madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μην ανησυχεις, τα εχουμε γραψει αλλου. Βλεπε "Ρωσιδα στην Ελλαδα".
Μην ανησυχεις, τα εχουμε γραψει αλλου. Βλεπε "Ρωσιδα στην Ελλαδα".
παλι καλα....παραμονευουν να σας μουταρουν αμα μπειτε.... ;)εκει δεν εχω μπει ακομα
μεσα σου την ειχες για τον πεουλα...ετσι τυπε μου;Πιστευω οι Ελληνιδες αμα θελησουν κανουν το καλυτερο γαμησι, απο πολλες αλλες γυναικες, ξενων εθνικοτητων που ανοιγονται διαφοαρα θρεντ και υμνουν τις ξενες.Απλως η Ελληνιδα θελει το κουμπι της και να τις παιξεις θεατρο λιγο....ειχα επι σειρα ετων γκομενα Ελληνιδα που δουλευε σε μαγαζι-ποταδικο και ηταν πλαι μου,κανοντας μου τα καλυτερα γαμησια.. γιατι τις εδειχνα εξωτερικο σεβασμο...ασχετα με το τι πιστευα μεσα μου.
Μολις εγινες μαγος!!!μεσα σου την ειχες για τον πεουλα...ετσι τυπε μου;
παλι καλα....παραμονευουν να σας μουταρουν αμα μπειτε.... ;)
με περηφανια;αμα ημουν ρωσιδα θα εμπενα
πολυ τιμητικο...Πιστευω οι Ελληνιδες αμα θελησουν κανουν το καλυτερο γαμησι, απο πολλες αλλες γυναικες, ξενων εθνικοτητων που ανοιγονται διαφοαρα θρεντ και υμνουν τις ξενες.Απλως η Ελληνιδα θελει το κουμπι της και να τις παιξεις θεατρο λιγο....ειχα επι σειρα ετων γκομενα Ελληνιδα που δουλευε σε μαγαζι-ποταδικο και ηταν πλαι μου,κανοντας μου τα καλυτερα γαμησια.. γιατι τις εδειχνα εξωτερικο σεβασμο...ασχετα με το τι πιστευα μεσα μου.
με περηφανια;
πολυ τιμητικο...
μην γαματε και τα ασματα...μαγκες λεει....σαν τον παιχτουρα δλδ....γιατι ειρωνευεσαι καλε;; εδω μιλάμε για μια ξεκαθαρη ομολογια της ρήσης η αν μη τι αλλο του λαικού άσματος... "οι αντρες δεν υπαρχουν πια τους πατησε το τραίνο..." ;)
Ναι να φαρδυνει κι αλλο το ....αχλαδι... για να εχουμε εμεις οι υπολοιποι να λεμε!Να παει πρωτα Πασχαs και μετα το ...ξανα-ανασταινουμε το θεμα
μην γαματε και τα ασματα...μαγκες λεει....σαν τον παιχτουρα δλδ....
ε μωρε και συ....ευτελες το μουνι της αλληνης;Ασε με ρε τζι ελ να γαμησω και εγω κατι. Εμπάργκο μου βάζεις;
Ο παίχτουρας δεν είναι μάγκας είπαμε. Είναι ο ορισμός του ανθρώπου που φέρεται πουστικα για να κερδίσει κατι ευτελές
Πιστευω οι Ελληνιδες αμα θελησουν κανουν το καλυτερο γαμησι, απο πολλες αλλες γυναικες, ξενων εθνικοτητων που ανοιγονται διαφοαρα θρεντ και υμνουν τις ξενες.Απλως η Ελληνιδα θελει το κουμπι της και να τις παιξεις θεατρο λιγο....ειχα επι σειρα ετων γκομενα Ελληνιδα που δουλευε σε μαγαζι-ποταδικο και ηταν πλαι μου,κανοντας μου τα καλυτερα γαμησια.. γιατι τις εδειχνα εξωτερικο σεβασμο...ασχετα με το τι πιστευα μεσα μου.
ε μωρε και συ....ευτελες το μουνι της αλληνης;
Και αυτό με βολέυει που είπες... αν εχουμε ενα ευτελές μουνι σκέψου τι πουτσος το γαμει..