Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλα σορρυ κιολας αλλα σιγα τα ωα που επρεπε να γινει κ 10χλμ ποστ

ασε που ητο κ ευγενικη η απαντηση της.. του ειπε κ "συγγνωμη..."

δλδ αυτή είναι χυλόπιτα ζεστή. φαντάσου να ήταν κρύα και ξινή// θα τους καθόταν στο λαιμό.

εγώ βλέπω γνωστές να κάνουν τα ίδια επειδή είδαν ότι είναι αρεστές.
τελικά εμείς τις δίνουμε αξία. :cheesy:
εμείς πρέπει να τις επαναφέρουμε.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δλδ αυτή είναι χυλόπιτα ζεστή. φαντάσου να ήταν κρύα και ξινή// θα τους καθόταν στο λαιμό.

εγώ βλέπω γνωστές να κάνουν τα ίδια επειδή είδαν ότι είναι αρεστές.
τελικά εμείς τις δίνουμε αξία. :cheesy:
εμείς πρέπει να τις επαναφέρουμε.

οτι κ να κανουμε εμεις,θα υπαρχουν 3231312312321 μουνοδουλοι που θα τις κανουν 'θεες'..
εχω εναν συναδελφο που του λεει:'θελω να κανω ερωτα με τον πρωην για αλλαγη,βαρεθηκα ολο τα ιδια' κ το δεχθηκε ο ελλεινας..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά εντάξει, μην τα ακούσει τώρα η Bite για όλη τη λαλακία που δέρνει τις ελεεινίδες!

Πάντως Bite χειρότερο είναι να ρίχνεις πίκρα (και απανθρωπιά) στον άλλο με το γάντι και με το "συγνώμη". Πιό πούστικο κάνει.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το να δίνεις ακόμη  σημασία σε γυναίκες με τέτοιες συμπεριφορές είναι λάθος

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν ειπα οτι ειναι σωστο ή λαθος να την εχουν δει κ να ναι ψωνια (που εσεις τις κανατε ετσι)
αλλα το περιστατικο για τα δικα μου στανταρ δεν ειναι κ τοσο σημαντικο

ολες τα ιδια μαλακισμενα ειστε / κανε παρεκει και παιξτε μουνοδαχτυλο κρυφα και δυνατα στο δωματιο σας και αν σας γαμησει κανεις ποτε θα ειναι με κοιλια και τριχες

μιλαμε γελαω 3 ωρες με τις μλκιες που μου γραφεις :2funny:

πας καλα ρε? ντοινγκ

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ επειδή bite είναι φίλη μου και δεν έβρισε ποτέ κανέναν καλό σου ταξείδι, τουλάχιστον

Λεο με το ποστ που εγραψε προκαλεσε και παιρνει το μερος των Ελληνιδων / οποτε θα τη βρισω και δεν ανακαλω ουτε λεξη / οι Ελληνιδες πρεπει να ντρεπονται για τη σταση τους και τη συμπεριφορα τους και τις γραφω στα αρχιδια μου / να πανε να γαμηθουν οι πουτανες ....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Το να δίνεις ακόμη  σημασία σε γυναίκες με τέτοιες συμπεριφορές είναι λάθος

Έλα όμως που είναι η συντριπτική πλειοψηφία γύρω μας!
Και εγώ σαν ο μέσος Έλληνας όταν τρώω τις περισσότερες φορές πίκρα και απανθρωπιά από τις περισσότερες γυναίκες με τις οποίες προσπαθώ (πολιτισμένα) να επικοινωνήσω είναι δυνατόν στο τέλος να μην καταντήσω μισογύνης; Για αυτό δίνω κάποιο ελαφρυντικό στον υπουργό αν και δεν έπρεπε να τα χώσει στη bite που στη συγκεκριμένη φάση δεν έφταιξε.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Έλα όμως που είναι η συντριπτική πλειοψηφία γύρω μας!
Και εγώ σαν ο μέσος Έλληνας όταν τρώω τις περισσότερες φορές πίκρα και απανθρωπιά από τις περισσότερες γυναίκες με τις οποίες προσπαθώ (πολιτισμένα) να μιλήσω είναι δυνατόν στο τέλος να μην καταντήσω μισογύνης; Για αυτό δίνω κάποιο ελαφρυντικό στον υπουργό αν και δεν έπρεπε να τα χώσει στη bite που στη συγκεκριμένη φάση δεν έφταιξε.

+13,πολυ καλα τα λεει ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ αλλα δεν φταιει κ η bite σε κατι,αν κ μερικες φορες,μαλλον εσκεμμενα μαλλον, κανει τον συνηγορο του διαβολου(της ελλεινιδας :P ) :P :P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε αγόρι μου τη ξέρεις; Το post μπορεί να ήταν περιπαιχτικό, αλλά το βρισίδι όπου κάτσει που κολλάει; Έχω να μιλήσω σε Ελληνίδα εκτός επαγγελματικών κάτι εβδομάδες :cheesy:, δεν είναι όμως όλες ίδιο

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
η συζητουν αν σκουπισαν ολο το μαγαζι στο οποιο δουλευουν πωλήτριες?

ακριβώς αυτό !!! μου έτυχε πρόσφατα και ακριβώς αυτό συζητούσαν !!!
Laplace ήσουν εκεί? χαχαχααχα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ακριβώς αυτό !!! μου έτυχε πρόσφατα και ακριβώς αυτό συζητούσαν !!!
Laplace ήσουν εκεί? χαχαχααχα

χαχαχα οχι φιλε,αλλα οι ελλεινιδες που φερονται ετσι τι εργασια περιμενεις να κανουν?εισαγγελεις?χαχαχαχα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
που να ακουσετε να συζητανε κομμωτριες/αισθητικοι... καλυτερα να σε φυλακιζαν επι ιερας εξετασης

(να εθαψα για να μην λετε :2funny: )

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Συναγωνιστές πρέπει να συστρατευθούμε για να εξουδετερώσουμε τις ηλίθιες ατάκες των ελεεινίδων.

Ξεκινώ με αυτή την πιο κλασσική ίσως ατάκα τους: πας να μιλήσεις στη διπλανή σου στο bar και στο κόβει ακαριαία λέγοντας σου την ηλιθιο-θανατηφόρα ατάκα "Συγνώμη συζητάμε κάτι σοβαρό με τη φίλη μου"! Ποια κατά τη γνώμη σας είναι η καλύτερη ατάκα για να τις εξουδετερώσουμε όταν μας απαντούν έτσι;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι αυτο ειναι αληθεια.. οχι ολες.. αλλα εχω μερικες υποψην μου τωρα.. ΑΑΑ  :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Συναγωνιστές πρέπει να συστρατευθούμε για να εξουδετερώσουμε τις ηλίθιες ατάκες των ελεεινίδων.

Ξεκινώ με αυτή την πιο κλασσική ίσως ατάκα τους: πας να μιλήσεις στη διπλανή σου στο bar και στο κόβει ακαριαία λέγοντας σου την ηλιθιο-θανατηφόρα ατάκα "Συγνώμη συζητάμε κάτι σοβαρό με τη φίλη μου"! Ποια κατά τη γνώμη σας είναι η καλύτερη ατάκα για να τις εξουδετερώσουμε όταν μας απαντούν έτσι;

σοβαρο ας πουμε πες τους.. λυνετε το μεσανατολικο? ανακαλυψατε το εμβολιο για το εητζ? πιστευετε οτι με τη δικη σας προσφορα θα εξαληφθει το προβλημα της πεινας?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
που να ακουσετε να συζητανε κομμωτριες/αισθητικοι... καλυτερα να σε φυλακιζαν επι ιερας εξετασης

(να εθαψα για να μην λετε :2funny: )

εχω ακουσει...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..
ειδικα αυτες απο κατι Mediline,bodyline που κανουν τις αποτριχωσεις σε επιμαχα σημεια..
ασε ξερω κ τετοιες..:P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
σοβαρο ας πουμε πες τους.. λυνετε το μεσανατολικο? ανακαλυψατε το εμβολιο για το εητζ? πιστευετε οτι με τη δικη σας προσφορα θα εξαληφθει το προβλημα της πεινας?

εγω τα εχω πει αυτα :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom