loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
και ψηλος και με αρχες..
το κανεις χειροτερο λεμε...
και ψηλος και με αρχες..
το κανεις χειροτερο λεμε...
εσενα καμαριμ δε σου ειπα να το κοψεις γιατι θα παθεις αφυδατωση?
Για να το ξεκαθαρίσω μια ώρα αρχήτερα πριν αρχίσουμε να πατάμε σε επικίνδυνα μέρη και πραγματικά δε το γουστάρω ΚΑΘΟΛΟΥ.Κοίτα....κατ'αρχήν αν η απλή ελληνίδα μάνα είναι μια φορά ενοχλητική,η ΧΗΡΑ ελληνίδα μάνα είναι τρεις φορές χειρότερη.....οι λόγοι είναι ευνόητοι
Και δυστυχώς το έχουν αυτό το κακό οι ελληνίδες μάνες με το πάχος.....να τρως να τρως,και να νομίζουν ότι "δε τρως καλά"......για τομάτες είναι.....αν εσένα ήταν διαφορετική για να θες να τη βλέπεις...μάλλον είσαι από τους τυχερούς
Για να το ξεκαθαρίσω μια ώρα αρχήτερα πριν αρχίσουμε να πατάμε σε επικίνδυνα μέρη και πραγματικά δε το γουστάρω ΚΑΘΟΛΟΥ.
Η μάνα μου εξόσον μπορώ να γνωρίζω ανήκει στην κατηγορία της μέσης ελληνίδας μάνας. Και τσακωμούς έχω ρίξει μαζί της, και έχω νευριάσει μαζί της, και μου την έσπαγε όταν "ταχτοποιούσε" το δωμάτιο μου και τα έπαιρνα κρανίο όταν πετούσε "άχρηστα" πράγματα (για κείνη). Ακόμα κλαίω την συλλογή από τα Λούκη Λούκ και τα Αστεριξ που πέτααξε όταν ήμουν στην Αγγλία και σπούδαζα ("20 χρονών γαιδούρι τι τα θες τα Μίκι Μάου" δικαιολογία αφοπλιστική ρε πούστη μου). Άλλο αυτό και άλλο η αγάπη μου για την μάνα μου (και τον πατέρα μου). Μπορείς για μένα να πεις ΟΤΙ γουστάρεις καρφί δε μου καίγεται. Αλλά για τη μάνα μου και την οικογένεια μου γενικότερα έχω ένα μικρό θεματάκι.
Δε μπορώ να ξέρω εάν εσύ έχεις κάποιο θέμα με τη μητέρα σου. Δε με αφορά κιόλας είναι προσωπικό σου θέμα. Αλλά εγώ την μάνα μου την αγαπώ χωρίς να είμαι και μαμάκιας, αφού δεν την έχω ανάγκη να μου πλένει, να μου καθαρίζει, ούτε καν για να μου μαγειρεύει (δόξα το σύμπαν σχεδόν 15 χρόνια που ζω μόνος μου τα καταφέρνω μια χαρά). Μόνο λίγο στο σιδέρωμα έχω πρόβλημα . Αχάριστος δεν είμαι. Δεν ήταν υποχρεωμένη η μάνα μου όταν φύγαμε από το νησί για να έρθουμε στην Αθήνα να αφήσει την δουλεία της για να μεγαλώσει εμένα και τον αδερφό μου. Και επειδή γενικότεραα δε μου έχει κάνει κάτι χοντρό, φυσικά και θα θέλω να την βλέπω και να πω και την αλήθεια ψιλογουστάρω όταν τώρα που είμαι 35 λέει ότι δε τρώω καλά και τα σχετικά. Με γυρνάει χρόνια πίσω. Και τώρα που είμαι 35 η σχέση μου με την μάνα μου δεν είναι η ίδια όταν ήμουν 15χρονών. Τώρα και καφέ θα πιούμε μαζί και τις μαλακίες μας θα πούμε (γουστάρω όταν είμαι στο νησί και με ρωτάει "δε πάμε να πιούμε κανένα καφέ στη πόλη να πούμε και τις μαλακίες μας") και θα βρίσω μπροστά της απάνω στην κουβέντα χωρίς να ανυσηχώ μήπως φάω καμιά ανάποδη.
Και σου το ξαναείπα. Πες με παλιομοδίτη. Η οικογένεια μου πάνω από όλα.
εσενα καμαριμ δε σου ειπα να το κοψεις γιατι θα παθεις αφυδατωση?
Κοσμα,οταν τρωως ζαμπονοτυροπιτα κατι σε πιανει
Για να το ξεκαθαρίσω μια ώρα αρχήτερα πριν αρχίσουμε να πατάμε σε επικίνδυνα μέρη και πραγματικά δε το γουστάρω ΚΑΘΟΛΟΥ.
Η μάνα μου εξόσον μπορώ να γνωρίζω ανήκει στην κατηγορία της μέσης ελληνίδας μάνας. Και τσακωμούς έχω ρίξει μαζί της, και έχω νευριάσει μαζί της, και μου την έσπαγε όταν "ταχτοποιούσε" το δωμάτιο μου και τα έπαιρνα κρανίο όταν πετούσε "άχρηστα" πράγματα (για κείνη). Ακόμα κλαίω την συλλογή από τα Λούκη Λούκ και τα Αστεριξ που πέτααξε όταν ήμουν στην Αγγλία και σπούδαζα ("20 χρονών γαιδούρι τι τα θες τα Μίκι Μάου" δικαιολογία αφοπλιστική ρε πούστη μου). Άλλο αυτό και άλλο η αγάπη μου για την μάνα μου (και τον πατέρα μου). Μπορείς για μένα να πεις ΟΤΙ γουστάρεις καρφί δε μου καίγεται. Αλλά για τη μάνα μου και την οικογένεια μου γενικότερα έχω ένα μικρό θεματάκι.
Δε μπορώ να ξέρω εάν εσύ έχεις κάποιο θέμα με τη μητέρα σου. Δε με αφορά κιόλας είναι προσωπικό σου θέμα. Αλλά εγώ την μάνα μου την αγαπώ χωρίς να είμαι και μαμάκιας, αφού δεν την έχω ανάγκη να μου πλένει, να μου καθαρίζει, ούτε καν για να μου μαγειρεύει (δόξα το σύμπαν σχεδόν 15 χρόνια που ζω μόνος μου τα καταφέρνω μια χαρά). Μόνο λίγο στο σιδέρωμα έχω πρόβλημα . Αχάριστος δεν είμαι. Δεν ήταν υποχρεωμένη η μάνα μου όταν φύγαμε από το νησί για να έρθουμε στην Αθήνα να αφήσει την δουλεία της για να μεγαλώσει εμένα και τον αδερφό μου. Και επειδή γενικότεραα δε μου έχει κάνει κάτι χοντρό, φυσικά και θα θέλω να την βλέπω και να πω και την αλήθεια ψιλογουστάρω όταν τώρα που είμαι 35 λέει ότι δε τρώω καλά και τα σχετικά. Με γυρνάει χρόνια πίσω. Και τώρα που είμαι 35 η σχέση μου με την μάνα μου δεν είναι η ίδια όταν ήμουν 15χρονών. Τώρα και καφέ θα πιούμε μαζί και τις μαλακίες μας θα πούμε (γουστάρω όταν είμαι στο νησί και με ρωτάει "δε πάμε να πιούμε κανένα καφέ στη πόλη να πούμε και τις μαλακίες μας") και θα βρίσω μπροστά της απάνω στην κουβέντα χωρίς να ανυσηχώ μήπως φάω καμιά ανάποδη.
Και σου το ξαναείπα. Πες με παλιομοδίτη. Η οικογένεια μου πάνω από όλα.
den me νοιαζει.Καλά θα σου στείλω σε πμ και περουσιακά στοιχεία και τόπο καταγωγής ναα γουστάρεις ακόμα πιο πολύ
Και μετά μια φωτό μου για να ξενερώσεις τελείως
Σόρρυ φιλαράκο...αλλά κατ'εμέ μου φαίνεσαι μαζοχιστής.......
Άμα σου πέταξε κάτι που αγαπάς,και την αγαπάς ακόμα τι να πω....εγώ θα την είχα πλακώσει στη θέση σου (έχω απλώσει χέρι στη μάνα μου,και όχι μόνο μία φορά και πάντα με κάποιο λόγο.....δε ντρέπομαι να το πω)Αντιθέτως,για μένα δε μου καίγεται καρφί αν πουν κάτι για την οικογένεια μου....χέστηκα....πιο πολύ τσαντίζομαι όταν κατηγορούν κάποιον πολιτικό παρά την οικογένεια μου.....για μένα ένας βουλευτής είναι πιο ιερό από την οικογένεια.....όπως επίσης και ο γραπτός νόμος για μένα είναι ιερός,τον ηθικό τον έχω γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι...... ;)
Όσο για τη δική μου μάνα....εύχομαι να μην την είχες......οι μισές σου λέξεις μέσα στο σπίτι θα ήταν το "δεν αντέχω"
den me νοιαζει.
το διμετρο τον αντρα δεν τον αλλαζω με τιποτα!!
Σόρρυ φιλαράκο...αλλά κατ'εμέ μου φαίνεσαι μαζοχιστής.......
Άμα σου πέταξε κάτι που αγαπάς,και την αγαπάς ακόμα τι να πω....εγώ θα την είχα πλακώσει στη θέση σου (έχω απλώσει χέρι στη μάνα μου,και όχι μόνο μία φορά και πάντα με κάποιο λόγο.....δε ντρέπομαι να το πω)
Αντιθέτως,για μένα δε μου καίγεται καρφί αν πουν κάτι για την οικογένεια μου....χέστηκα....πιο πολύ τσαντίζομαι όταν κατηγορούν κάποιον πολιτικό παρά την οικογένεια μου.....για μένα ένας βουλευτής είναι πιο ιερό από την οικογένεια.....όπως επίσης και ο γραπτός νόμος για μένα είναι ιερός,τον ηθικό τον έχω γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι...... ;)
Όσο για τη δική μου μάνα....εύχομαι να μην την είχες......οι μισές σου λέξεις μέσα στο σπίτι θα ήταν το "δεν αντέχω"
Μπα είμαι χαμένος από χέρι αν δεν γίνει της μόδας το μετρίου αναστήματος (μιας και η κουλτούρα δεν το βλέπω πάλι). Και κοντός και φτωχός.
+1Αδερφέ μου....δεν θέλω να κρίνω αυτά που έγραψες....αλλά ευτυχώς που δεν σε έχω αδερφό ;)
Αδερφέ μου....δεν θέλω να κρίνω αυτά που έγραψες....αλλά ευτυχώς που δεν σε έχω αδερφό ;)
ευχομαι να αστειευεσαι...ειλικρινα..... :-
Αδερφέ μου....δεν θέλω να κρίνω αυτά που έγραψες....αλλά ευτυχώς που δεν σε έχω αδερφό ;)
Τι σκέφτεσαι σε αυτό που είπα????
φιλε μου ειμαι της αποψης οτι η βια δε δικαιολογειται ΠΟΤΕ.Είπα πάντα με λόγο και όταν βρισκόμουν εν βρασμώ ψυχής.......ποτέ δε βάραγα για πλάκα ;)
Αλλά οκ,δεν την έκανα και τόπι μη φανταστείς....κανά-δυο γροθιές τη φορά,απλά για το ξέσπασμα
Δεν την γνωρίζεις κιόλας....και θα σου πω εγώ πως θα αντιδρούσες......
τυπε χτυπα κανα παστελακι Zyprexa ή Abilify,θα νοιωσεις καλυτερα δικε μουΣόρρυ φιλαράκο...αλλά κατ'εμέ μου φαίνεσαι μαζοχιστής.......
Άμα σου πέταξε κάτι που αγαπάς,και την αγαπάς ακόμα τι να πω....εγώ θα την είχα πλακώσει στη θέση σου (έχω απλώσει χέρι στη μάνα μου,και όχι μόνο μία φορά και πάντα με κάποιο λόγο.....δε ντρέπομαι να το πω)
Αντιθέτως,για μένα δε μου καίγεται καρφί αν πουν κάτι για την οικογένεια μου....χέστηκα....πιο πολύ τσαντίζομαι όταν κατηγορούν κάποιον πολιτικό παρά την οικογένεια μου.....για μένα ένας βουλευτής είναι πιο ιερό από την οικογένεια.....όπως επίσης και ο γραπτός νόμος για μένα είναι ιερός,τον ηθικό τον έχω γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι...... ;)