on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Αφού ΕΙΣΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ...γιατί δεν προσπαθείς να το κρύψεις...? Εγώ στη θέση σου..δεν θα καμάρωνα...
Φιλάκια...πρέπει να δουλέψω να θρέψω τις ελλεηνίδες....
Αφού ΕΙΣΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ...γιατί δεν προσπαθείς να το κρύψεις...? Εγώ στη θέση σου..δεν θα καμάρωνα...
Φιλάκια...πρέπει να δουλέψω να θρέψω τις ελλεηνίδες....
έτςςςς, οι καργιόλες, αντί να μένουν στην κουζίνα τους να μαγειρεύουν και να σιδερώνουν κάνα σώβρακο θέλουν μεγαλεία και να δουλεύουν, ουστ μωρή, είχες μπίζνες σκέτζουλ και στο χωριό σου?
κοτόπουλο με κάρι και περιμένω υπομονετικά να βρω γκόμενο να του σιδερώνω τα σώβρακα
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
Μεχρι και εκει καλυτερες ειναι.... δεν με απασχολουν οι ελλεινιδες, αλλα δεν μπορω να διαβαζω μαλακιες.
αποκλειεται
η σεξουλα δεν κοβει ποτε το σεξακι
μαλλον εισαι αρρωστη :-
ρε πουλακι μου, αγγελοκρουστηκες?
ειπε καμια μας να μας προτιμήσεις?
κανε αυτο που νομιζεις σωστο αλλα μη μας πρηζεις τα @@ για το ποσο καλη ειναι η επιλογη σου και ποσο σκατα ειμαστε εμεις
Κι εγω δεν γουσταρω ελληναραδες λεβεντομαλάκες αλλα δεν καθομαι να στο λεω πρωι-μεσημερι-βραδυ σαν να γραφω τιμωρια...
(για το κοτοπουλο)
να φερω κανα σεντονι? ειχαμε απανωτα μιτινγκς σημερα και δεν προλαβα
την επομενη φορα καντο με μπολντ και με κοκκινο χρωμα, μπας και το πιστεψεις
ρε πουλακι μου, αγγελοκρουστηκες?
ειπε καμια μας να μας προτιμήσεις?
κανε αυτο που νομιζεις σωστο αλλα μη μας πρηζεις τα @@ για το ποσο καλη ειναι η επιλογη σου και ποσο σκατα ειμαστε εμεις
Κι εγω δεν γουσταρω ελληναραδες λεβεντομαλάκες αλλα δεν καθομαι να στο λεω πρωι-μεσημερι-βραδυ σαν να γραφω τιμωρια...
αγκαλιτσα στην σεξουλα
ρε πουλακι μου, αγγελοκρουστηκες....
τιμωρια...
αν σε χιουμοριστικα ποστ απαντας με τοσο μενος,
σορρυ που θα στο πω... αλλα εισαι τελείως καμμένος
Για μετρα...6 χρονια μαζι του, τον τελευταιο επαιζε μπαλα και μαζι μου. Ηταν μπερδεμενη η κοπελα.
Δεν εχω κανει καμια επιλογη. Για προσεξε πως μιλας γιατι δεν με ξερεις προσωπικα.
τι είναι το +8??????
ε???
Κοτοπουλο με καρυ ακουσα....... η σπεσιαλιτε μου!
Δεν το κανω ομως spicy. Απλα εχει την γευση του καρυ μαζι με την σουπα!
Απλα...........ΤΕΛΕΙΟ!
Για μετρα...6 χρονια μαζι του, τον τελευταιο επαιζε μπαλα και μαζι μου. Ηταν μπερδεμενη η κοπελα.
(πάρε στρεγνωτήριο, μιλάμε σε μια ώρα τα έχεις αχνιστά, ούτε σίδερο ούτε τίποτα :-* :-* )
κοτόπουλο με κάρι και περιμένω υπομονετικά να βρω γκόμενο να του σιδερώνω τα σώβρακα