sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
΄ακριβως...δινεις γιουρο και παιρνεις μουνι....
αυτες κατα τα λεγομενα σου ειναι πουτανες αλλα και σεις μαλακες που τα δινετε.
ρε αντε αφηστε με.
μαγκεψατε ολοι επειδη ετυχε και πληρωσατε 2 τσεχες/ρωσσιδες/ελληνιδες/σλαβες να γαμησετε.
αμφιδρομμα ειναι ολα.οτι δινεις παιρνεις.
αντε γτ εχω κ τα νευρα μου.
Πόσα ξέρει αυτό το κορίτσι....τσαρκες στα ρδελα?
και μετα στο πισι να γραψουν κριτικη?
τι μαλακια ποστ ηταν αυτο;αντε σβηστο.....΄
τοτε δε θα απορεις...
κοιτα αν δεν εχεις τιποτα αλλο να προσφερεις σε μια γυναικα θα δωσεις γιουρο.
και θα σε κοιταξει αυτη που δεν εχει τιποτα αλλο να προσφερει περα απο ωραιο κορμι.
ηθελα επιβεβαιωσηναι ρε ακόμανα το καταλάβεις
περιμενω!περίοδο έχεις?
τι στα διαλα κατι εμαθα τοσο καιρο εδω μεσα.Πόσα ξέρει αυτό το κορίτσι....
τι μαλακια ποστ ηταν αυτο;αντε σβηστο.....
Δεν ειναι ολες ετσι, συμφωνουμε. Ολοι για την σωστη ψαχνουμε. Αλλα οσο ανεβαινεις κατηγορια, ανεβαινουν και οι απαιτησεις τους. Φαινεται οτι ΟΛΕΣ οι γυναικες προσπαθουν να εξαργυρωσουν την εμφανιση τους, προσπαθουν να πουλησουν οσο πιο ακριβα γινεται τον εαυτο τους... Επομενως τεχνικα ΟΛΕΣ πουτανες ειναι. Ενα ωραιο σωμα και ενα καλο γαμησι ειναι ο τροπος να παρουν αυτα που θελουν...
Eμαθε κοντα μαs........Να αυτα παθαινουμε αμα μιλαμεΠόσα ξέρει αυτό το κορίτσι....
μπα....η αληθεια ειναι...τι μαλακια ποστ ηταν αυτο;αντε σβηστο.....
ηθελα επιβεβαιωση
μη τσουβαλιαζεις.ευτυχως υπαρχουν αντρες που εχουν ακομα στην πριζα και το πανω κεφαλι.Αξιοσημειώτο επίσης ότι οι γύναικες πιστεύουν ακόμα οτι ενδιαφέρομαστε για τον "εσωτερικόπνευματικό" τους κόσμο.
Δεν ψάχνουμε φιλοσόφους
Πότε θα το καταλάβετε?
Τίποτα δεν έχετε μάθει?
περιμενω!http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/balloons.gif[/img[/URL]]
[/quote]
πακετοοο
οχι μωρε ενταξει ασε εχω καλο φαι σημερα μην χασω την ορεξη μουκαι δεν μου ελεγες να στειλω μια πφωτο μου σε πμ
αλλωστε αυτοι που δε ψαχνουν φιλοσοφους οπως λες ειναι αυτοι που δεν εχουν αρκετο μυαλο γ να τα βγαλουν περα με εναν τετοιον ανθρωπο διπλα τους οποτε σεβαστο να αναζητουν χαπατα.Αξιοσημειώτο επίσης ότι οι γύναικες πιστεύουν ακόμα οτι ενδιαφέρομαστε για τον "εσωτερικόπνευματικό" τους κόσμο.
Δεν ψάχνουμε φιλοσόφους
Πότε θα το καταλάβετε?
Τίποτα δεν έχετε μάθει?
γάματα.πακετοοο
Πόσα ξέρει ΚΑΙ αυτό το κορίτσι....μη τσουβαλιαζεις.ευτυχως υπαρχουν αντρες που εχουν ακομα στην πριζα και το πανω κεφαλι.
εισαι τελειος λαθος οι γυναικες δεν ειναι μονο για γαμησι ειναι να περνας και ωραιες στιγμες εκτος κρεβατιουΓια την παρεά είναι οι φίλοι.
Λουλού τελείως είσαι?
τι λουλου μωρε?!μετα κ πριν το γαμησι θες να πεις κ μια κουβεντα περα απο το:στησου κ ερχομαι πριν και μετα:ημουν ο καλυτερος;!Για την παρεά είναι οι φίλοι.
Λουλού τελείως είσαι?