You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
XAXAXXAXAXAXAXAXAXA τι μαλακας ρε φιλε![]()
![]()
![]()
![]()
John Hoston
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Λύσσα με την ηλικία....και 89 να είμαι τραβάς κανένα ζόρι.....και θα σου πω εγώ αν μπορείς να με κάνεις ότι θες ρε πανηλίθιε........πήγαινε τώρα βγάλε το σώβρακο σου και δωσ'το στη μαμά σου να στο πλύνει...βλήτο
Ρε παιδιά ηρεμία ! Μη κοντράρεστε! Μη μιλάτε κοντραριστά !

Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
Μπολντ αστον ....αβραμη εχω μια απορια ρε φιλε....
1. Δεν καπνιζεις (ουτε πουρα)
2. Δεν τρως (μονο χωρις σαλτσες - ουτε γλυκα )
3. Δεν πηδας...
τι ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟΤΕ?![]()
![]()
![]()
Σε παρακαλω ....
John Hoston
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Αυτη η πουστικη κιθαρα ειναι θεος.ΘΕΟΣ. Παρακαλω το site να τον κρατησει μελος για παντα.
Εχω γαμηθει στο γελιο με αυτα που εχει γραψει στις τελευταιες 20 σελιδες.
Εγώ πάλι θα ήθελα να παρακαλέσω το site να μείνει επίσης μέλος για πάντα το apolyto_arseniko. Τα post του είναι κορυφαία! Η κορυφαία στιγμή...Κάποιος σε ένα thread έλεγε οτι έχει παντρευτεί μια (αν θυμάμαι καλά) η οποία ήταν πολύ καθαρή γυναίκα και οτι αυτό από ένα σημείο και μετά το ξενέρωνε. Και είχε πεθυμήσει λέει να βρωμάει η γυναίκα ιδρωτίλα και γενικώς να μυρίζει κάπως πιο βρώμικα και γι αυτό έλεγε έχει πεθυμήσει και τις πουτάνες. Οπότε πετάγεται και το apolyto_arseniko και του λέει " αν θές έχει δημιουργηθεί και ένα thread για γύφτισσες ". Ρε παιδιά πραγματικά είχα λυθεί στα γέλια

Hamilcar
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αβραμη εχω μια απορια ρε φιλε....
1. Δεν καπνιζεις (ουτε πουρα)
2. Δεν τρως (μονο χωρις σαλτσες - ουτε γλυκα )
3. Δεν πηδας...
τι ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟΤΕ?![]()
![]()
![]()
Υπάρχει και η άλλη αποψη φιλε...
1. Αν καπνιζεις σαν πουστης...
2.Αν τρως σαν πουστης...ΜΕ σαλτσες ΚΑΙ γλυκα...
3. Αν επισης πινεις σαν πουστης...ΤΟΤΕ
4...το μονο που θα καταφερεις ειναι να ΜΗΝ πηδας καθολου...τι ειναι προτιμοτερο?

ΥΓ. Ελπιζω τωρα οι πουστηδες να μην με...ξεκωλιασουν με τις παρομοιωσεις μου!

master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Φιλε ειναι περιεργος τυπος ο απολυτος,ολη μερα την βγαζει στα KFC με στολη βιετκογκ για να ριξει καμια κιτρινιαρα γρια.Εγώ πάλι θα ήθελα να παρακαλέσω το site να μείνει επίσης μέλος για πάντα το apolyto_arseniko. Τα post του είναι κορυφαία! Η κορυφαία στιγμή...Κάποιος σε ένα thread έλεγε οτι έχει παντρευτεί μια (αν θυμάμαι καλά) η οποία ήταν πολύ καθαρή γυναίκα και οτι αυτό από ένα σημείο και μετά το ξενέρωνε. Και είχε πεθυμήσει λέει να βρωμάει η γυναίκα ιδρωτίλα και γενικώς να μυρίζει κάπως πιο βρώμικα και γι αυτό έλεγε έχει πεθυμήσει και τις πουτάνες. Οπότε πετάγεται και το apolyto_arseniko και του λέει " αν θές έχει δημιουργηθεί και ένα thread για γύφτισσες ". Ρε παιδιά πραγματικά είχα λυθεί στα γέλια![]()
![]()
![]()
Το παλικάρι δε παίζεται !!! Χαχααχαχαχ !!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν παω εκει πλεονΦιλε ειναι περιεργος τυπος ο απολυτος,ολη μερα την βγαζει στα KFC με στολη βιετκογκ για να ριξει καμια κιτρινιαρα γρια.
εχει ανεβασει το ομολογο του μαο η κινεζικη κυβερνηση και δεν πανε οι κιτρινιαρες για φαι
θα αρχισω να πηγαινω στην πλ.κηφησιας που μαζευει και εκει κιτρινιαρες

life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
τυπε δεν παω εκει πλεον
εχει ανεβασει το ομολογο του μαο η κινεζικη κυβερνηση και δεν πανε οι κιτρινιαρες για φαι
θα αρχισω να πηγαινω στην πλ.κηφησιας που μαζευει και εκει κιτρινιαρες![]()
Τουλαχιστον...το ξυριζουνε τωρα πια η....θαμνο τοχουνε???????
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Τυπε τι ωρα να παω και εγω?αν δεις κανεναν ντυμενο με φορμα σαν του μπρους λη εγω θα ειμαι.τα γουσταρουν κατι τετοια οι κινεζεςτυπε δεν παω εκει πλεον

apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οι πιο πολλες ναι τυπεΤουλαχιστον...το ξυριζουνε τωρα πια η....θαμνο τοχουνε???????

life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αρα....να τιs κατεβασω την φουστα για ελεγχο!!!!!!!!!!!!!οι πιο πολλες ναι τυπε![]()
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω εχω καλυτερη στολη τυπεΤυπε τι ωρα να παω και εγω?αν δεις κανεναν ντυμενο με φορμα σαν του μπρους λη εγω θα ειμαι.τα γουσταρουν κατι τετοια οι κινεζες
![]()

Συνημμένα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Τυπε εχει και τον Βαρσο εκει.... κανε μια σταση για να φας την πρωτη κρεμα - γαλακτομπουρεκο της ΑΘηνας.
Π.Σ Εχει και πουρες εκει μεσα , αν δεν κατσει καμια κιτρινιαρα.
Συνημμένα
o mikros toumpanistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
Χαίρετε παίδες!
Ενδιαφέρον το όλο θρεντ,αν και το σπαμάρισμα πέφτει σύννεφο...
Σύμφωνω σε γενικές γραμμές με αυτά που λέγονται για τις ελληνίδες.
Όντως υπάρχει ένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά τους και τη νοοτροπία τους.
Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια...
Απλά να κοιτάξουμε λίγο και την άλλη πλευρά.
Επειδή εχει τύχει να γνωρίσω αρκετό κόσμο απο διάφορες χώρες και πλέον κατοικώ στο εξωτερικό...
Πρέπει να ομολογήσω ότι μεγαλύτερα λιγούρια και κάφροι απο τους Έλληνες δεν υπάρχουν!
Άντε οι νότιοι κυρίως Ιταλοί ακολοθουν κατα πόδας και κάτι Βούλγαροι,Ρουμάνοι δεν πάνε κ πολύ πίσω...
Αλλά πραγματικά οι Έλληνες σε μεγάλο ποσοστό δεν την παλεύουν.
Και οι άντρες απο άλλες χώρες έχουν τα προβλήματα τους...
Άλλοι είναι μαμούχαλοι,άλλοι μπεκρούλιακες,άλλοι ατσούμπαλοι,σε γενικές γραμμές δεν πολυμετράνε
Αλλά τουλάχιστον (όταν είναι ξεμέθυστοι) είναι κυριοι.
Ο Ελληνας όλη την ώρα το μ**νί και το γ**ήσι και πως θα φανεί ανδρας και γαμιάς.Φωνακλάς,χυδαίος και όλο έπαρση και μαγκιά.
Δε λέω υπάρχουν κ εντάξει παιδιά,αλλα σε αντιδιαστολή με τους υπολοιπους φαίνεται η διαφορά...
Κ οι Ελληνίδες βέβαια,παρότι εμφανισικά είναι αξιοπρεπέστατες,εξακολουθούν να ειναι απο τις πιο ξινές και αντιερωτικές γυναίκες!
Στις ανθρώπινες σχέσεις για τα προβλήματα πάντα ευθύνονται και οι δύο πλευρές...
Αυτά απο μένα παιδιά,πάντα φιλικά και χωρίς ίχνος εμπάθειας.
Επειδή εχει τύχει να γνωρίσω αρκετό κόσμο απο διάφορες χώρες και πλέον κατοικώ στο εξωτερικό...
Πρέπει να ομολογήσω ότι μεγαλύτερα λιγούρια και κάφροι απο τους Έλληνες δεν υπάρχουν!
Άντε οι νότιοι κυρίως Ιταλοί ακολοθουν κατα πόδας και κάτι Βούλγαροι,Ρουμάνοι δεν πάνε κ πολύ πίσω...
Άλλοι είναι μαμούχαλοι,άλλοι μπεκρούλιακες,άλλοι ατσούμπαλοι,σε γενικές γραμμές δεν πολυμετράνε
Ο Ελληνας όλη την ώρα το μ**νί και το γ**ήσι και πως θα φανεί ανδρας και γαμιάς.Φωνακλάς,χυδαίος και όλο έπαρση και μαγκιά.
Δε λέω υπάρχουν κ εντάξει παιδιά,αλλα σε αντιδιαστολή με τους υπολοιπους φαίνεται η διαφορά...
Κ οι Ελληνίδες βέβαια,παρότι εμφανισικά είναι αξιοπρεπέστατες,εξακολουθούν να ειναι απο τις πιο ξινές και αντιερωτικές γυναίκες!
Στις ανθρώπινες σχέσεις για τα προβλήματα πάντα ευθύνονται και οι δύο πλευρές...
Gator146
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2011
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Χαίρετε παίδες!
Αυτο που οταν ο ελληνας προχωραει στον δρομο με το κινητο στο αυτι η συζηταει σε καποιο χωρο με τους φιλους του, οοοοολοι οι περαστικοι και οι γυρω του πρεπει να μαθουν τι κανει στην προσωπικη ζωη του με ανατριχιαστικες λεπτομερειες ειναι αλλο πραγμα....

G Manager
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ο διορατικός πολιτικός και αισθητικός τε αναλυτής Ζάχος Χατζηφωτίου είπε κάποτε και σε εντελώς ανύποπτο χρόνο: "Οι Έλληνες δεν γνωρίζουν τι θα πει ωραία γυναίκα, θα το μάθουν όταν πέσει το ανατολικό μπλοκ." Και έτσι με μία απλή φράση προέβλεψε δύο κοσμοϊστορικά γεγονότα, την πτώση του Τείχους του Βερολίνου που κανείς δεν υποψιαζόταν και το ότι οι συμπατριώτες μας στο Κιλκίς, την Προσοτσάνη και τη Νέα Μανωλάδα θα ερχόταν η στιγμή να γαμήσουν γυναίκες με αναλογίες 90-60-90...
Από το αρχείο μου ''Ρήσεις Μεγάλων Ανδρών''
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχαχα ρε το ζαχο...απο τους μεγαλυτερους ζεν πρεμιερ της παλιας μυκονου οπως ειχα ακουσει!!Ο διορατικός πολιτικός και αισθητικός τε αναλυτής Ζάχος Χατζηφωτίου είπε κάποτε και σε εντελώς ανύποπτο χρόνο: "Οι Έλληνες δεν γνωρίζουν τι θα πει ωραία γυναίκα, θα το μάθουν όταν πέσει το ανατολικό μπλοκ." Και έτσι με μία απλή φράση προέβλεψε δύο κοσμοϊστορικά γεγονότα, την πτώση του Τείχους του Βερολίνου που κανείς δεν υποψιαζόταν και το ότι οι συμπατριώτες μας στο Κιλκίς, την Προσοτσάνη και τη Νέα Μανωλάδα θα ερχόταν η στιγμή να γαμήσουν γυναίκες με αναλογίες 90-60-90...