δεν σου σηκωνοταν εκεινο το κρυο βραδακι χοντρουλη? το κρυο εφταιγε η το λιπος που εχει καλυψει το μικρο πουλι σου?
κι αυτό λέγεται ξεφτύλισμα κυρίες και κύριοι
δεν σου σηκωνοταν εκεινο το κρυο βραδακι χοντρουλη? το κρυο εφταιγε η το λιπος που εχει καλυψει το μικρο πουλι σου?
Εννοώ οτι τραβάνε κόλλημα με κάποιον πρωην π.χ ή κάποιον που τις φτύνει. Και όταν κολλάνε ειναι σα να μην υπάρχουν άλλοι άντρες τριγύρω.
Στον άντρα μπορεί να συμβεί αυτό. Στη γυναίκα ποτέ. Θα μυξοκλαίει για τον πρώην αλλά ταυτόχρονα θα πηδιέται, θα επανασυνδέεται, θα ξαναπηδιέται και ούτω καθ' εξής.
νωντα απο 27 του μηνος μολις περασουν οι αργιες και τα χριστουγεννα ξεκινα διαιτα και διατροφη.πηγαινε σε ενα γυμναστηριο κοντα στο σπιτι σου και κανε διαδρομο καθε μερα.πηγαινε ωρες που δεν εχει κοσμο για να κανεις περισσοτερο διαδρομο.βραδυ μην τρως πιτογυρα μονο πρασινα λαχανικα σαλατες με λιγο λαδι και οτι δηποτε δνε εχει υδατανθρακες και λιπος.απαχο κρεας η ψαρι θα αβοκαντο με σαλατα μαζι.μην τρως κορν φλεικς και αλλες διατροφες με υψηλο γλυκαιμικο δεικτη.αν δεν εχεις λεφτα για διατροφολογο απλα να ξερεις να τρως οσπρια απαχα κρεατα οπως π.χ. μπιφτεκια ψαρια...βγαλτο γυαλι ρε νουμερο
πηρες κι αερα
κοτοπουλο
χρειαζεται διατροφη και διαδρομο αμεσως τυπε.δεν σου σηκωνοταν εκεινο το κρυο βραδακι χοντρουλη? το κρυο εφταιγε η το λιπος που εχει καλυψει το μικρο πουλι σου?
κανεις λαθος εχει.οχι οσο ο σολωμος βεβαια αλλα εχει.ξερω επειδη εχω κανει διατροφη με σολωμο και τονο.ο τονος δεν εχει ω3 ειναι καταστεγνο ψαρι. Ο κολιος και το σκουμπρι εχει. Ο γαυρος ειναι το πληρεστερο διατροφικα ψαρι. Το καλυτερο ελαιο ειναι το λινολεϊκο οξυ
ανθρωπε μου εισαι καλα?νωντα απο 27 του μηνος μολις περασουν οι αργιες και τα χριστουγεννα ξεκινα διαιτα και διατροφη.πηγαινε σε ενα γυμναστηριο κοντα στο σπιτι σου και κανε διαδρομο καθε μερα.πηγαινε ωρες που δεν εχει κοσμο για να κανεις περισσοτερο διαδρομο.βραδυ μην τρως πιτογυρα μονο πρασινα λαχανικα σαλατες με λιγο λαδι και οτι δηποτε δνε εχει υδατανθρακες και λιπος.απαχο κρεας η ψαρι θα αβοκαντο με σαλατα μαζι.μην τρως κορν φλεικς και αλλες διατροφες με υψηλο γλυκαιμικο δεικτη.αν δεν εχεις λεφτα για διατροφολογο απλα να ξερεις να τρως οσπρια απαχα κρεατα οπως π.χ. μπιφτεκια ψαρια...
επισης βοηθουν τα ω3 λιπαρα που εχουν ο σολωμος και ο τονος τον οποιο μπορεις να τρως το βραδυ με λιδο λαδι σε σαλατα.μην παιρνεις τονο σε λαδι αλλα σε νερο.παντως ο σολωμος εχει πολυ περισσοτερα ω3 λιπαρα.
ορμα νωντα σκεψου τον εαυτο σου σε καποια παραλια η καποιο μπαρακι το καλοκαιρι. ;)
ναι νωντα εσυ?ανθρωπε μου εισαι καλα?
α καλαα καλα επρεπε να γραψεις
καλαθιαα καλα
θες τπτ απο την πολωνια.? πες τωρα που ειμαικαλαθια
εδω πιστευω οτι εισαι λαθοςΣτον άντρα μπορεί να συμβεί αυτό. Στη γυναίκα ποτέ. Θα μυξοκλαίει για τον πρώην αλλά ταυτόχρονα θα πηδιέται, θα επανασυνδέεται, θα ξαναπηδιέται και ούτω καθ' εξής.
οι γυναικες κλεινουν το μουνι τους βαζοντας λουκετο και περιμενουν ποτε θα ερθει ο πριγκιπας τους
Καλα Χριστουγεννα σε ολους και ολες....
ο chris33 ειναι τρολλ λεει τα ιδια σε ολα τα σαιτ.... μην μασατε
εχω δοκιμασει ποσες φορες να προσεγκισω γυναικα μεσω σαιτ γνωριμιων και απετυχα...η εμφανιση μου ειναι σχετικα καλη και δεν πιστευω οτι μου λειπει κατι...ειναι αληθεια οτι εχω μιλησει και σε αλλα σαιτ για το προβλημα μου αλλα δεν καταφερα να κανω κατι κα γιαυτο κατεληξα να πηγαινω με πορνες