Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 582 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.981

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μας καθονται αλλα ειναι φολες ρε τυπε.ασε εχω σπαστει αγρια.καλομαθα και με τις σλαβες και τωρα το ελληνικο μουνι μου φαινεται σαπιο. :-
μαλιστα το καταλαβες?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι να μαθετε να το κανετε θελουμε.οχι να κανετε αγγαρεια.παρτε το χαμπαρι δεν θα ερθει ο χιου τζακμαν να σας γαμησει για να περιμενετε αυτον να το ευχαριστηθειτε.
καλα μη το λες.....

και περαν τουτου παλαμακια με ενα χερι δε χτυπας...
η γκομενα οταν γουσταρει γαμιεται καλα...
οταν δε γουσταρει ειναι ξενερωτη,αρα καπου φταιει κ ο παρτενερ.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
ολες ειστε ετσι.δεν μπορει στις 12 οι 11 να ειναι ξενερωτες.και απο τις 4 ξενες και οι 4 να ειναι ερωτικες μηχανες.καταρχην εσεις δεν εχετε αυτοπεποιθηση.κατι που στο σεξ ειναι καταστροφικο.

τι να σου πω, το μόνο που ξέρω είναι πως λειτουργω εγώ σε αυτό το θέμα, όταν κάποιον τον γουστάρω πολύκαι έιμαι μαζί του στο κρεββάτι το τελευταιο πράγμα που θα σκεφτω είναι το πως δείχνω,αλλά τοπως θα περάσουμε κι οι δύο καλα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πωπω παίχτη καρφώθηκες
τι καρφωθηκα ρε τυπε ξερεις τι ειναι να ξαπλωνεις με γκομενα 1,70 και 60 κιλα και να σου λεει κλεισε το φως να μην με δεις γιατι εχω κοιλιτσα?και εντωμεταξυ πλακα η γκομενα.σε ολους θα εχει τυχει κατι τετοιο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι να σου πω, το μόνο που ξέρω είναι πως λειτουργω εγώ σε αυτό το θέμα, όταν κάποιον τον γουστάρω πολύκαι έιμαι μαζί του στο κρεββάτι το τελευταιο πράγμα που θα σκεφτω είναι το πως δείχνω,αλλά τοπως θα περάσουμε κι οι δύο καλα
αυτα μας τα παν και αλλες μαντμαζελ.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
τι καρφωθηκα ρε τυπε ξερεις τι ειναι να ξαπλωνεις με γκομενα 1,70 και 60 κιλα και να σου λεει κλεισε το φως να μην με δεις γιατι εχω κοιλιτσα?και εντωμεταξυ πλακα η γκομενα.σε ολους θα εχει τυχει κατι τετοιο.

ε τότε βρες γκόμενα χοντρή, θα το κλείσεις απο μόνος σου το φως
:2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καλά δεν παίζει αυτό που λες.
Για να σκέφτεται την κοιλίτσα της όταν πέφτετε στο κρεβάτι κάτι κάνεις λάθος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ε τότε βρες γκόμενα χοντρή, θα το κλείσεις απο μόνος σου το φως
:2funny: :2funny: :2funny:
αυτο φοβαμαι αν μου λεει η αδυνατη ετσι η χοντρη τι θα κανει θα με σκεπασει με καμια κουβερτα και θα κανε τρυπα για να προεξεχει ο πουτσοτριγκο?

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
αυτο φοβαμαι αν μου λεει η αδυνατη ετσι η χοντρη τι θα κανει θα με σκεπασει με καμια κουβερτα και θα κανε τρυπα για να προεξεχει ο πουτσοτριγκο?

η χοντρή επειδή δεν ξερει πότε θα ξαναγαμηθεί θα σου κάνει το καλύτερο κρεββάτι εβερ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μας καθονται αλλα ειναι φολες ρε τυπε.ασε εχω σπαστει αγρια.καλομαθα και με τις σλαβες και τωρα το ελληνικο μουνι μου φαινεται σαπιο. :-

ε ναι, το ελληνικο μουνι θελει και κουβεντα να το ψηνεις καθημερινα και να σε θεωρει και ανωτερο για να σου στεκεται οπως πρεπει και να γαμιεται οπως πρεπει.
Ειδικα το σωστο μουνι ειναι και ανεξαρτητο συνηθως και δε τη τουμπαρεις με τα λεφτα του ταξι η ενα πιατο φαι.
Το να περιοριζεις τις ορεξεις σου σε συγκεκριμμενο ταργκετ γκρουπ ειναι η αδυναμια σου να ψησεις κατι που ξερει περισσοτερες λεξεις απο τις "πουτο & χουρο" και η δυναμη σου πανω σε ανθρωπους που εχουν ελλειψη απο βασικες αναγκες καταρχην, ωστε ναρθεις εσυ να ταϊσεις το ζωντανο με ανταλλαγμα τη μοστρα.

και τελος, οσο και να θελεις να το κρυψεις ελληναρα μου [size=70pt]ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΤΗ "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ" ΣΟΥ, ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. [/size]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ε ναι, το ελληνικο μουνι θελει και κουβεντα να το ψηνεις καθημερινα και να σε θεωρει και ανωτερο για να σου στεκεται οπως πρεπει και να γαμιεται οπως πρεπει.
Ειδικα το σωστο μουνι ειναι και ανεξαρτητο συνηθως και δε τη τουμπαρεις με τα λεφτα του ταξι η ενα πιατο φαι.
Το να περιοριζεις τις ορεξεις σου σε συγκεκριμμενο ταργκετ γκρουπ ειναι η αδυναμια σου να ψησεις κατι που ξερει περισσοτερες λεξεις απο τις "πουτο & χουρο" και η δυναμη σου πανω σε ανθρωπους που εχουν ελλειψη απο βασικες αναγκες καταρχην, ωστε ναρθεις εσυ να ταϊσεις το ζωντανο με ανταλλαγμα τη μοστρα.

και τελος, οσο και να θελεις να το κρυψεις ελληναρα μου [size=70pt]ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΤΗ "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ" ΣΟΥ, ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. [/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom