Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
λοιπον καριες, μαζι με την ελληνικη οικονομια χρεωκοπησε και το ελλ(ε)ηνικο μουνι σας!

...πάντως μια γνωστή μου ελλεηνίδα τη ρώτησα πως πάει από sex (δεν έχει σχέση) και μου απάντησε πως έχει δονητή..... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καλώς τον νταλικέρη...που ήσουν πασά μου τόσες ώρες ?

*θα ελπίζω..κ στην 2α παρουσία...κ σε οτι μ'αρεσει...

ποτε δεν απαρνιεμαι τον φορτηγατζη που εχω μεσα μου (μισο να φτυσω, χρρρ φτου)

*πιο πιθανο ειναι αυτο, παρα το να ηρεμησω  :sunglasses: :sunglasses:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ο καθενας μας γαμιεται με οοποιον γουσταρει. ειμαστε οι επιλογες μας. αν δεν αρεσουν οι επιλογες μου στον διπλανο μου, για ποιο λογο να με ενδιαφερει ή να με χαλασει? ποτε μη σωσει! ειμαι εγω κι ο ανθρωπος μου ευτυχισμενοι? αν ναι, να πανε ολοι οσοι κρινουν στο διαολο κι ακομα παραπερα... εγω γουσταααααααρω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αφου ειστε ευτυχισμενες γιατι γαμιεστε και με αλλους ταυτοχρονα, που σας δινουν αυτα που σας λειπουν απο τους γκομενους σας?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
τελικα τι τρέχει επιτελους μ αυτες τις ελλεινίδες?

μηπως τη βρίσκουν μεταξυ τους, γι αυτο δεν καθονται στους λεβέντες?

Τον πουτσο  μου τον εχω για γυναικες της προκοπης. Στα αρχιδια μας τι κανετε μεταξυ σας. Τα κοροιδα πεθανανε!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
λοιπον καριες, μαζι με την ελληνικη οικονομια χρεωκοπησε και το ελλ(ε)ηνικο μουνι σας! κανεις δε το γαμαει! γιαυτο μαζευεστε στα νετ, φειςμπουκ και λοιπες  :jerking: δε ξερετε πλεον με τη να ασχοληθειτε! μα που πηγαν ξαφνικα ολοι οι   :bigdick:ανδρες :o αυτοι που πριν 10-15 χρονια σας εκαναν τα εξοδα (μπουζουκια, μπαρακια, εκδρομες,πιστωτικες για ψωνια) αληθεια που πηγαν? 

Διορθωση, γαμανε τα πακια.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τον πουτσο  μου τον εχω για γυναικες της προκοπης. Στα αρχιδια μας τι κανετε μεταξυ σας. Τα κοροιδα πεθανανε!

αν σε χιουμοριστικα ποστ απαντας με τοσο μενος,
σορρυ που θα στο πω... αλλα εισαι τελείως καμμένος

Επισκέπτης
Αφου ειστε ευτυχισμενες γιατι γαμιεστε και με αλλους ταυτοχρονα, που σας δινουν αυτα που σας λειπουν απο τους γκομενους σας?

1ο δειγμα

2ο δειγμα

Διορθωση, γαμανε τα πακια.

καλα αυτο ειναι απο μονο του μια κατηγορια!!

*εισαι τοοοοσο πικραμενος και στο εχω ξαναπει, που ολες πουτανες τις βλεπεις!
κι εκτος αυτου, εισαι και ρατσιστης! ουυυστ λεμε  :jerking: :jerking:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
αν σε χιουμοριστικα ποστ απαντας με τοσο μενος,
σορρυ που θα στο πω... αλλα εισαι τελείως καμμένος

Καμμενος ημουν οταν ασχολιομουν με την καθε καριολα. Γαμω το φεμινισμο σας τα γαμησατε ολα. Σχεσεις, οικογενεια, τα παντα, και κανετε και πλακα μετα.

1ο δειγμα

2ο δειγμα

καλα αυτο ειναι απο μονο του μια κατηγορια!!

*εισαι τοοοοσο πικραμενος και στο εχω ξαναπει, που ολες πουτανες τις βλεπεις!
κι εκτος αυτου, εισαι και ρατσιστης! ουυυστ λεμε  :jerking: :jerking:

Τις ιεροδουλες δεν τις θεωρω πουτανες. Δυστυχως οι πουτανες ειναι εξω απο τα μπουρδελα. Εχουν δει πολλα τα ματια μου....
Ρατσιστης? Ζω σε μια χωρα που θα δεις ολους τους λαους της γης. Αλλα δεν ηρθαν εδω με το ετσι θελω. Ηρθαν νομιμα. Εσενα σου αρεσει να μην ξερεις ο καθε λαθρομεταναστης τι ρολο βαραει, αν εχει ασθενειες κτλ?
ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καμμενος ημουν οταν ασχολιομουν με την καθε καριολα. Γαμω το φεμινισμο σας τα γαμησατε ολα. Σχεσεις, οικογενεια, τα παντα, και κανετε και πλακα μετα.

έτςςςς, οι καργιόλες, αντί να μένουν στην κουζίνα τους να μαγειρεύουν και να σιδερώνουν κάνα σώβρακο θέλουν μεγαλεία και να δουλεύουν, ουστ μωρή, είχες μπίζνες σκέτζουλ και στο χωριό σου?  :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Τις ιεροδουλες δεν τις θεωρω πουτανες. Δυστυχως οι πουτανες ειναι εξω απο τα μπουρδελα. Εχουν δει πολλα τα ματια μου....
ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ:

καλα..... ποσες φορες τα χουμε ακουσει αυτα.....
βαλε ενα ποτάκι και χαλάρωσε....
παρε την ανατολικια σου και πες τις να σου παρει καμια πιπα..

αν εξακολουθησεις να σκεφτεσαι παλι τις ελλεινιδες τοτε δεν εχεις γιατρειά...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εσείς φταίτε εσείιιις που τις αφήσατε να πάρουν αέρα, καθίστε φάτε τα σκατά τώρα  :rockon:

Επισκέπτης

Αφού ΕΙΣΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ...γιατί δεν προσπαθείς να το κρύψεις...? Εγώ στη θέση σου..δεν θα καμάρωνα...

Φιλάκια...πρέπει να δουλέψω να θρέψω τις ελλεηνίδες....

Επισκέπτης
έτςςςς, οι καργιόλες, αντί να μένουν στην κουζίνα τους να μαγειρεύουν και να σιδερώνουν κάνα σώβρακο θέλουν μεγαλεία και να δουλεύουν, ουστ μωρή, είχες μπίζνες σκέτζουλ και στο χωριό σου?  :2funny:

τι φαι εκανες σημερα μωρη μπεκατσα?  :s&m_2:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
καλα..... ποσες φορες τα χουμε ακουσει αυτα.....
βαλε ενα ποτάκι και χαλάρωσε....
παρε την ανατολικια σου και πες τις να σου παρει καμια πιπα..

αν εξακολουθησεις να σκεφτεσαι παλι τις ελλεινιδες τοτε δεν εχεις γιατρειά...

Μεχρι και εκει καλυτερες ειναι.... δεν με απασχολουν οι ελλεινιδες, αλλα δεν μπορω να διαβαζω μαλακιες.

Αφού ΕΙΣΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ...γιατί δεν προσπαθείς να το κρύψεις...? Εγώ στη θέση σου..δεν θα καμάρωνα...

Φιλάκια...πρέπει να δουλέψω να θρέψω τις ελλεηνίδες....

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom