loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Μη με κοιτάς έτσι, ματιάζομαι
Μη με κοιτάς έτσι, ματιάζομαι
οχι....ετσι σας θελουμε..
http://[URL unfurl="true"]www.pic4ever.com/images/2i8d4ao.gif[/img[/URL]]
[/quote]μπα σε καο σου με αυτα τα εμοτικο.
ωραιοοοος.ε ναι, το ελληνικο μουνι θελει και κουβεντα να το ψηνεις καθημερινα και να σε θεωρει και ανωτερο για να σου στεκεται οπως πρεπει και να γαμιεται οπως πρεπει.
Ειδικα το σωστο μουνι ειναι και ανεξαρτητο συνηθως και δε τη τουμπαρεις με τα λεφτα του ταξι η ενα πιατο φαι.
Το να περιοριζεις τις ορεξεις σου σε συγκεκριμμενο ταργκετ γκρουπ ειναι η αδυναμια σου να ψησεις κατι που ξερει περισσοτερες λεξεις απο τις "πουτο & χουρο" και η δυναμη σου πανω σε ανθρωπους που εχουν ελλειψη απο βασικες αναγκες καταρχην, ωστε ναρθεις εσυ να ταϊσεις το ζωντανο με ανταλλαγμα τη μοστρα.
και τελος, οσο και να θελεις να το κρυψεις ελληναρα μου [size=70pt]ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΤΗ "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ" ΣΟΥ, ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. [/size]
μήπως έτσι καλύτερα?
η χοντρή επειδή δεν ξερει πότε θα ξαναγαμηθεί θα σου κάνει το καλύτερο κρεββάτι εβερ
που τα βρισκεις αυτα;πειτε μου κ μενα!!!!!!αα οχι οχι το βρηκα καλύτερα έτσι
που τα βρισκεις αυτα;πειτε μου κ μενα!!!!!!
μας φωτισες.στο ιντερνετ σκορπια
Σωστό!
Και λόγω ανασφάλειας θα έλεγα...
Και νεκρούς ανασταίνει...
μας φωτισες.
λες να δοκιμασω?η χοντρή επειδή δεν ξερει πότε θα ξαναγαμηθεί θα σου κάνει το καλύτερο κρεββάτι εβερ
εσύ που τα βρίσκεις τα εμοτικον?
πάντως γενικά με κοπέλες που συζητάω, λίγες είναι αυτές που τα κάνουν ολα στο κρεββάτι και τολμανε να δοκιμάσουν
Κακώς...ειδικά μέσα σε σχέση πρέπει να τολμάς...
σε λιγο καιρο μονο με τον δονητη τους θα το κανουν.Αν και μου φαίνεται ότι μάλλον εκτός σχέσης τα δοκιμάζουν...
πάντως γενικά με κοπέλες που συζητάω, λίγες είναι αυτές που τα κάνουν ολα στο κρεββάτι και τολμανε να δοκιμάσουν
Κακώς...ειδικά μέσα σε σχέση πρέπει να τολμάς...