pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ααααχ αλίμονο σε εμάς τους κοντούς...με τακούνια( ) με βλέπω....Ειναι αληθεια ομως οτι οι ψηλοι γουσταρουν τις κοντουλες.
Ααααχ αλίμονο σε εμάς τους κοντούς...με τακούνια( ) με βλέπω....Ειναι αληθεια ομως οτι οι ψηλοι γουσταρουν τις κοντουλες.
Tσου ρε κρατησου στο υψος σουΑαααχ αλοίμονο σε εμάς τους κοντούς...με τακούνια( ) με βλέπω....
Ανάλογα. Εγώ γουστάρω και την Κάιλι Μινόγκ.....Αυτή όμως ούτε για φτύσιμο.....Ειναι αληθεια ομως οτι οι ψηλοι γουσταρουν τις κοντουλες.
den με νοιαζει μου αρκει που εισαι ψηλος!!!!
Υ.Γ Υποθέτω ότι έχει διαβάσει που λέω ότι είμαι απευθείας απόγονος του Κουασιμόδου. Ή δε το πήρες στα σοβαρά ή γουστάρεις τον Κουασιμόδο...
κι ομως οσο ζευγαρια βλεπω που αντρας ειναι πολυ ψηλος,η γυναικα ειναι πινεζα.Πρέπει να προωθήσει κάποιος φετίχ με κοντούς/μετρίου αναστήματος να καλοπεράσουμε κι εμείς κάποτε. Την βλέπεις την άλλη στούμπα 1.50 και σου θέλει τον δίμετρο το φελέκι μου.
Το καθε υψος εχει τα θετικα και τα αρνητικα τουΟι κοντοί και αδύνατοι,είναι πιο τυχεροί από τους ψηλούς και βαριούς ;) ;) ;) ;) ;)
1,68,τί μέλλον να έχω σε αυτό το υψόμετρο;;;Tσου ρε κρατησου στο υψος σου
Ναι αυτό είναι αλήθεια.Οι κοντοί και αδύνατοι,είναι πιο τυχεροί από τους ψηλούς και βαριούς ;) ;) ;) ;) ;)
Το καθε υψος εχει τα θετικα και τα αρνητικα του
Εδώ που είμαι εγώ πάντως δεν πιάνει ποτέ χιόνι!!!Το καθε υψος εχει τα θετικα και τα αρνητικα του
Μαζι κανουμε τους διδυμους πυργους1,68,τί μέλλον να έχω σε αυτό το υψόμετρο;;; Ναι αυτό είναι αλήθεια.
1,68,τί μέλλον να έχω σε αυτό το υψόμετρο;;;
Μη σου πω ουτε η βροχη δεν φτανειΕδώ που είμαι εγώ πάντως δεν πιάνει ποτέ χιόνι!!!
Σίγα ρε μαλάκα πολύ κατέβηκες,3το υπόγειο το έφτασες!!!Μη σου πω ουτε η βροχη δεν φτανει
Ναι ρε,και βρισκεις γκομενακι του ισογειουΣίγα ρε μαλάκα πολύ κατέβηκες,3το υπόγειο το έφτασες!!!
Τέτοια γράφεις και θα έχουν μετά να λενε.....den με νοιαζει μου αρκει που εισαι ψηλος!!!!
Με τις ψηλές δεν μπορώ στάλα,με τίποτα!!!Ναι ρε,και βρισκεις γκομενακι του ισογειου
Με τις ψηλές δεν μπορώ στάλα,με τίποτα!!!
Αν είναι ψηλή η άλλη ρε δεν σημαίνει ότι είναι κ μυς γεμάτη!!!Οι ψηλές όμως,σε σηκώνουν και από τις μασχάλες εσένα,κωλόφαρδε!!!!!!!!
;;;;;;Γρηγόρη,άμα είσαι 1,95 είσαι πραγματικά άτυχος.......ειδικά αν είσαι και άνω των 90 κιλών.......