Εκανε κοιλιά το θέμα με τις ελεεινίδες και λέω να το ζωντανέψουμε πάλι (λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για πολύ κόσμο - και για μένα φυσικά).
Εμπειρία μου από χτες βράδυ. με φιλαράκι σε μπάρα γνωστής pub. Δεξιά μου 2 ελεεινίδες (όπως αποδείχτηκαν) κλεισμένες (κατά την προσφιλή συνήθεια των ελεεινίδων) σε δικό τους πηγαδάκι, με την αμέσως δεξιά μου να μου έχει ολότελα γυρισμένη την πλάτη (που αν μη τι άλλο αυτό είναι αγένεια. Επαιρνα όμως μάτι τον μισό της πώλο έξω από το τζιν της, έτσι όπως ήταν καθισμένη στο σκαμπό). Δεξιά των ελεεινίδων 2 άλλοι - συμπαθητικοί, πλην όχι Brand Pitt - συναγωνιστές, μέσα στα χαμόγελα και στην καλή χαρά! Ομως και η άλλη ελεεινίδα είχε γυρίσει εντελώς πλάτη στον αντίστοιχο συναγωνιστή που καθόταν δίπλα της.
Φυσικά φαινόταν τσακ μπαμ ότι είχαμε δίπλα μας κλασσικότατο δείγμα ελεεινίδων, αλλά για την τιμή των όπλων 'ημουν έτοιμος να τους μιλήσω, όταν είδα να τους μιλάει πρώτος ο συναγωνιστής από την άλλη παρέα. Η απάντηση που έλαβε; Η ατάκα - σήμα κατατεθέν των ελεεινίδων "Συγνώμη, αλλά συζητάμε κάτι σοβαρό με τη φίλη μου"!!!
Οι υποψίες μου είχαν αποδειχτεί αληθινότατες (ευτυχώς δεν έφαγα εγώ τη χιλόπιτα! Εύγε στο συναγωνιστή)! Κλασσικό δέιγμα ελεεινίδων! Βρώμαγε από την όλη στάση και συμπεριφορά τους! Βρε λαλακισμένες ελεεινίδες φτιάχνεστε για να βγείτε, βλέπετε στον καθρέπτη πόσο προκλητικός είναι ο πώλος σας, πάτε και τη αράζετε στην μπάρα μίας pub όπου υποτίθεται ότι ο κόσμος γνωρίζεται και συζητάει και παρολα αυτά πάτε και κάνετε το πονηρό σχήμα "πηγαδάκι" έτσι ώστε να γυρνάτε πλάτη στους διπλανούς σας και να μην τους δώσετε αέρα, αν είναι από Brand Pitt και κάτω; Πόσο στενόμυαλη, κουτο-πόνηρη και λαλακισμένη είναι αυτή σας η στάση; Γιατί αυτές οι ίδιες οι γκόμενες, που εσκεμένα βγάζουν τον πώλο τους έξω, που μπορεί να τράβαγαν κλαρίνο πριν 20 λεπτά, που έρχονται στην μπάρα και το παίζουν μυξοπαρθένες και κλειδόνονται κουτοπόνηρα σε μεταξύ τους πηγαδάκι - συζητώντας μόνιμα "κάτι πολύ σοβαρό" - οι ίδιες αυτές ελεεινίδες γυρνάνε και ζητάνε αναπτήρα αν τυχόν δούνε να κάθεται δίπλα τους κάποιος που στο αγκιλωμένο μυαλό τους τους θυμίζει τον Brand Pitt ! Στο απλά συμπαθητικό παιδί όμως που κάθεται δίπλα τους του δίνουν πίκρα και επιστρέφουν μετά θριαμβευτικά στο σπίτι τους για να τραβήξουν λαλακία!