[quote author=freddie krueger]
...Δειτε ομως και τη θεση των κοριτσιων που απλα δε γουσταρανε...Τι να πουν??
ΔΕ γουσταρω?Χοντρο...Να πουν ενα απλο γεια δινοντας ελπιδες?
..............................
ΥΓ:Παλιε μου σκεφτηκες οτι μπορει να περιμεναν δικη σου κινηση?
Να ησουν εσυ ο Μπραντ Πιτ γι αυτες?? ;)(και οχι ο ασχημος αδελφος του ο Μαυρος Πιτ?)Και γι αυτο να απωθησαν τον αλλο??
[/quote]
Φίλε freddie έχω ζήσει πολύ εξωτερικό (Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία), όπου ποτέ δεν ήταν πρόβλημα για μένα να πάω σε pub και να μιλήσω σε άγνωστες γυναίκες. Γινόταν από μόνο του και χωρίς να υπάρχει άπαραίτητα "πονηρός" σκοπός. Πρόβλημα έγινε η επικοινωνία μου με γυναίκες στα bar και σε δημόσιους γενικά χώρους από τότε που επέστρεψα στην Ελλάδα. Εχω φρικάρει με την κουτο-πονηρο-βλαχιά που επικρατεί, με το πόσο αγγούρια είναι οι ελεεινίδες με τους άντρες που δεν ανήκουν στη στενή παρέα τους (και που επομένως δεν μπορούν οι ίδιες να θέσουν "υπό έλεγχο"). Και όταν μιλάμε στις γυναίκες δίπλα μας στα pubs/bars δεν έχουμε πάντα αποκλειστικό σκοπό να μαμήσουμε. Μπορεί και να ζητάμε απλά λίγη ανθρώπινη επαφή. Αλλά έχω παρατηρήσει ότι εδώ στην Ελλάδα είναι είδος πολυτελείας ακόμη και αυτή η ανθρώπινη επαφή και ειδικά οι ελεεινίδες είναι (στην πλειοψηφία τους) αρκετά επιθετικές και μη "ανθρώπινες" στη συμπεριφορά τους απέναντι σε άντρες που δεν είναι "υπό τον έλεγχο τους" (ή που δεν θυμίζουν στον Ε.Π.Ε. εγκέφαλο τους τον Brand Pitt)!