Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
στο περιπου 30 με 40 χιλιαδες δολλαρια την ημερα (ειναι χρονοναυλωμενο η οχι?  :grin: :grin: :grin:) γιατι αν ειναι αλλαζει το πραγμα.
Εντάξυ περιμένω σε πμ την ναυτηλιακή την οποία έχεις......

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εντάξυ περιμένω σε πμ την ναυτηλιακή την οποία έχεις......
θα σου ελεγα μαρια τσακου απο τον αλλο κοσμο αλλα ειναι κακογουστο χιουμορ. :rolleyes:
ουτε χαρτινη βαρκουλα δεν εχω.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
θα σου ελεγα μαρια τσακου απο τον αλλο κοσμο αλλα ειναι κακογουστο χιουμορ. :rolleyes:
Ε ναι θα ήταν ολίγον τι.

Αλλά δε μου το βγάζεις από το μυαλό ότι σε κάποια ναυτιλιακή δουλεύεις.

Επισκέπτης
τι τρεχει επιτελους με αυτες τις ελλεεινιδες :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τελικα εφοπλιστρια εισαι?
Επρεπε να το καταλαβω...

Επισκέπτης
Πας καλά ρε; Στη Κίνα είμαι τι τζόκιγκ; Εδώ περπατάς στο πεζοδρόμιο και στο ξαφνικό ανεβαίνει αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο. και αυτό όχι για κανένα άλλον λόγο αλλά γιατί στη πολη που είμαι οι θέσει στάθμεσης των αυτοκινήτων είναι πάνω στα πεζρόμια με διαγραμίσεις και τα σχετικά. Αλλα το σοβαρότερο πρόβλημα είναι το ωράριο. Έγερση 7 το πρωί, 7 και μισή αυτοκίνητο έξω να περιμένει να με πάει στο ναυπηγείο επιστροφή πίσω 7 + το βράδυ. Είμαι τόσο πτώμα μερικές φορές που απλά κάνω ένα μπανάκι και μετά βλέπω το κρεββάτι σα την καλύτερη γκόμενα έβερ. Αλλά ακόμα και εάν δεν είμαι κομμάτια θέλω να κάτσω λίγο μέσα να μαλακιστώ. Αν και ξαναλέω. Δεν έχω κόλλημα με τα κιλά μου. Προσπαθώ να τρώω καλά (και όχι πολύ) με όσο το δυνατόν περισσότερα φρούτα και λιγότερο τηγανιτά πράγματα. Τώρα εάν είμαι 90 κιλά ή 100 κιλά δε με απασχολεί και τόσο ώστε να με πιάσει άγχος. Όταν κάποια στιγμή κατέβω ελλάδα σίγουρα θα με αναγκάσει να ανέβω σε καμιά ζυγαριά μη μάνα μου γιατί θα λέει τα γνωστά τη "αγόρι μου δε τρως εκεί που είσαι; Έχεις ρέψει".

Ε όχι ρε Γρηγόρη....όχι.....ολόκληρος ναυτικός να επισκέπτεσαι ακόμα τη μάνα σου.......

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ε όχι ρε Γρηγόρη....όχι.....ολόκληρος ναυτικός να επισκέπτεσαι ακόμα τη μάνα σου.......
Κάτσε ρε μάστορα!!!Είμαι 3 χρόνια στο εξωτερικό και έρχομαι χοντρικά 1 φορά το χρόνο για 20 μέρες (εξέρεση το 10 που γυρνούσα αρκετά συχνα). Σε αυτές τις 20 μέρες
Αθήνα θα κάτσω 5 μέρες το πολύ να δώ φίλους και φίλες
Θα πάω στο νησάκι μου (αν είναι και καλοκαίρι) να κάνω τα μπανάκια μου. Εσύ τι λες; Να πω στη μάνα μου που έχει να με δει 1 χρόνο "δε μας παρατάς ρε μάνα που θέλεις να με δεις κιόλας;" Δε το βλέπεις λίγο άκυρο αυτό; Δε ξέρω για σένα αλλά για μένα πάνω από όλα η οικογένεια μάστορα. Και φυσικό είναι η μάνα μου (όπως όλες οι ελληνίδες μάνες) ακόμα και εάν είμαι βουβάλι να μου πει "έχεις ρέψει".
Εξάλλου όταν είσαι στο εξωτερικό η οικογένεια σου σου λείπει στον υπερθετικό βαθμό.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κάτσε ρε μάστορα!!!Είμαι 3 χρόνια στο εξωτερικό και έρχομαι χοντρικά 1 φορά το χρόνο για 20 μέρες (εξέρεση το 10 που γυρνούσα αρκετά συχνα). Σε αυτές τις 20 μέρες
Θα πάω στο νησάκι μου (αν είναι και καλοκαίρι) να κάνω τα μπανάκια μου. Εσύ τι λες; Να πω στη μάνα μου που έχει να με δει 1 χρόνο "δε μας παρατάς ρε μάνα που θέλεις να με δεις κιόλας;" Δε το βλέπεις λίγο άκυρο αυτό; Δε ξέρω για σένα αλλά για μένα πάνω από όλα η οικογένεια μάστορα. Και φυσικό είναι η μάνα μου (όπως όλες οι ελληνίδες μάνες) ακόμα και εάν είμαι βουβάλι να μου πει "έχεις ρέψει".
Εξάλλου όταν είσαι στο εξωτερικό η οικογένεια σου σου λείπει στον υπερθετικό βαθμό.
τυπε μην δινεις σημασια στον αβραμη
τους συγγενεις του τους βλεπει μονο ερωτικα :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
και ψηλος και με αρχες..
το κανεις χειροτερο λεμε...

:cum: :cum:

Επισκέπτης
Δε το βλέπεις λίγο άκυρο αυτό; Δε ξέρω για σένα αλλά για μένα πάνω από όλα η οικογένεια μάστορα. Και φυσικό είναι η μάνα μου (όπως όλες οι ελληνίδες μάνες) ακόμα και εάν είμαι βουβάλι να μου πει "έχεις ρέψει".

Κοίτα....κατ'αρχήν αν η απλή  ελληνίδα μάνα είναι μια φορά ενοχλητική,η ΧΗΡΑ ελληνίδα μάνα είναι τρεις φορές χειρότερη.....οι λόγοι είναι ευνόητοι

Και δυστυχώς το έχουν αυτό το κακό οι ελληνίδες μάνες με το πάχος.....να τρως να τρως,και να νομίζουν ότι "δε τρως καλά"......για τομάτες είναι.....αν εσένα ήταν διαφορετική για να θες να τη βλέπεις...μάλλον είσαι από τους τυχερούς

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και ψηλος και με αρχες..
το κανεις χειροτερο λεμε...

:cum: :cum:
Καλά θα σου στείλω σε πμ και περουσιακά στοιχεία και τόπο καταγωγής ναα γουστάρεις ακόμα πιο πολύ :P :P :P
Και μετά μια φωτό μου για να ξενερώσεις τελείως  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom