Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 582 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.981

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Να αρχίσεις να συζητάς με άλλες κοπέλες...

καλε είχα αρχίσει να νομίζω οτι είμαι καμια ανώμαλη, ειδικά για το πρωκτικο δεν το συζητάμε, που να τους έλεγα και τα βίτσια μου

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
γελιο-κλαμα ειναι τυπε μου

Το να εχουν την απαιτηση να ξοδεψεις 50.000 ευρω για εναν γαμο πανυγηρι για να δειχτουν στον κοσμο, δεν σημαινει οτι ειναι ανωτερες απο τις αλλοδαπες. Ουτε σημαινει πως ειναι κατωτερος ο αντρας που δεν μπορει/θελει να ξοδεψει μια περιουσια για το ψωνιο της αλλης.
Τα λεφτα μου ξερω να τα φαω και μονος μου, δεν χρειαζομαι ενα παρασιτο διπλα να μου τα μασαει. Καλυτερα να παω ενα ταξιδι και να παρω κανενα σπορ αμαξι και μια 1000αρα για πιστα η κανενα καθαροαιμο για χωμα...
Στην τελικη να τα φαω για την δικη μου καβλα, οχι την καβλα του παρασιτου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το να εχουν την απαιτηση να ξοδεψεις 50.000 ευρω για εναν γαμο πανυγηρι για να δειχτουν στον κοσμο, δεν σημαινει οτι ειναι ανωτερες απο τις αλλοδαπες. Ουτε σημαινει πως ειναι κατωτερος ο αντρας που δεν μπορει/θελει να ξοδεψει μια περιουσια για το ψωνιο της αλλης.
Τα λεφτα μου ξερω να τα φαω και μονος μου, δεν χρειαζομαι ενα παρασιτο διπλα να μου τα μασαει. Καλυτερα να παω ενα ταξιδι και να παρω κανενα σπορ αμαξι και μια 1000αρα για πιστα η κανενα καθαροαιμο για χωμα...
Στην τελικη να τα φαω για την δικη μου καβλα, οχι την καβλα του παρασιτου.

ναι καλα νταξει. Δεν υπαρχουν μονο αυτη η κατηγορια επειδη μονο τετοιες σου καθησαν, υπαρχουν και αλλες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλε είχα αρχίσει να νομίζω οτι είμαι καμια ανώμαλη, ειδικά για το πρωκτικο δεν το συζητάμε, που να τους έλεγα και τα βίτσια μου
εμενα δεν μου αρεσει το πρωκτικο.μια φορα τον εβαλά σε μια γκομενα και σφηνωσε.και τρομαξα πολυ.μεχρι που χεστηκε και ξεκωλησε.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Βλεπεις κατι αντρες φυτα, που ειναι σπιτι-δουλεια-σπιτι-σουπερμαρκετ-πλυσιμο πατζουριων καθε σαββατο πρωι.
Ρε μεγαλε βρες κανενα χομπυ να βγαινεις απο το σπιτι. Να περνας χρονο με τους φιλους σου, να χαλαρωνεις, να κανεις την καβλα σου. Νομιζεις η γυναικα σου θελει να σε βλεπει ολη μερα μεσα στο σπιτι να βλεπεις τηλεοραση?

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οχι....ετσι σας θελουμε..

220px-Ponygirl_folsom2005.jpg

220px-Tapegag_%28Bondage%29_2_girls_in_rubber-leather.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

yeah baby :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Γι'αυτό σου λέω. Άλλαξε φίλες όπως αλλάζουμε τους κωλιέδες... :grin:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ναι καλα νταξει. Δεν υπαρχουν μονο αυτη η κατηγορια επειδη μονο τετοιες σου καθησαν, υπαρχουν και αλλες.

Δεν ειναι ολες ετσι, συμφωνουμε. Ολοι για την σωστη ψαχνουμε. Αλλα οσο ανεβαινεις κατηγορια, ανεβαινουν και οι απαιτησεις τους. Φαινεται οτι ΟΛΕΣ οι γυναικες προσπαθουν να εξαργυρωσουν την εμφανιση τους, προσπαθουν να πουλησουν οσο πιο ακριβα γινεται τον εαυτο τους... Επομενως τεχνικα ΟΛΕΣ πουτανες ειναι. Ενα ωραιο σωμα και ενα καλο γαμησι ειναι ο τροπος να παρουν αυτα που θελουν...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Βλεπεις κατι αντρες φυτα, που ειναι σπιτι-δουλεια-σπιτι-σουπερμαρκετ-πλυσιμο πατζουριων καθε σαββατο πρωι.
Ρε μεγαλε βρες κανενα χομπυ να βγαινεις απο το σπιτι. Να περνας χρονο με τους φιλους σου, να χαλαρωνεις, να κανεις την καβλα σου. Νομιζεις η γυναικα σου θελει να σε βλεπει ολη μερα μεσα στο σπιτι να βλεπεις τηλεοραση?
Χαχαχαχαχαχαχαχα!
Δεν ρώτησες όμως τί κάνουν το Σάββατο τα βράδυα....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν ειναι ολες ετσι, συμφωνουμε. Ολοι για την σωστη ψαχνουμε. Αλλα οσο ανεβαινεις κατηγορια, ανεβαινουν και οι απαιτησεις τους. Φαινεται οτι ΟΛΕΣ οι γυναικες προσπαθουν να εξαργυρωσουν την εμφανιση τους, προσπαθουν να πουλησουν οσο πιο ακριβα γινεται τον εαυτο τους... Επομενως τεχνικα ΟΛΕΣ πουτανες ειναι. Ενα ωραιο σωμα και ενα καλο γαμησι ειναι ο τροπος να παρουν αυτα που θελουν...
αυτες κατα τα λεγομενα σου ειναι πουτανες αλλα και σεις μαλακες που τα δινετε.
ρε αντε αφηστε με.
μαγκεψατε ολοι επειδη ετυχε και πληρωσατε 2 τσεχες/ρωσσιδες/ελληνιδες/σλαβες να γαμησετε.
αμφιδρομμα ειναι ολα.οτι δινεις παιρνεις.
αντε γτ εχω κ τα νευρα μου.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
αυτες κατα τα λεγομενα σου ειναι πουτανες αλλα και σεις μαλακες που τα δινετε.
ρε αντε αφηστε με.
μαγκεψατε ολοι επειδη ετυχε και πληρωσατε 2 τσεχες/ρωσσιδες/ελληνιδες/σλαβες να γαμησετε.
αμφιδρομμα ειναι ολα.οτι δινεις παιρνεις.
αντε γτ εχω κ τα νευρα μου.

ακριβως...δινεις γιουρο και παιρνεις μουνι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom