Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 102 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.015

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Λοιπον παιδες ...
Οχι πολλα πολλα με τον Αβραμακο.....

Αφηστε τον να κανει οτι θελει.
Αν κατι μας ενοχλει δεν δινουμε σημασια και τελος

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Λύσσα με την ηλικία....και 89 να είμαι τραβάς κανένα ζόρι.....και θα σου πω εγώ αν μπορείς να με κάνεις ότι θες ρε πανηλίθιε........πήγαινε τώρα βγάλε το σώβρακο σου και δωσ'το στη μαμά σου να στο πλύνει...βλήτο

Ρε παιδιά ηρεμία ! Μη κοντράρεστε! Μη μιλάτε κοντραριστά !  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αβραμη εχω μια απορια ρε φιλε....

1. Δεν καπνιζεις (ουτε πουρα)

2. Δεν τρως (μονο χωρις σαλτσες - ουτε γλυκα )

3. Δεν πηδας...

τι ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟΤΕ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575

3. Δεν πηδας...

τι ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟΤΕ?  :2funny: :2funny: :2funny:
Μπολντ αστον ....

Σε παρακαλω ....

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Αυτη η πουστικη κιθαρα ειναι θεος.ΘΕΟΣ. Παρακαλω το site να τον κρατησει μελος για παντα.
Εχω γαμηθει στο γελιο με αυτα που εχει γραψει στις τελευταιες 20 σελιδες.

Εγώ πάλι θα ήθελα να παρακαλέσω το site να μείνει επίσης μέλος για πάντα το apolyto_arseniko. Τα post του είναι κορυφαία! Η κορυφαία στιγμή...Κάποιος σε ένα thread έλεγε οτι έχει παντρευτεί μια (αν θυμάμαι καλά) η οποία ήταν πολύ καθαρή γυναίκα και οτι αυτό από ένα σημείο και μετά το ξενέρωνε. Και είχε πεθυμήσει λέει να βρωμάει η γυναίκα ιδρωτίλα και γενικώς να μυρίζει κάπως πιο βρώμικα και γι αυτό έλεγε έχει πεθυμήσει και τις πουτάνες. Οπότε πετάγεται και το apolyto_arseniko και του λέει " αν θές έχει δημιουργηθεί και ένα thread για γύφτισσες ". Ρε παιδιά πραγματικά είχα λυθεί στα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Το παλικάρι δε παίζεται !!! Χαχααχαχαχ !!!!  

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

3. Δεν πηδας...

τι ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟΤΕ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Υπάρχει και η άλλη αποψη φιλε...
1. Αν καπνιζεις σαν πουστης...
2.Αν τρως σαν πουστης...ΜΕ σαλτσες ΚΑΙ γλυκα...
3. Αν επισης πινεις σαν πουστης...ΤΟΤΕ
4...το μονο που θα καταφερεις ειναι να ΜΗΝ πηδας καθολου...τι ειναι προτιμοτερο?  :2funny:

ΥΓ. Ελπιζω τωρα οι πουστηδες να μην με...ξεκωλιασουν με τις παρομοιωσεις μου!  :fuck1:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εγώ πάλι θα ήθελα να παρακαλέσω το site να μείνει επίσης μέλος για πάντα το apolyto_arseniko. Τα post του είναι κορυφαία! Η κορυφαία στιγμή...Κάποιος σε ένα thread έλεγε οτι έχει παντρευτεί μια (αν θυμάμαι καλά) η οποία ήταν πολύ καθαρή γυναίκα και οτι αυτό από ένα σημείο και μετά το ξενέρωνε. Και είχε πεθυμήσει λέει να βρωμάει η γυναίκα ιδρωτίλα και γενικώς να μυρίζει κάπως πιο βρώμικα και γι αυτό έλεγε έχει πεθυμήσει και τις πουτάνες. Οπότε πετάγεται και το apolyto_arseniko και του λέει " αν θές έχει δημιουργηθεί και ένα thread για γύφτισσες ". Ρε παιδιά πραγματικά είχα λυθεί στα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Το παλικάρι δε παίζεται !!! Χαχααχαχαχ !!!!  
Φιλε ειναι περιεργος τυπος ο απολυτος,ολη μερα την βγαζει στα KFC με στολη βιετκογκ για να ριξει καμια κιτρινιαρα γρια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φιλε ειναι περιεργος τυπος ο απολυτος,ολη μερα την βγαζει στα KFC με στολη βιετκογκ για να ριξει καμια κιτρινιαρα γρια.
τυπε δεν παω εκει πλεον
εχει ανεβασει το ομολογο του μαο η κινεζικη κυβερνηση και δεν πανε οι κιτρινιαρες για φαι
θα αρχισω να πηγαινω στην πλ.κηφησιας που μαζευει και εκει κιτρινιαρες :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
τυπε δεν παω εκει πλεον
εχει ανεβασει το ομολογο του μαο η κινεζικη κυβερνηση και δεν πανε οι κιτρινιαρες για φαι

Τουλαχιστον...το ξυριζουνε τωρα πια η....θαμνο τοχουνε???????

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τυπε δεν παω εκει πλεον
Τυπε τι ωρα να παω και εγω?αν δεις κανεναν ντυμενο με φορμα σαν του μπρους λη εγω θα ειμαι.τα γουσταρουν κατι τετοια οι κινεζες
bruce-lee.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• viet.jpg
    viet.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 24

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Τυπε εχει και τον Βαρσο εκει.... κανε μια σταση για να φας την πρωτη κρεμα - γαλακτομπουρεκο της ΑΘηνας.

Π.Σ Εχει και πουρες εκει μεσα , αν δεν κατσει καμια κιτρινιαρα.

Συνημμένα

• varsos2_494x320.jpg
    varsos2_494x320.jpg
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Χαίρετε παίδες!

Ενδιαφέρον το όλο θρεντ,αν και το σπαμάρισμα πέφτει σύννεφο...
Σύμφωνω σε γενικές γραμμές με αυτά που λέγονται για τις ελληνίδες.
Όντως υπάρχει ένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά τους και τη νοοτροπία τους.
Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια...
Απλά να κοιτάξουμε λίγο και την άλλη πλευρά.
Επειδή εχει τύχει να γνωρίσω αρκετό κόσμο απο διάφορες χώρες και πλέον κατοικώ στο εξωτερικό...
Πρέπει να ομολογήσω ότι μεγαλύτερα λιγούρια και κάφροι απο τους Έλληνες δεν υπάρχουν!
Άντε οι νότιοι κυρίως Ιταλοί ακολοθουν κατα πόδας και κάτι Βούλγαροι,Ρουμάνοι δεν πάνε κ πολύ πίσω...
Αλλά πραγματικά οι Έλληνες σε μεγάλο ποσοστό δεν την παλεύουν.
Και οι άντρες απο άλλες χώρες έχουν τα προβλήματα τους...
Άλλοι είναι μαμούχαλοι,άλλοι μπεκρούλιακες,άλλοι ατσούμπαλοι,σε γενικές γραμμές δεν πολυμετράνε
Αλλά τουλάχιστον (όταν είναι ξεμέθυστοι) είναι κυριοι.
Ο Ελληνας όλη την ώρα το μ**νί και το γ**ήσι και πως θα φανεί ανδρας και γαμιάς.Φωνακλάς,χυδαίος και όλο έπαρση και μαγκιά.
Δε λέω υπάρχουν κ εντάξει παιδιά,αλλα σε αντιδιαστολή με τους υπολοιπους φαίνεται η διαφορά...
Κ οι Ελληνίδες βέβαια,παρότι εμφανισικά είναι αξιοπρεπέστατες,εξακολουθούν να ειναι απο τις πιο ξινές και αντιερωτικές γυναίκες!
Στις ανθρώπινες σχέσεις για τα προβλήματα πάντα ευθύνονται και οι δύο πλευρές...
Αυτά απο μένα παιδιά,πάντα φιλικά και χωρίς ίχνος εμπάθειας.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Χαίρετε παίδες!

Ενδιαφέρον το όλο θρεντ,αν και το σπαμάρισμα πέφτει σύννεφο...
Σύμφωνω σε γενικές γραμμές με αυτά που λέγονται για τις ελληνίδες.
Όντως υπάρχει ένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά τους και τη νοοτροπία τους.
Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια...
Απλά να κοιτάξουμε λίγο και την άλλη πλευρά.
Επειδή εχει τύχει να γνωρίσω αρκετό κόσμο απο διάφορες χώρες και πλέον κατοικώ στο εξωτερικό...
Πρέπει να ομολογήσω ότι μεγαλύτερα λιγούρια και κάφροι απο τους Έλληνες δεν υπάρχουν!
Άντε οι νότιοι κυρίως Ιταλοί ακολοθουν κατα πόδας και κάτι Βούλγαροι,Ρουμάνοι δεν πάνε κ πολύ πίσω...
Αλλά πραγματικά οι Έλληνες σε μεγάλο ποσοστό δεν την παλεύουν.
Και οι άντρες απο άλλες χώρες έχουν τα προβλήματα τους...
Άλλοι είναι μαμούχαλοι,άλλοι μπεκρούλιακες,άλλοι ατσούμπαλοι,σε γενικές γραμμές δεν πολυμετράνε
Αλλά τουλάχιστον (όταν είναι ξεμέθυστοι) είναι κυριοι.
Ο Ελληνας όλη την ώρα το μ**νί και το γ**ήσι και πως θα φανεί ανδρας και γαμιάς.Φωνακλάς,χυδαίος και όλο έπαρση και μαγκιά.
Δε λέω υπάρχουν κ εντάξει παιδιά,αλλα σε αντιδιαστολή με τους υπολοιπους φαίνεται η διαφορά...
Κ οι Ελληνίδες βέβαια,παρότι εμφανισικά είναι αξιοπρεπέστατες,εξακολουθούν να ειναι απο τις πιο ξινές και αντιερωτικές γυναίκες!
Στις ανθρώπινες σχέσεις για τα προβλήματα πάντα ευθύνονται και οι δύο πλευρές...
Αυτά απο μένα παιδιά,πάντα φιλικά και χωρίς ίχνος εμπάθειας.

Αυτο που οταν ο ελληνας προχωραει στον δρομο με το κινητο στο αυτι η συζηταει σε καποιο χωρο με τους φιλους του, οοοοολοι οι περαστικοι και οι γυρω του πρεπει να μαθουν τι κανει στην προσωπικη ζωη του με ανατριχιαστικες λεπτομερειες ειναι αλλο πραγμα.... :jerking:

G Manager

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ο διορατικός πολιτικός και αισθητικός τε αναλυτής Ζάχος Χατζηφωτίου είπε κάποτε και σε εντελώς ανύποπτο χρόνο: "Οι Έλληνες δεν γνωρίζουν τι θα πει ωραία γυναίκα, θα το μάθουν όταν πέσει το ανατολικό μπλοκ." Και έτσι με μία απλή φράση προέβλεψε δύο κοσμοϊστορικά γεγονότα, την πτώση του Τείχους του Βερολίνου που κανείς δεν υποψιαζόταν και το ότι οι συμπατριώτες μας στο Κιλκίς, την Προσοτσάνη και τη Νέα Μανωλάδα θα ερχόταν η στιγμή να γαμήσουν γυναίκες με αναλογίες 90-60-90...

Από το αρχείο μου ''Ρήσεις Μεγάλων Ανδρών''

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ο διορατικός πολιτικός και αισθητικός τε αναλυτής Ζάχος Χατζηφωτίου είπε κάποτε και σε εντελώς ανύποπτο χρόνο: "Οι Έλληνες δεν γνωρίζουν τι θα πει ωραία γυναίκα, θα το μάθουν όταν πέσει το ανατολικό μπλοκ." Και έτσι με μία απλή φράση προέβλεψε δύο κοσμοϊστορικά γεγονότα, την πτώση του Τείχους του Βερολίνου που κανείς δεν υποψιαζόταν και το ότι οι συμπατριώτες μας στο Κιλκίς, την Προσοτσάνη και τη Νέα Μανωλάδα θα ερχόταν η στιγμή να γαμήσουν γυναίκες με αναλογίες 90-60-90...

Από το αρχείο μου ''Ρήσεις Μεγάλων Ανδρών''
χαχαχα ρε το ζαχο...απο τους μεγαλυτερους ζεν πρεμιερ της παλιας μυκονου οπως ειχα ακουσει!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom