anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 506
Ρε ρωσιδες και παλι ρωσιδες,βρηκαμε την υγεια μας εδω στην ελλαδα απο τοτε που ηρθαν!!!!!!
...Κάτι ξέρεις εσύ ρε παλικάρι...Μπράβο...
Ρε ρωσιδες και παλι ρωσιδες,βρηκαμε την υγεια μας εδω στην ελλαδα απο τοτε που ηρθαν!!!!!!
ειναι πολλες
...ΔΩΣΤΕ ΡΩΣΙΔΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ...
Η μεσαία μοιάζει πάρα μα πάρα πολύ με την...Σεξούλα!!!
...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...είναι από ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ...
νομιζω οτι δεν ειναι ετσι απλα κανεις δεν θελει να κανει πισω η να χαμηλωσει λιγο τα θελω του κ αυτο ειναι λαθος ολοι πρεπει να υποχορουνε που κ που κ αυτο ειναι που ππολοι δεν καταλαβαινουνναι, αλλα για να τους βρεις ειναι σαν ψαχνεις βελονα στ'αχυρα
ναι, αλλα για να τους βρεις ειναι σαν ψαχνεις βελονα στ'αχυρα
δεν ειναι θεμα αντιπαθειας αλλα οπως κ να το κανουμε πολλες συμπεριφορες ενοχλουν κ δεν ειναι μονο απο μερος γυναικων αλλα κ αντρων κ σιγουρα εχεις πολλα να πεις για αντρες αλλα εισαι σιγουρη οτι δεν εχεις να πεις κ για γυνεκες?γιατι αντιπαθειτε τοσο τις ελληνιδες;
Aκόμα να το ξεκινήσουμε το φροντιστήριο;νομιζω οτι δεν ειναι ετσι απλα κανεις δεν θελει να κανει πισω η να χαμηλωσει λιγο τα θελω του κ αυτο ειναι λαθος ολοι πρεπει να υποχορουνε που κ που κ αυτο ειναι που ππολοι δεν καταλαβαινουν
ναι, αλλα για να τους βρεις ειναι σαν ψαχνεις βελονα στ'αχυρα
Η μεσαία μοιάζει πάρα μα πάρα πολύ με την...Σεξούλα!!!
Στο νιάτο της.....
Σεξούλα μου......
που ξερω? μα πριν λιγο εγραψες τη γενικευση σου. τωρα σου κακοφαινεται που λεω οτι γενικευεις?
ειναι οπαδος της ΠΠαπιας αιρεσης αυτη τυπε... δε βρισκεις ακρη...
δεν ειναι θεμα αντιπαθειας αλλα οπως κ να το κανουμε πολλες συμπεριφορες ενοχλουν κ δεν ειναι μονο απο μερος γυναικων αλλα κ αντρων κ σιγουρα εχεις πολλα να πεις για αντρες αλλα εισαι σιγουρη οτι δεν εχεις να πεις κ για γυνεκες?
τις κυνηγανε να τις βαρεσουνε?εγω παντως εχω δει οτι αρκετοι κυνηγατε τις ελληνιδες...οποτε δε ξερω τι λετε εσεις