Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 582 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.981

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
΄
τοτε δε θα απορεις...
κοιτα αν δεν εχεις τιποτα αλλο να προσφερεις σε μια γυναικα θα δωσεις γιουρο.
και θα σε κοιταξει αυτη που δεν εχει τιποτα αλλο να προσφερει περα απο ωραιο κορμι.

Αν το δουμε το θεμα εντελως κυνικα ετσι ειναι. Δυστυχως πλεον εχετε γινει ΤΟΣΟ απαιτητικες, που οι μονοι καταλληλοι γαμπροι ειναι οι ποδοσφαιριστες,επιχειρηματιες,κληρονομοι κτλ...
Εγω προσωπικα χεστηκα για τα χρηματα, αν τα βρισκω με καποια δεν με πειραζει αν δεν εχει δευτερο στρινγκ να βαλει.
Μια συγχρονη ελληνιδα θα εκανε σχεση με εναν που παιρνει βασικο μισθο?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αν το δουμε το θεμα εντελως κυνικα ετσι ειναι. Δυστυχως πλεον εχετε γινει ΤΟΣΟ απαιτητικες, που οι μονοι καταλληλοι γαμπροι ειναι οι ποδοσφαιριστες,επιχειρηματιες,κληρονομοι κτλ...
Εγω προσωπικα χεστηκα για τα χρηματα, αν τα βρισκω με καποια δεν με πειραζει αν δεν εχει δευτερο στρινγκ να βαλει.
Μια συγχρονη ελληνιδα θα εκανε σχεση με εναν που παιρνει βασικο μισθο?
δεν αναιρεσα ΠΟΤΕ οτι εχει καριολες που κοιτανε πρωτα το αμαξι κ την τσεπη .
δεν αναιρεσα ΠΟΤΕ οτι υπαρχουν μαλακες αντρες.
μην αναιρεις οτι υπαρχουν κ νορμαλ ανθρωποι με αισθηματα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γιατί μόνο με καμμένα τα εγκεφαλικά τους κύτταρα θα ασπάζοταν τις απόψεις σου και θα έψαχναν σε μια γυναίκα κατα πόσο καλή είναι στην ποιήση ή στην φιλοσοφία.
καλα οτι πεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατιιιιιιιιιιιιιιιιι?
ψεματα λεει μηπως???????? :rolleyes:
εντελως λαθος τροπος αντιληψης του αγοραιου ερωτα σε ολες του τις μορφες....

μια απο τις οποιες μορφες ειναι φυσικα και η καθημερινη πουτανια γυρω μας....αλλα ενταξει ειπαμε εσεις στο μπου δεν ειστε πουτανες,ειστε καλα κοριτσια,δεν ειστε συμφεροντολογες,ειστε η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα,αυτες που δεν ειστε καθολου κουτσομπολες αλλα θαψατε την κοπελιτσα-παρταλω στην εκπομπη λιγο πριν και γενικα δεν τσουβαλιαζετε αλλα εκπροσωπειτε παρολαυτα  οοοοολο το γυναικειο φυλο εν ελλαδι....ετσι απο μονες σας....

υγ δεν εχω και γω περιοδο....περιμενω :grin: :grin: :grin: :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δεν αναιρεσα ΠΟΤΕ οτι εχει καριολες που κοιτανε πρωτα το αμαξι κ την τσεπη .
δεν αναιρεσα ΠΟΤΕ οτι υπαρχουν μαλακες αντρες.
μην αναιρεις οτι υπαρχουν κ νορμαλ ανθρωποι με αισθηματα.

χριστε μου δεν ειμαι καλα..

συμφωνω μαζι σου!!!!!! :o

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εισαι τελειος λαθος οι γυναικες δεν ειναι μονο για γαμησι ειναι να περνας και ωραιες στιγμες εκτος κρεβατιου
ωραιες στογμες εκτος κρεβατιου ειναι να πας για μπαλα με τους φιλους σου,να δεις τσαμπιονς λιγκ,να παιξεις προ εβο.στα προσφερει αυτα μια γυναικα?οχι.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
για σενα ανεβασμα κατηγοριας ειναι μονο η εμφανιση. Για μενα ειναι παρεα με αλλα πραγματα μαζι. Οποτε συζηταμε τσαμπα

Ρε φιλε δεν ειναι μονο η εμφανιση. Δηλαδη πρεπει να γινομαι συνεχεια αναλυτικος? Μια μορφωμενη, εμφανισιμη κοπελα δεν ψαχνει για τον μορφωμενο-εμφανισιμο απλα, ψαχνει για τον πλουσιο....
Γιατι ολη μερα η μανα της της λεει:να βρεις εναν με λεφτα να μην κουραστεις στην ζωη σου οπως εγω που πηρα τον πατερα σου....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εντελως λαθος τροπος αντιληψης του αγοραιου ερωτα σε ολες του τις μορφες....

μια απο τις οποιες μορφες ειναι φυσικα και η καθημερινη πουτανια γυρω μας....αλλα ενταξει ειπαμε εσεις στο μπου δεν ειστε πουτανες,ειστε καλα κοριτσια,δεν ειστε συμφεροντολογες,ειστε η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα,αυτες που δεν ειστε καθολου κουτσομπολες αλλα θαψατε την κοπελιτσα-παρταλω στην εκπομπη λιγο πριν και γενικα δεν τσουβαλιαζετε αλλα εκπροσωπειτε παρολαυτα  οοοοολο το γυναικειο φυλο εν ελλαδι....ετσι απο μονες σας....

υγ δεν εχω και γω περιοδο....περιμενω :grin: :grin: :grin: :grin:

σε γειωσε το γκομενακι αγαπη?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν τα βρισκω με καποια δεν με πειραζει αν δεν εχει δευτερο στρινγκ να βαλει.
γιαυτο εισαι τυπος λεμε....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραιες στογμες εκτος κρεβατιου ειναι να πας για μπαλα με τους φιλους σου,να δεις τσαμπιονς λιγκ,να παιξεις προ εβο.στα προσφερει αυτα μια γυναικα?οχι.
η γυναικα για τον αντρα μετα το  :zfuck: απλα πιανει χωρο στο κρεβατι λεμε....και στην ζωη γενικοτερα......δεν ειναι πλασμενα τα δυο φυλα για να κανουν παρεα.....μονο σεξ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μπαζολες Ελλεηνιδες...

περα απο κοντοχοντρες, ασκημες, συμφεροντολογες και σκατοχαρακτηρες ειστε πλεον ΚΑΙ φτωχες! (βλεπε ΔΝΤ)

Αρχιστε να βαφτιζετε πλεον τους δονητες σας για να παραμυθιαζεστε οτι εχετε γκομενο! Ουτε για να σας βαλουν σε κουβεντα δεν αξιζετε πια!

Παρακληση,
μην πατε να πνιγειτε ολες μαζι και γεμισουν οι θαλασσες κυτταριτιδα, θελουμε τις παραλιες καθαρες φετος το καλοκαιρι που θα ερθουν 60% περισσοτερες ρωσσιδες!

:2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

URL]]

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αυτα ειθναι τα μονα σου ενδιαφεροντα;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.366
Πόντοι
5.097

εχω και κοτερο παμε μια βολτα :grin:
με αυτα που λες τους δινω και ενα δικιο δεν ειναι μονο αυτο η ζωη και με τους φιλους περνας τελεια κανεις τρελες αλλα και με την γυναικα μπορεις να περασεις καλα σε αλλες καταστασεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μπαζολες Ελλεηνιδες...

περα απο κοντοχοντρες, ασκημες, συμφεροντολογες και σκατοχαρακτηρες ειστε πλεον ΚΑΙ φτωχες! (βλεπε ΔΝΤ)

Αρχιστε να βαφτιζετε πλεον τους δονητες σας για να παραμυθιαζεστε οτι εχετε γκομενο! Ουτε για να σας βαλουν σε κουβεντα δεν αξιζετε πια!

Παρακληση,
μην πατε να πνιγειτε ολες μαζι και γεμισουν οι θαλασσες κυτταριτιδα, θελουμε τις παραλιες καθαρες φετος το καλοκαιρι που θα ερθουν 60% περισσοτερες ρωσσιδες!

αντε αργησες και ανησυχησα......

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μπαζολες Ελλεηνιδες...

Παρακληση,

δεν πας να παιξεις σε κανα βιντεακι του μαυρου θανατου?
εχεις μελλον εκει λεμεεεεεε! :P
ναι ρε σιλβα.....τι αλλα νεα; :grin: :grin:

μη μασας ρε.
γραψτην! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom