Επισκέπτης
Ζήτω οι γαμιάδες του μπουρδέλα ! Εύγε !
Μην πας.... Εσύ ειδικά θα σιχαθείς που είσαι Ελληνας.....θέλω να πάω και εγώ γμτ.... έχω πάει ναυπλιο τόσες φορές και δεν πρόλαβανα πάω στην φυλακή...
μήπως οι σημερινοί φλώροι είναι τα θύματα του κατεστημένου που από άντρες που έβγαζε αυτή η χώρα βγάζει σήμερα κάτι φλώρια που δεν έχουν το αντρικό ανάστημα να κατέβουν στον αγώνα και να διεκδικήσουν έναν καλύτερο μισθό η να πάνε να δουλέψουν όσοι ζούνε με τα μπικικίνια του μπαμπά?καλη ερωτηση...ρωτα την εριναλ που εχει κορες σε αυτην την ηλικια
μήπως όμως αντί να ασχολούμαστε με της Ελληνίδες των 18 έως 35 να ασχοληθούμε με τους Έλληνες φλώρους των 20 έως 40?
να παίσει το γέλιο της αρκούδας?
μήπως οι σημερινοί φλώροι είναι τα θύματα του κατεστημένου που από άντρες που έβγαζε αυτή η χώρα βγάζει σήμερα κάτι φλώρια που δεν έχουν το αντρικό ανάστημα να κατέβουν στον αγώνα και να διεκδικήσουν έναν καλύτερο μισθό η να πάνε να δουλέψουν όσοι ζούνε με τα μπικικίνια του μπαμπά?
απλά θέλω να πώ ένα οι άντρες ας δούνε πρώτα να βελτιώσουν τον εαυτό τους και μετά να κρίνει το γυναικείο φύλο σε ένα site σαν αυτό εδώ μονολογώντας πίσω από ένα πληκτρολόγιο......φιλε αριωνα στην εποχη του παππου μου πηγαιναν με τα ποδια στον πολεμο, ο πατερας μου με τραινο-πλοιο για οικονομικος μεταναστης κ εμεις με αεροπλανο για τα ταξιδια μας στο Λονδινο για weekend..
αλλαζουν οι εποχες..προφανως κ ειμαστε διαφορετικοι σαν ανδρες απο τους ανδρες των 50ς ή 70s,ομως αυτο το θεμα,δεν απασχολει το συγκεκριμενο θρεντ..εδω λεμε για τις γυναικες που νταραβεριζομαστε και ΠΡΟΦΑΝΩΣ εχουν ξεφυγει ή για να στο πω απλα ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ..
ενδεχομενως εμεις να ειμαστε χειροτεροι απο αυτες,αλλα αυτο δεν ειναι θεμα που θα το συζητησουμε εμεις,αλλα αυτες..αυτες ας πουν για τους φλωρους..
δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι να θελετε να μας κατακρινετε για τις αποψεις μας ή τα γουστα μας κ τις επιλογες μας..Εγω ειμαι σε νοοτροπια ανατολιτης,δεν ειναι δικαιωμα μου?ΔΕΝΒ ΕΞΕΤΑΖΩ αν ειμαι χειροτερος απο αυτες,δεν εχω δικαιωμα να ειμαι?γιατι να το κρινετε αυτο,δεν ειναι γουστο μου?
εμεις ειπαμε σε καποια εδω μεσα πχ γιατι εισαι πορνη ή σε αλλη γιατι εισαι παντρεμενη και ξενοπηδιεσαι?
συζηταμε τις αποψεις μας κ τις εντυπωσεις/εμπειριες μας απο τις ελληνιδες της ηλικιας μας,γιατι να πρεπει σωνει κ καλα να τις βρισκουμε καλες?ΠΡΟΦΑΝΩΣ και αυτες θα μας βρισκουν 10002 καλα,αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μας κ να σοτ πω αλλιως φιλε ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ πως με βλεπουν αυτες..
κρίνε πρώτα τον εαυτό σου κάνε την αυτοκριτική σου και μετά κρίνε το άλλο φύλο............ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ετσι ειμαστε,αλλα δεν ειναι θεμα του θρεντ φιλε αυτο..
... με το χαρτζιλίκι του μπαμπά οι περισσότεροι να είναι αραχτοί στα καφέ και να πίνουν τον φραπέ τους [size=12pt]σε λίγα χρόνια δεν θα μπορούν ούτε από έξω από το καφέ να περάσουν...[/size]
απλά θέλω να πώ ένα οι άντρες ας δούνε πρώτα να βελτιώσουν τον εαυτό τους και μετά να κρίνει το γυναικείο φύλο σε ένα site σαν αυτό εδώ μονολογώντας πίσω από ένα πληκτρολόγιο......
και να προσθέσω και κάτι με αυτά τα μυαλά που έχει η σημερινή αντρική νεολαία τώρα μπορεί να έχουν την ευκαιρία με το χαρτζιλίκι του μπαμπά οι περισσότεροι να είναι αραχτοί στα καφέ και να πίνουν τον φραπέ τους σε λίγα χρόνια δεν θα μπορούν ούτε από έξω από το καφέ να περάσουν...
κάποτε θα τα τινάξει ο μπαμπάς και θα μείνουν στην καμπούρα τους οι απλήρωτες δόσεις για το δάνειο που πήρε ο μακαρίτης για να χαρτζιλικώνει τον κανακάρη του....Θα ακριβύνουν τόσο πολύ οι καφέδες;
κρίνε πρώτα τον εαυτό σου κάνε την αυτοκριτική σου και μετά κρίνε το άλλο φύλο............
και δεν είναι αντρικό να κρίνεις το φύλο που έχει την πλειοψηφεία στην χώρα με αυτό απών....