Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπραβο αγορι μου ετσι μην παιρνουν θαρρος :crazy:

ασχετο αλλα εγω θα γελαγα αν μου εδινε καποιος τετοια απαντηση

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Συναγωνιστές πρέπει να συστρατευθούμε για να εξουδετερώσουμε τις ηλίθιες ατάκες των ελεεινίδων.

Ξεκινώ με αυτή την πιο κλασσική ίσως ατάκα τους: πας να μιλήσεις στη διπλανή σου στο bar και στο κόβει ακαριαία λέγοντας σου την ηλιθιο-θανατηφόρα ατάκα "Συγνώμη συζητάμε κάτι σοβαρό με τη φίλη μου"! Ποια κατά τη γνώμη σας είναι η καλύτερη ατάκα για να τις εξουδετερώσουμε όταν μας απαντούν έτσι;
το προβλημα ειναι οτι το πιστευουνε οτι συζητουνε κατι σοβαρο! να ταν ομως μονο αυτο το προβλημα τους..καταρχας πρεπει να πεισεις τον εαυτο σου οτι πρεπει να κανεις μονο για να καταγραφεις χαζες ατακες και οχι για να βγαλεις γκομενα! προς θεου, ποιος θελει την σημερον ημερα με τοσα τορωσιδια εξω να μπλεξει με ελλεεινιδα! ορεξη εχουμε να χασουμε την ηρεμια μας στα καλα καθουμενα..
θα βγαλεις μπλοκακι να γραψεις μπροστα της την ατακα, θα την βαλεις να στην κανει αφιερωση,ευχαριστησε την και μετα ελα εδω να το ποσταρεις και να γελασουμε!  :rockon:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μπραβο αγορι μου ετσι μην παιρνουν θαρρος :crazy:

ασχετο αλλα εγω θα γελαγα αν μου εδινε καποιος τετοια απαντηση
ολες οι εξυπνες αυτο θα εκαναν,οι χαζουλες θα το σκεφτονταν κ θα ελεγαν 'τι εννοει' ή θα παρεξηγιοντουσαν.. :P

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Φυσικά φαινόταν τσακ μπαμ ότι είχαμε δίπλα μας κλασσικότατο δείγμα ελεεινίδων, αλλά για την τιμή των όπλων 'ημουν έτοιμος να τους μιλήσω, όταν είδα να τους μιλάει πρώτος ο συναγωνιστής από την άλλη παρέα. Η απάντηση που έλαβε; Η ατάκα - σήμα κατατεθέν των ελεεινίδων "Συγνώμη, αλλά συζητάμε κάτι σοβαρό με τη φίλη μου"!!! :jerking:

Στη φραση 'συγνωμη,αλλα συζηταμε κατι σοβαρο με τη φιλη μου' το 'σοβαρο' ειναι αυτο που εχει υποτιμητικη χροια..Δηλαδη σα να σου ελεγε η τυπισσα οτι 'δεν εισαι σοβαρος εσυ που μου την πεφτεις ετσι'η στην καλυτερη 'δεν ειναι σοβαρο που μου την πεφτεις ετσι'χαρακτηριζοντας οχι τον ανθρωπο αλλα την πραξη..Χτυπαει ασχημα,ναι...Και το 'γαντι' δεν ειναι παντα 'απενοχοποιητικο'...Δειτε ομως και τη θεση των κοριτσιων που απλα δε γουσταρανε...Τι να πουν?? :huh: ΔΕ γουσταρω?Χοντρο...Να πουν ενα  απλο γεια δινοντας ελπιδες?Ειναι εκ των πραγματων δυσκολη η θεση τους...Οποτε ας μην ειμαστε απολυτοι κριτες...Τωρα το οτι ειχαν πεταξει τον κωλο τους εξω θα ταν -για αυτον που γουσταραν¨:Κατι πολυ ΘΕΜΙΤΟ και ΣΩΣΤΟ- η γιατι τους αρεσει να εισπρατουν ματιες για να ανεβαζουν τον 'εγωισμο' τους:Αυτο ναι,ειναι ΕΛΕΕΙΝΟ,αλλα κακο δικο τους...Γιατι αυτοι που θα ρθουν εκει δεν θα ειναι γιατι ειναι 'ωραιοτερες' απο τις αλλες,αλλα περισσοτερο 'ξεκωλες'...
    ΥΓ:Παλιε μου σκεφτηκες οτι μπορει να περιμεναν δικη σου κινηση? :boobies: :boobies:Να ησουν εσυ ο Μπραντ Πιτ γι αυτες?? ;)(και οχι ο ασχημος αδελφος του ο Μαυρος Πιτ?)Και γι αυτο να απωθησαν τον αλλο?? :uglystupid:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
στα αρχιδια μας τι θα μας πουνε, τι θα πουμε και ποιον προσβαλλουνε μ αυτο που λενε..εμειες θα κανουμε το γουστο μας, θα κανουμε καμακι γιατι ετσι γουσταρουμε και μολις πει την ατακα παμε στην αλλη διπλα για να ακουσουμε και αλλη...σιγα μην κανουμε και αναλυση της βλακειας τους!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Λοιπόν...
κι όταν εγώ στη σελίδα 10+ 20+ δε θυμάμαι ακριβώς, έγραψα αυτό το ποστ, για μία άκρως ελεεινή ελληνίδα,
δείτε τι απάντηση έγραψε ένας τύπος εδώ μέσα

και πες μου μετά αγαπητέ DIKY πώς να κρατιέμαι και να μιλάω καλά σε όλους εδώ πέρα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Γι αυτό αν θέλετε να βρίσετε τις ελληνίδες-ελλεεινίδες βρίστε και αυτούς που τους καλλιεργούν την ελεεινή και απαράδεκτη συμπεριφορά, όταν έχουν τέτοια αντί να τις διαολοστείλουν

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δηλαδή τί περιμένατε; Να βγάλετε γκόμενα σε κλαμπ, και μάλιστα μαζί με την κολλητή της; Τα καλά καμάκια γίνονται χύμα εκτός κλαμπ, διαφορετικά θα τρώτε τάπα με "σοβαρές" ατάκες...όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
Και αφήστε επιτέλους αυτό το thread, γιατί η κατάσταση αρχίζει να βγάζει γέλιο :rockon:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Γι αυτό αν θέλετε να βρίσετε τις ελληνίδες-ελλεεινίδες βρίστε και αυτούς που τους καλλιεργούν την ελεεινή και απαράδεκτη συμπεριφορά, όταν έχουν τέτοια αντί να τις διαολοστείλουν

εχει βαση αυτο που λες οχια..στεκει..
αφου βλεπουν οτι τις παιρνει,το συνεχιζουν το παραμυθακι...

fleshforfantasy +13 ρε μαγκα..και να πας θα πας μονο αν θες να το ριξεις στην τρελη κ οτι βγει..

Επισκέπτης
εχει βαση αυτο που λες οχια..στεκει..
αφου βλεπουν οτι τις παιρνει,το συνεχιζουν το παραμυθακι...

fleshforfantasy +13 ρε μαγκα..και να πας θα πας μονο αν θες να το ριξεις στην τρελη κ οτι βγει..
ξεπρασσινισα εγω πρασσινισες εσυ???ρε ακομα με αυτες τις βλαμμενες ασχολειστε???

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Στα κλαμπάκια πάμε για να πιούμε τα ποτάκια μας χαλαροί με τους κολλητούς μας, δε θα τσιτωθούμε για μαλακογκομενάκια που σαν κι αυτά υπάρχουν χιλιάδες  :rockon:

ξεπρασσινισα εγω πρασσινισες εσυ???ρε ακομα με αυτες τις βλαμμενες ασχολειστε???

Αφού είναι βάζελος ο άνθρωπος!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

οι κοκκινοι μασωνοι φιλε,προσπαθουν  να διωξουν τους παναθηναικους :P
ασχολουμαστε για να περναει η ωρα :P

παω καφεδακι,τα λεμε μετα φιλαρα..

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
καμακι σε κλαμπ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ γιατι οι ελλεεινιδες δεν ειναι σαν τις ξενες απελευθερωμενες και ανετες για να ξερουν πως να απαντησουν χωρις να προσβαλλουν και να μπορουν να κανουν κατι με καποιον που τους αρεσει. γενικα δεν καταλαβαινω αυτη την αρρωστημενη συμπεριφορα να μην δεχονται να γνωρισουν καποιο αγνωστο που στο κατω κατω μπορει να φανει οτι ειναι γαμω τα παιδια..αν απο την αρχη ειναι μεσα στην αρνηση και την κακια μετα εγω θα φταιω που θα φτασουν 35 και θα βγαζουν κομπλεξ παιρνοντας τον πρωτο μαλακα που θα βρουν?
ρε κοριτσια, δεχτηκε ευγενικα το καμακι, μιληστε λιγο, γνωριστε τον και αμα δεν σας κανει ευχαριστηστε τον για την παρεα και πειτε οτι απλα εχετε σχεση..γιατι να βγαινετε εξω για να το παιζετε τοπ μοντελ και οτι ριχνετε ακυρα αφου οταν γυρνατε σπιτι σας ολοι ξερουμε οτι ειστε δυστυχισμενες που κοιμαστε μονες σας...απλα χαιρεστε εκεινη την ωρα που διωχνετε εναν αντρα που εχει τα αρχιδια να σας μιλησει..δεν μπορω να καταλαβω αυτη την συμπεριφορα γιατι εχουμε γνωρισει και ξενες και ξερουμε στο κατω κατω ποια θα επρεπε να ειναι η σωστη συμπεριφορα..αμορφωτες, ειναι, καλομαθημενες, εγωιστριες..τι σκατα ειναι..

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Συναγωνιστές πρέπει να συστρατευθούμε για να εξουδετερώσουμε τις ηλίθιες ατάκες των ελεεινίδων.

Ξεκινώ με αυτή την πιο κλασσική ίσως ατάκα τους: πας να μιλήσεις στη διπλανή σου στο bar και στο κόβει ακαριαία λέγοντας σου την ηλιθιο-θανατηφόρα ατάκα "Συγνώμη συζητάμε κάτι σοβαρό με τη φίλη μου"! Ποια κατά τη γνώμη σας είναι η καλύτερη ατάκα για να τις εξουδετερώσουμε όταν μας απαντούν έτσι;
Πες τους 'Θα ηθελα κι εγω να σας απασχολησω για κατι σοβαρο' θα σου λεγανε 'τι ειναι αυτο?'Απαντηση:'Σας φαινεται ο κωλος' :2funny: :2funny: :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Στα κλαμπάκια πάμε για να πιούμε τα ποτάκια μας χαλαροί με τους κολλητούς μας, δε θα τσιτωθούμε για μαλακογκομενάκια που σαν κι αυτά υπάρχουν χιλιάδες  :rockon:

συμφωνω φιλε κ ειδικα απο καποια ηλικια(η αν εχεις καταφερει καποια πργμτ) κ μετα δεν ανεχεσαι τετοιες συμπεριφορες..

να πας ετσι χυμα κ να δωσεις αξια σε καποια, δεν λεει..

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
[quote author=freddie krueger]
...Δειτε ομως και τη θεση των κοριτσιων που απλα δε γουσταρανε...Τι να πουν?? :huh: ΔΕ γουσταρω?Χοντρο...Να πουν ενα  απλο γεια δινοντας ελπιδες?
..............................
ΥΓ:Παλιε μου σκεφτηκες οτι μπορει να περιμεναν δικη σου κινηση? :boobies: :boobies:Να ησουν εσυ ο Μπραντ Πιτ γι αυτες?? ;)(και οχι ο ασχημος αδελφος του ο Μαυρος Πιτ?)Και γι αυτο να απωθησαν τον αλλο?? :uglystupid:    
[/quote]

Φίλε freddie έχω ζήσει πολύ εξωτερικό (Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία), όπου ποτέ δεν ήταν πρόβλημα για μένα να πάω σε pub και να μιλήσω σε άγνωστες γυναίκες. Γινόταν από μόνο του και χωρίς να υπάρχει άπαραίτητα "πονηρός" σκοπός. Πρόβλημα έγινε η επικοινωνία μου με γυναίκες στα bar και σε δημόσιους γενικά χώρους από τότε που επέστρεψα στην Ελλάδα. Εχω φρικάρει με την κουτο-πονηρο-βλαχιά που επικρατεί, με το πόσο αγγούρια είναι οι ελεεινίδες με τους άντρες που δεν ανήκουν στη στενή παρέα τους (και που επομένως δεν μπορούν οι ίδιες να θέσουν "υπό έλεγχο"). Και όταν μιλάμε στις γυναίκες δίπλα μας στα pubs/bars δεν έχουμε πάντα αποκλειστικό σκοπό να μαμήσουμε. Μπορεί και να ζητάμε απλά λίγη ανθρώπινη επαφή. Αλλά έχω παρατηρήσει ότι εδώ στην Ελλάδα είναι είδος πολυτελείας ακόμη και αυτή η ανθρώπινη επαφή και ειδικά οι ελεεινίδες είναι (στην πλειοψηφία τους) αρκετά επιθετικές και μη "ανθρώπινες" στη συμπεριφορά τους απέναντι σε άντρες που δεν είναι "υπό τον έλεγχο τους" (ή που δεν θυμίζουν στον Ε.Π.Ε. εγκέφαλο τους τον Brand Pitt)!    

Επισκέπτης
καμακι σε κλαμπ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ γιατι οι ελλεεινιδες δεν ειναι σαν τις ξενες απελευθερωμενες και ανετες για να ξερουν πως να απαντησουν χωρις να προσβαλλουν και να μπορουν να κανουν κατι με καποιον που τους αρεσει. γενικα δεν καταλαβαινω αυτη την αρρωστημενη συμπεριφορα να μην δεχονται να γνωρισουν καποιο αγνωστο που στο κατω κατω μπορει να φανει οτι ειναι γαμω τα παιδια..αν απο την αρχη ειναι μεσα στην αρνηση και την κακια μετα εγω θα φταιω που θα φτασουν 35 και θα βγαζουν κομπλεξ παιρνοντας τον πρωτο μαλακα που θα βρουν?
ρε κοριτσια, δεχτηκε ευγενικα το καμακι, μιληστε λιγο, γνωριστε τον και αμα δεν σας κανει ευχαριστηστε τον για την παρεα και πειτε οτι απλα εχετε σχεση..γιατι να βγαινετε εξω για να το παιζετε τοπ μοντελ και οτι ριχνετε ακυρα αφου οταν γυρνατε σπιτι σας ολοι ξερουμε οτι ειστε δυστυχισμενες που κοιμαστε μονες σας...απλα χαιρεστε εκεινη την ωρα που διωχνετε εναν αντρα που εχει τα αρχιδια να σας μιλησει..δεν μπορω να καταλαβω αυτη την συμπεριφορα γιατι εχουμε γνωρισει και ξενες και ξερουμε στο κατω κατω ποια θα επρεπε να ειναι η σωστη συμπεριφορα..αμορφωτες, ειναι, καλομαθημενες, εγωιστριες..τι σκατα ειναι..
το αν γυρνανε μονες τους κανεις δε το ξερει παρα οι ιδιες,δε θα πρεπει να μας απασχολει αυτο ομως.ειναι μεν βλαμμενες αλλα οσο ασχολουμαστε τοσο περισσοτερη αξια τους δινουμε και φαινεται και σα να υποφερουμε !ενω στην ουσια χεστηκες κι εσυ κι εγω γιατι ξερεις οτι θα βρεις κι αλλες πολλες

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
καμακι στην σουηδια:
ερχεται η κοπελα(θεομουνο) διπλα σου αν της αρεσεις σε ακουμπαει και αν σε 5 λεπτα δεν της μιλησεις απλα φευγει γιατι πιθανοτατα ή εισαι κοτα ή δεν σου αρεσει εσενα. αν της μιλησεις και εισαι νορμαλ απλα εχεις γαμησει το βραδυ ενα θεομουνο...
καμακι στην ελλαδα:
δεν θα σε πλησιασει η γκομενα, πρεπει να κανεις διαδρομη χιλιομετρων και να πας εσυ, μολις στεκεσαι διπλα τους κλεινουν σαν στρειδι και σου πεταν τραγικες ατακες χωρις να σε εχουν δει καλα καλα...ολα τελειωνουν πριν αρχισουν...
τα συμπερασματα δικα σας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom