Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Επισκέπτης
Αντιθέτως,για μένα δε μου καίγεται καρφί αν πουν κάτι για την οικογένεια μου....χέστηκα....πιο πολύ τσαντίζομαι όταν κατηγορούν κάποιον πολιτικό παρά την οικογένεια μου.....για μένα ένας βουλευτής είναι πιο ιερό από την οικογένεια.....όπως επίσης και ο γραπτός νόμος για μένα είναι ιερός,τον ηθικό τον έχω γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι...... ;)
:2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν την ξέρεις σόνυ.......γι'αυτό το λες αυτό

Για εμένα το θέμα δεν είναι αν την ξέρω....ειδικά σε εμάς εδώ κάτω (Κρήτη), η μάνα έχει εξέχουσα θέση στην οικογένεια και τον απόλυτο σεβασμό....από την άλλη όπως είπε ο μεγάλος Clint...οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες...οπότε όλοι έχουμε απο μία ε? :)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σόρρυ φιλαράκο...αλλά κατ'εμέ μου φαίνεσαι μαζοχιστής....... :2funny:

Άμα σου πέταξε κάτι που αγαπάς,και την αγαπάς ακόμα τι να πω....εγώ θα την είχα πλακώσει στη θέση σου (έχω απλώσει χέρι στη μάνα μου,και όχι μόνο μία φορά και πάντα με κάποιο λόγο.....δε ντρέπομαι να το πω)

Αντιθέτως,για μένα δε μου καίγεται καρφί αν πουν κάτι για την οικογένεια μου....χέστηκα....πιο πολύ τσαντίζομαι όταν κατηγορούν κάποιον πολιτικό παρά την οικογένεια μου.....για μένα ένας βουλευτής είναι πιο ιερό από την οικογένεια.....όπως επίσης και ο γραπτός νόμος για μένα είναι ιερός,τον ηθικό τον έχω γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι...... ;)

Όσο για τη δική μου μάνα....εύχομαι να μην την είχες......οι μισές σου λέξεις μέσα στο σπίτι θα ήταν το "δεν αντέχω" :headbang:
Χέρι στη μάνα μου; Τι λες τώρα ρε φίλε; Μόνο αν μου βρίσει την μανα ή τον πατέρα και μια θεία μου (την αδερφή της) που υπεραγαπώ. Για κανέναν άλλο λόγο. Όσο για τα κόμικς ναι εκείνη την στιγμή νευρίασα, αλλά μέχρις εκεί. Εξάλλου
1ον Έβγαλα αρκετά λεφτά για να τα αγοράσω πάλι και να τα βάλω πρώτη μούρη στη βιβλιοθήκη στο σπίτι μου
2ον Ακόμα και ΕΑΝ μου πέρναγε η ιδέα να την χτυπήσω (που ούτε κάν ένα κύταρρο του σώματος μου δε θα το σκεφτόταν) ο πατέρας μου θα με πετούσε από το μπαλκόνι μαζί με όλα τα πραγματά μου.
Το μέγιστο που έχω φτάσει με την μάνα μου (γιατί με τον πατέρα μου έχουμε άλλη σχέση -όχι ότι πλακονόμστε) είναι να τσακωνόμαστε τόσο πολύ που να μας ακούει όλη η γειτονιά στην κυριολεξία.
Δε μπορώ να ξέρω τη σχέση που έχεις με τη μητέρα σου, ούτε το περιβάλλον το οποίο μεγάλωσες. Αλλά θα σε παρακαλέσω το θέμα αυτό να λήξει κάπου εδώ, αν έχεις την καλοσύνη.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Για εμένα το θέμα δεν είναι αν την ξέρω....ειδικά σε εμάς εδώ κάτω (Κρήτη), η μάνα έχει εξέχουσα θέση στην οικογένεια και τον απόλυτο σεβασμό....από την άλλη όπως είπε ο μεγάλος Clint...οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες...οπότε όλοι έχουμε απο μία ε? :)

καλά, η Κρήτη στην αρχαιότητα κιόλας υπήρξε και μητριαρχική κοινωνία αν θυμάμαι καλά

Επισκέπτης
φιλε μου ειμαι της αποψης οτι η βια δε δικαιολογειται ΠΟΤΕ.

Φυσικά δε τη δικαιολογώ,αν είναι χωρίς λόγο

Αν,όμως.....όταν νευριάσεις....κάπου θες να ξεσπάσεις.....άλλος μπορεί να σπάει αντικείμενα,άλλος μπορεί να κοπανάει το κεφάλι του στον τοίχο,άλλος να τσιρίξει,άλλος να βαρέσει τον άλλον,κτλ

Έχεις βρεθεί εσύ ποτέ σε τέτοια κατάσταση;;;;; ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης

Αν,όμως.....όταν νευριάσεις....κάπου θες να ξεσπάσεις.....άλλος μπορεί να σπάει αντικείμενα,άλλος μπορεί να κοπανάει το κεφάλι του στον τοίχο,άλλος να τσιρίξει,άλλος να βαρέσει τον άλλον,κτλ

κοιτα μονο να τσακωνεσαι μακρια απο την κουζινα μην παρανευρειασεις καμια μερα και τις δωσεις τ αντερα για κομπολοι

Επισκέπτης
Χέρι στη μάνα μου; Τι λες τώρα ρε φίλε; Μόνο αν μου βρίσει την μανα ή τον πατέρα και μια θεία μου (την αδερφή της) που υπεραγαπώ. Για κανέναν άλλο λόγο. Όσο για τα κόμικς ναι εκείνη την στιγμή νευρίασα, αλλά μέχρις εκεί. Εξάλλου
1ον Έβγαλα αρκετά λεφτά για να τα αγοράσω πάλι και να τα βάλω πρώτη μούρη στη βιβλιοθήκη στο σπίτι μου
2ον Ακόμα και ΕΑΝ μου πέρναγε η ιδέα να την χτυπήσω (που ούτε κάν ένα κύταρρο του σώματος μου δε θα το σκεφτόταν) ο πατέρας μου θα με πετούσε από το μπαλκόνι μαζί με όλα τα πραγματά μου.
Το μέγιστο που έχω φτάσει με την μάνα μου (γιατί με τον πατέρα μου έχουμε άλλη σχέση -όχι ότι πλακονόμστε) είναι να τσακωνόμαστε τόσο πολύ που να μας ακούει όλη η γειτονιά στην κυριολεξία.
Δε μπορώ να ξέρω τη σχέση που έχεις με τη μητέρα σου, ούτε το περιβάλλον το οποίο μεγάλωσες. Αλλά θα σε παρακαλέσω το θέμα αυτό να λήξει κάπου εδώ, αν έχεις την καλοσύνη.

1)Τι να σου πω.....εγώ πάντως έχω μάθει να σκύβω αλλού το κεφάλι μου.....και να υπακούω

2) Εγώ με τη μάνα μου μεγάλωσα όμως....αν είχα και πατέρα,βρας τα....θα με είχε κάνει τούμπανο!

3) Καλά εμείς,με τη μάνα μου,δεν υπήρχε περίπτωση να μην τσακωθούμε :2funny:

Επισκέπτης
κοιτα μονο να τσακωνεσαι μακρια απο την κουζινα μην παρανευρειασεις καμια μερα και τις δωσεις τ αντερα για κομπολοι

Α,στο σπίτι μου δεν υπάρχουν αιχμηρά αντικείμενα.....και τα μαχαιροπίρουνα πλαστικά είναι

Επισκέπτης

φυσικα και εχω βρεθει σε παρομοια κατασταση.γενικοτερα ειμαι τσαμπουκαλου απλα εδω μεσα μου αρεσει να κραταω χαμηλο προφιλ.οποτε καταλαβαινω τι εννοεις να βρεθει καποιος εκτος οριων.επιμενω ομως οτι θεωρω τη βια απαραδεκτη ανεξαρτητα απο τις συνθηκες.και θα συμφωνησω με τους προηγουμενους κυριους οτι η μανα ειναι κατι ιερο.ας μην το συνεχισουμε γιατι δε θελω να αισθανεσαι οτι στην πεφτουμε ολοι μαζι.πιστευα και εξακολουθω να πιστευω οτι ανεξαρτητα απο την εκκεντρικοτητα σου εισαι καλο παιδι. ;)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
φιλε μου ειμαι της αποψης οτι η βια δε δικαιολογειται ΠΟΤΕ.

Δικαιολογειται σε πολλες περιπτωσεις.

Αρκει να ξερεις ποτε να σταματησεις, η να ξερεις τι κανεις ακομα και οταν κοντευεις να φτασεις εκτος οριων. Με την βια γεννιομαστε και μεγαλωνουμε, δεν ειναι κατι κακο. Απλα πρεπει να ειναι η τελευταια των λυσεων.

Επισκέπτης
φυσικα και εχω βρεθει σε παρομοια κατασταση.γενικοτερα ειμαι τσαμπουκαλου απλα εδω μεσα μου αρεσει να κραταω χαμηλο προφιλ.οποτε καταλαβαινω τι εννοεις να βρεθει καποιος εκτος οριων.επιμενω ομως οτι θεωρω τη βια απαραδεκτη ανεξαρτητα απο τις συνθηκες.και θα συμφωνησω με τους προηγουμενους κυριους οτι η μανα ειναι κατι ιερο.ας μην το συνεχισουμε γιατι δε θελω να αισθανεσαι οτι στην πεφτουμε ολοι μαζι.πιστευα και εξακολουθω να πιστευω οτι ανεξαρτητα απο την εκκεντρικοτητα σου εισαι καλο παιδι. ;)

Αυτό λέω και γω....όταν βγαίνεις εκτός ορίων,δε μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου......και κάνεις πράγματα που δε θες.....

Τώρα ίσως για σας η μάνα να είναι ιερό....για μένα όμως είναι αλλό πράγμα ιερό,περισσότερο από τη μάνα....και δεν είναι άλλο από τον χώρο της πολιτικής....το πιο δύσκολο πράγμα,που θα μου έβαζες να κάνω είναι να χλευάσω πολιτικό δημόσια./....ακόμα και να με πλήρωνες.....όσο περίεργο και αν σου φαίνεται......πιστεύω να έχω αυτό το δικαίωμα να μη θεωρώ τη μάνα ότι πιο ιερό,έτσι; :)

ΥΣ. καλό παιδί με τους καλούς και θρασύς με τους κακούς ;)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αυτό λέω και γω....όταν βγαίνεις εκτός ορίων,δε μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου......και κάνεις πράγματα που δε θες.....

Τώρα ίσως για σας η μάνα να είναι ιερό....για μένα όμως είναι αλλό πράγμα ιερό,περισσότερο από τη μάνα....και δεν είναι άλλο από τον χώρο της πολιτικής....το πιο δύσκολο πράγμα,που θα μου έβαζες να κάνω είναι να χλευάσω πολιτικό δημόσια./....ακόμα και να με πλήρωνες.....όσο περίεργο και αν σου φαίνεται......πιστεύω να έχω αυτό το δικαίωμα να μη θεωρώ τη μάνα ότι πιο ιερό,έτσι; :)

Μαγκα εχεις σαλταρει. Ειτε τα λες για πλακα ειτε οχι, εχεις το λιγοτερο πολλα ψυχολογικα προβληματα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Επισκέπτης

σου γαμω τον παπαντρεου τον σαμαρα και τους αλλους 298 :2funny: :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
1)Τι να σου πω.....εγώ πάντως έχω μάθει να σκύβω αλλού το κεφάλι μου.....και να υπακούω

2) Εγώ με τη μάνα μου μεγάλωσα όμως....αν είχα και πατέρα,βρας τα....θα με είχε κάνει τούμπανο!

3) Καλά εμείς,με τη μάνα μου,δεν υπήρχε περίπτωση να μην τσακωθούμε :2funny:

...Τι να σου κάνει κι η μάνα σου ρε...Μόλις κατάλαβε ότι είσαι ΠΟΥΣΤΡΑ, ΣΑΛΤΑΡΕ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom