pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Εχω μια νταρντανα φιλη .να στη γνωρισωΈνα έχω να δηλώσω:
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ!!!
Εχω μια νταρντανα φιλη .να στη γνωρισωΈνα έχω να δηλώσω:
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ!!!
Πάντα για την πλειοψηφία μιλάς...
Δεν γράφεις υ.γ.υπάρχουν κ εξαιρέσεις τα άτομα που έχουν πρόβλημα από φάρμακα ή θυροειδη.
εδω θα εβαζα τη φωτογραφια με τη μουτζαΓενικά σήμερα καλό είναι να έχει γεννηθεί με μουνί κανείς....και αν δεν έχει να το αποκτήσει στην πορεία....
Έχω δικές μου αν θέλω δεν χρειάζεται!!!Εχω μια νταρντανα φιλη .να στη γνωρισω
Το ξερω οτι ειμαι ευγενικος,παρακαλω μυγοχεσμαΈχω δικές μου αν θέλω δεν χρειάζεται!!!
Είσαι πολύ ευγενικό παιδί!!!
Μαλάκα κανόνισε να τα έκοψες αν κ τα χρειάζεσαι,τα +10 kg που ήσουν δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα πάθεις.Αφού το είπαμε ρε στο άλλο θρεντ.......στη δικιά μου περίπτωση ισχύουν τα φάρμακα,αλλά τα έχω κόψει εδώ και μήνες και έχω χάσει 10+ κιλά......οπότε αν με έλεγες φαταούλα λάιβ.....δε θα στεκόσουν πολλ΄ώρα όρθιος
Μαλάκα κανόνισε να τα έκοψες αν κ τα χρειάζεσαι,τα +10 kg που ήσουν δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα πάθεις.
Υπάρχουν κ χειρότερα να ξέρεις,προφανώς δεν σου έδωσαν φάρμακα για πλάκα.Μη λες μαλακίες.....δεν είναι και τόσο ωραίο να είσαι βουβάλι....... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Υπάρχουν κ χειρότερα να ξέρεις,προφανώς δεν σου έδωσαν φάρμακα για πλάκα.
Μία λύση είναι να τσεκάρεις 2-3 γνώμες γιατρών κ να τους ρωτήσεις για τίποτε άλλα φάρμακα μιας κ αυτά σου δημιούργησαν πρόβλημα.
Αλλά μην είσαι μαλάκας,τις φαρμακευτικές θεραπείες δεν τις κόβεις μόνος σου!!!!
Μήπως θα ήθελες να μου πεις και γιατί είμαι άτυχος; Δε μπορώ να καταλάβω ειλικρινά γιατί είμαι άτυχος επειδή είμαι 195 και 95 (περίπου κιλά); Είμαι άτυχος από πιας άποψης; Υγείας, γκόμενας, εργασίας; Αυτό δε μπορώ να καταλάβω.Ε,καλά το είπα.....στα 95 κιλά βαριός είσαι.....άρα ΚΑΤ'ΕΜΕ είσαι άτυχος
Μήπως θα ήθελες να μου πεις και γιατί είμαι άτυχος; Δε μπορώ να καταλάβω ειλικρινά γιατί είμαι άτυχος επειδή είμαι 195 και 95 (περίπου κιλά); Είμαι άτυχος από πιας άποψης; Υγείας, γκόμενας, εργασίας; Αυτό δε μπορώ να καταλάβω.
Mαλάκα αν σου είπε κάτι τέτοιο ο ίδιο γιατρός που σου έδωσε θεραπεία πρέπει να ανησυχήσεις!!!Α,ο ιατρός μου είπε,γραψ'τα όλα στα αρχίδια σου......και κοίτα τη πάρτη σου......και από δω και μπρος αυτό κα΄νω
και εσυ εκει γυρω δεν εισαι ρε τυπε?90 νομιζω ειχες πειΕ,καλά το είπα.....στα 95 κιλά βαριός είσαι.....άρα ΚΑΤ'ΕΜΕ είσαι άτυχος
και εσυ εκει γυρω δεν εισαι ρε τυπε?90 νομιζω ειχες πει
Mαλάκα αν σου είπε κάτι τέτοιο ο ίδιο γιατρός που σου έδωσε θεραπεία πρέπει να ανησυχήσεις!!!
α στα διάλα ρε (χωρίς παρεξήγηση). Νόμιζα ότι μιλούσες για κάτι το σοβαρό. Τι λες που δεν υπάρχουν. Έχεις δει ποτέ γυναικία άρση βαρών. Στη κατηγορία "φάλαινα" τα 95 κιλα τα έχουν για προθέρμανση ρε.....Κατ'εμε είπα...εσύ μπορεί να αισθάνεσαι τυχερός....εγώ το είπα γιατί με αυτό το μέγεθος,δύσκολα θα βρεις γκόμενα να σε σηκώσει και να σε μεταφέρει!!!
Έλα μαλακίες...χαζό στερεότυπο.φιλε ολες οι ασθενειες πηγαζουν αρχικα απο το αγχος.
Αγχος και κακη διατροφη... αμα τα πεταξεις ολα αυτα
δεν σε πιανει τιποτα.
Οσο εισαι αγχωδης θα πεθαινεις προωρα
εκανες διαιτα δικε μου?Παλιά ρε...εκεί είχα φτάσει και λίγο πιο πολλά τότε.....τώρα έχω χάσει είμαι 79,5 περίπου
α στα διάλα ρε (χωρίς παρεξήγηση). Νόμιζα ότι μιλούσες για κάτι το σοβαρό. Τι λες που δεν υπάρχουν. Έχεις δει ποτέ γυναικία άρση βαρών. Στη κατηγορία "φάλαινα" τα 95 κιλα τα έχουν για προθέρμανση ρε.....
εκανες διαιτα δικε μου?
για να μπορει να σε σηκωνει η γκομενα τα εχασες?
Έλα μαλακίες...χαζό στερεότυπο.
Το άγχος επιβαρύνει μία κατάσταση δεν την δημιουργεί όμως ποτέ.