Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Έχεις σκεφτεί να μη μας πρήζεις τ' αρχίδια με Μέμους, ΑβραμοΝώντες κλπ;
αν δεν πρηξει αρχιδια ο αβραμης θα πεθανει.δεν εχει αλλα ενδιαφερονται στην ζωη.
αυτον επρεπε να παιρνεις παραδειγμα και να λες υπαρχουν και χειροτερα.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
246
oxi sto papari koudounakia mpainoun...
otan kremete nekros apo (den ksero kai go pou) :2funny: ta koudounakia tha varane kai etsi i atmosfaira tha paramenei xristougeniatiki!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CYMBALTA ΤΩΝ 30 mg

Είναι σύγχρονο φάρμακο, και όπως όλα τα αντικαταθλιπτικά χρειάζεται χρόνο να δράσει, συχνά αρκετές ημέρες. Απέφυγε να ζητάς γνώμες τρίτων πλην του ιατρού που σε παρακολουθεί για τα φάρμακά σου, καθώς κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά. Να είσαι προσεκτικος με τις ώρες και τις δοσολογίες και έχε το νου σου για τυχόν παρενέργειες.

Θεωρητικά πάντως βρίσκεσαι σε χρόνο που πρέπει σιγά σιγά να βλέπεις βελτίωση.

Καλό θα ήταν να κανονίσεις σύντομα ένα ραντεβού με τον γιατρό σου και να του εκφράσεις προβληματισμούς και απορίες που σίγουρα έχεις.

Υπομονή και περαστικά.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
CYMBALTA ΤΩΝ 30 mg

Είναι σύγχρονο φάρμακο, και όπως όλα τα αντικαταθλιπτικά χρειάζεται χρόνο να δράσει, συχνά αρκετές ημέρες. Απέφυγε να ζητάς γνώμες τρίτων πλην του ιατρού που σε παρακολουθεί για τα φάρμακά σου, καθώς κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά. Να είσαι προσεκτικος με τις ώρες και τις δοσολογίες και έχε το νου σου για τυχόν παρενέργειες.

Θεωρητικά πάντως βρίσκεσαι σε χρόνο που πρέπει σιγά σιγά να βλέπεις βελτίωση.

Καλό θα ήταν να κανονίσεις σύντομα ένα ραντεβού με τον γιατρό σου και να του εκφράσεις προβληματισμούς και απορίες που σίγουρα έχεις.

Υπομονή και περαστικά.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν έχω ψυχολογικά προβλήματα...εκτος από...να..ντρέπομαι να το πω!!!
να που και που...έχω τι σφοδρή επιθυμία.. μου αρέσει να βάζο κοπέλες στο μπάνιο μου,μετά να "ντινoμαι" γιαγιά,και να περνώ ένα μαχαίρι και να τις κυνηγάω !!!!auto me kanei trelo ?  :tickedoff:
κατά t αλλα είμαι μια χαρά!!!
δεν έχω "ψιxολογικα" βρε χαζούλη...
θες να έρθεις να δεις το μπάνιο μου ? (αφού σου βάλω περούκα ?) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
246
δεν έχω ψυχολογικά προβλήματα...εκτος από...να..ντρέπομαι να το πω!!!
να που και που...έχω τι σφοδρή επιθυμία.. μου αρέσει να βάζο κοπέλες στο μπάνιο μου,μετά να "ντινιμαι" γιαγιά,και να περνώ ένα μαχαίρι και να τις κυνηγάω !!!!
κατά t αλλα είμαι μια χαρά!!!
δεν έχω "ψικολογικα" βρε χαζούλη...
θες να έρθεις να δεις το μπάνιο μου ? (αφού σου βάλω περούκα ?) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να σ'αλλαξω φαρμακα?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;

Τελικα βρηκατε τιποτα η ακομη το ψυρριζετε ? :think:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;

Τελικα βρηκατε τιποτα η ακομη το ψυρριζετε ? :think:
περιμενουμε τον μενιο33 και τον chris33 να μπουν να μας πουν... :2funny: :2funny:
αληθεια αχαχουλινο μου 33 εισαι φιλαρακι μου?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
περιμενουμε τον μενιο33 και τον chris33 να μπουν να μας πουν... :2funny: :2funny:

Δεν νομιζω ο αχαχουχας να ειναι ο chris33 καλα αχαχουχα ετσι και εισαι ο chris33 έχεις μεγιστο προβλημα
ο τυπος γυριζει απο φορουμ σε φορουμ και γραφει οτι οι γυναικες ειναι απλησιαστες και δυσκολες

στην τελικη αν ειναι να καταληξει καποιος ετσι καλυτερα να βγει εξω και να την πεφτει σε οποια βρει χωρις αναστολες... τουλαχιστον σε ενα χρονο θα χει βρει καποια.... εστω και ετσι και θα συμφερει και περισσοτερο απο το να γινει chris33  :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σοβαρα τωρα πιστευεις οτι εκανα κλωνο και ειδικα με νουμερα στο τελος ?

Βαρεθηκα να λεω οτι δεν εχω κανει αλλο κλωνο αλλα αν το θελετε ετσι τοτε κι εσυ κλωνος μου εισαι οπως και ολοι σας !!!!!!

Κλωνοι μου ολοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom