pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ύψος;;;Παλιά ρε...εκεί είχα φτάσει και λίγο πιο πολλά τότε.....τώρα έχω χάσει είμαι 79,5 περίπου
Ύψος;;;Παλιά ρε...εκεί είχα φτάσει και λίγο πιο πολλά τότε.....τώρα έχω χάσει είμαι 79,5 περίπου
Μαλάκα το γάμησες...τέτοιες περιπτώσεις που θέλουν νευρολόγο ντάξει...καλα ναι. Πηγαινε σαν κομπρεσερ εσυ στην οδοντιατρο
και αν ανεβασεις καμια νευροπιεση και σε κτυπησει και πουθενα αλλου
πες οτι δεν την δημιουργει ποτε.
75-76 καλά είσαι. ;)1.77-1.78
Στα 70-74 (maximum) θέλω να παώ
75-76 καλά είσαι. ;)
Ντάξει 3κιλάκια παραπάνω που είσαι δεν είναι κ φοβερό πράγμα....
Zyprexa τυπε?Όχι ρε μαλάκα.....λόγω φαρμάκων τα είχα πάρει..
αυτη σου κανει τυπε?Την αρσιβαρίστρια που θα τη βρεις όμως
1.77->76kgΤο θέμα είναι να μην ξεπερνάνε το ύψος....αλλιώς.....χεσ'το
1.77->76kg
1.76->75kg
1.75->74kg
1.74->73kg
1.73->72kg
Το τέλειο βάρος.
αυτη σου κανει τυπε?
Επειδή με βάση την εποχή υπάρχει μία τάση να θεωρείται ωραίο το αδύνατο στυλ.Εγώ πιστεύω το καλύτερο είναι 5-6 κιλά κάτω από το ύψος
Επειδή με βάση την εποχή υπάρχει μία τάση να θεωρείται ωραίο το αδύνατο στυλ.
Αλλά δεν σημαίναι ότι ό,τι είναι μόδα είναι κ το φυσιολογικό.
-/+ 4-5 κιλά από το ύψος σου μια χαρά είσαι.
+4/5 kg από το ύψος σου κ γυμνασμένος δεν φαίνεσαι παχουλός.Πάντα το αδύνατο στυλ,είναι στη μόδα....δεν είναι τωρινό....είναι all-time classic,οι χονδροί ποτέ δεν είχαν πέραση
Βασικά από όσο έχω ρωτήσει υπάρχει ολόκληρη επιστήμη ύρω από το ιδανικό βάρος. Δε ξέρω περισσότερα, αλλά από όσο γνωρίζω κάθε ύψος έχει και 2 με 3 ιδανικά βάρη ανάλογα με το εάν ο άλλος είναι βαρυκόκκαλος κτλπ. Μπορεί να λέω και μαλακίες γιατί όταν πήγαινα μπάσκετ το ιδανικό μου βάρος ήταν το ύψος μου σε εκατοστά μείον 100 με την προυπόθεση ότι το ποσοστό λίπους στο σώμα μου ήταν χαμηλό. Αλλά έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που σταμάτησα το μπάσκετ και δε ξέρω το πως έχει εξελιχθεί η επιστήμη.Εγώ πιστεύω το καλύτερο είναι 5-6 κιλά κάτω από το ύψος
Βασικά από όσο έχω ρωτήσει υπάρχει ολόκληρη επιστήμη ύρω από το ιδανικό βάρος. Δε ξέρω περισσότερα, αλλά από όσο γνωρίζω κάθε ύψος έχει και 2 με 3 ιδανικά βάρη ανάλογα με το εάν ο άλλος είναι βαρυκόκκαλος κτλπ. Μπορεί να λέω και μαλακίες γιατί όταν πήγαινα μπάσκετ το ιδανικό μου βάρος ήταν το ύψος μου σε εκατοστά μείον 100 με την προυπόθεση ότι το ποσοστό λίπους στο σώμα μου ήταν χαμηλό. Αλλά έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που σταμάτησα το μπάσκετ και δε ξέρω το πως έχει εξελιχθεί η επιστήμη.
δεν εισαι μην ακους κακεντρεχειες...Μήπως θα ήθελες να μου πεις και γιατί είμαι άτυχος; Δε μπορώ να καταλάβω ειλικρινά γιατί είμαι άτυχος επειδή είμαι 195 και 95 (περίπου κιλά); Είμαι άτυχος από πιας άποψης; Υγείας, γκόμενας, εργασίας; Αυτό δε μπορώ να καταλάβω.