Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μια απορία προς όλους...

οι μάνες μας τι είναι?        μήπως είμαστε Αλβανοί η Πακιστανοί η δεν ξέρω εγώ τι...

Επισκέπτης
εννοειται δε μιλαμε για αυτες(τις εξαιρουμε).εξαλλου ,αναφερομαστε σε ηλικιες 18-35 περιπου. :)

Επισκέπτης
Φιλοσοφημένο το παραπάνω.. Πραγματικά έχω εκστασιαστεί με το μέγεθος του οξυδερκούς και ανοιχτού μυαλού που το σκέφτηκε.. Μάλλον θα έχει καταγωγή από τουρκία πλευρά..εκεί στα μπουντρούμια μέσα πάνω σε κάποιο βασανιστήριο θα γενννήθηκε αυτή η προοδευτική και σημαντική σκέψη.Ευγε!

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδή της σημερινές της 18 - 35 δεν της γέννησε η ίδια μάνα που έκανε και εμάς? δεν πήρε διαγωγή μέσα στο ίδιο σπίτι που μεγαλώσαμε και εμείς?

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μήπως όμως αντί να ασχολούμαστε με της Ελληνίδες των 18 έως 35 να ασχοληθούμε με τους Έλληνες φλώρους των 20 έως 40?

να παίσει το γέλιο της αρκούδας?

Επισκέπτης
καλη ερωτηση...ρωτα την εριναλ που εχει κορες σε αυτην την ηλικια

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny:  To γνωρίζεις ή θέλεις να της αλλάξεις κατηγορία;

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλη ερωτηση...ρωτα την εριναλ που εχει κορες σε αυτην την ηλικια
μήπως οι σημερινοί φλώροι είναι τα θύματα του κατεστημένου που από άντρες που έβγαζε αυτή η χώρα βγάζει σήμερα κάτι φλώρια που δεν έχουν το αντρικό ανάστημα να κατέβουν στον αγώνα και να διεκδικήσουν έναν καλύτερο μισθό η να πάνε να δουλέψουν όσοι ζούνε με τα μπικικίνια του μπαμπά?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μήπως όμως αντί να ασχολούμαστε με της Ελληνίδες των 18 έως 35 να ασχοληθούμε με τους Έλληνες φλώρους των 20 έως 40?

να παίσει το γέλιο της αρκούδας?

φιλε αριωνα στην εποχη του παππου μου πηγαιναν με τα ποδια στον πολεμο, ο πατερας μου με τραινο-πλοιο για οικονομικος μεταναστης κ εμεις με αεροπλανο για τα ταξιδια μας στο Λονδινο για weekend..

αλλαζουν οι εποχες..προφανως κ ειμαστε διαφορετικοι σαν ανδρες απο τους ανδρες των 50ς ή 70s,ομως αυτο το θεμα,δεν απασχολει το συγκεκριμενο θρεντ..εδω λεμε για τις γυναικες που νταραβεριζομαστε και ΠΡΟΦΑΝΩΣ εχουν ξεφυγει ή για να στο πω απλα ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ..

ενδεχομενως εμεις να ειμαστε χειροτεροι απο αυτες,αλλα αυτο δεν ειναι θεμα που θα το συζητησουμε εμεις,αλλα αυτες..αυτες ας πουν για τους φλωρους..

δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι να θελετε να μας κατακρινετε για τις αποψεις μας ή τα γουστα μας κ τις επιλογες μας..Εγω ειμαι σε νοοτροπια ανατολιτης,δεν ειναι δικαιωμα μου?ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ αν ειμαι χειροτερος απο αυτες,δεν εχω δικαιωμα να ειμαι?γιατι να το κρινετε αυτο,δεν ειναι γουστο μου?

εμεις ειπαμε σε καποια εδω μεσα πχ γιατι εισαι πορνη ή σε αλλη γιατι εισαι παντρεμενη και ξενοπηδιεσαι ή σε καποιον αντρα κατι αναλογο?

συζηταμε τις αποψεις μας κ τις εντυπωσεις/εμπειριες μας απο τις ελληνιδες της ηλικιας μας,γιατι να πρεπει σωνει κ καλα να τις βρισκουμε καλες?ΠΡΟΦΑΝΩΣ και αυτες θα μας βρισκουν 10002 ασχημα,αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μας κ να στο πω αλλιως φιλε ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ πως με βλεπουν αυτες..

και δεν εχουμε σκοπο να κανουμε τους καλους για να τιο παιξουμε καλα παιδια..ενα φορουμ ειναι και ΕΝΤΙΜΑ λεμε τις αποψεις μας..θα αρεσε σε καποιους/ες να ειμαστε διπλωματες για να τους ειμαστε αρεστοι?

αυτες ειναι οι αποψεις μας,αν εσεις νομιζετε οτι θα μας τις αλλαξετε κανετε λαθος,δεν αλλαζουν αυτα..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μήπως οι σημερινοί φλώροι είναι τα θύματα του κατεστημένου που από άντρες που έβγαζε αυτή η χώρα βγάζει σήμερα κάτι φλώρια που δεν έχουν το αντρικό ανάστημα να κατέβουν στον αγώνα και να διεκδικήσουν έναν καλύτερο μισθό η να πάνε να δουλέψουν όσοι ζούνε με τα μπικικίνια του μπαμπά?

ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ετσι ειμαστε,αλλα δεν ειναι θεμα του θρεντ φιλε αυτο..

Επισκέπτης
εδω δε μιλαμε για ελλεινιδους ,αλλα για ελλεινιδες αγαπητε .συνεπως δε κρινουμε εμας.φλωροι υπηρχαν ανεκαθεν και παντα.δεν ειναι νεο ειδος.αλλα εντασσεται αυτο σε αλλα θρεντ .

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε αριωνα στην εποχη του παππου μου πηγαιναν με τα ποδια στον πολεμο, ο πατερας μου με τραινο-πλοιο για οικονομικος μεταναστης κ εμεις με αεροπλανο για τα ταξιδια μας στο Λονδινο για weekend..

αλλαζουν οι εποχες..προφανως κ ειμαστε διαφορετικοι σαν ανδρες απο τους ανδρες των 50ς ή 70s,ομως αυτο το θεμα,δεν απασχολει το συγκεκριμενο θρεντ..εδω λεμε για τις γυναικες που νταραβεριζομαστε και ΠΡΟΦΑΝΩΣ εχουν ξεφυγει ή για να στο πω απλα ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ..

ενδεχομενως εμεις να ειμαστε χειροτεροι απο αυτες,αλλα αυτο δεν ειναι θεμα που θα το συζητησουμε εμεις,αλλα αυτες..αυτες ας πουν για τους φλωρους..

δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι να θελετε να μας κατακρινετε για τις αποψεις μας ή τα γουστα μας κ τις επιλογες μας..Εγω ειμαι σε νοοτροπια ανατολιτης,δεν ειναι δικαιωμα μου?ΔΕΝΒ ΕΞΕΤΑΖΩ αν ειμαι χειροτερος απο αυτες,δεν εχω δικαιωμα να ειμαι?γιατι να το κρινετε αυτο,δεν ειναι γουστο μου?

εμεις ειπαμε σε καποια εδω μεσα πχ γιατι εισαι πορνη ή σε αλλη γιατι εισαι παντρεμενη και ξενοπηδιεσαι?

συζηταμε τις αποψεις μας κ τις εντυπωσεις/εμπειριες μας απο τις ελληνιδες της ηλικιας μας,γιατι να πρεπει σωνει κ καλα να τις βρισκουμε καλες?ΠΡΟΦΑΝΩΣ και αυτες θα μας βρισκουν 10002 καλα,αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μας κ να σοτ πω αλλιως φιλε ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ πως με βλεπουν αυτες..
απλά θέλω να πώ ένα οι άντρες ας δούνε πρώτα να βελτιώσουν τον εαυτό τους και μετά να κρίνει το γυναικείο φύλο σε ένα site σαν αυτό εδώ μονολογώντας πίσω από ένα πληκτρολόγιο......

και να προσθέσω και κάτι με αυτά τα μυαλά που έχει η σημερινή αντρική νεολαία τώρα μπορεί να έχουν την  ευκαιρία με το χαρτζιλίκι του μπαμπά οι περισσότεροι να είναι αραχτοί στα καφέ και να πίνουν τον φραπέ τους σε λίγα χρόνια δεν θα μπορούν ούτε από έξω από το καφέ να περάσουν... 

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ετσι ειμαστε,αλλα δεν ειναι θεμα του θρεντ φιλε αυτο..
κρίνε πρώτα τον εαυτό σου κάνε την αυτοκριτική σου και μετά κρίνε το άλλο φύλο............

και δεν είναι αντρικό να κρίνεις το φύλο που έχει την πλειοψηφεία στην χώρα με αυτό απών....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
... με το χαρτζιλίκι του μπαμπά οι περισσότεροι να είναι αραχτοί στα καφέ και να πίνουν τον φραπέ τους [size=12pt]σε λίγα χρόνια δεν θα μπορούν ούτε από έξω από το καφέ να περάσουν...[/size] 

Θα ακριβύνουν τόσο πολύ οι καφέδες; :rockon: :tooth:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
απλά θέλω να πώ ένα οι άντρες ας δούνε πρώτα να βελτιώσουν τον εαυτό τους και μετά να κρίνει το γυναικείο φύλο σε ένα site σαν αυτό εδώ μονολογώντας πίσω από ένα πληκτρολόγιο......

και να προσθέσω και κάτι με αυτά τα μυαλά που έχει η σημερινή αντρική νεολαία τώρα μπορεί να έχουν την   ευκαιρία με το χαρτζιλίκι του μπαμπά οι περισσότεροι να είναι αραχτοί στα καφέ και να πίνουν τον φραπέ τους σε λίγα χρόνια δεν θα μπορούν ούτε από έξω από το καφέ να περάσουν... 

φιλε εχεις δικιο,δεν αντιλεγω,παντα χρειαζεται αυτοκριτικη,δεν εξεταζουμε ομως αυτο..
εγω σου λεω προς χαρην της συζητησης ειμαι ο μεγαλυτερος φλωρος του κοσμου,δεν εχω δικαιωμα να ειμαι και να εχω κ αυτες τις αποψεις?η πορεια του καθενος μας δεν θα δειξει αν ειχαμε δικιο ή αδικο?
γιατι λοιπον να μην πουμε ελευθερα τις αποψεις μας κ να ανοιχθει ενα νεο θρεντ με ΕΛΕΕΙΝΕΣ και ΦΛΩΡΟΥΣ κ οτι θελετε..

αλλωστε η αποψη του καθενος ειναι καθαρα υποκειμενικη κ εγκειται στα προσωπικα μας βιωματα..

μπορει καποιος δικαιολογημενα να τα λεει αυτα κ καποιος μπορει δικαιολογημενα να λεει οτι οι ελλεινιδες ειναι οι πιο γαματες γυναικες στην γη..

υποκειμενικα ειναι αυτα.δεν υπαρχει σωστο η λαθος για να περασθει μεσω του θρεντ..

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα ακριβύνουν τόσο πολύ οι καφέδες; :rockon: :tooth:
κάποτε θα τα τινάξει ο μπαμπάς και θα μείνουν στην καμπούρα τους οι απλήρωτες δόσεις για το δάνειο που πήρε ο μακαρίτης  για να χαρτζιλικώνει τον κανακάρη του....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
κρίνε πρώτα τον εαυτό σου κάνε την αυτοκριτική σου και μετά κρίνε το άλλο φύλο............

και δεν είναι αντρικό να κρίνεις το φύλο που έχει την πλειοψηφεία στην χώρα με αυτό απών....

αποψη σου ειναι αυτη φιλε αριωνα..εσυ θες να επιτεθεις σε καποιον ανδρα και βρισκεις εμενα τωρα και το κανεις..
εγω σεβομαι αυτο που λες και σου λεω οτι το κανω..
ομως εδω ειναι το φορουμ burdela.com και ειναι ασυνηθιστο να υπαρχουν γυναικες να τα πουμε αυτα κ οσες υπαρχουν ειρωνευονται κ δεν συζητουν με επιχειρηματα..

στην εξω ζωη φυσικα κ το συζητω με αυτες παρουσες,τελοσπαντων σεβαστο αυτο που λες,ειναι δικαιωμα σου να πεις οτι θες..αλλα δεν μπορεις να ξερεις αν κανω αυτοκριτικη μονος μου ή τι εχω περασει..
τελοσπαντων ΣΕΒΑΣΤΟ αυτο που λες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom