Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αφιερωμένο στα θυληκά του site που έχουν δείξει ότι είναι φοβερές.... no taboo .. :rockon: :rockon: :rockon:

[youtube=640,480]57q3kq4FP2o&feature=related[/youtube]

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Γαμάτο θα είναι να παίξουν και βίντεο.Ο ένας συναγωνιστής να έχει κρυφή κάμερα και να καταγράφει τις συζητήσεις.Για να ξεσκεπαστεί το είδος της Ελληνίδας,να μη μπορούν να αμφισβητήσουν τίποτα.Αμα βγει τέτοιο υλικό,θα γίνει χαμός.

Παλιότερα είχαμε κρύψει με κάτι φίλους μαγνητοφωνάκι στις γυναικείες τουαλέτες ενός ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥ club που είχαμε βγει για βράδυ... ε... :boobies: το τι ακούγαμε μετά... ΔΕΝ πιστεύαμε στ' αυτιά μας !!! (Δυστηχώς δεν ήταν δικο μου και δεν έχω το "υλικό" για να το ανεβάσω)... γμτ :headbang:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.414
Πόντοι
12.056
Kαλημερα με τον υμνο των απανταχου ελλεεινιδων  :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]v1pINepLIfQ[/youtube]

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ακουστε σκηνικο:πριν καμια 10ρα χρονια σε κλαμπ,νομιζω +soda.
Μπακουροπαρεα 10 αγορια..
Να μην μας μιλαει καμια..
Και ξαφνου ο ενας ΜΑΓΚΑΣ επαρχιωτης φιλοξενουμενος πεταει την εξης ιδεα στον αδελφο του:Φερνω την καμερα απο το αμαξι να κανουμε οτι ειμαστε δημοσιογραφοι απο το ΠΑΣ ΠΑΝΤΟΥ)εκμπομπηξ που εδειχνε τα μαγαζια by night)..
Και μαγκες απο πριν που μιλουσαν σε ολες κ ΚΑΜΙΑ δεν τους απαντουσε,μολις σκασαν μυτη με την καμερα(εκανε μπαμ οτι ειναι ερασιστεχνικη καμερα)και λεγαν οτι ειναι απο ΠΑΣ ΠΑΝΤΟΥ κα να τις καταγραψουν,ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ εδιναν τα ρεστα τους..
Περιττω να πω οτι οι περισσοτεροι της παρεας ΓΑΜΗΣΑΝ..

ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ FOREVER

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Τα κοριτσακια στον εισοδηματία μια χαρα ηταν πάντως!!!! Απο την αλλη βλεποντας στην τιβι 2 γνωστες μου (ωραιες κοπελες) στην τουβου καταλαβα οτι απο μια πλευαρα καλα εκαναν και εκεινες στα 20-25 και ανοιγαν τα ποδια τους με βάση την "αποκατασταση"!!!!

Ασ δουμε όμως και εμας τους "ελεηνες"> με το σταυρο στο χερι και το "φως" παραμασχαλα γκομενα ΔΕΝ βγαζεις!! Στα οπαδικα thread τσακωνονται  "σοβαροι" ανθρωποι ανω των 30 με παιδια!!!!!!!!!  Προβλεπω σουρεαλιστικα ποστ "Γαμω τον Πειραια και ξαναρχομαι επειδη πειναει το μωρο-πρεπει να παω την μικρη φροντιστηριο"

Το αποκορυφωμα για μενα ειναι οι απαντησεις στην ερωτηση
"Θα πηδαγατε την γκομενα φίλου??" που πολλοι απαντησαν το διφασικο "Αναλογα το ΠΟΣΟ φιλος ειναι!!!!" λες και υπάρχει φιλιομετρο και αλγοριθμος φιλίας"

Βαλε 10 χρονια γνωριμίας + μπουρδελοτσαρκες  + μεθυσια - τα δανεικα που μου ζητησες πριν 8 χρονια - μου εφαγες την Δημητρουλα που ζαχαρωνα το 1999 = Βαθμος φίλιας 6.6/10 αρα μαλλον την πήδαγα!!!!

Οσο ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ειμαστε υμεις αλλο τόσο ειναι και αι γκόμεναι!!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δεν ειμαστε ολοι ετσι ομως φιλε κ ΔΕΝ ειμαστε κ δικηγοροι της καθε καριολας..

εχω βαρεθει να βλεπω ανδρες να λενε 'ΝΑΙ ΑΛΛΑ Κ ΕΜΕΙΣ..'
στον πουτσο μας,ας κατηγορησουνν αυτες τους ανδρες,δεν ειμαστε δικηγοροι της καθε ψωλας..

εmεις καταδικαζουμε τα χαλια τους,ας κακταδικασουν κ αυτες τα δικα μας..

παντως εγω συμφεροντολογος δεν ειμαι κ ουτε θα εκανα τεμεναδες για σεξ με μια ψωφια,παντως λες το αυτονοητο,οτι πρεπει να κανουμε κ αυτοκριτικη..ε,αυτο  αυτονοητο ειναι,δεν συνδεεται με τις καριολιες τους..

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Και ξαφνου ο ενας ΜΑΓΚΑΣ επαρχιωτης φιλοξενουμενος πεταει την εξης ιδεα στον αδελφο του:Φερνω την καμερα απο το αμαξι να κανουμε οτι ειμαστε δημοσιογραφοι απο το ΠΑΣ ΠΑΝΤΟΥ)εκμπομπηξ που εδειχνε τα μαγαζια by night)..
Και μαγκες απο πριν που μιλουσαν σε ολες κ ΚΑΜΙΑ δεν τους απαντουσε,μολις σκασαν μυτη με την καμερα(εκανε μπαμ οτι ειναι ερασιστεχνικη καμερα)και λεγαν οτι ειναι απο ΠΑΣ ΠΑΝΤΟΥ κα να τις καταγραψουν,ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ εδιναν τα ρεστα τους..

ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ FOREVER
:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης

ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ FOREVER

ΤΣΟΥΛΑΡΕΣ! :rockon: :rockon: :rockon:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
αφιερωμένο στα θυληκά του site που έχουν δείξει ότι είναι φοβερές.... no taboo .. :rockon: :rockon: :rockon:

[youtube=640,480]57q3kq4FP2o&feature=related[/youtube]
Γεια σου ρε Κολόκοτρωνη γιγαντα, αισθηματια.
Πηγα στο Ναυπλιο προσφατα ωρε και ειδα τη φυλακη σου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Γεια σου ρε Κολόκοτρωνη γιγαντα, αισθηματια.
Πηγα στο Ναυπλιο προσφατα ωρε και ειδα τη φυλακη σου.
θέλω να πάω και εγώ γμτ.... έχω πάει ναυπλιο τόσες φορές και δεν πρόλαβανα πάω στην φυλακή...

Επισκέπτης
πολυ πουτανακια φαινοντουσαν αυτες τουλαχιστον οπως τις ειδα στη διαφημιση του εισοδηματια.ειδικα αυτη που χορευε διπλα στον αρναουτογλου ,αλλα και μια ξανθια.ποιος τις παντρευεται αυτες ρεεεεεεεεεεε...ξυπνατε ...

Σύντροφοι το έχω ξαναγράψει και σε άλλο thread.Αν ανήκε και η Ελλάδα στο Σοβιετικό μπλοκ όλες αυτές οι τσουλάρες θα κάνανε καριέρα πουτάνας στο red light district του Άμστερνταμ και δεν ξέρω και εγώ που αλλού.Απλά στην Ελλαδίτσα με τις πλάτες της οικογένειας τους το παίζουν μοιταίες! ρεεεεεεε ουστ από δω τσόλια! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
αφιερωμενο σε ολους τους μαλακοπιτουρες που τις υποστηριζουν..δειτε τα σουργελα, ενα τσουρμο ελλεεινιδες σαν και αυτες που κυκλοφορουν εξω,πουτανες αγαμητες. ζητω οι ξενες!!

Γειά σου DIKY ΘΕΕ!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Σύντροφοι το έχω ξαναγράψει και σε άλλο thread.[size=12pt]Αν ανήκε και η Ελλάδα στο Σοβιετικό μπλοκ όλες αυτές οι τσουλάρες θα κάνανε καριέρα πουτάνας στο red light district του Άμστερνταμ και δεν ξέρω και εγώ που αλλού.[/size]Απλά στην Ελλαδίτσα με τις πλάτες της οικογένειας τους το παίζουν μοιταίες! ρεεεεεεε ουστ από δω τσόλια! :rockon: :rockon: :rockon:

Με τί εμφάνιση ρε φιλαράκι;Για να το παίξουνε πουτάνες πρέπει και να φυσάνε σα γκόμενες... :rockon:

Επισκέπτης
οι περισσοτερες ελλεινιδες ειναι για ξεσκιζολ απο μπρος ,πισω με αγρια σφυροκοπηματα για να ουρλιαζουν μεχρι να πουν φτανει,φτανειιιιι.και μετα να φευγεις και ουτε να τις χαιρετας .τοτε μονο βαζουν μυαλο.βεβαια,θα χρειαστει χρονο για τετοιες ελλεινιδες ,γιατι θα το παιζουν και δυσκολες και πρεπει να ξοδεψεις καποιο πολυτιμο χρονο.

Επισκέπτης
Με τί εμφάνιση ρε φιλαράκι;Για να το παίξουνε πουτάνες πρέπει και να φυσάνε σα γκόμενες... :rockon:

Εεε εντάξει κάποιες από αυτές τις Ελλεεινίδες διαθέτουν τα τυπικά προσόντα για να διαπρέψουν στο επάγγελμα της πόρνης! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
οι περισσοτερες ελλεινιδες ειναι για ξεσκιζολ απο μπρος ,πισω με αγρια σφυροκοπηματα για να ουρλιαζουν μεχρι να πουν φτανει,φτανειιιιι.και μετα να φευγεις και ουτε να τις χαιρετας .τοτε μονο βαζουν μυαλο.βεβαια,θα χρειαστει χρονο για τετοιες ελλεινιδες ,γιατι θα το παιζουν και δυσκολες και πρεπει να ξοδεψεις καποιο πολυτιμο χρονο.

Φίλε Αντωνίνο μάλλον για bukkake είναι οι Ελλεεινίδες! :rockon: :rockon: :rockon:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Εεε εντάξει κάποιες από αυτές τις Ελλεεινίδες διαθέτουν τα τυπικά προσόντα για να διαπρέψουν στο επάγγελμα της πόρνης! :rockon: :rockon: :rockon:

οι περισσοτερες ειναι πιο 'ανοιχτες' και απο πορνες..
και κατηγορουν τις κακομοιρες τις επαγγελματιες ιεροδουλες..
και στα 28-35 βρισκουν εναν φουκαρα απο εμας κ τους πουλανε 'αγαπες'(στυλ:πρωτη φορα γνωριζω ενα τετοιο παιδι,εισαι πολυ διαφορετικος κ λοιπες πιπες) για να αποκατασταθουν κ να συνεχισουν σαν παντρεμενες πλεον τα γαμησια με οτι σαπακι περπαταει..

Επισκέπτης
οι περισσοτερες ειναι πιο 'ανοιχτες' και απο πορνες..
και κατηγορουν τις κακομοιρες τις επαγγελματιες ιεροδουλες..
και στα 28-35 βρισκουν εναν φουκαρα απο εμας κ τους πουλανε 'αγαπες'(στυλ:πρωτη φορα γνωριζω ενα τετοιο παιδι,εισαι πολυ διαφορετικος κ λοιπες πιπες) για να αποκατασταθουν κ να συνεχισουν σαν παντρεμενες πλεον τα γαμησια με οτι σαπακι περπαταει..

Ολόσωστος! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
εμμμ ετσιειναι.αφου γεμισαμε και κακομοιρους ευκολοπιστους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom