Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.005

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
το ξερω οτι οι gay κανουν ευκολα σεξ επειδη εχουν την ιδια λιμπιντο αλλα δεν με ελκυουν οι αντρες καθολου

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δεν ειμαι ο aidiothir απλα ηθελα να ξετρυπωσω κατι αρουραιους του σαιτ

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Ήταν ένας επιχειρηματίας, πάμπλουτος. Κάποια στιγμή, του τυχαίνει μια στραβή και χάνει τα πάντα. Απελπισμένος, πηγαίνει σε μια γέφυρα με σκοπό να βάλει τέρμα στη ζωή του. Εκεί που είναι έτοιμος να πέσει στο κενό, τον αρπάζει ένα χέρι και τον τραβάει. Εκνευρισμένος, κοιτάζει πίσω του και βλέπει ένα γέρο.
- Παιδί μου, λέει ο γέρος. Τι είναι αυτό που πας να κάνεις; Τρελάθηκες;
- Τι θες ρε γέρο; Παράτα μας.
- Παιδί μου, ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Ο Αϊ-Βασίλης. Ίσως μπορώ να σε βοηθήσω!
- Ασε με, ρε Αϊ-Βασίλη! Είχα λεφτά, είχα αμάξια, γκόμενες! Τώρα δεν έχω τίποτα.
- Και γι αυτό ανησυχείς; του λέει ο Αϊ-Βασίλης. Αύριο, στις 10 το βράδυ, κάτω από αυτή τη γέφυρα θα σε περιμένει μια κόκκινη Ρολς-Ρόις, όλη δική σου.
Χαρά ο επιχειρηματίας:
- Αχ, Αϊ-Βασίλη μου, να σε φιλήσω!
Ματς - μουτς, ξαναμελαγχολεί.
- Τι είναι τώρα; ρωτάει ο Αϊ - Βασίλης.
- Αχ, Αϊ-Βασίλη μου, είχα αμάξι, αλλά είχα και γκόμενες! Πέντε πέντε τις έβγαζα.
- Γι αυτό ανησυχείς; Αύριο, μέσα στη Ρολς-Ρόις θα είναι και έξι γκόμενες, όλες δικές σου.
Τρελαίνετε ο επιχειρηματίας, αγκαλιές, φιλιά κλπ. μα ξαναμελαγχολεί.
- Τι έπαθες πάλι; ρωτάει ο Αϊ-Βασίλης.
- Αχ, Αϊ-Βασίλη μου. Είχα αμάξι, είχα γκόμενες, αλλά είχα και λεφτά. Τα πετούσα στο δρόμο, τα έδινα δεξιά κι αριστερά. Τώρα είμαι άφραγκος!
- Μην κάνεις έτσι, του λέει ο Αϊ-Βασίλης. Αύριο, μέσα στο αμάξι, η πιο ξανθιά από τις έξι γκόμενες θα κρατάει μια βαλίτσα με 90 τρις, όλα δικά σου!
Πετάει ο επιχειρηματίας!
- Αχ, Αϊ-Βασίλη μου, πώς θα στο ξεπληρώσω!!!
- Να μου πάρεις μια πίπα.
Κόκαλο ο επιχειρηματίας.
- Εντάξει, Αϊ-Βασίλη μου, τόσα έκανες για μένα. Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω.
Φεύγουν μαζί, πηγαίνουν σε ένα μοτέλ, νοικιάζουν ένα δωμάτιο, μπαίνουν μέσα, τα κατεβάζει ο Αϊ-Βασίλης, ξεκινάει τη δουλειά του ο επιχειρηματίας.
Ενώ γίνεται ότι γίνεται, ρωτάει ο Αϊ-Βασίλης:
- Πώς σε λένε νεαρέ μου;
- Αλέξη, απαντάει εκείνος και συνεχίζει.
- Και τι δουλειά είπαμε ότι κάνεις Αλέξη;
- Επιχειρηματίας, και συνεχίζει.
Μετά από μια παύση, ρωτάει ξανά ο Αϊ-Βασίλης:
- Πόσο χρονών είσαι Αλέξη;
- Τριάντα πέντε.
- Καλά, ρε Αλέξη! Είσαι τριάντα πέντε χρονών και ακόμα πιστεύεις ότι υπάρχει Αϊ-Βασίλης;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Kαι την ξερω αρκετα καλα....  :P

οταν εσυ διαβαζεις εφημεριδα το πρωι εγω διαβαζω κωδικες αλλων να δω τι εχουν γραψει....

και οταν λεμε κωδικες σκέψου πως κάτι τέτοια ->

τα έχω για πρωινό πριν ακομη πλυνω την μούρη μου  :P

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Kαι την ξερω αρκετα καλα....  :P

οταν εσυ διαβαζεις εφημεριδα το πρωι εγω διαβαζω κωδικες αλλων να δω τι εχουν γραψει....

και οταν λεμε κωδικες σκέψου πως κάτι τέτοια ->

τα έχω για πρωινό πριν ακομη πλυνω την μούρη μου  :P

το πρωί διαβάζω μόνο τα ζώδια :grin:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ταξινομεί τα στρινγκ. Αλλά όχι, είχες δίκιο. Είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις πως το κάνει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ταξινομεί τα στρινγκ. Αλλά όχι, είχες δίκιο. Είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις πως το κάνει.

Περίπου.  :P

Λοιπον ας μαθουμε και κατι χρησιμο... οχι μονο συζητησεις για τις ελληνιδες και κλαούρα

Η strcmp συγκρίνει τα strings που θα δώσει ο χρήστης σαν εισοδο η strcpy αντιγράφει ενω η strcat συνενώνει την ημερομηνία που δινει ο χρήστης με το μήνυμα πχ το 20 αποθηκεύεται σε ξεχωριστο πίνακα απο την "December I have to go there" . Το προγραμμα ουσιαστικα ειναι ένας reminder για ενα μήνα μονο που δέχεται σαν εισοδο συμβολοσειρές που θα ειναι σημειώσεις ενος χρηστη πχ 20 December I have to go there.... 19 December Party κτλπ  :P
αυτα οπως πολυ σωστα ειπες τα ταξινομει ωστε να εμφανιζονται σε αυξουσα σειρα και να ξερει ο χρηστης τις υπενθυμισεις του!!!

Το προβλημα του ειναι οτι μεσα στην read_line χρησιμοποιει την getchar() διοτι άν δώσεις παραπάνω χαρακτήρες απο αυτους που περιμένεις

Κώδικας:
#define MAX_REMIND 50
#define MSG_LEN 10

το

Κώδικας:
 while( (ch= getchar()) !='n' && i<n)  

δεν θα παιξει για περισσοτερους χαρακτηρες και άρα χαρακτήρες της getchar() στο buffer θα μεινουν για επομενη κλήση της  :P

Αν δώσεις πχ 20 December Reading και το MSG_LEN το αφήσεις στους 10 χαρακτήρες τοτε το eading θα μεινει σαν επομενη εισοδο. Αυτο ακριβως ειναι το θεμα.

Να το παρακολουθησεις δεν ειναι δυσκολο αμα ξέρεις απο δεικτες και συμβολοσειρες. Στην σχολη μου αυτο το προγραμμα το κάναμε τον 1ο μηνα.  :P

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Περίπου.  :P

Λοιπον ας μαθουμε και κατι χρησιμο... οχι μονο συζητησεις για τις ελληνιδες και κλαούρα

Η strcmp συγκρίνει τα strings που θα δώσει ο χρήστης σαν εισοδο η strcpy αντιγράφει ενω η strcat συνενώνει την ημερομηνία που δινει ο χρήστης με το μήνυμα πχ το 20 αποθηκεύεται σε ξεχωριστο πίνακα απο την "December I have to go there" . Το προγραμμα ουσιαστικα ειναι ένας reminder για ενα μήνα μονο που δέχεται σαν εισοδο συμβολοσειρές που θα ειναι σημειώσεις ενος χρηστη πχ 20 December I have to go there.... 19 December Party κτλπ  :P

Το προβλημα του ειναι οτι μεσα στην read_line χρησιμοποιει την getchar() διοτι άν δώσεις παραπάνω χαρακτήρες απο αυτους που περιμένεις

Κώδικας:
#define MAX_REMIND 50
#define MSG_LEN 10
θεος!!!!!!!!
το

Κώδικας:
 while( (ch= getchar()) !='n' && i<n)  

δεν θα παιξει για περισσοτερους χαρακτηρες και άρα χαρακτήρες της getchar() στο buffer θα μεινουν για επομενη κλήση της  :P

Αν δώσεις πχ 20 December Reading και το MSG_LEN το αφήσεις στους 10 χαρακτήρες τοτε το eading θα μεινει σαν επομενη εισοδο. Αυτο ακριβως ειναι το θεμα.

Να το παρακολουθησεις δεν ειναι δυσκολο αμα ξέρεις απο δεικτες και συμβολοσειρες. Στην σχολη μου αυτο το προγραμμα το κάναμε τον 1ο μηνα.  :P

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Στην σχολη μου αυτο το προγραμμα το κάναμε τον 1ο μηνα.  :P

Τότε όντως ήταν κακό παράδειγμα για να επιδείξεις τις ικανότητες σου σε αυτόν που σε αμφισβήτησε. :huh:

(εγώ δεν ξέρω απ' αυτά. Πριν κάτι χρόνια είχα ασχοληθεί λίγο)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τότε όντως ήταν κακό παράδειγμα για να επιδείξεις τις ικανότητες σου σε αυτόν που σε αμφισβήτησε. :huh:

(εγώ δεν ξέρω απ' αυτά. Πριν κάτι χρόνια είχα ασχοληθεί λίγο)

Δεν θα το έλεγα οτι ειναι κακο παράδειγμα ... νομιζα οτι ήξερες βεβαια.
Κακο παράδειγμα δεν ειναι για εκμάθηση μιας και ο ιδιος κώδικας υπάρχει και σε πολυ σοβαρο
και ωραιο βιβλιο προγραμματισμου ... απλα το συγκεκριμενο δεν μπορει να χρησιμοποιηθει επαγγελματικα για τον λογο που ειπα.

Και ένα απλο προγραμμα προσθεσης και αφαιρεσης 2 αριθμων  στην C που χρησιμοποιει την scanf για να διαβασει εισοδο στο 1ο ετος την 1η μερα στα πανεπιστημια μπορει να κρασάρει αν αντι για αριθμο δωσεις χαρακτηρα αλλα μια χαρα το παρουσιαζουν στους πρωτοετεις.

Βugs στα προγραμματα παντα μπορεις να βρεις... ακριβως για αυτο τον λογο υπάρχουν και οι αναβαθμισεις... τα updates καθως και η δοκιμαστικη περιοδος του προγραμματος κτλπ. Δεν υπαρχει προγραμμα χωρις bugs και ακριβως αυτο εκμεταλευονται και οι hackers γνώση δηλαδη των λαθων στον κώδικα .... να ειναι εκμεταλεύσιμα + να έχουν τα απαραιτητα δικαιωματα (αυτα τα βρισκεις δεν ειναι προβλημα οκ).

p.s Με προκαλουσατε συνεχεια ποτε C++ Ο ΕΝΑς ποτε προγραμματισμους ο αλλος... ε και καποια στιγμη δεν κρατιέσαι  :P

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δεν θα το έλεγα οτι ειναι κακο παράδειγμα ... νομιζα οτι ήξερες βεβαια.
Κακο παράδειγμα δεν ειναι για εκμάθηση μιας και ο ιδιος κώδικας υπάρχει και σε πολυ σοβαρο
και ωραιο βιβλιο προγραμματισμου ... απλα το συγκεκριμενο δεν μπορει να χρησιμοποιηθει επαγγελματικα για τον λογο που ειπα.

Και ένα απλο προγραμμα προσθεσης και αφαιρεσης 2 αριθμων που χρησιμοποιει στην C που χρησιμοποιει την scanf για να διαβασει εισοδο στο 1ο ετος την 1η μερα στα πανεπιστημια μπορει να κρασάρει αν αντι για αριθμο δωσεις χαρακτηρα αλλα μια χαρα το παρουσιαζουν στους πρωτοετεις.

Βugs στα προγραμματα παντα μπορεις να βρεις... ακριβως για αυτο τον λογο υπάρχουν και οι αναβαθμισεις... τα updates καθως και η δοκιμαστικη περιοδος του προγραμματος κτλπ. Δεν υπαρχει προγραμμα χωρις bugs και ακριβως αυτο εκμεταλευονται και οι hackers γνώση δηλαδη των λαθων στον κώδικα .... να ειναι εκμεταλεύσιμα + να έχουν τα απαραιτητα δικαιωματα (αυτα τα βρισκεις δεν ειναι προβλημα οκ).

p.s Με προκαλουσατε συνεχεια ποτε C++ Ο ΕΝΑς ποτε προγραμματισμους ο αλλος... ε και καποια στιγμη δεν κρατιέσαι  :P
τυπε εισαι ο developer του μπου.κομ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom