Επισκέπτης
Αν είναι ψηλή η άλλη ρε δεν σημαίνει ότι είναι κ μυς γεμάτη!!!
Η πλειοψηφία θα μπορούσε όμως....μια γκόμενα 1.80+ ύψους,δε θα είχε πρόβλημα να σηκώσει κάποιον που είναι 1.68,και ζυγίει κάτω από 60 κιλά
Αν είναι ψηλή η άλλη ρε δεν σημαίνει ότι είναι κ μυς γεμάτη!!!
Μια φορα τα ειχα με πιο κοντη απο μενα περιεργο μου φαινοτανΑν είναι ψηλή η άλλη ρε δεν σημαίνει ότι είναι κ μυς γεμάτη!!!
;;;;;;
Με μπέρδεψες τρελλά τώρα.
Πρέπει να πηγαίνει 1-2 χρόνια γυμναστήριο.Η πλειοψηφία θα μπορούσε όμως....μια γκόμενα 1.80+ ύψους,δε θα είχε πρόβλημα να σηκώσει κάποιον που είναι 1.68,και ζυγίει κάτω από 60 κιλά
Μια φορά τα είχα με πιο χοντρή από μένα κ ένιωθα τον κίνδυνο κάθε φορά που ήθελε σεξ!!!Μια φορα τα ειχα με πιο κοντη απο μενα περιεργο μου φαινοταν
Πρέπει να πηγαίνει 1-2 χρόνια γυμναστήριο.
59kg μαλάκα δεν είναι λίγα για να τα παίρνει στην πλάτη κ να πάει βόλτα.
Αμα εισαι μικροκαμομενος οι γεματουλες σε βλεπουν σαν λουκουμακιΜια φορά τα είχα με πιο χοντρή από μένα κ ένιωθα τον κίνδυνο κάθε φορά που ήθελε σεξ!!!
Επικίνδυνες αποστολές ένα πράγμα!!!
Και σε κυνηγάνε να σε φάνε!!!Αμα εισαι μικροκαμομενος οι γεματουλες σε βλεπουν σαν λουκουμακι
Και σε κυνηγάνε να σε φάνε!!!
Απελπισία!!!
Αλλο λεει ο παπα ;)Ρε λύσσα με αυτό το στερεότυπο.....γιατί ένας παχύς,πρέπει να είναι σώνει και καλά φαταούλας;
Συνήθω ισχύει,στο 99% των περιπτώσεων.Ρε λύσσα με αυτό το στερεότυπο.....γιατί ένας παχύς,πρέπει να είναι σώνει και καλά φαταούλας;
Συνήθω ισχύει,στο 99% των περιπτώσεων.
Οι γεματουλες συνηθως βρισκουν ελκηστικους αδυνατους μικροκαμομενους,δεν εχω βρει ακομα την εξηγησηΣυνήθω ισχύει,στο 99% των περιπτώσεων.
Ξέρω εγώ...Πρέπει να είμαι γύρω στα 95....Ειλικρινά δε ξέρω. Η εργασία που κάνω εδώ που την κάνω είναι τέτοια που δε μου επιτρέπει να αγχώνομαι με τα κιλά μου. Όχι ότι έχω πρόβλημα έχω υπάρξει από αδύνατος (80 κιλά) μέχρι και χοντρός (110 κιλα) με αυτό το ύψος. Και η αλήθεια είναι ότι στο στρατό με έβγαλαν 194εκ (μου έκοψαν 1 εκτοστό από αυτό που μέτρησαν επειδή φορούσα κάτσες :S :S :S ). Αλλά και πάλι δε μπορώ να καταλάβω.Πες μας πόσο ζυγίζεις κατ'αρχήν
Ξέρω εγώ...Πρέπει να είμαι γύρω στα 95....Ειλικρινά δε ξέρω. Η εργασία που κάνω εδώ που την κάνω είναι τέτοια που δε μου επιτρέπει να αγχώνομαι με τα κιλά μου. Όχι ότι έχω πρόβλημα έχω υπάρξει από αδύνατος (80 κιλά) μέχρι και χοντρός (110 κιλα) με αυτό το ύψος. Και η αλήθεια είναι ότι στο στρατό με έβγαλαν 194εκ (μου έκοψαν 1 εκτοστό από αυτό που μέτρησαν επειδή φορούσα κάτσες :S :S :S ). Αλλά και πάλι δε μπορώ να καταλάβω.
Πάντα για την πλειοψηφία μιλάς...Α γεια σου.....στο 99% και ίσως 95%.....όχι στο 100%.....μην είσαι απόλυτος
Οι γεματουλες συνηθως βρισκουν ελκηστικους αδυνατους μικροκαμομενους,δεν εχω βρει ακομα την εξηγηση
Ένα έχω να δηλώσω:Οι γεματουλες συνηθως βρισκουν ελκηστικους αδυνατους μικροκαμομενους,δεν εχω βρει ακομα την εξηγηση
Γενικά σήμερα καλό είναι να έχει γεννηθεί με μουνί κανείς....και αν δεν έχει να το αποκτήσει στην πορεία....Δεν ισχύει όμως για τους αδύνατους