Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Γιατί Γιωργάκης δεν καταλαβαίνω;;; Είναι εντελώς ειρωνικό

Τον Παπανδρέου εκτιμώ περισσότερο καθ'οτι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ....δηλαδή μια βαθμίδα παραπάνω από έναν απλό πολιτικό

μου θύμισες ένα τσιτάτο που γράφαμε παλιά στην έκθεση :grin:

"στην κορυφή ανεβαίνουν οι αετοί, ανεβαίνουν όμως και τα φίδια..." ;)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
και δεν θεωρεις ξεφτιλα να βαρας μια γυναικουλα και μαλιστα αυτη που σ εφερε στη ζωη επειδη δεν εχεις τα αρχιδια να ζησεις μονος σου?

Τι να βαρεσει ρε και εσυ πεφτεις στην παγιδα του κομπλεξικου. Νιανιαρο ειναι ολη μερα στην καρεκλα την βγαζει.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Άλλαξε το νικ σου σε Anal_Brain καλύτερα.....το δικό σου μυαλό είναι ένας ΚΩΛΟΣ....αλλά δε το έχεις πάρει είδηση ακόμα

Ολοι κολλημα με το nick μου εχετε οταν σας την λεω και δεν ξερετε τι να πειτε.

Σε κανω ανετα να εχεις μεγαλυτερο προβλημα απο οτι ηδη εχεις με τον εαυτο σου αν ασχοληθω λιγακι, και δεν το θελεις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γιατί Γιωργάκης δεν καταλαβαίνω;;; Είναι εντελώς ειρωνικό

Τον Παπανδρέου εκτιμώ περισσότερο καθ'οτι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ....δηλαδή μια βαθμίδα παραπάνω από έναν απλό πολιτικό...ή μάλλον 2...είναι και ο αντιπρόεδρος!
καλα ρε τυπε οι ιδιοι οι πασοκτζηδες τον βγαλαν ετσι
δηλαδη οταν ηταν ο καραμανλης πρωθυπουργος τον εκτιμουσες το ιδιο?
γιατι σε κοβω για πασοκομουτρο τυπε :2funny:

Επισκέπτης
Τι να βαρεσει ρε και εσυ πεφτεις στην παγιδα του κομπλεξικου. Νιανιαρο ειναι ολη μερα στην καρεκλα την βγαζει.

Στο κρεβάτι κάθομαι κατ'αρχάς ρε πανίβλακα.....και έλα ρε κολόμπα να δεις αν είμαι νιάνιαρο,σκατοκώλη

καλα ρε τυπε οι ιδιοι οι πασοκτζηδες τον βγαλαν ετσι
δηλαδη οταν ηταν ο καραμανλης πρωθυπουργος τον εκτιμουσες το ιδιο?
γιατι σε κοβω για πασοκομουτρο τυπε :2funny:

Ναι,τον εκτιμούσα

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Στο κρεβάτι κάθομαι κατ'αρχάς ρε πανίβλακα.....και έλα ρε κολόμπα να δεις αν είμαι νιάνιαρο,σκατοκώλη

Ναι,τον εκτιμούσα

Σαν τον μπολντι και εσυ. Μιλας μιλας και οταν κλεινεις τον υπολογιστη ( αν τον κλεινεις ποτε ) σε σκεπαζει η μαμα με τα καθαρα τα σεντονια.

Σου ετοιμαζει το εδαφος για να μπορεις εσυ ανετα να την βριζεις μετα στο μπουρδελα και να λες οτι δεν κανει καλο φαι  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σαν τον μπολντι και εσυ. Μιλας μιλας και οταν κλεινεις τον υπολογιστη ( αν τον κλεινεις ποτε ) σε σκεπαζει η μαμα με τα καθαρα τα σεντονια.

Σου ετοιμαζει το εδαφος για να μπορεις εσυ ανετα να την βριζεις μετα στο μπουρδελα και να λες οτι δεν κανει καλο φαι  :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Δε τρώω το φαγητό της μάνας μου ρε μαλάκα,και ούτε με σκεπάει

Κόψε της μαλακίες,και έλα να μου τα πεις λάιβ,αν έχεις τα παπάρια......έλα σε περιμένω να μας βγεις και συ κοτούλα ;) ;) ;) ;)

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδιά είμαι κατά της βίας και το λέω ειλικρινά αλλά.. πές πως έχουμε βγεί παρέα όλο το θρέντ όπως είμαστε τώρα και ο πουστροκίθαρος πετάει τα κουλά του όπως εδώ (με ρυθμους πολυβόλου)θα φταίει η παρέα αν αρχίσει το φατούρο?  :think:

@πουστροκίθαρε στο έχω πεί και θα στο ξαναπώ, το να υποστηρίζεις μαλακίες χωρίς καμία βάση λογικής, ναι μεν σε κάνει να μοιάζεις και να νοιώθεις ξεχωριστός, αλλα ταυτόχρονα το ίδιο γεγονός σε καθιστά και σε επιβεβαιόνει ως μαλάκα στους συνομιλιτές σου. Πιστεψέ με, αυτή είναι η αλήθεια και δεν το λέω για να σε προσβάλω.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δε τρώω το φαγητό της μάνας μου ρε μαλάκα,και ούτε με σκεπάει

Κόψε της μαλακίες,και έλα να μου τα πεις λάιβ,αν έχεις τα παπάρια......έλα σε περιμένω να μας βγεις και συ κοτούλα ;) ;) ;) ;)

Δες λιγο περα απο τις λεξεις και θα καταλαβεις γιατι τα ψυχολογικα σου προβληματα ΔΕΝ οφειλονται στην μανα σου αλλα σε προσωπικες επιλογες.

Εκτος αν δεν μενεις στη μανα σου και εισαι 100% ανεξαρτητος. Πρεπει καποια στιγμη να μαθεις και ορθογραφια.

Περιμενε και εσυ οπως ο μορτης, θα περιμενεις πολυ ακομα :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρε παιδιά είμαι κατά της βίας και το λέω ειλικρινά αλλά.. πές πως έχουμε βγεί παρέα όλο το θρέντ όπως είμαστε τώρα και ο πουστροκίθαρος πετάει τα κουλά του όπως εδώ (με ρυθμους πολυβόλου)θα φταίει η παρέα αν αρχίσει το φατούρο?  :think:

@πουστροκίθαρε στο έχω πεί και θα στο ξαναπώ, το να υποστηρίζεις μαλακίες χωρίς καμία βάση λογικής, ναι μεν σε κάνει να μοιάζεις και να νοιώθεις ξεχωριστός, αλλα ταυτόχρονα το ίδιο γεγονός σε καθιστά και σε επιβεβαιόνει ως μαλάκα στους συνομιλιτές σου. Πιστεψέ με, αυτή είναι η αλήθεια και δεν το λέω για να σε προσβάλω.

δεν μπορείς όμως να απαιτείς από κάποιον να αλλάξει επειδή δεν αρέσει σε σένα (ή/και σε όλους ακόμα)

Επισκέπτης
Δες λιγο περα απο τις λεξεις και θα καταλαβεις γιατι τα ψυχολογικα σου προβληματα ΔΕΝ οφειλονται στην μανα σου αλλα σε προσωπικες επιλογες.

Εκτος αν δεν μενεις στη μανα σου και εισαι 100% ανεξαρτητος. Πρεπει καποια στιγμη να μαθεις και ορθογραφια.

Περιμενε και εσυ οπως ο μορτης, θα περιμενεις πολυ ακομα :2funny:

Χέστηκα για την ορθογραγία.....η ορθογραφία δε σε κάνει καλύτερο......κοίτα τα δικά σου χάλια,που οι 2 στις 3 κουβέντες σου,είναι βρισιές,ρε αλογομούρη

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κάτι τέτοιο δε πρόκειται να γίνει....αυτός που έχει την εταιρία,δεν είναι παλαβός
Ναι σωστά!!!Γιατί όλοι οι εφοπλιστάδες κάνανε λεφτά με το σταυτό στο χέρι. Άσε έχω 10 χρόνια στο χώρο και έχω ακούσει πράγματα και πράγματα και έχω δεί επίσης πράγματα και πράγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom