Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι ωραια.. κ ειχα τρομαξει μηπως το παρατησαμε το αγαπημενο αυτο θρεντακι :rolleyes:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε εχεις δικιο,δεν αντιλεγω,παντα χρειαζεται αυτοκριτικη,δεν εξεταζουμε ομως αυτο..
εγω σου λεω προς χαρην της συζητησης ειμαι ο μεγαλυτερος φλωρος του κοσμου,δεν εχω δικαιωμα να ειμαι και να εχω κ αυτες τις αποψεις?η πορεια του καθενος μας δεν θα δειξει αν ειχαμε δικιο ή αδικο?
γιατι λοιπον να μην πουμε ελευθερα τις αποψεις μας κ να ανοιχθει ενα νεο θρεντ με ΕΛΕΕΙΝΕΣ και ΦΛΩΡΟΥΣ κ οτι θελετε..

αλλωστε η αποψη του καθενος ειναι καθαρα υποκειμενικη κ εγκειται στα προσωπικα μας βιωματα..

μπορει καποιος δικαιολογημενα να τα λεει αυτα κ καποιος μπορει δικαιολογημενα να λεει οτι οι ελλεινιδες ειναι οι πιο γαματες γυναικες στην γη..

υποκειμενικα ειναι αυτα.δεν υπαρχει σωστο η λαθος για να περασθει μεσω του θρεντ..
το ζήτημα δεν είναι να κάνουμε μια κουβέντα απλά για να την κάνουμε αλλά να κάνουμε μια κουβέντα με την συμμετοχή και του άλλου και μέσα από αυτή την συζήτηση να βγάλουμε και το ζουμί που θα βελτιώσει την εικόνα του κάθε ενός...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
...λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δηλαδή δεν μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας, αλλά πρέπει να κάνουμε μια Τριμελλής επιτροπή από 5-6 άτομα :2funny:, για να βγει πόρισμα

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή δεν μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας, αλλά πρέπει να κάνουμε μια Τριμελλής επιτροπή από 5-6 άτομα :2funny:, για να βγει πόρισμα
πολλοί λένε εδώ την γνώμη τους αλλά στο παρασκήνιο αυτοαναιρούνται μέχρι ξεφτίλας....

Επισκέπτης
δε παρατιουνται τετοια θρεντακια.καλως ειπωθηκε καιαυτο για τους συγχρονους φλωρους(μπορει να ειμαστε κιολας),αλλα  οι ελληνιδες ευθυνονται ,διοτι αυτες τους μεγαλωνουν τους φλωρους.συνεπως...φτανουμε σε ατοπο οτι φταινει οι φλωροι μονο.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλως ειπωθηκε καιαυτο για τους συγχρονους φλωρους(μπορει να ειμαστε κιολας),αλλα  [size=15pt]οι ελληνιδες ευθυνονται ,διοτι αυτες τους μεγαλωνουν τους φλωρους.συνεπως...φτανουμε σε ατοπο οτι φταινει οι φλωροι μονο.[/size]
το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

edit: copyrights-> BiteMeIaMfresH

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το θυμάστε το <tsouli_stin_vathis)  το είχα δημιουργήσει εγώ και αφορμή ήταν αυτό το θρεντ....

να σας πω έναν απολογισμό τα περισσότερα πμ τα έστειλε ο μουταρισμένος υπέρμαχο αυτού του θρεντ στέλνοντας γύρω στα 60 με 70 πμ...  συνολικά είχαν σταλεί γύρω στα 400 πμ από μέλη εδώ που εκ φράζανε τον έρωτα τους... άσε που καμιά 10ριά ήταν έτοιμοι να έρθουν για ραντεβού και αν κάποιος δικός μου φίλος δεν πέταγε μερικές σπόντες και πονηρευόταν τα άτομα θα έπεφτε γέλιο πολύ και μετά θάβουμε της Ελληνίδες...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
το θυμάστε το <tsouli_stin_vathis)  το είχα δημιουργήσει εγώ και αφορμή ήταν αυτό το θρεντ....

να σας πω έναν απολογισμό τα περισσότερα πμ τα έστειλε ο μουταρισμένος υπέρμαχο αυτού του θρεντ στέλνοντας γύρω στα 60 με 70 πμ...  συνολικά είχαν σταλεί γύρω στα 400 πμ από μέλη εδώ που εκ φράζανε τον έρωτα τους... άσε που καμιά 10ριά ήταν έτοιμοι να έρθουν για ραντεβού και αν κάποιος δικός μου φίλος δεν πέταγε μερικές σπόντες και πονηρευόταν τα άτομα θα έπεφτε γέλιο πολύ και μετά θάβουμε της Ελληνίδες...

χαχαχα απιστευτο! :P :P

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Κλασικα..
Παντου υπαρχουν λιγουριδες..
Μπες για πλακα στο mirc με γυναικειο nick να δεις,απο παντου θα σου την πεφτουνε..εχει πολυ γελιο...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κλασικα..
Μπες για πλακα στο mirc με γυναικειο nick να δεις,απο παντου θα σου την πεφτουνε..εχει πολυ γελιο...

Κατά τα άλλα, τις γράφουνε στα @@@@@ τους, και το παίζουνε υπεράνω :rockon: :rockon: :rockon:

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κλασικα..
κάποτε έκανα ένα στο παρέα  και είχα στήσει μερικούς .....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Oσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια λεει ο σοφος λαος..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μπάιτ είσαι ....μεγάλη...άμα σε πετύχω πουθενά την έβαψες.... :tickedoff: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

pm προς μπαιτ....πότε θα σε δώ?...μακρυά σου δεν αντέχω άλλο....πες μου το ναί και ότι ζη΄τησεις.....ο κοκκινιστούλης σου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε παιδιά όσοι θέλετε να κάνετε τόσο κολακευτικά σχόλια γι τις Ελληνίδες ας ανοίξετε ένα thread, Ελληνίδα: Γιατί σε αγαπώ τόσο. Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Έχω αρχίσει να τις συμπαθώ με αυτά που λέτε ή μήπως φταίει που δεν έχω βρεθεί με καμιά εκ των άνω σε απόσταση μικρότερη των 10 ποδών τις τελευταίες 4 μέρες

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ποτε δεν ειναι αργα λεο.. ποτε... για να εξελιχθει η ταση σου για συμπαθεια κ ν αγαπησεις τις ελληνιδες
μπάιτ είσαι ....μεγάλη...άμα σε πετύχω πουθενά την έβαψες.... :tickedoff: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

pm προς μπαιτ....πότε θα σε δώ?...μακρυά σου δεν αντέχω άλλο....πες μου το ναί και ότι ζη΄τησεις.....ο κοκκινιστούλης σου..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αναπαρασταση του εγκληματος μπαι ταλος :2funny:

Επισκέπτης

καλος μαλακας ειμαι κ του λογου μου  :jerking: ...εγραφα κ αριων να εισαι καλα κ λοιπα λοιπα μπραβο αριωνα μας κοροιδεψες.....ενα μονο θελω να μου πεις οταν εγραφα αυτα που εγραφα εκλανες στο γελιο?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom