gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ορατότης μηδέν μεν, αλλα ...Σόρρυ που δε κατάλαβα, αλλά δεν είμαι και ότι καλύτερο υπάρχει σε δείγμα έξυπνου ανθρώπου.Τυπε οχι αλλο καρβουνο......
Ορατότης μηδέν μεν, αλλα ...Σόρρυ που δε κατάλαβα, αλλά δεν είμαι και ότι καλύτερο υπάρχει σε δείγμα έξυπνου ανθρώπου.Τυπε οχι αλλο καρβουνο......
Γιατί Γιωργάκης δεν καταλαβαίνω;;; Είναι εντελώς ειρωνικό
Τον Παπανδρέου εκτιμώ περισσότερο καθ'οτι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ....δηλαδή μια βαθμίδα παραπάνω από έναν απλό πολιτικό
Γιωργακη τον βγαλανε οι ιδιοι του κομματος του. Κοψε τις μαλακιες ρε τυπε. Ολο μαλακιες λες.
και δεν θεωρεις ξεφτιλα να βαρας μια γυναικουλα και μαλιστα αυτη που σ εφερε στη ζωη επειδη δεν εχεις τα αρχιδια να ζησεις μονος σου?
μονο με τη λεκτικη και μονο αμα με μπινελικωνεις εσυΕιδες που και εσυ συμφωνεις με την βια
Άλλαξε το νικ σου σε Anal_Brain καλύτερα.....το δικό σου μυαλό είναι ένας ΚΩΛΟΣ....αλλά δε το έχεις πάρει είδηση ακόμα
καλα ρε τυπε οι ιδιοι οι πασοκτζηδες τον βγαλαν ετσιΓιατί Γιωργάκης δεν καταλαβαίνω;;; Είναι εντελώς ειρωνικό
Τον Παπανδρέου εκτιμώ περισσότερο καθ'οτι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ....δηλαδή μια βαθμίδα παραπάνω από έναν απλό πολιτικό...ή μάλλον 2...είναι και ο αντιπρόεδρος!
μονο με τη λεκτικη και μονο αμα με μπινελικωνεις εσυ
Τι να βαρεσει ρε και εσυ πεφτεις στην παγιδα του κομπλεξικου. Νιανιαρο ειναι ολη μερα στην καρεκλα την βγαζει.
καλα ρε τυπε οι ιδιοι οι πασοκτζηδες τον βγαλαν ετσι
δηλαδη οταν ηταν ο καραμανλης πρωθυπουργος τον εκτιμουσες το ιδιο?
γιατι σε κοβω για πασοκομουτρο τυπε
Στο κρεβάτι κάθομαι κατ'αρχάς ρε πανίβλακα.....και έλα ρε κολόμπα να δεις αν είμαι νιάνιαρο,σκατοκώλη
Ναι,τον εκτιμούσα
Σαν τον μπολντι και εσυ. Μιλας μιλας και οταν κλεινεις τον υπολογιστη ( αν τον κλεινεις ποτε ) σε σκεπαζει η μαμα με τα καθαρα τα σεντονια.
Σου ετοιμαζει το εδαφος για να μπορεις εσυ ανετα να την βριζεις μετα στο μπουρδελα και να λες οτι δεν κανει καλο φαι
Σαν τον μπολντι και εσυ. Μιλας μιλας και οταν κλεινεις τον υπολογιστη ( αν τον κλεινεις ποτε ) σε σκεπαζει η μαμα με τα καθαρα τα σεντονια.
Σου ετοιμαζει το εδαφος για να μπορεις εσυ ανετα να την βριζεις μετα στο μπουρδελα και να λες οτι δεν κανει καλο φαι
Δε τρώω το φαγητό της μάνας μου ρε μαλάκα,και ούτε με σκεπάει
Κόψε της μαλακίες,και έλα να μου τα πεις λάιβ,αν έχεις τα παπάρια......έλα σε περιμένω να μας βγεις και συ κοτούλα ;) ;) ;) ;)
ρε παιδιά είμαι κατά της βίας και το λέω ειλικρινά αλλά.. πές πως έχουμε βγεί παρέα όλο το θρέντ όπως είμαστε τώρα και ο πουστροκίθαρος πετάει τα κουλά του όπως εδώ (με ρυθμους πολυβόλου)θα φταίει η παρέα αν αρχίσει το φατούρο?
@πουστροκίθαρε στο έχω πεί και θα στο ξαναπώ, το να υποστηρίζεις μαλακίες χωρίς καμία βάση λογικής, ναι μεν σε κάνει να μοιάζεις και να νοιώθεις ξεχωριστός, αλλα ταυτόχρονα το ίδιο γεγονός σε καθιστά και σε επιβεβαιόνει ως μαλάκα στους συνομιλιτές σου. Πιστεψέ με, αυτή είναι η αλήθεια και δεν το λέω για να σε προσβάλω.
τυπε εισαι αρρωστοςΔε τρώω το φαγητό της μάνας μου ρε μαλάκα,και ούτε με σκεπάει
Κόψε της μαλακίες,και έλα να μου τα πεις λάιβ,αν έχεις τα παπάρια......έλα σε περιμένω να μας βγεις και συ κοτούλα ;) ;) ;) ;)
Δες λιγο περα απο τις λεξεις και θα καταλαβεις γιατι τα ψυχολογικα σου προβληματα ΔΕΝ οφειλονται στην μανα σου αλλα σε προσωπικες επιλογες.
Εκτος αν δεν μενεις στη μανα σου και εισαι 100% ανεξαρτητος. Πρεπει καποια στιγμη να μαθεις και ορθογραφια.
Περιμενε και εσυ οπως ο μορτης, θα περιμενεις πολυ ακομα
Ναι σωστά!!!Γιατί όλοι οι εφοπλιστάδες κάνανε λεφτά με το σταυτό στο χέρι. Άσε έχω 10 χρόνια στο χώρο και έχω ακούσει πράγματα και πράγματα και έχω δεί επίσης πράγματα και πράγματα.Κάτι τέτοιο δε πρόκειται να γίνει....αυτός που έχει την εταιρία,δεν είναι παλαβός
οχι απλα του περνας ζουρλομαδια και υσιχαζειςδεν μπορείς όμως να απαιτείς από κάποιον να αλλάξει επειδή δεν αρέσει σε σένα (ή/και σε όλους ακόμα)
τυπε εισαι αρρωστος