Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.005

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
δεν σου σηκωνοταν εκεινο το κρυο βραδακι χοντρουλη? το κρυο εφταιγε η το λιπος που εχει καλυψει το μικρο πουλι σου?  :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κι αυτό λέγεται ξεφτύλισμα κυρίες και κύριοι :grin: :grin: :grin:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Εννοώ οτι τραβάνε κόλλημα με κάποιον πρωην π.χ ή κάποιον που τις φτύνει. Και όταν κολλάνε ειναι σα να μην υπάρχουν άλλοι άντρες τριγύρω.

Στον άντρα μπορεί να συμβεί αυτό. Στη γυναίκα ποτέ. Θα μυξοκλαίει για τον πρώην αλλά ταυτόχρονα θα πηδιέται, θα επανασυνδέεται, θα ξαναπηδιέται και ούτω καθ' εξής.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
βγαλτο γυαλι ρε νουμερο :jerking: :jerking: :jerking:

πηρες κι αερα

κοτοπουλο
νωντα απο 27 του μηνος μολις περασουν οι αργιες και τα χριστουγεννα ξεκινα διαιτα και διατροφη.πηγαινε σε ενα γυμναστηριο κοντα στο σπιτι σου και κανε διαδρομο καθε μερα.πηγαινε ωρες που δεν εχει κοσμο για να κανεις περισσοτερο διαδρομο.βραδυ μην τρως πιτογυρα μονο πρασινα λαχανικα σαλατες με λιγο λαδι και οτι δηποτε δνε εχει υδατανθρακες και λιπος.απαχο κρεας η ψαρι θα αβοκαντο με σαλατα μαζι.μην τρως κορν φλεικς και αλλες διατροφες με υψηλο γλυκαιμικο δεικτη.αν δεν εχεις λεφτα για διατροφολογο απλα να ξερεις να τρως οσπρια απαχα κρεατα οπως π.χ. μπιφτεκια ψαρια...
επισης βοηθουν τα ω3 λιπαρα που εχουν ο σολωμος και ο τονος τον οποιο μπορεις να τρως το βραδυ με λιδο λαδι σε σαλατα.μην παιρνεις τονο σε λαδι αλλα σε νερο.παντως ο σολωμος εχει πολυ περισσοτερα ω3 λιπαρα.
ορμα νωντα σκεψου τον εαυτο σου σε καποια παραλια η καποιο μπαρακι το καλοκαιρι. ;)

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.322
Πόντοι
1.106
ο τονος δεν εχει ω3 ειναι καταστεγνο ψαρι. Ο κολιος και το σκουμπρι εχει. Ο γαυρος ειναι το πληρεστερο διατροφικα ψαρι. Το καλυτερο ελαιο ειναι το λινολεϊκο οξυ

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ο τονος δεν εχει ω3 ειναι καταστεγνο ψαρι. Ο κολιος και το σκουμπρι εχει. Ο γαυρος ειναι το πληρεστερο διατροφικα ψαρι. Το καλυτερο ελαιο ειναι το λινολεϊκο οξυ
κανεις λαθος εχει.οχι οσο ο σολωμος βεβαια αλλα εχει.ξερω επειδη εχω κανει διατροφη με σολωμο και τονο.

διαβασε εκει που λειε πως οταν ο τονος κονσερβοποιηθει χανει τα λιπαρα του.ειδες οτι δεν τα ξερουμε ολα? ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
νωντα απο 27 του μηνος μολις περασουν οι αργιες και τα χριστουγεννα ξεκινα διαιτα και διατροφη.πηγαινε σε ενα γυμναστηριο κοντα στο σπιτι σου και κανε διαδρομο καθε μερα.πηγαινε ωρες που δεν εχει κοσμο για να κανεις περισσοτερο διαδρομο.βραδυ μην τρως πιτογυρα μονο πρασινα λαχανικα σαλατες με λιγο λαδι και οτι δηποτε δνε εχει υδατανθρακες και λιπος.απαχο κρεας η ψαρι θα αβοκαντο με σαλατα μαζι.μην τρως κορν φλεικς και αλλες διατροφες με υψηλο γλυκαιμικο δεικτη.αν δεν εχεις λεφτα για διατροφολογο απλα να ξερεις να τρως οσπρια απαχα κρεατα οπως π.χ. μπιφτεκια ψαρια...
επισης βοηθουν τα ω3 λιπαρα που εχουν ο σολωμος και ο τονος τον οποιο μπορεις να τρως το βραδυ με λιδο λαδι σε σαλατα.μην παιρνεις τονο σε λαδι αλλα σε νερο.παντως ο σολωμος εχει πολυ περισσοτερα ω3 λιπαρα.
ορμα νωντα σκεψου τον εαυτο σου σε καποια παραλια η καποιο μπαρακι το καλοκαιρι. ;)
ανθρωπε μου εισαι καλα?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Στον άντρα μπορεί να συμβεί αυτό. Στη γυναίκα ποτέ. Θα μυξοκλαίει για τον πρώην αλλά ταυτόχρονα θα πηδιέται, θα επανασυνδέεται, θα ξαναπηδιέται και ούτω καθ' εξής.
εδω πιστευω οτι εισαι λαθος

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
το συστημα ειναι προβληματικο γιατι ενα 10% των αντρων πηδαει το 90% των γυναικων..οι γυναικες κλεινουν το μουνι τους βαζοντας λουκετο και περιμενουν ποτε θα ερθει ο πριγκιπας τους

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
οι γυναικες κλεινουν το μουνι τους βαζοντας λουκετο και περιμενουν ποτε θα ερθει ο πριγκιπας τους

οι γυναίκες γαμιούνται με όποιον γουστάρουν περνώντας τους την εικόνα που αναφέρεις..τους λένε ότι μόνο με αυτόν και άλλους 2-3 έχουν πάει συνολικά προσπαθώντας να δείξουν ενάρετη σεξουαλική ζωή και ότι θέλουν ουσιώδεις και μακροχρόνιες σχέσεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλα Χριστουγεννα σε ολους και ολες....

ο chris33 ειναι τρολλ λεει τα ιδια σε ολα τα σαιτ.... μην μασατε  :P

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εχω δοκιμασει ποσες φορες να προσεγκισω γυναικα μεσω σαιτ γνωριμιων και απετυχα...η εμφανιση μου ειναι σχετικα καλη και δεν πιστευω οτι μου λειπει κατι...ειναι αληθεια οτι εχω μιλησει και σε αλλα σαιτ για το προβλημα μου αλλα δεν καταφερα να κανω κατι κα γιαυτο κατεληξα να πηγαινω με πορνες

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
εχω δοκιμασει ποσες φορες να προσεγκισω γυναικα μεσω σαιτ γνωριμιων και απετυχα...η εμφανιση μου ειναι σχετικα καλη και δεν πιστευω οτι μου λειπει κατι...ειναι αληθεια οτι εχω μιλησει και σε αλλα σαιτ για το προβλημα μου αλλα δεν καταφερα να κανω κατι κα γιαυτο κατεληξα να πηγαινω με πορνες

να γίνεις πούστης το σκέφτηκες; :think:

νομίζω ότι θα ταίριαζες με το παιδί
άντε και καλούς απογόνους :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom