BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
τι ωραια.. κ ειχα τρομαξει μηπως το παρατησαμε το αγαπημενο αυτο θρεντακι
το ζήτημα δεν είναι να κάνουμε μια κουβέντα απλά για να την κάνουμε αλλά να κάνουμε μια κουβέντα με την συμμετοχή και του άλλου και μέσα από αυτή την συζήτηση να βγάλουμε και το ζουμί που θα βελτιώσει την εικόνα του κάθε ενός...φιλε εχεις δικιο,δεν αντιλεγω,παντα χρειαζεται αυτοκριτικη,δεν εξεταζουμε ομως αυτο..
εγω σου λεω προς χαρην της συζητησης ειμαι ο μεγαλυτερος φλωρος του κοσμου,δεν εχω δικαιωμα να ειμαι και να εχω κ αυτες τις αποψεις?η πορεια του καθενος μας δεν θα δειξει αν ειχαμε δικιο ή αδικο?
γιατι λοιπον να μην πουμε ελευθερα τις αποψεις μας κ να ανοιχθει ενα νεο θρεντ με ΕΛΕΕΙΝΕΣ και ΦΛΩΡΟΥΣ κ οτι θελετε..
αλλωστε η αποψη του καθενος ειναι καθαρα υποκειμενικη κ εγκειται στα προσωπικα μας βιωματα..
μπορει καποιος δικαιολογημενα να τα λεει αυτα κ καποιος μπορει δικαιολογημενα να λεει οτι οι ελλεινιδες ειναι οι πιο γαματες γυναικες στην γη..
υποκειμενικα ειναι αυτα.δεν υπαρχει σωστο η λαθος για να περασθει μεσω του θρεντ..
...λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή
πολλοί λένε εδώ την γνώμη τους αλλά στο παρασκήνιο αυτοαναιρούνται μέχρι ξεφτίλας....Δηλαδή δεν μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας, αλλά πρέπει να κάνουμε μια Τριμελλής επιτροπή από 5-6 άτομα , για να βγει πόρισμα
το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό???καλως ειπωθηκε καιαυτο για τους συγχρονους φλωρους(μπορει να ειμαστε κιολας),αλλα [size=15pt]οι ελληνιδες ευθυνονται ,διοτι αυτες τους μεγαλωνουν τους φλωρους.συνεπως...φτανουμε σε ατοπο οτι φταινει οι φλωροι μονο.[/size]
το θυμάστε το <tsouli_stin_vathis) το είχα δημιουργήσει εγώ και αφορμή ήταν αυτό το θρεντ....
να σας πω έναν απολογισμό τα περισσότερα πμ τα έστειλε ο μουταρισμένος υπέρμαχο αυτού του θρεντ στέλνοντας γύρω στα 60 με 70 πμ... συνολικά είχαν σταλεί γύρω στα 400 πμ από μέλη εδώ που εκ φράζανε τον έρωτα τους... άσε που καμιά 10ριά ήταν έτοιμοι να έρθουν για ραντεβού και αν κάποιος δικός μου φίλος δεν πέταγε μερικές σπόντες και πονηρευόταν τα άτομα θα έπεφτε γέλιο πολύ και μετά θάβουμε της Ελληνίδες...
Κλασικα..το θυμάστε το <tsouli_stin_vathis) το είχα δημιουργήσει εγώ και αφορμή ήταν αυτό το θρεντ....
να σας πω έναν απολογισμό τα περισσότερα πμ τα έστειλε ο μουταρισμένος υπέρμαχο αυτού του θρεντ στέλνοντας γύρω στα 60 με 70 πμ... συνολικά είχαν σταλεί γύρω στα 400 πμ από μέλη εδώ που εκ φράζανε τον έρωτα τους... άσε που καμιά 10ριά ήταν έτοιμοι να έρθουν για ραντεβού και αν κάποιος δικός μου φίλος δεν πέταγε μερικές σπόντες και πονηρευόταν τα άτομα θα έπεφτε γέλιο πολύ και μετά θάβουμε της Ελληνίδες...
Κλασικα..
Παντου υπαρχουν λιγουριδες..
Μπες για πλακα στο mirc με γυναικειο nick να δεις,απο παντου θα σου την πεφτουνε..εχει πολυ γελιο...
κάποτε έκανα ένα στο παρέα και είχα στήσει μερικούς .....Κλασικα..
Παντου υπαρχουν λιγουριδες..
Μπες για πλακα στο mirc με γυναικειο nick να δεις,απο παντου θα σου την πεφτουνε..εχει πολυ γελιο...
Κατά τα άλλα, τις γράφουνε στα @@@@@ τους, και το παίζουνε υπεράνω
αναπαρασταση του εγκληματος μπαι ταλοςμπάιτ είσαι ....μεγάλη...άμα σε πετύχω πουθενά την έβαψες....
pm προς μπαιτ....πότε θα σε δώ?...μακρυά σου δεν αντέχω άλλο....πες μου το ναί και ότι ζη΄τησεις.....ο κοκκινιστούλης σου.....
κάποτε έκανα ένα στο παρέα και είχα στήσει μερικούς .....
το θυμάστε το <tsouli_stin_vathis) το είχα δημιουργήσει εγώ και αφορμή ήταν αυτό το θρεντ....