Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μην ανησυχεις, τα εχουμε γραψει αλλου. Βλεπε "Ρωσιδα στην Ελλαδα".

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επιτέλους αναστήθησε το ελλεηνοθρεντ :rockon: :rockon:

Suicide.gif

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πιστευω οι Ελληνιδες αμα θελησουν κανουν το καλυτερο γαμησι, απο πολλες αλλες γυναικες, ξενων εθνικοτητων που ανοιγονται διαφοαρα θρεντ και υμνουν τις ξενες.Απλως η Ελληνιδα θελει το κουμπι της και να τις παιξεις θεατρο λιγο....ειχα επι σειρα ετων γκομενα Ελληνιδα που δουλευε σε μαγαζι-ποταδικο και ηταν πλαι μου,κανοντας μου τα καλυτερα γαμησια.. γιατι τις εδειχνα εξωτερικο σεβασμο...ασχετα με το τι πιστευα μεσα μου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πιστευω οι Ελληνιδες αμα θελησουν κανουν το καλυτερο γαμησι, απο πολλες αλλες γυναικες, ξενων εθνικοτητων που ανοιγονται διαφοαρα θρεντ και υμνουν τις ξενες.Απλως η Ελληνιδα θελει το κουμπι της και να τις παιξεις θεατρο λιγο....ειχα επι σειρα ετων γκομενα Ελληνιδα που δουλευε σε μαγαζι-ποταδικο και ηταν πλαι μου,κανοντας μου τα καλυτερα γαμησια.. γιατι τις εδειχνα εξωτερικο σεβασμο...ασχετα με το τι πιστευα μεσα μου.
μεσα σου την ειχες για τον πεουλα...ετσι τυπε μου; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πολυ τιμητικο...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Να παει  πρωτα Πασχαs  και μετα το ...ξανα-ανασταινουμε το θεμα
Να χωνεψουμε ντε το μελομακαρονο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

γιατι ειρωνευεσαι καλε;; εδω μιλάμε για μια ξεκαθαρη ομολογια της ρήσης η αν μη τι αλλο του λαικού άσματος... "οι αντρες δεν υπαρχουν πια τους πατησε το τραίνο..." :grin: ;) :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατι ειρωνευεσαι καλε;; εδω μιλάμε για μια ξεκαθαρη ομολογια της ρήσης η αν μη τι αλλο του λαικού άσματος... "οι αντρες δεν υπαρχουν πια τους πατησε το τραίνο..." :grin: ;) :rolleyes:
μην γαματε και τα ασματα...μαγκες λεει....σαν τον παιχτουρα δλδ.... :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
μην γαματε και τα ασματα...μαγκες λεει....σαν τον παιχτουρα δλδ.... :sunglasses:

Ασε με ρε τζι ελ να γαμησω και εγω κατι. Εμπάργκο μου βάζεις; :boobies: :boobies: :boobies:
Ο παίχτουρας δεν είναι μάγκας είπαμε. Είναι ο ορισμός του ανθρώπου που φέρεται πουστικα για να κερδίσει κατι ευτελές  :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ασε με ρε τζι ελ να γαμησω και εγω κατι. Εμπάργκο μου βάζεις; :boobies: :boobies: :boobies:
Ο παίχτουρας δεν είναι μάγκας είπαμε. Είναι ο ορισμός του ανθρώπου που φέρεται πουστικα για να κερδίσει κατι ευτελές  :grin: :grin: :grin:
ε μωρε και συ....ευτελες το μουνι της αλληνης; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Και εγω εχω κανει καλο γαμησι με ελληνιδα. Αλλα εχω κανει ακομα καλυτερο με αλλοδαπη.
Παραμυθι εγω δεν πουλαω για να γαμησω. Αμα γουσταρω καποια το δειχνω. Αμα μου ειναι αδιαφορη επισης το δειχνω. Αν τωρα που ειναι εντελως αντιπαθητικη, εκει δινω ρεσιταλ. Προτιμω να πληρωσω για σεξ, παρα τα σπαω τα αρχιδια μου. Δεν παρακαλαω καμια. Οποια με γουσταρει γαμιεται μαζι μου.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Και αυτό με βολέυει που είπες... αν εχουμε ενα ευτελές μουνι σκέψου τι πουτσος το γαμει.. :grin:

Το ευτελες μουνι δεν εχει τοση πολυ ζητηση πια... εχουμε δει με ποιους γαμιεστε. Με κατι απομιμησεις ανθρωπων, που μοιαζουν να εχουν μεινει πισω σε εξελιξη συμφωνα με τον Δαρβινο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom