LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Πωπω παίχτη καρφώθηκεςκαταρχην εσεις δεν εχετε αυτοπεποιθηση.κατι που στο σεξ ειναι καταστροφικο.
Πωπω παίχτη καρφώθηκεςκαταρχην εσεις δεν εχετε αυτοπεποιθηση.κατι που στο σεξ ειναι καταστροφικο.
απο σταφυλι ρε λιγουρετι ρογα ειναι αυτη
μαλιστα το καταλαβες?μας καθονται αλλα ειναι φολες ρε τυπε.ασε εχω σπαστει αγρια.καλομαθα και με τις σλαβες και τωρα το ελληνικο μουνι μου φαινεται σαπιο. :-
καλα μη το λες.....οχι να μαθετε να το κανετε θελουμε.οχι να κανετε αγγαρεια.παρτε το χαμπαρι δεν θα ερθει ο χιου τζακμαν να σας γαμησει για να περιμενετε αυτον να το ευχαριστηθειτε.
ολες ειστε ετσι.δεν μπορει στις 12 οι 11 να ειναι ξενερωτες.και απο τις 4 ξενες και οι 4 να ειναι ερωτικες μηχανες.καταρχην εσεις δεν εχετε αυτοπεποιθηση.κατι που στο σεξ ειναι καταστροφικο.
τι καρφωθηκα ρε τυπε ξερεις τι ειναι να ξαπλωνεις με γκομενα 1,70 και 60 κιλα και να σου λεει κλεισε το φως να μην με δεις γιατι εχω κοιλιτσα?και εντωμεταξυ πλακα η γκομενα.σε ολους θα εχει τυχει κατι τετοιο.Πωπω παίχτη καρφώθηκες
αυτα μας τα παν και αλλες μαντμαζελ.τι να σου πω, το μόνο που ξέρω είναι πως λειτουργω εγώ σε αυτό το θέμα, όταν κάποιον τον γουστάρω πολύκαι έιμαι μαζί του στο κρεββάτι το τελευταιο πράγμα που θα σκεφτω είναι το πως δείχνω,αλλά τοπως θα περάσουμε κι οι δύο καλα
ψηνεις κατασταση με χιου ζωντοβολο?καλα μη το λες.....
τι καρφωθηκα ρε τυπε ξερεις τι ειναι να ξαπλωνεις με γκομενα 1,70 και 60 κιλα και να σου λεει κλεισε το φως να μην με δεις γιατι εχω κοιλιτσα?και εντωμεταξυ πλακα η γκομενα.σε ολους θα εχει τυχει κατι τετοιο.
με θελει αλλα με παντρεμενους /δεσμευμενους δε παω.ψηνεις κατασταση με χιου ζωντοβολο?
Καλά δεν παίζει αυτό που λες.τι καρφωθηκα ρε τυπε ξερεις τι ειναι να ξαπλωνεις με γκομενα 1,70 και 60 κιλα και να σου λεει κλεισε το φως να μην με δεις γιατι εχω κοιλιτσα?και εντωμεταξυ πλακα η γκομενα.σε ολους θα εχει τυχει κατι τετοιο.
Καλά δεν παίζει αυτό που λες.
Για να σκέφτεται την κοιλίτσα της όταν πέφτετε στο κρεβάτι κάτι κάνεις λάθος
μην χασει το φως του ο ανθρωπος απο το λιποςε τότε βρες γκόμενα χοντρή, θα το κλείσεις απο μόνος σου το φως
αυτο φοβαμαι αν μου λεει η αδυνατη ετσι η χοντρη τι θα κανει θα με σκεπασει με καμια κουβερτα και θα κανε τρυπα για να προεξεχει ο πουτσοτριγκο?ε τότε βρες γκόμενα χοντρή, θα το κλείσεις απο μόνος σου το φως
Μη με κοιτάς έτσι, ματιάζομαι
Καλά δεν παίζει αυτό που λες.
Για να σκέφτεται την κοιλίτσα της όταν πέφτετε στο κρεβάτι κάτι κάνεις λάθος
αυτο φοβαμαι αν μου λεει η αδυνατη ετσι η χοντρη τι θα κανει θα με σκεπασει με καμια κουβερτα και θα κανε τρυπα για να προεξεχει ο πουτσοτριγκο?
μας καθονται αλλα ειναι φολες ρε τυπε.ασε εχω σπαστει αγρια.καλομαθα και με τις σλαβες και τωρα το ελληνικο μουνι μου φαινεται σαπιο. :-
ε ναι, το ελληνικο μουνι θελει και κουβεντα να το ψηνεις καθημερινα και να σε θεωρει και ανωτερο για να σου στεκεται οπως πρεπει και να γαμιεται οπως πρεπει.
Ειδικα το σωστο μουνι ειναι και ανεξαρτητο συνηθως και δε τη τουμπαρεις με τα λεφτα του ταξι η ενα πιατο φαι.
Το να περιοριζεις τις ορεξεις σου σε συγκεκριμμενο ταργκετ γκρουπ ειναι η αδυναμια σου να ψησεις κατι που ξερει περισσοτερες λεξεις απο τις "πουτο & χουρο" και η δυναμη σου πανω σε ανθρωπους που εχουν ελλειψη απο βασικες αναγκες καταρχην, ωστε ναρθεις εσυ να ταϊσεις το ζωντανο με ανταλλαγμα τη μοστρα.
και τελος, οσο και να θελεις να το κρυψεις ελληναρα μου [size=70pt]ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΤΗ "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ" ΣΟΥ, ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. [/size]