνε μου