Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Παιδιά μου κάνανε εντύπωση και μένα οι χτεσινές ελεεινίδες στον Αρναούτογλου. Ξέκωλη εμφάνιση, "δήθεν" στυλάκι, άγαρμπο "νάζι", ψευτιά που σε βάραγε στο κούτελο, προσποιητό κέφι και προσποιητή απελευθέρωση και περισσή αλλαζονεία - επειδή ένιωθαν ότι τις έτρωγε στη μάπα όλη η Ελλάδα! Είναι οι Ελληνίδες "ελεεινίδες" κοπέλες που την ίδια στιγμή που παίρνουν - αν τους δωθεί η ευκαιρία - με ευκολία ψιμπούκι στον Αλβανό που τους γυάλισε το μάτι (το λέω χάριν σύγκρισης, δεν έχω κάτι προσωπικό με τους Αλβανούς ούτε με κανέναν ξένο) κάνουν τις υπεράνω και μυξοπαρθένες στους Έλληνες που θα καθίσουν δίπλα τους (και που θα τους ρίξουν και χιλόπιτα αν τολμήσουν να τους μιλήσουν, για να νιώσουν οι ίδιες σπουδαίες)! 

αφιερωμενο σε ολους τους μαλακοπιτουρες που τις υποστηριζουν..δειτε τα σουργελα, ενα τσουρμο ελλεεινιδες σαν και αυτες που κυκλοφορουν εξω,πουτανες αγαμητες. ζητω οι ξενες!!

[youtube=425,350]r6TbTtXwTAA[/youtube]

elamesa

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
36
Πόντοι
16
Παιδιά μου κάνανε εντύπωση και μένα οι χτεσινές ελεεινίδες στον Αρναούτογλου. Ξέκωλη εμφάνιση, "δήθεν" στυλάκι, άγαρμπο "νάζι", ψευτιά που σε βάραγε στο κούτελο, προσποιητό κέφι και προσποιητή απελευθέρωση και περισσή αλλαζονεία - επειδή ένιωθαν ότι τις έτρωγε στη μάπα όλη η Ελλάδα! Είναι οι Ελληνίδες "ελεεινίδες" κοπέλες που την ίδια στιγμή που παίρνουν - αν τους δωθεί η ευκαιρία - με ευκολία ψιμπούκι στον Αλβανό που τους γυάλισε το μάτι (το λέω χάριν σύγκρισης, δεν έχω κάτι προσωπικό με τους Αλβανούς ούτε με κανέναν ξένο) κάνουν τις υπεράνω και μυξοπαρθένες στους Έλληνες που θα καθίσουν δίπλα τους (και που θα τους ρίξουν και χιλόπιτα αν τολμήσουν να τους μιλήσουν, για να νιώσουν οι ίδιες σπουδαίες)! 
την ιδια εντυπωση εκαναν και σε εμενα
πολυ καριολακια

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μην νευριαζετε που υπαρχουν ΑΚΟΜΑ μαλακες που τις στηριζουν..

οπως υπαρχουν μαλακες που στηριζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,οπως υπαρχουν μαλακες που στηριζουν με κλειστα ματια τον Κροκους,ετσι και οι ΓΛΥΦΤΕΣ που γλυφουν ελλεεινιδες ΠΑΝΤΟΥ(Στα παντα,δρομο,τραμ,μετρο,δουλεια,φορουμ) μπας κ τους δει καποια καμμενη κ τους στειλει πμ ή γαμησουν..

αλλα τι να το κανεις να γαμησεις τετοιες μωρε?  :headbang:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

αυτη ειναι η ξανθια  του σοου,αυτη το ανεβασε..αφηστε της ενα κομμεντιο στο βιντεο,την ειδε μουναρα το σπακοειδες ελλεινιδακι..

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πείτε ότι σκέφτομαι λαλακίες αλλά η ιδέα μου κατέβηκε μόλις τώρα! Για άλλη μία φορά τονίζω ΟΤΙ ΖΗΤΑΩ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ! Φιλοξενούμε εδώ και σέβομαι τον χώρο που με φιλοξενεί!

Αφού η κατάσταση με τις ελλεινίδες έχει φτάσει στο απροχώρητο, να δημιουργήσουμε ειδική "ομάδα κρούσης" που θα δρα κατά της ελεεινότητας των σύγχρονων Ελληνίδων!

Τι θέλω να πω; Σαν "παλιός" και έμπειρος (νομίζω) περί των γυναικών πιστεύω ότι μπορώ να παίξω το ρόλο του ειδικού σύμβουλου της ομάδας (και να μιλήσω σε ελλεινίδες, δεν έχω πρόβλημα). Χρειάζονται ακόμη 5-6 συναγωνιστές τυπάδες, που να είναι "φάτσες" και πολιτισμένοι ταυτόχρονα, που να μην χαμπαριάζουν στη χυλόπιτα και να είναι στοιχειωδώς εμφανίσημοι (όχι όμως Brandt Pitt γιατί σε τέτοια περίπτωση θα τους την πέφτουν πρώτες οι ίδιες οι Ελλεηνίδες)! Μαζί, σε ομάδες κρούσης των 3 ατόμων θα επισκεπτόμαστε καφετέριες, Pub κ.λ.π. θα περνάμε καλά με τις καφεδιές μας και θα επιχειρούμε την κατάλληλη στιγμή να προσεγγίσουμε - ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ και ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ - αυτές που θα κόβουμε σαν πιο "ελλεεινίδες" γύρω μας!

Τις εμπειρίες μας θα τις γράφουμε εδώ. Υπογραμμίζω, όποιος θέλει να έρθει πρέπει να έχει πάνω απ' όλα ψυχάρα και "τρόπο" με τις γυναίκες, γιατί η όλη φάση για τους περισσότερους θα είναι ψυχοφθόρα!     

Επισκέπτης
μην νευριαζετε που υπαρχουν ΑΚΟΜΑ μαλακες που τις στηριζουν..

οπως υπαρχουν μαλακες που στηριζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,οπως υπαρχουν μαλακες που στηριζουν με κλειστα ματια τον Κροκους,ετσι και οι ΓΛΥΦΤΕΣ που γλυφουν ελλεεινιδες ΠΑΝΤΟΥ(Στα παντα,δρομο,τραμ,μετρο,δουλεια,φορουμ) μπας κ τους δει καποια καμμενη κ τους στειλει πμ ή γαμησουν..

αλλα τι να το κανεις να γαμησεις τετοιες μωρε?  :headbang:

παντως ρε παιδια δεν χρειαζεται να τα βλεπετε ετσι τα πραγματα...το οτι εγω εσυ θα την πεσεις σε ενα ξεκοκωλο δεν σημαινει για εμενα απολυτως τιποτα..αυτη μπορει να νομιζει οτι θελει οτι πχ με το να με χυλοπιτιασει θα μου κανει την μουρη κρεας η οτι θα βαλω τα κλαματα αλλα στο επομενο στενο εχω παει στην επομενη..

το οτι θελω επισης κ μπορει να γαμησω ενα ξεκωλο δεν σημαινει παλι απολυτως τιποτα κ δεν πηρε καμια αξια στα ματια μου...οπως μπορει να γαμησει καποιος μια πουτανα ετσι θα γαμησει κ μια χαζογκομενα τετοιυ βελινεκους..το οτι θελει καποιος να ειναι συλλεκτης εμπειριων θες πατσαβουρες θες τραβελοφατσες θες μουναρες θες ολα μαζι ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ?ρατσιστης υπηρξα στο παρελθον αλλα το ξεπερασα κ ειδα κ καταλαβα οτι ουτε εμενα θα μου αρεσε να με λενε δυο γκομενες πχ πατσαβουρη μπαζο κ τα σχετικα οποτε ΄΄οτι δεν μου αρεσει να μου κανουν δεν το κανω κ εγω΄΄πιστευω οτι κ εσεις που γραφεται οι περισσοτεροι μπορειτε να διακρινεται την πουτανα απο την καλη κοπελα ασχετως ομορφιας κ να την εκτιμισεται κ ολα...αλλα το ξαναλεω το οτι καποιος θελει απλα να γαμισει τετοιυ ειδους ξεκωλα ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εμενα μπορεις να με ξεχασεις... :)
Πείτε ότι σκέφτομαι λαλακίες αλλά η ιδέα μου κατέβηκε μόλις τώρα! Για άλλη μία φορά τονίζω ΟΤΙ ΖΗΤΑΩ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ! Φιλοξενούμε εδώ και σέβομαι τον χώρο που με φιλοξενεί!

Αφού η κατάσταση με τις ελλεινίδες έχει φτάσει στο απροχώρητο, να δημιουργήσουμε ειδική "ομάδα κρούσης" που θα δρα κατά της ελεεινότητας των σύγχρονων Ελληνίδων!

Τι θέλω να πω; Σαν "παλιός" και έμπειρος (νομίζω) περί των γυναικών πιστεύω ότι μπορώ να παίξω το ρόλο του ειδικού σύμβουλου της ομάδας (και να μιλήσω σε ελλεινίδες, δεν έχω πρόβλημα). Χρειάζονται ακόμη 5-6 συναγωνιστές τυπάδες, που να είναι "φάτσες" και πολιτισμένοι ταυτόχρονα, που να μην χαμπαριάζουν στη χυλόπιτα και να είναι στοιχειωδώς εμφανίσημοι ([size=12pt]όχι όμως Brandt Pitt[/size] γιατί σε τέτοια περίπτωση θα τους την πέφτουν πρώτες οι ίδιες οι Ελλεηνίδες)! Μαζί, σε ομάδες κρούσης των 3 ατόμων θα επισκεπτόμαστε καφετέριες, Pub κ.λ.π. θα περνάμε καλά με τις καφεδιές μας και θα επιχειρούμε την κατάλληλη στιγμή να προσεγγίσουμε - ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ και ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ - αυτές που θα κόβουμε σαν πιο "ελλεεινίδες" γύρω μας!

Τις εμπειρίες μας θα τις γράφουμε εδώ. Υπογραμμίζω, όποιος θέλει να έρθει πρέπει να έχει πάνω απ' όλα ψυχάρα και "τρόπο" με τις γυναίκες, γιατί η όλη φάση για τους περισσότερους θα είναι ψυχοφθόρα!     

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
παντως ρε παιδια δεν χρειαζεται να τα βλεπετε ετσι τα πραγματα...το οτι εγω εσυ θα την πεσεις σε ενα ξεκοκωλο δεν σημαινει για εμενα απολυτως τιποτα..αυτη μπορει να νομιζει οτι θελει οτι πχ με το να με χυλοπιτιασει θα μου κανει την μουρη κρεας η οτι θα βαλω τα κλαματα αλλα στο επομενο στενο εχω παει στην επομενη..

το οτι θελω επισης κ μπορει να γαμησω ενα ξεκωλο δεν σημαινει παλι απολυτως τιποτα κ δεν πηρε καμια αξια στα ματια μου...οπως μπορει να γαμησει καποιος μια πουτανα ετσι θα γαμησει κ μια χαζογκομενα τετοιυ βελινεκους..το οτι θελει καποιος να ειναι συλλεκτης εμπειριων θες πατσαβουρες θες τραβελοφατσες θες μουναρες θες ολα μαζι ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ?ρατσιστης υπηρξα στο παρελθον αλλα το ξεπερασα κ ειδα κ καταλαβα οτι ουτε εμενα θα μου αρεσε να με λενε δυο γκομενες πχ πατσαβουρη μπαζο κ τα σχετικα οποτε ΄΄οτι δεν μου αρεσει να μου κανουν δεν το κανω κ εγω΄΄πιστευω οτι κ εσεις που γραφεται οι περισσοτεροι μπορειτε να διακρινεται την πουτανα απο την καλη κοπελα ασχετως ομορφιας κ να την εκτιμισεται κ ολα...αλλα το ξαναλεω το οτι καποιος θελει απλα να γαμισει τετοιυ ειδους ξεκωλα ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

φιλε(μου εισαι πολυ συμπαθης μεγαλε,σε διαβαζα τοσο καιρο που ελειπα κ συμφωνουσαμε σε πολλα) ΔΕΝ ΕΙΠΑ εγω να μην τις γαμησουμε τις καριολες..Ας τις χυσουμε κ ας παμε για αλλα μετα..Για τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΩΣ: ε οχι ρε φιλε,δεν θα γαμουσα τετοια γυναικα που ΖΕΙ μονο για να βγει στολισμενη κ να το παιξει μουνος...

Παντως γενικοτερα ειπα ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΑΣΤΕ ΤΣΑΤΣΟΙ-ΓΛΥΦΤΕΣ της καθε καριολας που ΨΑΧΝΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ και να ικανοποιησει τον εγωισμο της..

Γιατι θα το βρουμε μπροστα μας,ολοι μας..

Επισκέπτης
και εγω συμφωνω με σας(τον mouareseihmounila και τον laplace).εχουμε την ιδια ιδεολογια στο συγκεκριμενο θρεντ.συνεπως,δε χρειαζεται να προσθετω τη γνωμη μου ,μιας και τα ιδια θα γραψω πανω κατω.

Επισκέπτης
φιλε(μου εισαι πολυ συμπαθης μεγαλε,σε διαβαζα τοσο καιρο που ελειπα κ συμφωνουσαμε σε πολλα) ΔΕΝ ΕΙΠΑ εγω να μην τις γαμησουμε τις καριολες..Ας τις χυσουμε κ ας παμε για αλλα μετα..

Για τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΩΣ: ε οχι ρε φιλε,δεν θα γαμουσα τετοια γυναικα που ΖΕΙ μονο για να βγει στολισμενη κ να το παιξει μουνος...

αυτο λεω κ εγω αυτο το πρωτο που γραφεις να το κανεις κ στην δευτερο...δεν υπαρχει μεγαλυτερη ηδονη εαν καταφερεις να γαμησεις ενα μαλακιστηρι να το χυσεις στην μουρη να το παρατησεις κ να του δειξεις οτι αυτη ειναι η αξια του  ;)..ετσι διδασκεται η καριολα ;)
με το να την αγνοεις κ να δινεις την ευκαιρια στους κωλοτουμπες (που λεει κ ο θεος) να βγαινουν μαζι τους κ ετσι να νομιζουν οτι τους αντρες τους εχουν για ξεφτιλες δεν θα κερδισει ετσι το αντρικο φιλο..γιατι κ παλι αυτες θα συνεχισουν με τους κωλοτουμπες κ θα νομιζουν οτι ειναι μια χαρα...ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ...στην τελικη για ενα πουτσο θα την εχεις δεν θα της δωσεις μεγαλυτερη αξια κ πιστεψε με ολες το καταλαβαινουν οταν τις εχεις για τον πουτσο κ να φανταζομαι θα ξερεις πως τρελαινονται...

υσ--->ευχαριστω για τα καλα λογια κ εγω σε βλεπω τωρα στα αθλητικα πολυ δυναμη εισαι παρολο γαυρος που δεν ασχολουμαι πλεον γιατι τους σιχαθηκα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φιλε ειναι κ αυτο μια σκεψη..προσωπικα δεν θα καβλωνα με μια σαν τις συγκεκριμενες..
αυτες θα γαμιουνται κ θα σκεφτονται το πως να βαψουν το νυχι την αλλη μερα...ντεκαβλε φαση..

αλλα εχει βαση αυτο που λες..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αυτο λεω κ εγω αυτο το πρωτο που γραφεις να το κανεις κ στην δευτερο...δεν υπαρχει μεγαλυτερη ηδονη εαν καταφερεις να γαμησεις ενα μαλακιστηρι να το χυσεις στην μουρη να το παρατησεις κ να του δειξεις οτι αυτη ειναι η αξια του  ;)..ετσι διδασκεται η καριολα ;)
με το να την αγνοεις κ να δινεις την ευκαιρια στους κωλοτουμπες (που λεει κ ο θεος) να βγαινουν μαζι τους κ ετσι να νομιζουν οτι τους αντρες τους εχουν για ξεφτιλες δεν θα κερδισει ετσι το αντρικο φιλο..γιατι κ παλι αυτες θα συνεχισουν με τους κωλοτουμπες κ θα νομιζουν οτι ειναι μια χαρα...ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ...στην τελικη για ενα πουτσο θα την εχεις δεν θα της δωσεις μεγαλυτερη αξια κ πιστεψε με ολες το καταλαβαινουν οταν τις εχεις για τον πουτσο κ να φανταζομαι θα ξερεις πως τρελαινονται...

υσ--->ευχαριστω για τα καλα λογια κ εγω σε βλεπω τωρα στα αθλητικα πολυ δυναμη εισαι παρολο γαυρος που δεν ασχολουμαι πλεον γιατι τους σιχαθηκα...
πολυ καλα τα λες!!αλλα ξερεις τι γινεται?συνηθως στους 10 οι 9 θα την εχουνε στα οπα οπα για αυτο και παιρνουνε τα μυαλα τους αερα και ο 1 θα την ξεφτυλησει!!
ξερεις τι θα γυρισει να πει?ε σιγα μωρε τον μαλακα!!!οταν οι αλλοι 9 την καμαρωνουνε και την κυνηγανε!!
κατι τετοιο εχω παρατηρησει εγω!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Σωστος,πρεπει να γινει μαζικη κινητοποιηση.Και πρωτοι απο ολους πρεπει να ξεκινησουμε εμεις οι 20-25ηδες,γιατι εμεις τις φτιαχνουμε ετσι και τις κανουμε σκατα..

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Ρε ολες οι γκομενες παπατζα θελουν παρτε το χαμπαρι!

Επισκέπτης
πολυ καλα τα λες!!αλλα ξερεις τι γινεται?συνηθως στους 10 οι 9 θα την εχουνε στα οπα οπα για αυτο και παιρνουνε τα μυαλα τους αερα και ο 1 θα την ξεφτυλησει!!
δεν διαφωνω καταρχας ποτε δεν εχω πει κ για τον εαυτο μου οτι ειμαι ο γαμαω μαο..να την πατησουν ολοι μπορουνε ακομα κ αυτοι που ειναι ιδιαιτερα ψαγμενοι...η αποψη που εχω γενικα για τις συναναστροφες με καριολες ειναι το να εισαι ενα βημα μπροστα...ο συγκεκριμενος τυπος γυναικας μπορει ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ χωρις κανεναν ενδιασμο να γυρισει να σου πει δεν με γαμας καλα εισαι μικροτσουτσουνος μονο κ μονο εαν καταλαβει οτι εισαι ανετος κ την γραφεις στα αρχιδια σου για να κολησεις...εκει μπορει εμπειρια να εχουν μπορει κ να κομπλαρουν κ να μην το πιασουν το υπονοουμενο...η γνωμη μου ειναι ειναι οτι εαν καποιος εχεις την δυνατοτητα να γαμαει τετοιες κ να τους δινει αυτο που πρεπει να τους δωσει ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ παντα να το κανει κ στην τελικη ο laplace λεει ντεκαβλε...μεγα λαθος...σε ενδιαφερει εαν θα καυλωσει?σε ενδιαφερει εαν ευχαριστηθει?στην τελικη εδω αλλες κ αλλες που τους φερεσαι ωραια κ κοιτας να τις ευχαριστεις σου πανε με τον κολλητο  χωρις να το παρεις πρεφα κ μετα λες γιατι ρε γαμωτο μηπως δεν ημουν καλος μηπως το ενα μπηως το αλλο?οχι απλα ειναι μαλακισμενο μυαλο

ξερεις τι θα γυρισει να πει?ε σιγα μωρε τον μαλακα!!!οταν οι αλλοι 9 την καμαρωνουνε και την κυνηγανε!!
κατι τετοιο εχω παρατηρησει εγω!

μπα η γκομενα εαν την πατησει μαζι σου μετα γινεται ΘΥΜΑ.αυτο ειναι νομος ολοι τον ξερετε το θεμα ειναι να την πατησει λοιπον..τα μυαλα των ανθρωπων ακομα κ των αντρων πλεον ειναι σκατομενα ολους τους ενδιαφερει το αρρωστημενο..να ξερετε κ εσεις...το νορμαλ δηλαδη πχ το καμακι τους φαινεται βαρετο ενω να πανε με τον κολογερο τον διυεθυντη τον παντρεμενο τους φτιαχνει πιο πολυ το μυαλο γιατι ετσι νομιζουν στο μυαλο τους οτι βγαινουν καλυτερη απο την γυναικα του οπως κ με τον γκομενο της φιλης οπου ετσι νομιζουν οτι ειναι καλυτερες απο τις φιλες...σιγα μωρε τον μαλακα θα πει κ στον κολοτουμπα μονο που στον κωλοτουμπα το μαλακας θα σημαινει ξεφτιλας ενω στον αλλο που θα την παρατησει θα σημαινει μουνοπανο κατι διολου κακο για εμας...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δικιο εχεις!!!
οπως λεμε! μ αρεσει οτι απαγορευεται!!
το νομιμο δεν τραβαει!!το παρανομο ειναι αυτο που σε εξιταρει!
σωστος!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
και ποιά είναι τα κόλπα ρε φίλε για να μάθουμε και εμείς;

Αυτός βασικά έλεγε κάτι πράγματα για σχέσεις στις γκόμενες,κάτι ιστορίες,εγώ έλεγα τι μαλακίες είναι αυτές αλλά πιάνανε.Οι γκόμενες κοιτούσαν με ενδιαφέρον,δηλαδή πρόσεχαν αυτά που έλεγε.Τώρα για να ξέρεις να πεις ιστορίες κτλ είναι ολόκληρη ιστορία,είναι ένα παιχνίδι.Αν ξέρεις τους κανόνες του παιχνιδιού,πας και το παίζεις.
Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι κατά τη γνώμη μου οτι ο Ελληνας δε σέβεται τους κανόνες του παιχνιδιού.Είναι σα να παίζεις σκάκι με τον άλλο και αυτός να σου πετάει άμμο στα μάτια,να φωνάζει κτλ.Γίνεται δηλαδή ενοχλητικός ο Ελληνας γιατί δε γουστάρει να παίζει με τους κανόνες.Αμα όμως ξέρεις τους κανόνες και είσαι προσηλωμένος,δε χάνεις ποτέ.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Τι θέλω να πω; Σαν "παλιός" και έμπειρος (νομίζω) περί των γυναικών πιστεύω ότι μπορώ να παίξω το ρόλο του ειδικού σύμβουλου της ομάδας (και να μιλήσω σε ελλεινίδες, δεν έχω πρόβλημα). Χρειάζονται ακόμη 5-6 συναγωνιστές τυπάδες, που να είναι "φάτσες" και πολιτισμένοι ταυτόχρονα, που να μην χαμπαριάζουν στη χυλόπιτα και να είναι στοιχειωδώς εμφανίσημοι (όχι όμως [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Brad Pitt[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] γιατί σε τέτοια περίπτωση θα τους την πέφτουν πρώτες οι ίδιες οι Ελλεηνίδες)! Μαζί, σε ομάδες κρούσης των 3 ατόμων θα επισκεπτόμαστε καφετέριες, Pub κ.λ.π. θα περνάμε καλά με τις καφεδιές μας και θα επιχειρούμε την κατάλληλη στιγμή να προσεγγίσουμε - ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ και ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ - αυτές που θα κόβουμε σαν πιο "ελλεεινίδες" γύρω μας!

Eγώ πάλι είμαι σα τον Κουασιμόδο αλλά έχω 100% επιτυχία στις γυναίκες!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Γαμάτο θα είναι να παίξουν και βίντεο.Ο ένας συναγωνιστής να έχει κρυφή κάμερα και να καταγράφει τις συζητήσεις.Για να ξεσκεπαστεί το είδος της Ελληνίδας,να μη μπορούν να αμφισβητήσουν τίποτα.Αμα βγει τέτοιο υλικό,θα γίνει χαμός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom