Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μήπως θα ήθελες να μου πεις και γιατί είμαι άτυχος; Δε μπορώ να καταλάβω ειλικρινά γιατί είμαι άτυχος επειδή είμαι 195 και 95 (περίπου κιλά); Είμαι άτυχος από πιας άποψης; Υγείας, γκόμενας, εργασίας; Αυτό δε μπορώ να καταλάβω.

τύπε μήπως είσαι και στον όΝγκο? :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τύπε μήπως είσαι και στον όΝγκο? :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.....Ναι ναι και είμαι και άτριχος.....
Μακάρι να είχα έστω στην άλλη άκρη της πόλης ένα γυμναστήριο να πάω να ασχοληθλω λιγο. Δεν έχω χρόνο ούτε για τρέξιμο. Η μόνη γυμναστική που κάνω εδώ και 3 χρόνια είναι να σκαρφαλώνω σε σκαλωσιές για να τσεκάρω εάν οι συγκολλήσεις στο πλοίο είναι οκ. Πάντως η αλήθεια είναι πως κάτι που μου έχει λήψει από την Ελλάδα είναι πως είχα γυμναστήριο στην απέναντι γωνία και σχεδόν κάθε μέρα πήγαινα και έτρεχα κανένα μισαωράκι.

Επισκέπτης
Κάνε τζόκινγκ ρε Γρηγόρη.....δρόμους δεν έχεις;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν εισαι μην ακους κακεντρεχειες... :cum: :cum:
Καλάαααααααααααααααα.....Κοίτα να δεις που στο μέλλον θα γράψουν ότι εμείς οι δύο τα έχουμε κιόλας με αυτα που γράφεις....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
σόρρυ , αλλά νομίζω οτι κάτι παίζεται πίσω απο;την πλάτη μας .

Λείπει και ο Σαίντ Κ το Μπιζουδάκι !!!!!

Λέτε ναααα..................... :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κάνε τζόκινγκ ρε Γρηγόρη.....δρόμους δεν έχεις;;;
Πας καλά ρε; Στη Κίνα είμαι τι τζόκιγκ; Εδώ περπατάς στο πεζοδρόμιο και στο ξαφνικό ανεβαίνει αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο. και αυτό όχι για κανένα άλλον λόγο αλλά γιατί στη πολη που είμαι οι θέσει στάθμεσης των αυτοκινήτων είναι πάνω στα πεζρόμια με διαγραμίσεις και τα σχετικά. Αλλα το σοβαρότερο πρόβλημα είναι το ωράριο. Έγερση 7 το πρωί, 7 και μισή αυτοκίνητο έξω να περιμένει να με πάει στο ναυπηγείο επιστροφή πίσω 7 + το βράδυ. Είμαι τόσο πτώμα μερικές φορές που απλά κάνω ένα μπανάκι και μετά βλέπω το κρεββάτι σα την καλύτερη γκόμενα έβερ. Αλλά ακόμα και εάν δεν είμαι κομμάτια θέλω να κάτσω λίγο μέσα να μαλακιστώ. Αν και ξαναλέω. Δεν έχω κόλλημα με τα κιλά μου. Προσπαθώ να τρώω καλά (και όχι πολύ) με όσο το δυνατόν περισσότερα φρούτα και λιγότερο τηγανιτά πράγματα. Τώρα εάν είμαι 90 κιλά ή 100 κιλά δε με απασχολεί και τόσο ώστε να με πιάσει άγχος. Όταν κάποια στιγμή κατέβω ελλάδα σίγουρα θα με αναγκάσει να ανέβω σε καμιά ζυγαριά μη μάνα μου γιατί θα λέει τα γνωστά τη "αγόρι μου δε τρως εκεί που είσαι; Έχεις ρέψει".

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Πας καλά ρε; Στη Κίνα είμαι τι τζόκιγκ; Εδώ περπατάς στο πεζοδρόμιο και στο ξαφνικό ανεβαίνει αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο. και αυτό όχι για κανένα άλλον λόγο αλλά γιατί στη πολη που είμαι οι θέσει στάθμεσης των αυτοκινήτων είναι πάνω στα πεζρόμια με διαγραμίσεις και τα σχετικά. Αλλα το σοβαρότερο πρόβλημα είναι το ωράριο. Έγερση 7 το πρωί, 7 και μισή αυτοκίνητο έξω να περιμένει να με πάει στο ναυπηγείο επιστροφή πίσω 7 + το βράδυ. Είμαι τόσο πτώμα μερικές φορές που απλά κάνω ένα μπανάκι και μετά βλέπω το κρεββάτι σα την καλύτερη γκόμενα έβερ. Αλλά ακόμα και εάν δεν είμαι κομμάτια θέλω να κάτσω λίγο μέσα να μαλακιστώ. Αν και ξαναλέω. Δεν έχω κόλλημα με τα κιλά μου. Προσπαθώ να τρώω καλά (και όχι πολύ) με όσο το δυνατόν περισσότερα φρούτα και λιγότερο τηγανιτά πράγματα. Τώρα εάν είμαι 90 κιλά ή 100 κιλά δε με απασχολεί και τόσο ώστε να με πιάσει άγχος. Όταν κάποια στιγμή κατέβω ελλάδα σίγουρα θα με αναγκάσει να ανέβω σε καμιά ζυγαριά μη μάνα μου γιατί θα λέει τα γνωστά τη "αγόρι μου δε τρως εκεί που είσαι; Έχεις ρέψει".
αρχιμηχανικος εισαι τυπε?

shanghai? xighan??

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οχι απλα γνωριζω απο αυτα κατι λιγα..
εχει κρυο εκει στα βορεια??
Τώρα έχουμα σταθερά 15 με 20 βαθμούς πάνω από το μηδέν. Τον χειμώνα όμως έχουμε σταθρα 10 με 15 κάτω από το μηδέν.
Πρέπει να έχεις (ή κάποιος συγγενείς σου) κάποια σχέση με αυτά. Δε γνωρίζουν και πολλοί πράγματα για την ναυτιλία εκτός και εάν έχουν κάποια σχέση με αυτή.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Τώρα έχουμα σταθερά 15 με 20 βαθμούς πάνω από το μηδέν. Τον χειμώνα όμως έχουμε σταθρα 10 με 15 κάτω από το μηδέν.
Πρέπει να έχεις (ή κάποιος συγγενείς σου) κάποια σχέση με αυτά. Δε γνωρίζουν και πολλοί πράγματα για την ναυτιλία εκτός και εάν έχουν κάποια σχέση με αυτή.
τι χτιζετε? φορτηγο γκαζαδικο κοντεινερ???
τι μηχανη βαζετε? man-b&w η σουλζερ??

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τι χτιζετε? φορτηγο γκαζαδικο κοντεινερ???
τι μηχανη βαζετε? man-b&w η σουλζερ??
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι όντως εσύ κάτι λίγα ξέρεις.Τα βασικά που μαθαίνουμε στο σχολείο στη πρώτη δημοτικού. Ή ναυπηγός είσαι, ή ναύτης ή εφοπλίστρια.....
Φορτηγό, 7μπαρο, 75000DWT,Hunday man-b&w

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι όντως εσύ κάτι λίγα ξέρεις.Τα βασικά που μαθαίνουμε στο σχολείο στη πρώτη δημοτικού. Ή ναυπηγός είσαι, ή ναύτης ή εφοπλίστρια.....

:new_shocked:

σίλβα :-* :cheesy: ;)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
klaσσικο bulk carrier-panamax ενταξει καταλαβα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
klaσσικο bulk carrier-panamax ενταξει καταλαβα...
Εντάξυ το περιόρισα. Ή ναυπηγός ή εφοπλίστρια. Αν μου πεις κιόλας πόσο πάει το ναύλο την ημέρα θα ξέρω σχεδόν κατά 95%.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εντάξυ το περιόρισα. Ή ναυπηγός ή εφοπλίστρια. Αν μου πεις κιόλας πόσο πάει το ναύλο την ημέρα θα ξέρω σχεδόν κατά 95%.
ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ?
καρβουνο σιδηρομεταλλευμα? σιτηρα? και για που?
να ξερω να σου πω.... :P

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ένα που παραλάβαμε κάνει ναύλο με σιτηρά. Κίνα, Κορέα, Αυστραλία.....Εγώ ξέρω ναύλο (χοντρικά), αλλά αν πέσεις μέσα πες μου σε πμ ποία ναυτιλιακή έχεις για να ξέρω να μη στείλω βιογραφικό εκεί.... :P

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ένα που παραλάβαμε κάνει ναύλο με σιτηρά. Κίνα, Κορέα, Αυστραλία.....Εγώ ξέρω ναύλο (χοντρικά), αλλά αν πέσεις μέσα πες μου σε πμ ποία ναυτιλιακή έχεις για να ξέρω να μη στείλω βιογραφικό εκεί.... :P
στο περιπου 30 με 40 χιλιαδες δολλαρια την ημερα (ειναι χρονοναυλωμενο η οχι?  :grin: :grin: :grin:) γιατι αν ειναι αλλαζει το πραγμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom