Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δεν μπορείς όμως να απαιτείς από κάποιον να αλλάξει επειδή δεν αρέσει σε σένα (ή/και σε όλους ακόμα)
φίλε στα τέτοια μου αλάξει δεν αλάξει. Εξάλου είναι γεγονός πως αν δεν υπήρχαν οι μουρλοί δεν θα είχαν  αξία οι εξυπνότεροι.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Χέστηκα για την ορθογραγία.....η ορθογραφία δε σε κάνει καλύτερο......κοίτα τα δικά σου χάλια,που οι 2 στις 3 κουβέντες σου,είναι βρισιές,ρε αλογομούρη

Η ορθογραφια σε κανει καλυτερο γιατι σου δινει την ευκαιρια να γνωριζεις απο που προερχεται η λεξη που χρησιμοποιεις και για ποιο λογο γραφεται ετσι, αρα ποιο νοημα εχει στο τελος. Αλλα αν εισαι 19 χρονων μαλακιστηρι που βριζει τη μανα του για τις δικες του αποτυχιες δεν θα το καταλαβεις ποτε αυτο.

Οι βρισιες ειναι για να σου δωσω να καταλαβεις οτι μπορω να σε κανω ο,τι θελω επειδη εισαι για τον πουτσο και δεν κοιτας το νοημα αλλα τον τροπο που γραφω.

Επισκέπτης
Ναι σωστά!!!Γιατί όλοι οι εφοπλιστάδες κάνανε λεφτά με το σταυτό στο χέρι. Άσε έχω 10 χρόνια στο χώρο και έχω ακούσει πράγματα και πράγματα και έχω δεί επίσης πράγματα και πράγματα.

Υπάρχει και το κοινωνικό στάτους αγαπητέ

Ο φτωχός ρουφάει το καβλί του πλούσιου,και ο πλούσιος ρουφάει το καβλί του πιο πολύ πλούσιου......δεν αλλάζει αυτό :) :) :) :) :)

Επισκέπτης
Ενώ ο AnalBrain είναι υγειέστατος...δε το συζητάω
μας κοκορευεσαι οτι βαρας τη μανα σου και μετα θες να κλεισεις ραντευου για τσαμπουκα με εναν απο το ιντερνετ που δεν τον ξερεις επειδη σου τη λεει.....

Κανε τις αναγωγες σου

Επισκέπτης
Η ορθογραφια σε κανει καλυτερο γιατι σου δινει την ευκαιρια να γνωριζεις απο που προερχεται η λεξη που χρησιμοποιεις και για ποιο λογο γραφεται ετσι, αρα ποιο νοημα εχει στο τελος. Αλλα αν εισαι 19 χρονων μαλακιστηρι που βριζει τη μανα του για τις δικες του αποτυχιες δεν θα το καταλαβεις ποτε αυτο.

Οι βρισιες ειναι για να σου δωσω να καταλαβεις οτι μπορω να σε κανω ο,τι θελω επειδη εισαι για τον πουτσο και δεν κοιτας το νοημα αλλα τον τροπο που γραφω.

Λύσσα με την ηλικία....και 89 να είμαι τραβάς κανένα ζόρι.....και θα σου πω εγώ αν μπορείς να με κάνεις ότι θες ρε πανηλίθιε........πήγαινε τώρα βγάλε το σώβρακο σου και δωσ'το στη μαμά σου να στο πλύνει...βλήτο

Επισκέπτης
μας κοκορευεσαι οτι βαρας τη μανα σου και μετα θες να κλεισεις ραντευου για τσαμπουκα με εναν απο το ιντερνετ που δεν τον ξερεις επειδη σου τη λεει.....

Κανε τις αναγωγες σου

Ο τυπάκος που μου τη λέει να μου τα πει και λάιβ......

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Λύσσα με την ηλικία....και 89 να είμαι τραβάς κανένα ζόρι.....και θα σου πω εγώ αν μπορείς να με κάνεις ότι θες ρε πανηλίθιε........πήγαινε τώρα βγάλε το σώβρακο σου και δωσ'το στη μαμά σου να στο πλύνει...βλήτο

Δεν ειναι θεμα ηλικιας. Ειναι θεμα ωριμοτητας. Αλλα σε εσενα πανε πακετο.

Εγω το σωβρακο μου το πλενω μονος μου εδω και αρκετα χρονια φλωρακο. Κατσε ψησου για καναν καβγα απο το ιντερνετ για να εχεις να λες μετα οτι κοτεψανε ολοι και δεν ηρθανε. Γιατι στην πραγματικη ζωη ουτε λογος για πεσιμο σε καποιον.

Ελα, ξεκινα τα ψυχολογικα σου παλι, καλα το πας.  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• Anal_Hunter vs kitharas.jpg
    Anal_Hunter vs kitharas.jpg
    117,1 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
άναλ....άντε στο διάολο παλικάρι μου,μιας και τόσα χρόνια στο σάιτ πέρα από μπινελίκια τίποτε άλλο δεν ξέρεις......και τράβα να δικαιολογηθείς ότι εδ΄είμαστε απλώς "νικνέιμς"....κούνια που σε κούναγε χαζούλη..... :2funny:

Αρκετά για σήμερα..........και αναλάκο,τράβα πλύνε κανά πιάτο

Durgā

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ αγάπη στο φόρουμ σήμερα.  :argue: :argue: :argue: :cussing: :cussing: :knuppel: :knuppel: :uzi:  :fuck2: :fuck2: :pipa3: :pipa3: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
άναλ....άντε στο διάολο παλικάρι μου,μιας και τόσα χρόνια στο σάιτ πέρα από μπινελίκια τίποτε άλλο δεν ξέρεις......και τράβα να δικαιολογηθείς ότι εδ΄είμαστε απλώς "νικνέιμς"....κούνια που σε κούναγε χαζούλη..... :2funny:

Πιατα πλενει ο Βαρος :grin:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Απτο να τα πλενει η μαμα και να το παιζω κοκκορι, τα πλενω εγω γιατι εχω τα αρχιδια να το κανω.

Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι βλεπεις.  :2funny:

Δωσε στη μαμα το παντελονακι σου τωρα και γκρινιαξε απο μεσα σου γιατι δεν μπορεις να ζησεις μονος σου με τοσα ψυχολογικα που εχεις.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Υπάρχει και το κοινωνικό στάτους αγαπητέ

Ο φτωχός ρουφάει το καβλί του πλούσιου,και ο πλούσιος ρουφάει το καβλί του πιο πολύ πλούσιου......δεν αλλάζει αυτό :) :) :) :) :)
Τι σχέση έχει το κοινωνικό στάτους όταν ο εφοπλιστής ή η ναυτιλιακή εταιρεία αν θες δίνει εντολή ο καπετάνιος να βάρλει φουρνέλο στις σεντίνες του πλοίου (γιατί το πλοίο είναι 1ον παλιό και δε συμφέρει να το πάει για συντήρηση και 2ον είναι πολλά τα λεφτά της ασφάλειας που θα μπορέσει να πάρει άλλο καλύτερο) και να πάρει τους 3 4 έλληνες ναυτικούς μαζί του στη λιφεμπόατ και οι άλλοι 20 ναυτικοί που είναι φιλιπίννια να πάνε άκλαφτα;
Καμία. Μπίζνα είναι φίλε. Και μάλιστα τόσο δύσκολη και σκληρή που δεν είναι και εύκολη να την κάνεις.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτη η πουστικη κιθαρα ειναι θεος.ΘΕΟΣ. Παρακαλω το site να τον κρατησει μελος για παντα.
Εχω γαμηθει στο γελιο με αυτα που εχει γραψει στις τελευταιες 20 σελιδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom