Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Επισκέπτης
Δικαιολογειται σε πολλες περιπτωσεις.

Αρκει να ξερεις ποτε να σταματησεις, η να ξερεις τι κανεις ακομα και οταν κοντευεις να φτασεις εκτος οριων. Με την βια γεννιομαστε και μεγαλωνουμε, δεν ειναι κατι κακο. Απλα πρεπει να ειναι η τελευταια των λυσεων.
αναλ μου ακομα κι αν δεχτω αυτο που λες παλι θα σου πω οτι καλο ειναι να τα βαζεις με καποιον που μπορει να ανταποδωσει στα ισα.οτιδηποτε αλλο το θεωρω ανανδρο....

Επισκέπτης
τυπε να τολμησω να ρωτησω γιατι εχεις πλαστικα μαχαιροπηρουνα?

Όχι γι'αυτό που φαντάζεσαι......γιατί βαριέμαι να τα πλύνω!!!

σου γαμω τον παπαντρεου τον σαμαρα και τους αλλους 298 :2funny: :2funny:

Παπανδρέου λέγεται......άκου Παπαντρέου,,,μάθε πρώτα και μετά τον γαμάς :jerking:

ΥΣ. μια τρίχα από τα παπάρια του είμαστε.....ΑΠΑΝΤΕΣ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1)Τι να σου πω.....εγώ πάντως έχω μάθει να σκύβω αλλού το κεφάλι μου.....και να υπακούω
Μα είπα εγώ πουθενά ότι ήμουν υπάκουος; Επειδή δεν την άκουγα γι αυτό μαλώναμε (τι μαλώναμε δηλαδή χαμός γινόταν). Αλλά από τα παιδικά  μου χρόνια 3 σφαλιάρες έχω φάει όλες κι όλες και αυτές από τον πατέρα μου.
Μία γιατί είπα ψέματα ("δε λέμε ποτέ ψέμματα όποια και εάν είναι η αλήθεια"), μία γιατί στο δημοτικό επειδή είχα χτυπήσει έναν κοριτσάκι που με είχε βρίσει ("δε χτυπάμε ποτέ κάποιον που είναι πιο αδύναμος από εμάς") και μια φορά γιατι είχα βάλει χέρι στο πορτοφόλι του πατέρα μου ("δε κλέβουμε. Αν βρεθούμε στην ανάγκη ζητάμε").
Ούτε εγώ έχω μάθει να σκύβω το κεφάλι σε κάνεναν. Και δεν υπακούω. Μου λένε κάτι το σκέφτομαι το κρίνω και συνενώ. Αν δηλαδή η εταιρεία μου μου πει αύριο τίναξε το πλοίο στον αέρα να γλιτώσουμε 20εκ δολλάρια και ας σκοτωθούν και 100 εργάτες δε θα υπακούσω. Θα τους πω ένα "ρε σύρε τραβηχτήται και γααμηθείτε".

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αναλ μου ακομα κι αν δεχτω αυτο που λες παλι θα σου πω οτι καλο ειναι να τα βαζεις με καποιον που μπορει να ανταποδωσει στα ισα.οτιδηποτε αλλο το θεωρω ανανδρο....

Ποτε δεν θα υπαρχει αυτο που λες. Τιποτα και κανεις δεν ειναι ισος.

Αν ηταν ετσι, τοτε και αυτος ας τα εβαζε πχ κατευθειαν με εμενα, και οχι να πειραζε την γυναικα/αδελφη/μανα η οτιδηποτε αλλο ας πουμε. Υποθετικα μιλαμε.

Δεν παει ετσι. Σε αυτες τις φασεις ειναι απλα ενστικτα και υπεροχη-κυριαρχια, και ο,τι σπειρεις θα θερισεις. Θα πρεπει να ξερεις σε τι θεση εισαι και οι πραξεις σου να ειναι αναλογες. Ειτε εισαι σε πλεονεκτικη θεση ( σωματικη-οικονομικη κλπ ) ειτε σε δυσμενεστερη.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μπα τι λες?

π.χ. γυρνάει ο μητσάρας από την δουλειά και βρίσκει την γυναίκα του την Σούλα στο κρεβάτι με τον μπάμπη...οκ, να μην την σαπίσει στο ξύλο κιόλας, αλλά να μην της χώσει και 5-6 χαστούκια της καριόλας? επειδή δεν είναι το ίδιο δυνατή?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μα είπα εγώ πουθενά ότι ήμουν υπάκουος; Επειδή δεν την άκουγα γι αυτό μαλώναμε (τι μαλώναμε δηλαδή χαμός γινόταν). Αλλά από τα παιδικά  μου χρόνια 3 σφαλιάρες έχω φάει όλες κι όλες και αυτές από τον πατέρα μου.
Μία γιατί είπα ψέματα ("δε λέμε ποτέ ψέμματα όποια και εάν είναι η αλήθεια"), μία γιατί στο δημοτικό επειδή είχα χτυπήσει έναν κοριτσάκι που με είχε βρίσει ("δε χτυπάμε ποτέ κάποιον που είναι πιο αδύναμος από εμάς") και μια φορά γιατι είχα βάλει χέρι στο πορτοφόλι του πατέρα μου ("δε κλέβουμε. Αν βρεθούμε στην ανάγκη ζητάμε").
Ούτε εγώ έχω μάθει να σκύβω το κεφάλι σε κάνεναν. Και δεν υπακούω. Μου λένε κάτι το σκέφτομαι το κρίνω και συνενώ. Αν δηλαδή η εταιρεία μου μου πει αύριο τίναξε το πλοίο στον αέρα να γλιτώσουμε 20εκ δολλάρια και ας σκοτωθούν και 100 εργάτες δε θα υπακούσω. Θα τους πω ένα "ρε σύρε τραβηχτήται και γααμηθείτε".
Τυπε οχι αλλο καρβουνο...... :2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
το να φυγεις απο το σπιτι χωρις αιματα και φασαριες και να πας με τα αρχιδακια σου να μεινεις καπου ποθ δεν θα βγαινεις εκτως οριων πως σου φενετε

Η μανα του μπορει να ειναι για τον πουτσο, αλλα αυτη του μαγειρευει τυπε. Που να παει?

Απτην σιγουρια των 10000 ποστ ολοι γινονται γαμιαδες και ετσι και αλλιως.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παπανδρέου λέγεται......άκου Παπαντρέου,,,μάθε πρώτα και μετά τον γαμάς :jerking:

ΥΣ. μια τρίχα από τα παπάρια του είμαστε.....ΑΠΑΝΤΕΣ
τυπε γουσταρεις ειδικα τον γιωργακη?η γενικα ολους τους πολιτικους?

Επισκέπτης
Ποτε δεν θα υπαρχει αυτο που λες. Τιποτα και κανεις δεν ειναι ισος.

Αν ηταν ετσι, τοτε και αυτος ας τα εβαζε πχ κατευθειαν με εμενα, και οχι να πειραζε την γυναικα/αδελφη/μανα η οτιδηποτε αλλο ας πουμε. Υποθετικα μιλαμε.

Δεν παει ετσι. Σε αυτες τις φασεις ειναι απλα ενστικτα και υπεροχη-κυριαρχια, και ο,τι σπειρεις θα θερισεις. Θα πρεπει να ξερεις σε τι θεση εισαι και οι πραξεις σου να ειναι αναλογες. Ειτε εισαι σε πλεονεκτικη θεση ( σωματικη-οικονομικη κλπ ) ειτε σε δυσμενεστερη.
αυτη ειναι η διαφορα μας φιλε μου.προσωπικα πιστευω οτι εχουμε ως οντα τη στοιχειωδη νοημοσυνη να επιβαλλομαστε στα ενστικτα μας....

Επισκέπτης
μπα τι λες?

π.χ. γυρνάει ο μητσάρας από την δουλειά και βρίσκει την γυναίκα του την Σούλα στο κρεβάτι με τον μπάμπη...οκ, να μην την σαπίσει στο ξύλο κιόλας, αλλά να μην της χώσει και 5-6 χαστούκια της καριόλας? επειδή δεν είναι το ίδιο δυνατή?
τη μοιχαλιδα τη σφαζεις στο γονατο λεμε :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Κάτι τέτοιο δε πρόκειται να γίνει....αυτός που έχει την εταιρία,δεν είναι παλαβός

Η μανα του μπορει να ειναι για τον πουτσο, αλλα αυτη του μαγειρευει τυπε. Που να παει?

Απτην σιγουρια των 10000 ποστ ολοι γινονται γαμιαδες και ετσι και αλλιως.

Μη λες μαλακίες ρε μαλάκα.....μετά τα 15,ποτέ δε μου μαγείρευε η μάνα μου.....έτρωγα από μόνος μου,ακόμα και αν μαγείρευα χάλια,για να μη τρώω το φαγητό της.....το θεωρώ ξεφτίλα

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αυτη ειναι η διαφορα μας φιλε μου.προσωπικα πιστευω οτι εχουμε ως οντα τη στοιχειωδη νοημοσυνη να επιβαλλομαστε στα ενστικτα μας....

Λαθος. Δεν ειμαστε ακομα τοσο εξελιγμενοι. Αν ημασταν δε θα γινοταν πολεμος ΠΑΝΤΟΥ σε ολο τον κοσμο και ασταματητα.

Απλα στην κοινωνια που ζουμε ειναι πιο ευκολο να μας ελεγξουν αν μας αποκοψουν απο παντος ειδους ενστικτα.

Δεν ειναι κακο πραγμα η βια, με αυτην υπαρχουμε. Η φυση πανω σε αυτην βασιζεται. Εμεις εχουμε πολλους τυπους βιας και πολλες φορες ειναι απαραιτητη για την σωστη εκτονωση μιας καταστασης.

Ειτε αυτη θα ειναι λεκτικη ειτε σωματικη. Απλα στη σωματικη αλλαζει το θεμα και ειναι μεγαλη η κουβεντα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κάτι τέτοιο δε πρόκειται να γίνει....αυτός που έχει την εταιρία,δεν είναι παλαβός

Μη λες μαλακίες ρε μαλάκα.....μετά τα 15,ποτέ δε μου μαγείρευε η μάνα μου.....έτρωγα από μόνος μου,ακόμα και αν μαγείρευα χάλια,για να μη τρώω το φαγητό της.....το θεωρώ ξεφτίλα

Που μενεις? Ποιος σε πληρωνει?

Βρες λιγακι ζωη ρε και σταματα τις μαλακιες. Σκεψου λιγο πριν πεις μαλακια.

Επισκέπτης
τυπε γουσταρεις ειδικα τον γιωργακη?η γενικα ολους τους πολιτικους?

Γιατί Γιωργάκης δεν καταλαβαίνω;;; Είναι εντελώς ειρωνικό

Τον Παπανδρέου εκτιμώ περισσότερο καθ'οτι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ....δηλαδή μια βαθμίδα παραπάνω από έναν απλό πολιτικό...ή μάλλον 2...είναι και ο αντιπρόεδρος!

Που μενεις? Ποιος σε πληρωνει?

Βρες λιγακι ζωη ρε και σταματα τις μαλακιες. Σκεψου λιγο πριν πεις μαλακια.

Σιγά μη μένω με τη μάνα μου....θα είχα πεθάνει,αν έμενα ακόμα

Επισκέπτης
Λαθος. Δεν ειμαστε ακομα τοσο εξελιγμενοι. Αν ημασταν δε θα γινοταν πολεμος ΠΑΝΤΟΥ σε ολο τον κοσμο και ασταματητα.

Απλα στην κοινωνια που ζουμε ειναι πιο ευκολο να μας ελεγξουν αν μας αποκοψουν απο παντος ειδους ενστικτα.

Δεν ειναι κακο πραγμα η βια, με αυτην υπαρχουμε. Η φυση πανω σε αυτην βασιζεται. Εμεις εχουμε πολλους τυπους βιας και πολλες φορες ειναι απαραιτητη για την σωστη εκτονωση μιας καταστασης.

Ειτε αυτη θα ειναι λεκτικη ειτε σωματικη. Απλα στη σωματικη αλλαζει το θεμα και ειναι μεγαλη η κουβεντα.
τωρα συμφωνουμε ;)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Γιατί Γιωργάκης δεν καταλαβαίνω;;; Είναι εντελώς ειρωνικό

Τον Παπανδρέου εκτιμώ περισσότερο καθ'οτι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ....δηλαδή μια βαθμίδα παραπάνω από έναν απλό πολιτικό

Γιωργακη τον βγαλανε οι ιδιοι του κομματος του. Κοψε τις μαλακιες ρε τυπε. Ολο μαλακιες λες.

Επισκέπτης

και δεν θεωρεις ξεφτιλα να βαρας μια γυναικουλα και μαλιστα αυτη που σ εφερε στη ζωη επειδη δεν εχεις τα αρχιδια να ζησεις μονος σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom